-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Νικο ακουεις;!
Για πες...Παρόν!
καλησπερά παιδιά, ενδιαφέρομαι να πάω και εγώ στην Μόντσα για το GP του 2011, έχω απορία για τα εισιτήρια αγώνα, που να κλείσω? εξέδρα ή ελεύθερη είσοδο? ευχαριστώ εκ προοιμίου
Αν πας πρώτη φορά, κλείσε κερκίδα να το ευχαριστηθείς. Δες ποιές κερκίδες ταιριάζουν στο budget σου και έλα πάλι να το συζητήσουμε.
Εγώ πάω γενική γιατί έχω γνωρίσει κάτι τρελοκομεία Ιταλούς και πάμε μαζί.
-
Η επομενη ερωτηση ειναι: θα πας φετος;
Εγω οσο περιεργο κι αν ακουγεται, εχω πει οτι αν η Scuderia εχει ελπιδες για νικη φετος,
εχω παρει την κοπελια κι εχουμε παει! Και αρχιζει να το δεχεται κιολας! χαχαχα -
Η επομενη ερωτηση ειναι: θα πας φετος;Εγω οσο περιεργο κι αν ακουγεται, εχω πει οτι αν η Scuderia εχει ελπιδες για νικη φετος,
εχω παρει την κοπελια κι εχουμε παει! Και αρχιζει να το δεχεται κιολας! χαχαχαΑνεξάρτητα από το αν θα έχει ελπίδες η Scuderia φέτος (που θα έχει ) να πας! Είναι ο ναός της ταχύτητας και ένα GP που πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι λάτρεις του σπορ.
Το κλίμα των τιφόζι εκεί χάσει/κερδίσει...είναι απλά κορυφαίο!
-
Προφανως, αλλα ποση τρελα ειναι να νικησει κιολας; Το εζησες! (κωλοφαρδε!)
-
Προφανως, αλλα ποση τρελα ειναι να νικησει κιολας; Το εζησες! (κωλοφαρδε!)Καλά...αν τώρα νικήσει είναι απλά τρέλα...ΔΕΝ περιγράφεται με λόγια.
Αλλά δε μπορείς να το ξέρεις από τόσο νωρίς, γιατί όσο πιο νωρίς κλείσεις...τόσο πιο φθηνά θα τα βρεις.
-
Προφανως!
Θα σου ζητησω περαιτερω πληροφοριες καποια στιγμη, απο κοντα σε καμια καφεδουμπα με αλλους απο εδω ακομα καλυτερα -
Προφανως!
Θα σου ζητησω περαιτερω πληροφοριες καποια στιγμη, απο κοντα σε καμια καφεδουμπα με αλλους απο εδω ακομα καλυτεραΌσες θες!
Με χαρά να εξυπηρετήσω και να βοηθήσω όσο μπορώ!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγω οσο περιεργο κι αν ακουγεται, εχω πει οτι αν η Scuderia εχει ελπιδες για νικη φετος,
εχω παρει την κοπελια κι εχουμε παει! Και αρχιζει να το δεχεται κιολας! χαχαχαΑνεξάρτητα από το αν θα έχει ελπίδες η Scuderia φέτος (που θα έχει ) να πας! Είναι ο ναός της ταχύτητας και ένα GP που πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι λάτρεις του σπορ.
Δίκιο έχεις αλλά κι εγώ δεν πάω αν δεν έχει αξιώσεις η ομαδάρα. Θα μου ραγίσει την καρδιά αν φύγω από την πίστα και έχει κερδίσει μη κόκκινο μονοθέσιο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δίκιο έχεις αλλά κι εγώ δεν πάω αν δεν έχει αξιώσεις η ομαδάρα. Θα μου ραγίσει την καρδιά αν φύγω από την πίστα και έχει κερδίσει μη κόκκινο μονοθέσιο...
Σε καταλαβαίνω...έτσι είχα νιώσει το 2008 όταν είχε κερδίσει ο Vettel. Ευτυχώς δε κέρδισε ο Χάμιλτον τότε τουλάχιστον.
