-
Ποια η χρήση του αυτοκινήτου? Καλό για νέα οδηγό, μικρό και μτχ.
Ενα Atos, Picanto, Getz 1,1, Panda 1,2, Micra 1,2, πρώτης γενιάς Yaris 1,0 ... καλά και αξιόπιστα με μικρές απαιτήσεις. -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Να στε καλα ρε παιδια ειμαι και 16 χρονων συγγνωμη.Τωρα μαθαινω.Ειδες τι μαθαινεις απο ενα forum!!!Σ' αυτά γενικά βοηθάει και το σχολείο εκτός από τα forum πάντως!
Εγώ εκεί τα έμαθα , δεν ξέρω για τους υπόλοιπους! -
Για τη μαμα μου
Η μαμά σου τώρα για να καταλάβω θέλει γαμπρό?
Αν θέλει αυτοκίνητο ως νέα οδηγός θα πάρει toyota ή honda.
Το νέα οδηγός σημαίνει=δεν έχω εμπειρία,δε νιώθω διαφορές από αμάξι σε αμάξι σε ότι αφορά οδηγική συμπεριφορά,τιμόνια φρένα κλπ και το μόνο που με νοιάζει είναι βάζω μπρος να με πάει και να μη με αφήνει στο δρόμο γιατί τα παίρνω στη κράνα και θέλω και να μαγειρέψω.....για το παιδί μου.
Νέα οδηγός πάλι σημαίνει ότι όλο και κάποια μαλακία θα κάνω και θα πρέπει να με σώσει το παλιοσιδερικό,δηλ άμα κόψω το τιμόνι απότομα χωρίς να νιώθω να στρίψει το ρημάδι και να μη τουμπάρει.....και ποιός μαγειρεύει μετά το παιδί μου,οπότε γαλλικό και κατά προτίμηση Renault.Μάκης ο σουγιάς,για τη μαμά σου.
-
η καλυτερη επιλογη για μενα φιατ punto
δεν εχει τρελα γκαζια αλλα παει ανετα και χωραει πραγματακαι για να ειμαι αντικειμενικος http://www.car.gr/classifieds/cars/?c=6 ... o=&nu=&tr=
-
Κοιταξε μπορει μετα αν παρει αμαξακι η μανα μου να το παρω εγω μετα.Για αυτο θα ηθελα κατι να ειναι πρωτα απο ολα δεκαετιας και δευτερων στην οικογενεια δεν μας πολυαρεσουν οι Ιταλοι και οι Γαλλοι .Η Γερμανικο η Ιαπωνικο.
-
Aφου θες γιαπωνεζικο η γερμανικο πας σε αυτα :
golf
polo
astra
corsa
civic
corolla
micra
almera
mazda 2
swift
colt -
Να ρωτησω κατι στα polo υπαρχει το 1.4 100αλογα και το 1.4 75 αλογα??
Μια ερωτηση αυτο πως σας φαινεται?? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/266168/
-
Nαι 101 και 75.Και το 1000 στα 60 hp.
-
Α μαλιστα.8valve ειναι το 75??Επισης πως σας φαινεται το ka που ποσταρα?
-
16βαλβιδο ειναι το polo.
-
φορντ να'ναι και οτι να΄ναι μεν
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
civic,golf,polo,punto,fabia ειναι μερικα σ αυτη την τιμη που θες.Εγω θα περνα το civic παντως.honda civic αυτόματο αν βρεις...
-
Εγω προτεινω να παρει ενα Colt οσο ακομα προλαβαινει το προγραμμα επιδοτησης κλιματιστικων
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Κοιταξε μπορει μετα αν παρει αμαξακι η μανα μου να το παρω εγω μετα.Για αυτο θα ηθελα κατι να ειναι πρωτα απο ολα δεκαετιας και δευτερων στην οικογενεια δεν μας πολυαρεσουν οι Ιταλοι και οι Γαλλοι .Η Γερμανικο η Ιαπωνικο.Αν δεν σας (μαλλον σου ) αρεσουν Ιταλοι και Γαλλοι και δεν ειστε αποκλειστικα για ευθειες παρτε ξανα Ford...Αλλα ΥΜΑΡΤΟΝ! Οχι το παλιο το ΚΑ!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κοιταξε μπορει μετα αν παρει αμαξακι η μανα μου να το παρω εγω μετα.Για αυτο θα ηθελα κατι να ειναι πρωτα απο ολα δεκαετιας και δευτερων στην οικογενεια δεν μας πολυαρεσουν οι Ιταλοι και οι Γαλλοι .Η Γερμανικο η Ιαπωνικο.
Αν δεν σας (μαλλον σου ) αρεσουν Ιταλοι και Γαλλοι και δεν ειστε αποκλειστικα για ευθειες παρτε ξανα Ford...Αλλα ΥΜΑΡΤΟΝ! Οχι το παλιο το ΚΑ!
Οχι δεν ειμαι μονο εγω ειναι και ο πατερας μου στη μεση.
-
Ναι καταλαβα ...Δεν θελει τα ρημαδιασμενα Ιταλικα και Γαλλικα γιατι χαλανε και θελει Γερμανικο ή Γιαπωνεζικο που ειναι αξιοπιστα...Και καλως ηρθαμε στον 21 αιωνα...!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ναι καταλαβα ...Δεν θελει τα ρημαδιασμενα Ιταλικα και Γαλλικα γιατι χαλανε και θελει Γερμανικο ή Γιαπωνεζικο που ειναι αξιοπιστα...Και καλως ηρθαμε στον 21 αιωνα...!Κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγω προτεινω να παρει ενα Colt οσο ακομα προλαβαινει το προγραμμα επιδοτησης κλιματιστικωντι απίστευτη υπογραφή είναι αυτή ρε corsair ? ! ?
-
κατι αρκετα ασχετο....του χρονου ερχεται το TATA NANO .....με καλη ασφαλεια οπως φαινεται esp στον βασικο και ...το πολυ 5000 ευρω....αν χαλασει παιρνεις αλλο...με το καιφαλαιο σ...αλλα ακομα αργει ... για μανες ....κοπελες ..κτλ ειναι το καλυτερο δωρο

-
Για να σε αποκληρώσουν σίγουρα, είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο
Για τη μαμα μου