-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Να λες βέβαια το CT άσκημο (?) και την σειρά 1 όμορφη ή το Α3 μη βαρετό, είναι εντυπωσιακό
Κι επειδή είναι αυτά άσχημα ας το κάνουμε κ αυτό. Ντοοο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να λες βέβαια το CT άσκημο (?) και την σειρά 1 όμορφη ή το Α3 μη βαρετό, είναι εντυπωσιακό
Κι επειδή είναι αυτά άσχημα ας το κάνουμε κ αυτό. Ντοοο
Όλοι απο κοντά το έχετε δει παναθεμά σας.
Πότε προλάβανε και γίνανε περισσότερα απο την 1 και το Α3 των τελευταίων (..πολλών...) ετών,
απορία το έχω.Το Ντοοο είναι το γνωστό 'Doh' απο Simpsons?
-
Ότι και να λεει ο καθένας εδώ το αυτοκινητο είναι απλά μόνο του στην κατηγορία του... Ο ανταγωνισμός απλά δεν υπάρχει ... Και το A3 και το BMW 1 είναι σχεδιαστικά ξεπερασμένα (μεχρι το 2013 θα υπάρξουν αντικαταστάτες και στις 2 εταιρίες)!
Και κάποιοι που δεν θέλουν-μπορουν να το αγορασουν ... δεν πειράζει... 30000 ετήσια παραγωγή δεν φτάνει για όλους!
LEXUS = Εκλεπτυσμένη πολυτέλεια
Σχετικα με τον φόρο πολυτέλειας επειδή λέει ο καθένας το δικό του χωρίς να γνωρίζει ..... είναι ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ... (Mόνο oi sport και luxury εχουν)
-
A καλάαααα....
-
-
Ανεβαινει τοσο ψηλα το καθισμα του οδηγου;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
A καλάαααα....Οτι ακριβως σκεφτομουν.. Πως να μην ειναι πρωτο θεμα στα μελλοντικα.. (εδω ταιριαζει)
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
+1 ... και δεν μπορώ να 'αισθανθώ' και αν είναι γεμιστά με σοκολάτα το ένα και κρέμα κάστανο το άλλο για να είναι και ακριβότερα!!!
-
Και κάποιοι συνεχίζουν να πετάνε άσχετα εδώ μέσα για το αυτοκίνητο...
Τόσο πολύ έχετε ερωτευτεί το αμάξι ή την Kylie και συνεχίζετε;;;
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η ύπαρξη της απλής έκδοσης με τις 15'' σιδερένιες ζάντες και το βασικό εξοπλισμό εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Για να κάνει πιο προσιτό το αυτοκίνητο σε περισσότερο κόσμο και να το κυκλοφορήσει ευκολότερα με λήζινγκ αλλά και ως ενοικιαζόμενο, και παράλληλα να εγγράψει ρεκόρ οικονομίας, αυτονομίας και εκπομπών διοξειδίου με την υβριδική πλατφόρμα του.
Από εκεί και πέρα στην χώρα μας υπάρχει και κάτι άλλο και λέγεται φόρος πολυτελείας, ο οποίος μετά τα 28.000 ευρώ εργοστασιακής τιμής ανεβαίνει στο 40% (το υψηλότερο ποσοστό).
Σαν αποτέλεσμα είναι το εύρος της λιανικής του να είναι ασσύληπτο, ξεκινάει από τα 28.500 και φτάνει στα 52.000 φουλ εξτρά, και όλα αυτά με ένα και μόνο διαθέσιμο κινητήρα.
Εγώ θα το έπαιρνα στη βασική, και αργότερα θα προσέθετα μερικά στοιχεία εξοπλισμού, αν αυτό είναι δυνατό.Μιλάς για το ct200h????? Γιατί ούτε σιδερένιες ζάντες έχει..... ούτε φόρο πολυτέλειας....
Kαι η F-SPORT έκδοση εδω
-
Αυτο τελικα ειναι το βασικο/entry level μοντελο της Lexus;
-
-
Ο χρήστης seal έγραψε:
Μιλάς για το ct200h????? Γιατί ούτε σιδερένιες ζάντες έχει...Δίκιο έχεις. Συγνώμη.
Η ελληνική αρχική έκδοση έχει 15άρες αλουμινίου. Εμεινα στις ξένες σελίδες με τις σιδερένιες.Κάτι εξοπλιστικό. Το Cruise control μπαίνει ως έξτρα στις δυο πρώτες εκδόσεις?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μιλάς για το ct200h????? Γιατί ούτε σιδερένιες ζάντες έχει...
Δίκιο έχεις. Συγνώμη.
Η ελληνική αρχική έκδοση έχει 15άρες αλουμινίου. Εμεινα στις ξένες σελίδες με τις σιδερένιες.Κάτι εξοπλιστικό. Το Cruise control μπαίνει ως έξτρα στις δυο πρώτες εκδόσεις?
