-
Καλησπερα.
Η μανα μου θελει να βγαλει διπλωμα και να παρει καποιο αμαξι μεταχειρισμενο με air condition και να εχει και αεροσακους στη τιμη των 5000Ε.Εγω απο οτι ειδα και ειπα το focus το 1.4 μου φαινεται καλο στη μεταχειρα και πληρει αυτα.Εσεις τι λετε???
-
Καλησπερα.
Η μανα μου θελει να βγαλει διπλωμα και να παρει καποιο αμαξι μεταχειρισμενο με air condition και να εχει και αεροσακους στη τιμη των 5000Ε.Εγω απο οτι ειδα και ειπα το focus το 1.4 μου φαινεται καλο στη μεταχειρα και πληρει αυτα.Εσεις τι λετε???
-
Καλησπερα.
-
Άλλαξε τον τίτλο!!!
-
Αυτος ειναι καλος???
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αυτος ειναι καλος???Ναι, αλλά τα γκομενάκια θα σε πούνε 'μαμάκια'...
(ευτυχώς που δεν πολυκυκλοφορούν εδώ μέσα βέβαια... ) -
Εγώ το είπα γιατί στον πρώτο τίτλο έλεγες 500Ε και όχι 5000Ε!!!
-
Δεν το ειχα δει!!!
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτος ειναι καλος???
Αυτο θα παιξει για μενα παντος.Θα οδηγαω εγω οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου!!!!
-
focus η κανενα toyota...γιατι ειναι οντως σκυλια τα τουοτα
-
Ειναι ακριβα ρε συ τα corolla.Αλλα ειναι ωραια.Μεν δε ξερω μου ψιλοφαινονται δευτερατζες.....
-
Xρησιμοποείς συνέχεια λάθος το 'μεν'. Κοίταξέ το λίγο.
-
civic,golf,polo,punto,fabia ειναι μερικα σ αυτη την τιμη που θες.Εγω θα περνα το civic παντως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xρησιμοποείς συνέχεια λάθος το 'μεν'. Κοίταξέ το λίγο.Μπορεί να λέει men...αν όχι είναι άσχετο!
Επίσης, εναλλακτικός τίτλος θέματος: Όλα (τα πιθανά αυτοκίνητα) για τη μητέρα μου!!!!
-
Καλησπερα.Η μανα μου θελει να βγαλει διπλωμα και να παρει καποιο αμαξι μεταχειρισμενο με air condition και να εχει και αεροσακους στη τιμη των 5000Ε.Εγω απο οτι ειδα και ειπα το focus το 1.4 μου φαινεται καλο στη μεταχειρα και πληρει αυτα.Εσεις τι λετε???
Αφου εχετε ηδη ενα φοκους γιατι να μην παρει κατι μικροτερο αφου τωρα ξεκινα να οδηγα;
Ενα φιεστα πχ ; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xρησιμοποείς συνέχεια λάθος το 'μεν'. Κοίταξέ το λίγο.Μήπως εννοεί men?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπερα.
Αφου εχετε ηδη ενα φοκους γιατι να μην παρει κατι μικροτερο αφου τωρα ξεκινα να οδηγα;
Ενα φιεστα πχ ;Ε το λεω επειδη ειναι και μεγαλο.Μεν το fiesta καλο ειναι αλλα μου φαινεται ψιλοακριβο.Και το 'μεν' το χρησιμοποιω ως 'μεν' οχι ως men.
-
Καλησπερα.
Ενα φιεστα πχ ;Ε το λεω επειδη ειναι και μεγαλο.Μεν το fiesta καλο ειναι αλλα μου φαινεται ψιλοακριβο.Και το 'μεν' το χρησιμοποιω ως 'μεν' οχι ως men.
OK, αλλά το χρησιμοποιείς λάθος.
'Ε, το λέω επειδή είναι και μεγάλο. Το fiesta καλό είναι ΜΕΝ, αλλά μου φαίνεται ψιλοακριβό.'Για την μαμά σου να πάρετε ένα μικρούλι αυτόματο. Το Focus 1.4 είναι αργός και δυσκίνητος χάρος.
-
Να στε καλα ρε παιδια ειμαι και 16 χρονων συγγνωμη.Τωρα μαθαινω.Ειδες τι μαθαινεις απο ενα forum!!!
Για τη μαμα μου