-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
...........την οποία την έκανε τα πρώτα 5 χρόνια που ήτανε στη ΦΕρραri κι ας μην έπαιρνε τίτλουσ οσο αθέμητα μεσα κι αν χρησιμοποιούσε
Την οποια την εκανε και τα πεντε συνεχομενα χρονια που επαιρνε πρωταθλημα (2000-20004)..
Για την περιοδο 1996-1999 (τεσσερα χρονια και οχι πεντε), ολοι ξερουμε με τι μονοθεσια εφτασε να διεκδικει το πρωταθλημα.
Τωρα για τα αθεμιτα μεσα, ειλικρινα δεν ξερω που κολλανε με το μισθο του, αλλα να θυμησω πως κι αλλοι πρωταθλητες και θρυλοι στη Formula 1 εχουν χρησιμοποιησει οχι και τοσο θεμιτα μεσα.. -
Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι μεχρι πριν 2 χρονια εβλεπα ανελλιπως καθε αγωνα και δοκιμαστικα παροτι γυναικα αλλα εδω και 2 χρονια μου ειναι αδιαφορη.Τωρα ομως βεβαιως και θα την δω,δεν περιμενω θαυματα απλα κανενας οδηγος απο αυτους που τρεχουν τωρα δεν ειναι οπως ο Σουμαχερ .Ειναι ολοι τους προβλεψιμοι .Ας καταφερει καποιος απο αυτους να εχει στο ενεργητικο του 7 πρωταθληματα και εγω ευχαριστως τοτε θα τον παραδεχτω .Μεχρι τοτε ομως ο Σουμαχερ θα ειναι ενας θρυλος.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη .
-
Ο χρήστης sandy7 έγραψε:
Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι μεχρι πριν 2 χρονια εβλεπα ανελλιπως καθε αγωνα και δοκιμαστικα παροτι γυναικα αλλα εδω και 2 χρονια μου ειναι αδιαφορη.Τωρα ομως βεβαιως και θα την δω,δεν περιμενω θαυματα απλα κανενας οδηγος απο αυτους που τρεχουν τωρα δεν ειναι οπως ο Σουμαχερ .Ειναι ολοι τους προβλεψιμοι .Ας καταφερει καποιος απο αυτους να εχει στο ενεργητικο του 7 πρωταθληματα και εγω ευχαριστως τοτε θα τον παραδεχτω .Μεχρι τοτε ομως ο Σουμαχερ θα ειναι ενας θρυλος.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη .Kαλά που βρέθηκε δηλαδή και αυτός γιατί μέχρι τότε μόνο κάτι άσχετους όπως ήταν οι Senna, Prost κτλ βλέπαμε που ούτε καν πλησίασαν τα 7 πρωταθλήματα.
-
Χτες βράδυ στην κρατική Γερμανική TV (ZDF) ήταν καλεσμένοι σε Talkshow ο αδερφός του MS ο Ραλφούκος, καθώς και ο μάνατζέρ του ο Willy Weber...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ΕΠΙΜΟΝΗ του Weber να λέει πως ΑΚΟΜΑ τίποτα δεν είναι σίγουρο για το αν ο Μιχαλιός θα τρέξει τελικά, μιας και δεν έχουν ολοκληρωθεί από τους γιατρούς τα τεστ ελέγχου της σωματικής του αντοχής (ειδικά των μειών του σβέρκου του).
Ο Ραλφούλης βέβαια διαβεβαίωνε το κοινό ότι ο αδερφός του είναι σε τοπ φόρμα, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχουν οι γιατροί...
Οπότε...μην κάνουμε χαρά...ακόμα!