-
Nikos@, έμαθα πως έκλεισες εισιτήρια για το φετινό Ιταλικό GP και βρήκες και ξενοδοχείο που πιάνει BBC για να το παρακολουθήσεις.
-
Ριξτε ρε ενα μονιμο ban και στην IP να ησυχασουμε.
-
edit + ban [mod]
-
-
Ε φτιαχνε τοτε χιλια προφιλ να κανεις ρεκορ σε μπαν, τζαμπα μαγκα.
Αντε ριξτε μπαν mods και διαγραψτε κι αυτα τα ποστσ. -
Καλύτερα ρεκορ στα bans παρα κλαψιάρης σαν κι εσένα.
Ανακατεύεσαι, τ' ακούς, και μετά κλαψουρίζεις... -
-
Φέτος μεσούσης της κρίσης βρήκα επιτέλους το budget για να παρακολουθήσω το πρώτο μου F1GP, αυτό της Μόντσα! Φίλε Νίκο, ανάβω αρωματικά στικς, καλώ πνεύματα και σφάζω αρνιά για τις πολύτιμες συμβουλές που έχεις δώσει σε αυτό το τόπικ
Μέχρι στιγμής οργανώνομαι με ένα φίλο, και έχουμε βρει αρκετή άκρη χάρη και στα γραφόμενα εδώ. Θα ήθελα βοήθεια για κερκίδες όμως:
Ήμουν πολύ κοντά στο να κλείσω στην 16 (Ascari) σύμφωνα με το διάγραμμα που είδα στο monzanet.it. Κοιτώντας και άλλα διαγράμματα και φωτογραφίες όμως, διαπίστωσα ότι η 16 είναι πιο κάτω στην πίσω ευθεία. Τώρα είμαι μεταξύ-12 που δείχνει κοντά στην πίστα και πάνω σε σημείο επιβράδυνσης
-13 που φαίνεται να έχει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, και
-8a/b στο πρώτο 'S' που ενδεχομένως να δώσει πιο πολύ θέαμα από τις άλλεςΘα ήθελα μια γνώμη (αν υπάρχει) για τις παραπάνω κερκίδες, κυρίως για το αν κάποια είναι τελικά -πολύ- χειρότερη των αναμενομένων. Αν τελικά παίζουν περίπου όπως έχω καταλάβει, τότε είναι θέμα επιλογής της παρέας.
Από πόλη λέμε για Κόμο, μία ώρα περίπου με το αυτοκίνητο κάθε μέρα. Προς το παρόν φτηνή φαίνεται η ενοικίαση αυτοκινήτου, 120 ευρώ για Πέμπτη-Δευτέρα πρωί!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Φέτος μεσούσης της κρίσης βρήκα επιτέλους το budget για να παρακολουθήσω το πρώτο μου F1GP, αυτό της Μόντσα! Φίλε Νίκο, ανάβω αρωματικά στικς, καλώ πνεύματα και σφάζω αρνιά για τις πολύτιμες συμβουλές που έχεις δώσει σε αυτό το τόπικΜέχρι στιγμής οργανώνομαι με ένα φίλο, και έχουμε βρει αρκετή άκρη χάρη και στα γραφόμενα εδώ. Θα ήθελα βοήθεια για κερκίδες όμως:
Ήμουν πολύ κοντά στο να κλείσω στην 16 (Ascari) σύμφωνα με το διάγραμμα που είδα στο monzanet.it. Κοιτώντας και άλλα διαγράμματα και φωτογραφίες όμως, διαπίστωσα ότι η 16 είναι πιο κάτω στην πίσω ευθεία. Τώρα είμαι μεταξύ-12 που δείχνει κοντά στην πίστα και πάνω σε σημείο επιβράδυνσης
-13 που φαίνεται να έχει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, και
-8a/b στο πρώτο 'S' που ενδεχομένως να δώσει πιο πολύ θέαμα από τις άλλεςΘα ήθελα μια γνώμη (αν υπάρχει) για τις παραπάνω κερκίδες, κυρίως για το αν κάποια είναι τελικά -πολύ- χειρότερη των αναμενομένων. Αν τελικά παίζουν περίπου όπως έχω καταλάβει, τότε είναι θέμα επιλογής της παρέας.
