-
Ο μαραθωνιος μου ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι την ημέρα ή μάλλον την νύχτα που γιόρταζε ο Αϊ Λιας.
Γειτονας μου θεώρησε λογικό να παρκάρει επάνω στην μηχανή μου KAWASAKI Z750 05.
Ο ανθρωπος αναγνώρισε το σφαλμα του (δεν γινοταν και αλλιώς)και έκανε θετική δήλωση στην ασφαλιστική του (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ) οπότε κινηθηκα και εγω προς την δική μου (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) με αρνητική δηλωση.
Και απο εδω και εμπρος ξεκιναει ο γολγοθάς.
Καλώ τον πραγματογνώμονα να εκτιμησει την ζημια της μηχανης.
Εκανε μόνο 10 μερες να εμφανιστεί και τελικά μετα απο κόπο καταφεραμε και βγάλαμε το κοστούμι που αντιστοιχούσε κοντά στα 2000 ευρω.
Βάζω την μηχανη για επισκευή, την παραλαμβάνω,πληρώνω απο την τσέπη μου και παραδίδω τα τιμολόγια στην ασφαλιστική.
Ο πραγματογνώμονας δεν εμφανίζοταν να παραλλάβει και να προσυπογράψει τα χαρτια (δεν γνωριζω ακριβως τις διαδικασίες-δεν ειμαι ασφαλιστής) παρα τα επαναλαμβανόμενα τηλέφωνα.
Το πράγμα είχε κολλήσει εκεί παρα τις επανηλλειμένες οχλήσεις μου.Τηλέφωνα στην ασφαλιστική,πίεση στον ασφαλιστή και ξανα τηλέφωνα και προχωράει το θέμα και και και......
Κάποια στιγμή μου έλεγαν ότι δεν το προχωράει ο πραγματογνώμονας το θεμα επειδη τον έχουν απλήρωτοκλπ.
Απότέλεσμα αλλάζω ασφαλιστική πλέον και αναγκάζομαι να αποτανθώ σε δικηγόρο.
Η δικηγόρος ξαναπροσπάθησε να βρεί άκρη με την εταιρεία (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) και δεν έβγαλε ακρη.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Για να κυνηγήσω δικη εναντίον αυτού του μπακάλικου που λέγετε ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ πρέπει να πληρωσω ποσό παραπάνω από τα μισά από όσα μου κόστισε η μηχανη.
Και κερατάς και δαρμένος
Μια ιδέα απο κάποιον που έχει γνώση καλοδεχούμενη.
Και να σκεφτεί κανείς ότι την ειχα διαλέξει ώς πιο γνωστή και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ μετά το κλεισιμο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που με ειχε αφήσει ξεκρέμαστοΤα στοιχεία μου ειναι διαθέσιμα για όποιον έχει άμεσο ενδιαφέρον με την υπόθεση για να μην σκεφτεί κανεις ότι προσπαθω να διαβάλω την φήμη οποιουδήποτε
-
Ο μαραθωνιος μου ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι την ημέρα ή μάλλον την νύχτα που γιόρταζε ο Αϊ Λιας.
Ο ανθρωπος αναγνώρισε το σφαλμα του (δεν γινοταν και αλλιώς)και έκανε θετική δήλωση στην ασφαλιστική του (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ) οπότε κινηθηκα και εγω προς την δική μου (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) με αρνητική δηλωση.
Εκανε μόνο 10 μερες να εμφανιστεί και τελικά μετα απο κόπο καταφεραμε και βγάλαμε το κοστούμι που αντιστοιχούσε κοντά στα 2000 ευρω.
Βάζω την μηχανη για επισκευή, την παραλαμβάνω,πληρώνω απο την τσέπη μου και παραδίδω τα τιμολόγια στην ασφαλιστική.
Ο πραγματογνώμονας δεν εμφανίζοταν να παραλλάβει και να προσυπογράψει τα χαρτια (δεν γνωριζω ακριβως τις διαδικασίες-δεν ειμαι ασφαλιστής) παρα τα επαναλαμβανόμενα τηλέφωνα.
