-
Εγω πιστευω το stand 7 ειναι η καλυτερη κερκιδα σ αυτη την πιστα. Ειναι μετα την ευθεια και εκει γινονται ολες οι προσπερασεις.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Εγω πιστευω το stand 7 ειναι η καλυτερη κερκιδα σ αυτη την πιστα. Ειναι μετα την ευθεια και εκει γινονται ολες οι προσπερασεις....ήμουν στην 7 το 200χ ... εκτιμώ ότι ο συνδυασμός 'γενικης ΠΣ και grandstand 7/8 για τον αγωνα ' ειναι ο καλύτερος ( + οικονομικός )
Πάντως σίγουρα εάν θα ξαναπήγαινα ΔΕΝ θα αγοραζα εισιτήρια από την Ελλάδα ή μεσω δικτύου ( εκτός εαν ήταν πιο φτηνά ).
.... θα έχει να φανε και οι κότες
-
Αρα πριν εννοουσες stand 7 αντι για 6
Εγω ημουν οικογενειακως το 2005 εκει και κατσαμε σ αυτην την κερκιδα ολο το ΠΣΚ. Η τελευταια φορα ηταν που πηγα σ αυτην την πιστα. Ειχε τοσο ελληναριο που μας σιχαθηκα! Ρωτα και τον αδερφο μου. Ηταν σαν να ήμασταν σε ποσοσφαιρικο αγωνα... Πραγματικα ντροπη.
Προσωπικα τα εισιτηρια τα παιρνω απο το grand-prix tickets.
-
Αρα πριν εννοουσες stand 7 αντι για 6.... το 'νεο' 6 ειναι το παλιο 8 ( το 7 πλεόν δεν υπάρχει )
http://www.turkeygrandprix.com/FormulaBilet
( συμφωνα με αυτο το λινκ )
υγ ... εμεις πάντως συννενοηθήκαμε ... ( ΑΛΙΜΟΝΟ στον Νικ )
-
Αρα πριν εννοουσες stand 7 αντι για 6Εγω ημουν οικογενειακως το 2005 εκει και κατσαμε σ αυτην την κερκιδα ολο το ΠΣΚ. Η τελευταια φορα ηταν που πηγα σ αυτην την πιστα. Ειχε τοσο ελληναριο που μας σιχαθηκα! Ρωτα και τον αδερφο μου. Ηταν σαν να ήμασταν σε ποσοσφαιρικο αγωνα... Πραγματικα ντροπη.
Προσωπικα τα εισιτηρια τα παιρνω απο το grand-prix tickets.
Ακριβώς. Λες και ήσουν σε μπάλα ήταν...έλεος! Άσε που μερικοί δεν ήξεραν τι έβλεπαν.
Εμείς καθόμασταν στη κερκίδα δεξιά από τη μεγάλη ευθεία και πριν το σικέιν...αλλά θυμάμαι ότι λέγαμε πως η επόμενη κερκίδα (η 8 νομίζω) ήταν πολύ καλή, αυτή πριν την ευθεία τερματισμού.
Τουρκία είναι πολύ ωραία παιδιά. Είναι δίπλα και η Πόλη είναι πανέμορφη. Πάντως να είστε έτοιμοι για ΤΡΕΛΗ ταλαιπωρία και ΠΟΛΥ ζέστη και ήλιο.
-
..... και εκεί που θα βλέπαμε F1 μαζεύονται μια 10αριά από τα Κύμινα στην Θεσ/νικη και αρχίσουν τα 'ΠΑΟΚ τρελαίνομαι' ....
-
Ωχ δεν ηξερα οτι εβγαλαν την 7! Τους μλκες...
Νικο, μην ξεχνας οτι εμεις πηγαμε Αυγουστο ενω τωρα ειναι Μαιο Δεν πρεπει να ναι οσο ζεστα ηταν τοτε.
-
Ωχ δεν ηξερα οτι εβγαλαν την 7! Τους μλκες...Νικο, μην ξεχνας οτι εμεις πηγαμε Αυγουστο ενω τωρα ειναι Μαιο Δεν πρεπει να ναι οσο ζεστα ηταν τοτε.
A ναι σωστά
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Πάντως σίγουρα εάν θα ξαναπήγαινα ΔΕΝ θα αγοραζα εισιτήρια από την Ελλάδα ή μεσω δικτύου ( εκτός εαν ήταν πιο φτηνά )..... θα έχει να φανε και οι κότες
Aυτο εννοουσα. Δεν εννοουσα αν θα βρω εισιτηριο, αλλα αν θα ειναι ευκολο να παρω εισιτηριο απο εκει. Την Πολη να την επισκεφτειτε ολοι ειναι πανεμορφη. Εγω ομως αν παω, θα φυγω γυρω στις 3 το ξημερωμα για τον αγωνα κατευθειαν (υπολογιζω να φτασω στις 12 το πολυ) και μετα πισω
-
Σήμερα παρέλαβα και το εισιτήριο για την πίστα της Τουρκίας!