Από πόλη λέμε για Κόμο, μία ώρα περίπου με το αυτοκίνητο κάθε μέρα. Προς το παρόν φτηνή φαίνεται η ενοικίαση αυτοκινήτου, 120 ευρώ για Πέμπτη-Δευτέρα πρωί!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός (γιατί βιάζομαι )
Από όλες τις κερκίδες που λες, η 8 είναι με διαφορά η καλύτερη. Βλέπεις τη prima variante και όλη την ευθεία, εκκίνηση, προσπεράσματα κλπ.
Κλείσε εκεί.
Για ξενοδοχείο μη πας τόσο μακριά. Σου έχω τη τέλεια λύση!
Θα μείνεις ΕΔΩ: http://www.booking.com/hotel/it/firenze ... 43a72f55be
Είναι στο Biassono, 30-45 λεπτά από τη πίστα και θα πηγαίνεις από τους ΠΙΣΩ ΔΡΟΜΟΥΣ και ΟΧΙ από την autostrada, έτσι δε θα βρεις ΠΟΤΕ με ΠΟΤΕ κίνηση και άσε τους άλλους να πήζουν το ΣΚ όταν πηγαίνουν στη πίστα.
Εμείς εκεί είχαμε μείνει. Είναι κοντά στη πίστα (πιο κοντά από το Κόμο) και το σημαντικότερο είναι ότι φτάνεις εκεί από τους πίσω δρόμους (με navi όμως ).
Καλά να περάσεις!
Θα ήθελα πολύ να έρθω...αλλά δύσκολο φέτος.
-
Νίκο ευχαριστώ και πάλι τελικά κλείσαμε 8b, έχεις δίκιο θα είναι το πιο θεαματικό σημείο λογικά. Φαίνεται να έχει δέντρα δεξιά προς την ευθεία των πιτς, αλλά μικρό το κακό!
Όσο για το Saronno, η συμβουλή σου ήταν υπερχρήσιμη, ήδη κλείσαμε δωμάτιοΝα'σαι καλά, ελπίζω να σου βγει το ταξίδι και φέτος!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Νίκο ευχαριστώ και πάλι τελικά κλείσαμε 8b, έχεις δίκιο θα είναι το πιο θεαματικό σημείο λογικά. Φαίνεται να έχει δέντρα δεξιά προς την ευθεία των πιτς, αλλά μικρό το κακό!
Όσο για το Saronno, η συμβουλή σου ήταν υπερχρήσιμη, ήδη κλείσαμε δωμάτιοΝα'σαι καλά, ελπίζω να σου βγει το ταξίδι και φέτος!
Χαίρομαι πολύ που βοήθησα.
Το ξενοδοχείο πέρα από το γεγονός ότι είναι σε τέλεια τοποθεσία, είναι και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ άνθρωποι. Πραγματικά. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι το έχει, με ένα παιδί.
ΑΑΑΑΑΑ...παραλίγο να το ξεχάσω. Στο λέω από τώρα...σημείωσέ το.
Θα πας να φας τη ΚΑΛΥΤΕΡΗ πίτσα που έχεις φάει ποτέ στη ζωή σου, το λέω και μου τρέχουν τα σάλια. Θα φας στο Fabbrica Della Pizza, που είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, με τα πόδια πας. Αυτή μας είχε στείλει, θα σου δείξει στο χάρτη πως να πας, με τα πόδια. Να φανταστείς ότι έρχονται από το Μιλάνο κι απ'το Κόμο ( ) για να φάνε εκεί. Και οι τιμές ΠΑΡΑ πολύ καλές.
Εδώ είναι: https://foursquare.com/venue/3483334
Αααααχ...τι θυμήθηκα
Καλά να περάσεις!
-
Καταστροφή! Πάνω που ήμουν έτοιμος για έναν ήρεμο ύπνο...
Όχι μόνο σημειώθηκε, κατέβασα και το μενού να το μελετήσω
Formula 1 και εκδρομες