-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Η καλυτερη φαση ρε. Ετσι θα δωθει η ευκαιρια σε μερικους ψωνισμενους τσαμπιονς MBE να δουνε τι σημαινει 'βασιλιας της φ1'+1
Τον φοβάστε πολύ, ε;
ουυυυυυυυυυ να δεις..
Σε σένα την είπα πάντως.
που του την είπες, οχι, πε μου για να καταλάβω
Αυτο και αν ηταν νεο!!!
Εμαθε οτι θα λειπει ο Αλονσο και επεστρεψε το πουλακι μου ε???
Μακαρι να ακολουθησει ολη την χρονια και οχι μονο στην βαρετοπιστα της Βαλενθια!είμαι σίγουρος παντως οτι ο αλόνσο θα ξανα-αποδείξει πόσο ανώτερος ειναι του σουμάχερ
vamos nando! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θα πάω πάλι σε GP!!!
Έλα ρε αρχηγόπουλο να τους θυμίσεις πώς γίνεται!!!Οδικώς δε μπορώ φέτος, αλλά το ψήνουμε?
Κοίτα, Abu Dhabi οδικώς ούτε εγώ μπορώ.
Pas odhkos alla einai trello m@misi.... kai 5,5k klm apo A8hna.....
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θα πάω πάλι σε GP!!!
Έλα ρε αρχηγόπουλο να τους θυμίσεις πώς γίνεται!!!Οδικώς δε μπορώ φέτος, αλλά το ψήνουμε?
Κοίτα, Abu Dhabi οδικώς ούτε εγώ μπορώ.
Moza όμως
Πες μου αν θέλεις να σε συστήσω στους φίλους μου στη De La roggia
-
Περαστικά Φελλίπε ...
Ευχαριστουμε κ. Schumacher ....
yg...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αυτο και αν ηταν νεο!!!Εμαθε οτι θα λειπει ο Αλονσο και επεστρεψε το πουλακι μου ε???
τι να πω, ποτε δεν ήμουν οπαδός του γερμανου, αλλα εχω την εντύπωση οτι απλά η ferrari εξαργυρώνει το όνομα του για τα 2 χρόνια που τον ειχε απλά να κάθεται και να πληρώνεται.
-
Μιας και ειναι επισημο,εχουμε και μπολικες μερες μεχρι τον αγωνα στην Valencia,πως βλεπετε να τα πηγαινει εκει ο Μικαελ?
Εγω ειμαι μπερδεμενος..Ξερω οτι ειναι οδηγαρα αλλα απο την αλλη φοβαμαι οτι θελοντας να αποδειξει οτι ειναι ακομα ο αρχηγος,κανει σωρια λαθων.
Ρολο θα παιξει πιστευω και οτι η επανεμφανιση του θα γινει σε μια αγνωστη πιστα για εκεινον..Αν ηταν στο Σπα ας πουμε ο επομενος αγωνας ισως να ηταν διαφορετικες οι προσδοκιες.. -
Δεν ξέρω αν είναι σωστή η κίνηση του,(θυμίζει τζόρνταν που γύρισε στα 40) αλλά εγώ χαίρομαι που θα τον ξαναδώ.Θα αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η φετινή πεθαμένη χρονιά.
Επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον μετά απο τόσο καιρό απραξίας να δούμε τι χρόνους θα κάνει σε σχέση με τον Ραικόνεν...
Και θα ήθελα να μείνει και του χρόνου αλλά νομίζω οτι κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο. -
Κατι μου λεει οτι εβαλε το χερακι του ο Μπερνι και ξανατρεχει ο παππους...Η επιστροφη ειναι μεγαλο boost για το αθλημα αφου με αυτο ασχολειται μεχρι και ο 'κιτρινος' τυπος ανα την υφηλιο...
Ο ιδιος δεν ξερω τι εχει να κερδισει...ομως σιγουρα δεν εχει να χασει κατι.πιστεψτε με, αν βγει στον 3ο γυρο επειδη εχασε τον ελεγχο του μονοθεσιου κανεις δεν θα το σχολιασει για πανω απο 2-3 μερες...Θα ειναι μια ατυχη επιστροφη.Ομως σκεφτειτε τι εχει να γινει αν (οχι απαραιτητα νικησει ) αλλα ανεβει βαθρο..?οφφ τοπικ
Ειναι ευκολο να μου εξηγησει ο PG220 γιατι η φετινη χρονια ειναι πεθαμενη?
Διαφορετικοι νικητες στους αγωνες,πολλες ομαδες να παλευουν για βαθμους, προσπερασματα (ακομη και στις πισω θεσεις), μεχρι και σοβαρα ατυχηματα εχουμε...δηλαδη τι θελετε???
Α,ξεχασα...να εχουμε μονο μαχη φεραρι-μακλαρεν για να βγαινει καλυτερα το οπαδιλικι...ποιος να ασχοληθει με μπρον και ρεντ μπουλ...ή οχι!καλυτερα ειναι να επισρτεψει ο Σουμμι και να κανει 17/18νικες...
Θα τρελλαθουμε τελειως εδω μεσα...
(φορτωσα!) -
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
οφφ τοπικ
Ειναι ευκολο να μου εξηγησει ο PG220 γιατι η φετινη χρονια ειναι πεθαμενη?
Διαφορετικοι νικητες στους αγωνες,πολλες ομαδες να παλευουν για βαθμους, προσπερασματα (ακομη και στις πισω θεσεις), μεχρι και σοβαρα ατυχηματα εχουμε...δηλαδη τι θελετε???