Το πράγμα είχε κολλήσει εκεί παρα τις επανηλλειμένες οχλήσεις μου.Τηλέφωνα στην ασφαλιστική,πίεση στον ασφαλιστή και ξανα τηλέφωνα και προχωράει το θέμα και και και......
Κάποια στιγμή μου έλεγαν ότι δεν το προχωράει ο πραγματογνώμονας το θεμα επειδη τον έχουν απλήρωτοκλπ.
Η δικηγόρος ξαναπροσπάθησε να βρεί άκρη με την εταιρεία (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) και δεν έβγαλε ακρη.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Για να κυνηγήσω δικη εναντίον αυτού του μπακάλικου που λέγετε ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ πρέπει να πληρωσω ποσό παραπάνω από τα μισά από όσα μου κόστισε η μηχανη.
Και κερατάς και δαρμένος
Και να σκεφτεί κανείς ότι την ειχα διαλέξει ώς πιο γνωστή και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ μετά το κλεισιμο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που με ειχε αφήσει ξεκρέμαστοΤα στοιχεία μου ειναι διαθέσιμα για όποιον έχει άμεσο ενδιαφέρον με την υπόθεση για να μην σκεφτεί κανεις ότι προσπαθω να διαβάλω την φήμη οποιουδήποτε
-
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Και κερατάς και δαρμένος
-
Συγνωμη που θα σε στεναχωρησω Βασιλη αλλα μαλλον εμπλεξες για 2η φορα μετα την Εγνατια:
-
Αυτη τη φορα, κανε την χαρη στον εαυτο σου... και επελεξε μια απο τις γνωστες ασφαλιστικες αλλιως θα συνεχισεις στο ιδιο μοτιβο!
Τωρα... ετσι οπως εμπλεξες... Χμμ, απο οτι καταλαβα περιμενεις λεφτα απο την δικη σου ασφαλιστικη! Το τακτοποιησατε με φιλικο.... Δεν ξερω αν μπορεις να απευθυνθεις και να παρεις τα λεφτα σου πλεον απο την ασφαλιστικη του αλλου...
Fucked up situation...
-
Ρε παιδια τι εγινε με την Ασπις Προνοια?Και εγω αυτη εχω!Τη θεωρουσα αξιοπιστη
-
Η επιλογή ασφαλιστικής με βάση το χαμηλώτερο ασφάλιστο, σε βάζει ψηλά στην λίστα για τέτοια φαινόμενα!
Δεν είναι τυχαίο όταν μια ασφαλιστική έχει ασφάλιστρο -50% από τον ανταγωνισμό.
Δίνεις τώρα πιο λίγα για να πληρώσεις τα άλλα μετάΠρος kostis20.... Με τι κριτήριο θεωρείς μια ασφαλιστική καλη?
Urban myth?
Μας το είπε ο κολλητός?
Μας το είπε ο γνωστός μας ασφαλιστής που παίρνει προμήθειες?
Έχει ασφαλιστει ο γείτονας που είναι δικηγόρος? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Προς kostis20.... Με τι κριτήριο θεωρείς μια ασφαλιστική καλη?
Urban myth?
Μας το είπε ο κολλητός?
Έχει ασφαλιστει ο γείτονας που είναι δικηγόρος?Μου το είπε ο κουμπάρος του περιπτερά μου.Οκ?
Αν μπορούσε καποιος να μου πει τι γίνετε με την Ασπις Προνοια θα του ήμουν ευγνώμων.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η επιλογή ασφαλιστικής με βάση το χαμηλώτερο ασφάλιστο, σε βάζει ψηλά στην λίστα για τέτοια φαινόμενα!Δεν είναι τυχαίο όταν μια ασφαλιστική έχει ασφάλιστρο -50% από τον ανταγωνισμό.
Δίνεις τώρα πιο λίγα για να πληρώσεις τα άλλα μετάΠρος kostis20.... Με τι κριτήριο θεωρείς μια ασφαλιστική καλη?
Urban myth?