Σε πολύ ωραίο σημείο Silver Tribun 8 (αριστερά) αμέσως μετά την Κ12 που πέφτουν στα φρένα. Πίσω ακριβώς από τις τελευταίες δύο στροφές βλέπωντας και την ευθεία εκκίνησης - τερματισμού δεξιά μου. Νομίζω είμαι μια χαρά!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εκεί στις κερκίδες που θα είμαι, μπορώ να κατέβω οποιαδήποτε στιγμή και να πάω σε άλλο σημείο της πίστας, υπάρχει πρόσβαση? Η θα παλουκοθώ εκεί στην κερκίδα? Ποιο πολύ για να φωτογραφίσω ρωτάω. Το λέω γιατί όταν είχα πάει στο Brno σε αγώνα MotoGP πριν δύο χρόνια, περιφερόμουν πάρα πολύ άνετα. Περνούσαν από δίπλα μου οδηγοί, μηχανικοί, babes.. Ήμουν απέναντυ από τα pits, κατέβαινα κάτω από την ευθεία εκκίνησης - τερματισμού κι έβγαινα πίσω στα Paddock (είχα και πρόσβαση μέσα βέβαια), από εκεί έβγαινα στην πρώτη στροφή που ήταν μια παρατεταμένη δεξιά, ξαναγυρνούσα πίσω κι έβγαινα στην άλλη μεριά της πίστας, ποιό ψηλά και ποιό μακριά βέβαια. Μπορεί να ήμουν χωρίς κερκίδα αλλά μπορώ να πω πως το απόλαυσα πάρα πολύ γιατί τριγύριζα, χάζευα κι έβλεπα διαφορετικά κομμάτια της πίστας. Ξαναλέω ποιό πολύ για φωτογραφία.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα και το εισιτήριο για την πίστα της Τουρκίας!Σε πολύ ωραίο σημείο Silver Tribun 8 (αριστερά) αμέσως μετά την Κ12 που πέφτουν στα φρένα. Πίσω ακριβώς από τις τελευταίες δύο στροφές βλέπωντας και την ευθεία εκκίνησης - τερματισμού δεξιά μου. Νομίζω είμαι μια χαρά!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εκεί στις κερκίδες που θα είμαι, μπορώ να κατέβω οποιαδήποτε στιγμή και να πάω σε άλλο σημείο της πίστας, υπάρχει πρόσβαση? Η θα παλουκοθώ εκεί στην κερκίδα? Ποιο πολύ για να φωτογραφίσω ρωτάω. Το λέω γιατί όταν είχα πάει στο Brno σε αγώνα MotoGP πριν δύο χρόνια, περιφερόμουν πάρα πολύ άνετα. Περνούσαν από δίπλα μου οδηγοί, μηχανικοί, babes.. Ήμουν απέναντυ από τα pits, κατέβαινα κάτω από την ευθεία εκκίνησης - τερματισμού κι έβγαινα πίσω στα Paddock (είχα και πρόσβαση μέσα βέβαια), από εκεί έβγαινα στην πρώτη στροφή που ήταν μια παρατεταμένη δεξιά, ξαναγυρνούσα πίσω κι έβγαινα στην άλλη μεριά της πίστας, ποιό ψηλά και ποιό μακριά βέβαια. Μπορεί να ήμουν χωρίς κερκίδα αλλά μπορώ να πω πως το απόλαυσα πάρα πολύ γιατί τριγύριζα, χάζευα κι έβλεπα διαφορετικά κομμάτια της πίστας. Ξαναλέω ποιό πολύ για φωτογραφία.
Δεν μπορείς να πας σε άλλες κερκίδες, αλλά μπορείς να πας στα σημεία γενικής εισόδου αν θυμάμαι καλά.
Πάντως θα σου πω το εξής Νίκο. Πότε φτάνεις? Παρασκευή θα είσαι εκεί? Πέμπτη για το Pit-walk?
Τη Παρασκευή στα free η πίστα είναι ανοιχτή και κάθεσαι όπου θες, σε όποια κερκίδα θες και είναι η κατάλληλη ώρα για φωτογραφίες γιατί δεν έχει πολύ κόσμο. Σάββατο γίνεται χαμός και τη Κυριακή το ίδιο.
Καλά να περάσεις και θέλουμε ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ υλικό!