(ναι, ακόμα και μεις που δεν τον πηγαίναμε με τίποτα τον μεγαλοπίγουνο, τώρα θα στεναχωρηθούμε αν τελικά δεν τον δούμε να τρέχει...) -
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι μεχρι πριν 2 χρονια εβλεπα ανελλιπως καθε αγωνα και δοκιμαστικα παροτι γυναικα αλλα εδω και 2 χρονια μου ειναι αδιαφορη.Τωρα ομως βεβαιως και θα την δω,δεν περιμενω θαυματα απλα κανενας οδηγος απο αυτους που τρεχουν τωρα δεν ειναι οπως ο Σουμαχερ .Ειναι ολοι τους προβλεψιμοι .Ας καταφερει καποιος απο αυτους να εχει στο ενεργητικο του 7 πρωταθληματα και εγω ευχαριστως τοτε θα τον παραδεχτω .Μεχρι τοτε ομως ο Σουμαχερ θα ειναι ενας θρυλος.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη .
Kαλά που βρέθηκε δηλαδή και αυτός γιατί μέχρι τότε μόνο κάτι άσχετους όπως ήταν οι Senna, Prost κτλ βλέπαμε που ούτε καν πλησίασαν τα 7 πρωταθλήματα.
Είτε μας αρέσει είτε όχι τα 7 πρωταθλήματα όχι μόνο δεν τα πλησίασαν, αλλά δεν τα είδαν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα (επιστημονικής φαντασίας και μή...)...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν τα έχουν καλά με την πραγματικότητα εκτός ρε παιδιά κι αν δεν τα πηρε τα @@@@μένα τα 7 πρωταθλήματα...
Μα αφού τα πήρε όμως τι να κάνουμε... να τα ξεπάρει για να είναι κάποιοι ευτυχισμένοι?
Δν γίνεται ρε παιδιά... συγνώμη... -
Ο χρήστης Gilles27 έγραψε:
Kαλά που βρέθηκε δηλαδή και αυτός γιατί μέχρι τότε μόνο κάτι άσχετους όπως ήταν οι Senna, Prost κτλ βλέπαμε που ούτε καν πλησίασαν τα 7 πρωταθλήματα.
Είτε μας αρέσει είτε όχι τα **7 πρωταθλήματα όχι μόνο δεν τα πλησίασαν, αλλά δεν τα είδαν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα (επιστημονικής φαντασίας και μή...)...**Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν τα έχουν καλά με την πραγματικότητα εκτός ρε παιδιά κι αν δεν τα πηρε τα @@@@μένα τα 7 πρωταθλήματα...
Μα αφού τα πήρε όμως τι να κάνουμε... να τα ξεπάρει για να είναι κάποιοι ευτυχισμένοι?
Δν γίνεται ρε παιδιά... συγνώμη...ασχετο αλλα το 94-95-96-97 καποιος αλλος θα ειχε φτασει τα 7 αν .........
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Φιλε μου κανεις δεν μιλησε για τους τοτε οδηγους αλλα για τους τωρινους .Δεν νομιζω να συγκρινεται κανεις ουτε κατα διανοια με τον Σουμαχερ και με αυτα που εχει κανει αυτος ο ανθρωπος .Οταν καποιος υπαρξει και παρει πρωταθληματα στη σειρα οπως αυτος τοτε θα τον παραδεχτω.
-
Ο χρήστης sandy7 έγραψε:
Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι μεχρι πριν 2 χρονια εβλεπα ανελλιπως καθε αγωνα και δοκιμαστικα παροτι γυναικα αλλα εδω και 2 χρονια μου ειναι αδιαφορη.Τωρα ομως βεβαιως και θα την δω,δεν περιμενω θαυματα απλα κανενας οδηγος απο αυτους που τρεχουν τωρα δεν ειναι οπως ο Σουμαχερ .Ειναι ολοι τους προβλεψιμοι .Ας καταφερει καποιος απο αυτους να εχει στο ενεργητικο του 7 πρωταθληματα και εγω ευχαριστως τοτε θα τον παραδεχτω .Μεχρι τοτε ομως ο Σουμαχερ θα ειναι ενας θρυλος.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη .Sorry αλλά το σκεπτικό σου είναι ελαφρώς λανθασμένο!