Α,ξεχασα...να εχουμε μονο μαχη φεραρι-μακλαρεν για να βγαινει καλυτερα το οπαδιλικι...ποιος να ασχοληθει με μπρον και ρεντ μπουλ...ή οχι!καλυτερα ειναι να επισρτεψει ο Σουμμι και να κανει 17/18νικες...
Θα τρελλαθουμε τελειως εδω μεσα...
(φορτωσα!)Για μένα αν δεν υπάρχει ferrari mclaren williams άντε και renault η χρονιά είναι φιάσκο..Δε μπορώ να βλέπω μια ομάδα αναψυκτικού χωρίς καμία ιστορία και άλλη μία που βασίζεται σε ένα ικανό μηχανικό να κερδίζουν.Μάλιστα αν ήταν στο χέρι μου θα τους απαγόρευα και να τρέχουν όσο δεν αντιπροσωπεύουν κάποια εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων..
Επίσης οι σημερινοί οδηγοί είναι εντελώς χωρίς προσωπικότητα.Λες και τρέχουν τα αυτοκίνητα με υπολογιστές..Που είναι οι Χάκινεν,Σουμάχερ,Κούλθαρντ,Βιλνέβ,Ιρβάιν;Και δε μιλάω μόνο για οδηγική ικανότητα αλλά και για προσωπικότητα..Αν παρακολούθησησες τη χρονιά 2000 που ήταν η καλύτερη της τελευταίας 20ετίας με μάχη Σουμάχερ Χάκινεν δε θα άντεχες ούτε την εκκίνηση να δεις σήμερα..
Και για θύμισε μου,πότε έγινε το τελευταίο προσπέρασμα που έκρινε το νικητή...
-
Επειδη δεν εχει ξαναοδηγησει στη Valencia, κι επειδη ειναι απων τοσα χρονια, κι επειδη ο Κιμι σα να ξεκουνησε λιγο στον τελευταιο αγωνα, ψηφιζω το 'τερματισμος στην 8δα πισω απο Kimi'.
Αν ηξερε την πιστα (δλδ ειμασταν στο Spa ή τη Monza), θα ελεγα ακομα και ποντιουμ.
Παντως η οποιαδηποτε συγκομιδη βαθμων θα ειναι μεγαλο κατορθωμα σε αυτη τη πιστα! (με τις μπαρες διπλα στο δρομο).
-
Η πιστα δεν αποτελει προβλημα, ο χρονος δοκιμων της Παρασκευης ειναι υπεραρκετος. Και φυσικα δεν θα ειναι περιπτωση Βιλνεβ, τα 3-4 τεστς που εκανε μετα το 2006 δεν εδειξαν να εχασε ταχυτητα. Το μονο προβλημα ειναι αν εχει την αντοχη να βγαλει τον αγωνα flat-out. Με καλο qualifying η 8αδα ειναι piece of cake στην Βαλενθια. Αν και νομιζω θα παει ακομη καλυτερα απο μια απλη 8αδα.
-
Ο Κιμι θελω να δω πως θα αντιδρασει σε ολο αυτο..Αν ηττηθει σιγουρα θα ειναι ενα πολυ μεγαλο πληγμα για εκεινον..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ο Κιμι θελω να δω πως θα αντιδρασει σε ολο αυτο..Αν ηττηθει σιγουρα θα ειναι ενα πολυ μεγαλο πληγμα για εκεινον..Μήπως έτσι?
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ο Κιμι θελω να δω πως θα αντιδρασει σε ολο αυτο..Αν ηττηθει σιγουρα θα ειναι ενα πολυ μεγαλο πληγμα για εκεινον.....οσο υπaρχει Vodka ο Κιμις δεν φοβάται τιποτα
-
Δεν νομίζω ότι ο kimi θα έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα...Περισσότερο καλό θα του κάνει αν τον ταρακουνήσει λιγάκι. Μπράβο....ενδιαφέρον ακούγεται η επιστροφη αυτή. Θα δούμε στην πίστα τον παλιό ...σούμι ή έναν απλό αντικαταστάτη?
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Δεν νομίζω ότι ο kimi θα έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα...Περισσότερο καλό θα του κάνει αν τον ταρακουνήσει λιγάκι.... ayto ειναι το 'προβλημα' του Κιμι . Το οτι γενικά 'δεν εχει πρόβλημα'.
-
Από το SMS service του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαβάζω ότι στα Ιταλικά μιντια βγηκε βρώμα ότι ο Μιχαλακης συμφώνησε να τρέξει όταν του είπαν ότι το συμβόλαιο του (5 εκ αξία) με την Σκουντερια δε θα ανανεώνονταν αν δεν τους έκανε την χάρη. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
-
Όχι τι λες τώρα, γίνονται τέτοια πράγματα?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Από το SMS service του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαβάζω ότι στα Ιταλικά μιντια βγηκε βρώμα ότι ο Μιχαλακης συμφώνησε να τρέξει όταν του είπαν ότι το συμβόλαιο του (5 εκ αξία) με την Σκουντερια δε θα ανανεώνονταν αν δεν τους έκανε την χάρη. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.O Μιχαλάκης οποιαδήποτε στιγμή γουστάρει γράφει στα παλιά του τα παπούτσια οποιαδήποτε Ferrari και ξεκινάει τα cocktails σε αιώρα στις Μαλδίβες. Σιγά μην του στείλαν και τους μπράβους.
Tα ιταλικά media να πάνε να παίξουν με κανένα γιουσουφάκι του επιπέδου τους. Για τις συνομιλίες του Silvio καλά είναι.
Επιστροφή Schumacher