-
Το 2005 είχα εισιτήριο για την κερκίδα ακριβώς μπροστά απ' τα pit της McLaren ( ) αλλά θυμάμαι που τα ελεύθερα της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου νομίζω, τα βλέπαμε όπου θέλαμε. Είχαμε πάει πριν την πρώτη στροφή, ακριβώς στην αρχή των φρένων και συγκρίναμε τους οδηγούς! Ειδικά την Παρασκευή οι κερκίδες ήταν άδειες και κανείς δε σου 'λεγε τίποτα.
Στα επίσημα του Σαββάτου ήταν αλλιώς. Και για την Κυριακή φυσικά ούτε λόγος ε, ο καθένας τη θεσούλα του.
Περιττό να πω πόσο ζηλεύω! (αν και μετά από κείνη την απονομή από τον 'πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας', προτιμώ να δώσω σε άλλο κράτος τα λεφτά μου)
-
Το ίδιο γινόταν και τότε στην Τσεχία στο Brno που προανέφερα, την Παρασκευή ήταν πάρα πολύ free τα πράγματα και το σαβ/κο έσφιγγαν! Παρασκευή πρωί φτάνω, πίστα θα πάω μόνο το σαβ/κο. Καλά θα ήταν και προηγούμενες μέρες.. Next time μόνος.
Ναι εννοώ σε άλλα σημεία κάτω κι όχι σε άλλες κερκίδες. Να βγάλω καμοιά φωτογραφία σαν τις παρακάτω που είχα βγάλει:
-
Ναι...τη Παρασκευή. Το Σάββατο γίνεται χαμός.
Δε θα καταλάβεις για πότε τελείωσαν τα δοκιμαστικά
-
Τέλος πάντων, ας πάω να δω τον αγώνα από κοντά, να δω και τι μπορώ να κάνω κι ότι βγάλω!
-
περιμένουμε εντυπώσεις + fotos απο το gp Τουρκιας,
καθω και οποιαδήποτε πληροφοριά που θα ήταν χρήσιμοι για επικειμενη επίσκεψη του χρονου! -
Πολύ καλές εντυπώσεις από την Τουρκία. Η κων/πολη πάρα πολύ όμορφη πόλη με πολύ κόσμο και όμορφα αξιοθέατα!
Περί F1.
Ο ήχος ανατριχιαστικός!! Η πίστα τεράστια αλλά η πρόσβαση σε αλλά μέρη δύσκολη, δηλαδή εγώ που είχα εισητήριο για το Stand 8 στο τελευταίο S-άκη και την ευθεία εκκίνησης τερματισμού, μπορούσα να πάω μόνο εκεί κι όχι σε άλλα σημεία, έστω από κάτω.
Οι κερκίδες αριστερά μας, η 7 δηλαδή ήταν κλειστή καθώς κι άλλες δυο που μπόρεσα να διακρίνω στο βάθος της πίστας. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω μη πληρότητας του κόσμου.. Πάντως το πρωί που φτάσαμε το Σάββατο, παίζει να ήμασταν κι από τα πρώτα 2-3 λεωφορεία που είχαν φτάσει. Το πάρκινγκ ήταν εντελώς άδειο! Βέβαια στο τέλος ήταν γεμάτο και ειδικά τη μέρα του αγώναΗ κερκίδα που ήμασταν ευτυχώς ήταν πολύ καλή και βλέπαμε ωραίο σημείο όπως ανάφερα ποιο πάνω, συν και λίγο από την μεγάλη πίσω ευθεία που κατέβαζαν απο τα 300+ και 7η σχέση σε 2α και 70-80 χλμ. Η κίνηση από τα αυτοκίνητα στην πίστα αλλά και πίσω ευτυχώς ήταν πολύ καλή, με εξαίρεση την επιστροφή μετά τον αγώνα που γινόταν το αδιαχώρητο και από τη μια ώρα που κάναμε να πάμε από την πλατεία Taksim που μέναμε, κάναμε δυόμισι ώρες περίπου.
Στο τέλος μπήκαμε και στην πίστα και είδαμε την απονομή από κοντά (με λίγο τρέξιμο βέβαια ). Γενικά πολύ ωραίο 3ήμερο, αξίζει πάρα πολύ μια τέτοια εκδρομή και φυσικά θα γίνετε κάθε χρόνο πλέον!
Φωτός λίγο ποιο μετά, ξεχωρίζω, είναι πάαααααρα πολλές!
-
Μερικές φωτογραφίες που ανέβασα στο flickr.
http://www.flickr.com/photos/33284937@N ... 059320233/
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μερικές φωτογραφίες που ανέβασα στο flickr.http://www.flickr.com/photos/33284937@N ... 059320233/
Πολύ ωραίες οι φωτογραφιες!!!!
-
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Formula 1 και εκδρομες