Ναι οδηγάρα ο Σουμάχερ και αυτό είναι που μετράει!Οι τίτλοι έχουν την αξία που έχουν και είναι λάθος να κρίνεις μόνο βάσει αυτών!Ειδικά οδηγούς που τώρα ξεκινάνε!
Από την όλη πορεία του προκύπτει η περίοπτη θέση και εκτίμηση που απολαμβάνει και όχι από τους τίτλους που θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι αλλά και λιγότεροι.
Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις που καθορίζουν τη σούμα τίτλων στο τέλος της καριέρας και η αριθμολαγνεία σου,μάλλον σου στερεί την ουσία ενός πολύ ξεχωριστού οδηγού...
Φιλικά! -
Και παντα να θυμομαστε οτι η αξια της νικης εχει μεγαλη σχεση με την αξια των ηττημενων.
Προσωπικα πιο πολυ μου αρεσει ο πρωταθλητης με τις πιο λιγες νικες (πραγμα που δειχνει εντονο συναγωνισμο ) παρα ο εξολοθρευτης ολων.
Και ενας κανονας λεει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γινει συγκριση μεταξυ οδηγων διαφορετικων εποχων.
-
Ο χρήστης sandy7 έγραψε:
Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι μεχρι πριν 2 χρονια εβλεπα ανελλιπως καθε αγωνα και δοκιμαστικα παροτι γυναικα αλλα εδω και 2 χρονια μου ειναι αδιαφορη.Τωρα ομως βεβαιως και θα την δω,δεν περιμενω θαυματα απλα κανενας οδηγος απο αυτους που τρεχουν τωρα δεν ειναι οπως ο Σουμαχερ .Ειναι ολοι τους προβλεψιμοι .Ας καταφερει καποιος απο αυτους να εχει στο ενεργητικο του 7 πρωταθληματα και εγω ευχαριστως τοτε θα τον παραδεχτω .Μεχρι τοτε ομως ο Σουμαχερ θα ειναι ενας θρυλος.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη .Είνια αυτό που είχα πει ότι ο απλός ο κόσμος ξεκίνησε να παρακολουθεί F1 απο το 2000 ύστερα και μετά ελέω ALPHA και ΚΥΡΙΩΣ λόγω Στοιχήματος......
+1994
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Είτε μας αρέσει είτε όχι τα **7 πρωταθλήματα όχι μόνο δεν τα πλησίασαν, αλλά δεν τα είδαν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα (επιστημονικής φαντασίας και μή...)...**Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν τα έχουν καλά με την πραγματικότητα εκτός ρε παιδιά κι αν δεν τα πηρε τα @@@@μένα τα 7 πρωταθλήματα...
Δν γίνεται ρε παιδιά... συγνώμη...ασχετο αλλα το 94-95-96-97 καποιος αλλος θα ειχε φτασει τα 7 αν .........
Ξέρεις... καμιά φορά το 'αν' όταν το πετάς έτσι σε συζητήσεις που αναφέρονται σε ντοκουμέντα κοστίζει σε σοβαρότητα...
Άσχετο αλλά αν ο μπαμπάς αυτού του 'κάποιου άλλου' που θα τα είχε φτάσει τα 7 αν..., τραβιόταν τελικά την στιγμή της σύλληψης και δεν γεννιόταν ο 'κάποιος άλλος' τότε τι θα γινόταν? -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Sorry αλλά το σκεπτικό σου είναι ελαφρώς λανθασμένο!
Ναι οδηγάρα ο Σουμάχερ και αυτό είναι που μετράει!Οι τίτλοι έχουν την αξία που έχουν και είναι λάθος να κρίνεις μόνο βάσει αυτών!Ειδικά οδηγούς που τώρα ξεκινάνε!
Από την όλη πορεία του προκύπτει η περίοπτη θέση και εκτίμηση που απολαμβάνει και όχι από τους τίτλους που θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι αλλά και λιγότεροι.
Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις που καθορίζουν τη σούμα τίτλων στο τέλος της καριέρας και η αριθμολαγνεία σου,μάλλον σου στερεί την ουσία ενός πολύ ξεχωριστού οδηγού...