Οχι, δυστυχώς ή ευτυχώς οι γραμμές παραγωγης είναι 3 εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιοτητα συναρμολόγησης και τίποτα δεν μπαίνει extra ... Όλες οι εκδόσεις είναι φιξαρισμένες όπως ακριβώς τις βλέπεις στον κατάλογο..
-
Το λευκό και το μαύρο είναι όλα τα λεφτά.....!
Οι λεπτομέρειες του F είναι ωραίες, αλλά θα ήθελα κι ένα κινητήρα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη!
Πάντως το αμάξι όσο περισσότερο το βλέπω 'ζωντανά' σε βίντεο, τόσο περισσότερο μου αρέσει και εξωτερικά!
Ελπίζω κι από κοντά να είναι ιξίσου ωραίο!Τί κιβώτιο φοράει; γιατί στο βίντεο διέκρινα 'αυτάκια' πίσω από το τιμόνι!
-
Μιλάς για το ct200h????? Γιατί ούτε σιδερένιες ζάντες έχει..... ούτε φόρο πολυτέλειας....
Για τις ζάντες δεν λέω ότι θα έρθουν Ελλάδα, αυτό έλειπε να παρακολουθώ το πακέτο εξοπλισμού που αποφασίζει ο κάθε αντιπρόσωπος για το κάθε ένα μοντέλο, αλλού είναι το ερώτημά μου :
Άμα δεν έχει φόρο πολυτελείας, ο οποίος ξεκινάει από τα ....20.000 ευρώ εργοστασιακή τιμή (τσιφ πρακτικά), τότε πως ανεβαίνει στις 52.000 ευρώ φουλ εξτρά, εφόσον σαν υβριδικό ΔΕΝ ΈΧΕΙ τέλος ταξινόμησης σύμφωνα με την εφορία?
Εμένα κάτι μου λέει ότι όχι απλώς έχει, αλλά από ένα σημείο και μετά έχει το μέγιστο φόρο πολυτελείας που προβλέπεται.Υβριδικά - Ηλεκτροκίνητα
• Τα υβριδικά αυτοκίνητα με κινητήρα του οποίου οι εκπομπές ρύπων είναι σύμφωνες με τις ισχύουσες διατάξεις για τα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας της Οδηγίας 94/12/ΕΚ ή μεταγενέστερης, καθώς και τα ηλεκτροκίνητα, δεν υπόκεινται σε τέλος ταξινόμησης.
Απο το πλέον αρμόδιο σάιτ
http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk5.htm -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+1 ... και δεν μπορώ να 'αισθανθώ' και αν είναι γεμιστά με σοκολάτα το ένα και κρέμα κάστανο το άλλο για να είναι και ακριβότερα!!!
+++oo αλλα δεν καταλαβες καλα, ειναι speciality τσουρεκια αυτα, αποτελουν μολις το 15% της ετησιας παραγωγης, δε φτανουν για ολους (τιμης ενεκεν το emoticon )
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μιλάς για το ct200h????? Γιατί ούτε σιδερένιες ζάντες έχει..... ούτε φόρο πολυτέλειας....
Για τις ζάντες δεν λέω ότι θα έρθουν Ελλάδα, αυτό έλειπε να παρακολουθώ το πακέτο εξοπλισμού που αποφασίζει ο κάθε αντιπρόσωπος για το κάθε ένα μοντέλο, αλλού είναι το ερώτημά μου :
Άμα δεν έχει φόρο πολυτελείας, ο οποίος ξεκινάει από τα ....20.000 ευρώ εργοστασιακή τιμή (τσιφ πρακτικά), τότε πως ανεβαίνει στις 52.000 ευρώ φουλ εξτρά, εφόσον σαν υβριδικό ΔΕΝ ΈΧΕΙ τέλος ταξινόμησης σύμφωνα με την εφορία?
Εμένα κάτι μου λέει ότι όχι απλώς έχει, αλλά από ένα σημείο και μετά έχει το μέγιστο φόρο πολυτελείας που προβλέπεται.Υβριδικά - Ηλεκτροκίνητα
• Τα υβριδικά αυτοκίνητα με κινητήρα του οποίου οι εκπομπές ρύπων είναι σύμφωνες με τις ισχύουσες διατάξεις για τα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας της Οδηγίας 94/12/ΕΚ ή μεταγενέστερης, καθώς και τα ηλεκτροκίνητα, δεν υπόκεινται σε τέλος ταξινόμησης.
Απο το πλέον αρμόδιο σάιτ
http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk5.htmΟι 3 πρώτες δεν έχουν...η luxury έχει 30%
-
-
αλλά με το χαμήλωμα ''εδειξε'' λίγο παραπάνω....
λίγο πιο απλές γραμμές να είχε το body kit -
Περιεργο..δεν εχει εμφανιστει ακομα σημερα..
Lexus CT 200 (compact 5door hatchback)