-
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το ξέρω ρε τι να κάνω εγωφταιω που είναι αργό;;Και όσο για στ δε μιλάω για φιέστα.Και για τη ροπή δε παίζει να βγάζει 150nm 150 βγάζει το δικό μου το 16αρι.Κάποιο λάθος θα έχει γίνει.Πραγματι λαθος 190 βγαζει.Εγω για φιεστα μιλουσα στο πρωτο ποστ.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Το ξέρω ρε τι να κάνω εγωφταιω που είναι αργό;;Και όσο για στ δε μιλάω για φιέστα.Και για τη ροπή δε παίζει να βγάζει 150nm 150 βγάζει το δικό μου το 16αρι.Κάποιο λάθος θα έχει γίνει.
Πραγματι λαθος 190 βγαζει.Εγω για φιεστα μιλουσα στο πρωτο ποστ.
Ναι ρε συ σε κατέλαβε αφού είμαι γάτος με πεταλα!!!!Δε πειράζει ξερω πως είναι αργό αλλά εοιναι πολύ στριφτερο αμάξι για αυτό και μου αρέσει.
-
Το ξέρω ρε τι να κάνω εγωφταιω που είναι αργό;;Και όσο για στ δε μιλάω για φιέστα.Και για τη ροπή δε παίζει να βγάζει 150nm 150 βγάζει το δικό μου το 16αρι.Κάποιο λάθος θα έχει γίνει.
Ναι ρε συ σε κατέλαβε αφού είμαι γάτος με πεταλα!!!!Δε πειράζει ξερω πως είναι αργό αλλά εοιναι πολύ στριφτερο αμάξι για αυτό και μου αρέσει.
Συμφωνω αλλα ο φιλος μου με το St ακομα δεν μπορει να το πουλησει και θελει σιροκκο.Μηπως το θες?
...καληνυχτα...δεν τη παλευω! -
To Fiesta ST Παντως εκανε 0-100 8.4 και 0-160 21.2 στο Power που σημαινει οτι ανταγωνιζεται ολους τους σημερινους του ανταγωνιστες.Τωρα γιατι τα αλλα περιοδικα βγαλανε το 0-100 στο 9.6/9.3 μονο ενας θεος ξερει.
Με 1100 κιλα παντως δεν το θεωρω απιθανο να κανει 0-100 σε 8.4
Οι ρεμπριζ του θα εναι σιγουρα πιο αργες απο τα αντιστοιχα τουρμπατα.
-
Φυσικα και ναι φιλε μου αφου ειναι ατμοσφαιρατο.Δε πειραζει περιμενουμε το νεο fiesta st με τον 1.6 τον τουρμπατο..... jntara πιστευω δε μπορει να το πουλησει λογο κυβισμου εεε??Οντως ειναι πολυ δυσκολο τωρα να πουλησεις τετοια αμαξια μονο και μονο λογο κυβισμου.Κριμα Και να πω και κατι αλλο το fiesta st στεκεται πολυ καλα και στη τουρμπινα στα 1.6.Μερικα βιντεο.Kαι απο οτι λεει στο βιντεο το πρωτο η κοπελια λεει πως το fiesta st ειναι κατω απο 8 δευτερα. Τωρα τι να πω δηλαδη!
http://www.youtube.com/watch?v=ySoBkFx3rAs
Youtube Video -
Σου αρέσουν τα στριφτερά αυτοκίνητα και υποστηρίζεις την ford ...?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατι φιλε μου πια να υποστηριξω??Την οπελ??
-
Γιατι φιλε μου πια να υποστηριξω??Την οπελ??
Έχεις οδηγήσει ενα 106 rallye , μια 147 ...?
ένα opel speedster...ακου εκεί ford... -
Υπαρχει προβλημα??Ακου εκει speedster.Επισης δε γουσταρω τους κουβαδες.Φιλικα παντα.
Για τσεκαρε μια εδω Ford Focus ST Faster than Slower than
Top Gear Track 1:33.5 111/137 Honda Civic Euro Type-R (FN1) Cadillac CTS-V
Nordschleife 8:35.00 166/234 Porsche 987 Boxster S (291bhp) Opel Astra OPC '05
Κατι θα σου λεει αυτο αφου το ST βγαζει 225 αλογα και ηταν πιο γρηγορο απο 291 αλογα και πιο αργο απο τα 250 αλογα.Επισης φιλε μου τοσα ξερεις τοσα λες.