Φιλικά!Συγγνωμη αλλα δεν εχω κατι με κανεναν απο τους οδηγους που υπαρχουν τωρα ,ουτε κοιταω απλα τα 7 πρωταθληματα που εχει παρει στην καριερα του ,παιζουν ρολο οι poll position που εχει στο ενεργητικο του, οι χρονοι που εχει κανει .Φωτογραφισε μου ενα ξεχωριστο οδηγο οπως λες ,που να υπαρχει αυτη τη στιγμη ανεξαρτητα απο τα νουμερα αλλα με επιχειρηματα γιατι ειναι ξεχωριστος και σε τι και εγω θα το δεχτω .
Φιλικα -
Alonso.. Γιατι με χρεπια μονοθεσια κανει παπαδες (στο μετρο του λογικου-δεν μπορει να νικησει ας πουμε)
Αλονσο..Γιατι παρολη την προσπαθεια που καταβαλει κανει ελαχιστα λαθη..
Αλονσο γιατι εχει αναδηχθει σε αρτιο εξελιχτη μονοθεσιου...
Αλονσο..γιατι οι πιο πολλοι τιφοζι τον θελουν στην ομαδα τους..
οποτε Αλονσο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αυτο το συμπερασμα απο που το βγαλες????
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Alonso.. Γιατι με χρεπια μονοθεσια κανει παπαδες (στο μετρο του λογικου-δεν μπορει να νικησει ας πουμε)Αλονσο..Γιατι παρολη την προσπαθεια που καταβαλει κανει ελαχιστα λαθη..
Αλονσο γιατι εχει αναδηχθει σε αρτιο εξελιχτη μονοθεσιου...
οποτε Αλονσο
μαζί σου!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτο το συμπερασμα απο που το βγαλες????
Απο αυτο http://www.autoblog.com/2008/12/29/fern ... and-massa/
αλλα και απο την γενικοτερη αυρα που επικρατει σε διαφορα φορα παγκοσμιως..
-
Μαλλον τότε στήν φερράρι θα ανυπομονούν να πάρουν την οδηγάρα αύτη.Ειδικά ο Μιχαλης θα ανυπομονεί να τρέξει πλάι πλάι με τον παλιό του φίλο και να θυμηθούν τα παλιά βρέ αδερφέ!
-
O Alonso εδώ και δύο seasons αποδίδει κάτω των αναμενόμενων και οι εκλάμψεις του πέρυσι ήταν σταγόνες στον ωκεανό.
-
Τι σκ@τά....στις γερμανικές ειδήσεις έλεγαν ότι ΟΝΤΩΣ δεν είναι σίγουρη η επιστροφή του Μαστρο-Μιχάλη...
Αυτή την στιγμή γυρνάει πάντως ωσάν τρελός ατέλειωτους γύρους με το καρτ (απ' ότι λέει ο Μιχάλις, σε κάποιες περιπτώσεις οι καταπονήσεις στο σώμα με το καρτ είναι εντονότερες κι από την F1 ).
Τελικά ο παλιός του τραυματισμός στον σβέρκο είναι σοβαρότερος απ' ότι πίστευαν αρχικά όλοι και ίσως να μην του επιτρέψει έτσι την καταπόνηση που έχει η F1...
Βρε λέτε να προετοιμαστήκαμε όλοι τσάμπα για το θέαμα;
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
O Alonso εδώ και δύο seasons αποδίδει κάτω των αναμενόμενων και οι εκλάμψεις του πέρυσι ήταν σταγόνες στον ωκεανό.Και ο shumacher αν έπεφτε από κορυφαία μονοθέσια σε ένα χρέπι δεν νομίζω να έκανε τίποτα καλύτερο.
Και οι εκλάμψεις οφείλονται στο ότι άμα πιστέψει πως μπορεί να χτυπίσει βάθρο η νίκη κάνει θαύματα.
Επιστροφή Schumacher