Μας το είπε ο κολλητός?
Έχει ασφαλιστει ο γείτονας που είναι δικηγόρος?έχει διαφημίσεις στο Καραϊσκάκη
-
Ο ομιλος Ασπις επρεπε να ειχε κλεισει εδω και 10 χρονια...με παπατζηλίκια και αλχημείες τα κατάφερε μεχρι και σημερα...τωρα με την κριση πολυ δυσκολα θα την γλυτωσει και ας ειναι και μασονος ο μεγαλομετοχος.
Και για να προλαβω τον φιλο μας τον Βασιλη και η Commercial Value στον ιδιο ομιλο ειναι,οποτε ας μην σπευσει κατα εκει! -
Επειδή αρκετές ασφαλιστικές είναι στον αναπνευστήρα, καλή έρευνα πριν από την κατάρτιση συμβολαίου.
Όσο πιο πολύ αποφεύγεις τους 'τελειωμένους' τόσο καλύτερα.Ποιο είναι 'τελειωμένοι'?
-Ασφαλιστήρια -50% κάτω του ανταγωνισμού
-Πληρώνουμε μετά 3 μήνες τσε βάλε
-Χρειαζόμαστε ΑΜΚ χθες
-Κοροϊδευουμε με θα, θα.... το σύστημα και τοους ελεγκτικούς μηχανισμούς της χώρας για να κρατάμε ανοικτά τα σαπάκια
-Κοιτάμε κανα ισολογισμό και τα Ιδια Κεφάλαια είναι 'λιγα'
-Τους έχουν ταξιτζήδες και άλλα λοιπά γατόνια ξερόλες -
Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν την επέλεξα ως την πιο οικονομική (άλλωστε την ειχα πατήσει απο την εγνατία) αλλά ως πιο σιγουρη και πιστέψτε με τα ασφάλιστρα δεν ήταν και τόσο φθηνά τουλάχιστον για την μηχανη.
Τι να πώ μάλλον θα κινηθω δικαστικά,καλύτερα να χάσω 1000 παρά 2000.
Πάντως αν ειχε κλεισει το τσαντίρι αυτό θα ειχα μεγαλύτερη τύχη (επικουρικό) -
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν την επέλεξα ως την πιο οικονομική (άλλωστε την ειχα πατήσει απο την εγνατία) αλλά ως πιο σιγουρη και πιστέψτε με τα ασφάλιστρα δεν ήταν και τόσο φθηνά τουλάχιστον για την μηχανη.
Τι να πώ μάλλον θα κινηθω δικαστικά,καλύτερα να χάσω 1000 παρά 2000.
Πάντως αν ειχε κλεισει το τσαντίρι αυτό θα ειχα μεγαλύτερη τύχη (επικουρικό)Κοιτα, αμα θες να τους συρεις για το γαμωτο.... συρε τους... αλλα κερδισμενος μην περιμενεις να βγεις! Θα φας αρκετο χρονο και χρημα στα δικαστηρια... Τεσπα, τι να πω...
-
Και μιας περι Ψωμιαδη ο λογος για προσεξτε λιγο οσοι εχετε General Union ή General Trust:
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η επιλογή ασφαλιστικής με βάση το χαμηλώτερο ασφάλιστο, σε βάζει ψηλά στην λίστα για τέτοια φαινόμενα!Δεν είναι τυχαίο όταν μια ασφαλιστική έχει ασφάλιστρο -50% από τον ανταγωνισμό.
Urban myth?
Μας το είπε ο κολλητός?
Έχει ασφαλιστει ο γείτονας που είναι δικηγόρος?θα με συγχωρέσεις αλλά δεν ήταν καθόλου φθηνή. Αυτήν είχα στο προηγούμενο κάρο μου. Πλήρωνα για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 20.000 ευρώ τον 1ο χρόνο με ΒΜ 5 ... 350 ευρώ το 6μηνο. Ευτύχως άλλαξα και πρόλαβα και πήρα το υπόλοιπο από την διακοπή.
Πρόβλημα με ασφαλιστική εταιρεία