Φιλικα παντα
Γιωργος -
Μια χαρά στριφτερότατα είναι τα Ford! Το πλησιέστερο αυτοκίνήτο σε φιλοσοφία με την 147 μου είναι το Focus (και έχω οδηγήσει στα πάντα στην κατηγορία σε ατμοσφαιρικό). Ακόμα και το 1.4 ή το C-Max είναι αξιοπρεπέστατα στο δρόμο! Απλά αδικούνται πολύ από τους απαράδεκτους ατμοσφαιρικούς κινητήρες! Για τέτοιες κατηγορίες πάντως δεν έχει καμία αξία να παραθέτει κανείς χρόνους σε πίστα! H real life συμπεριφορά μετράει! Όσο για το Speedster που αναφέρθηκε απλά άθλιο! Κάτι roadster τύπου MX-5 με 100 άλογα λιγότερα και 6.000-7.000€ λιγότερα το χουν για την πλάκα τους στο στροφιλίκι!
-
Υπαρχει προβλημα??Ακου εκει speedster.Επισης δε γουσταρω τους κουβαδες.Φιλικα παντα.Για τσεκαρε μια εδω Ford Focus ST Faster than Slower than
Top Gear Track 1:33.5 111/137 Honda Civic Euro Type-R (FN1) Cadillac CTS-V
Nordschleife 8:35.00 166/234 Porsche 987 Boxster S (291bhp) Opel Astra OPC '05
Κατι θα σου λεει αυτο αφου το ST βγαζει 225 αλογα και ηταν πιο γρηγορο απο 291 αλογα και πιο αργο απο τα 250 αλογα.Επισης φιλε μου τοσα ξερεις τοσα λες.
Φιλικα παντα
ΓιωργοςΤο fastel lap είναι η μεγαλύτερη απάτη του νετ, οτι και να γράψεις το δέχεται...
Πιστεύεις οτι το st είναι πιο ΄γρ'ηγορο απο την boxster s??Κουβάς είναι η 147 , το rallye ή μήπως ο πύραυλος εδάφους-εδάφους speedster?
Aν οδηγήσεις ένα από τα παραπάνω θα καταλάβεις τι εννοώ στρίβουν και χαρίζουν χαμόγελα...τα φορντ είναι ένα κλικ πιο κάτω -
Ακριβως η opel ειναι απλα απαραδεκτη στα αμαξια της στο θεμα στριψιμο.Και μην λες πως δεν στριβουν θα σε μπουμπουνισει ο Θεος!!!Αχα ναι εικονικοι χρονοι μας βγηκαν τωρα.Δεν ειναι μονο θεμα λογων ανθρωπε μου!!!Και δεν ειναι κουβας το 147 αλλατο 106 ειναι το κουβαδακι.Εχει και φτυαρακια στο πορτμπαγκαζ.
-
Ακριβως η opel ειναι απλα απαραδεκτη στα αμαξια της στο θεμα στριψιμο.Και μην λες πως δεν στριβουν θα σε μπουμπουνισει ο Θεος!!!Αχα ναι εικονικοι χρονοι μας βγηκαν τωρα.Δεν ειναι μονο θεμα λογων ανθρωπε μου!!!Και δεν ειναι κουβας το 147 αλλατο 106 ειναι το κουβαδακι.Εχει και φτυαρακια στο πορτμπαγκαζ.Σου μίλησα συγκεκριμένα για το Speedster , googlare το μία και δες για τι πράγμα μιλάω.
Δεν μίλησα για άλογα αλλά για στήσιμο , μοτέρ κλπ κλπ και εκεί όπως και στα άλογα η boxster s είναι σε άλλη κλάση.
Τέρμα από εμένα ..., πάω να πλακωθώ με τον 12χρονο ξαδερφό μου για το gran turismo ... -
Να παρεις τα φτυαρακια μαζι σου!!!
Kαλοί μου άνθρωποι,από πoύ να αγοράσω το νέο golf