-
Οοοοοοοοοοοοοοοχι ρε φιλαρακι, γιατι 'αφου χτυπησε το παιδι' (ποσο μαλλον αφου σκοτωθηκε), εκτος απο το οτι παιρνει αυτοματα αφεση αμαρτιων, δεν εχει και κανεις δικαιωμα να πει το αυτονοητο, οτι οι μαλακιες πληρωνονται και οταν εισαι με μηχανακι αυτοματως πληρωνονται ακριβοτερα.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
σαββατο μεσημερι χοντρη στουκα στην λ.βουλιαγμενης στο υψος της αλιμου εκει που ειναι το σημα της ολυμπιακης.απο οσο ειδα ενα μαυρο c2 πρεπει να ηταν ειχε μπει ολη η μουρη μεσα.αλλο αμαξι δεν προσεξα,και ακριβως διπλα στο γκαζον αρκετος κοσμος και ασθενοφορο.
Toyota Auris το αλλο αμαξι, χωρις καποιον τραυματισμο ο οδηγος.
Ενα παιδι στην ηλικια μου (~25) στο C2 (οπως λες, δεν ξερω γι αυτο το αμαξι κατι), εσπασε τα δυο ποδια του.
Εφυγε το παλικαρι απο το φαναρι με κοκκινο, γιατι μαλλον μπερδευτηκε με καποιο αλλο φαναρι στον κομβο αυτο (;; ετσι μου ειπαν, μαλλον θα τους το ειπε), οποτε εγινε η στουκα. -
http://www.zougla.gr/greece/article/nea-eri8rea-troxeo-me-dio-sovara-travmatismenous
Τροχαίο του επιχειρηματία Ζαχαριά με Ferrari στη Νέα Ερυθραία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες απο άνθρωπο που βρέθηκε στο συμβάν αρνήθηκε να του κάνουν αλκοτέστ.
-
Πάντως για να καρφωσεις στο σημείο που βλέπω στην φωτό, θέλει πολυ τέχνη.
Τι να υποθέσω? ανέβαινε την Αγ. Σαράντα και κάρφωσε ευθεία στα κάγκελα? -
Μπορεί κάποιος να αρνηθεί να του κάνουν αλκοτεστ ?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Μπορεί κάποιος να αρνηθεί να του κάνουν αλκοτεστ ?Μπορει
-
Και καταληγει στο νοσοκομειο για ληψη αιματος.
tapatalk
-
βασικα αυτοματα θεωρειται οτι εχει το μεγιστο ποσοστο αλκοολ στο αιμα του
-
Ετσι ακριβως.
Μπορεις να αρνηθεις αλκολτεστ, ειναι ωστοσο αυτοφωρο αδικημα, συλλαμβανεσαι και σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται αιματολογικη εξεταση.
Το γιατι θα το κανει καποιος αυτο ... ειναι προφανες.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ετσι ακριβως.Μπορεις να αρνηθεις αλκολτεστ, ειναι ωστοσο αυτοφωρο αδικημα, συλλαμβανεσαι και σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται αιματολογικη εξεταση.
εκει πεταει και ενα 'ειμαι μαρτυρας του Ιεχωβά' και
-
.... και τ'αρχιδια μας κουνηθηκαν. Στο κρατητηριο !
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ετσι ακριβως.Μπορεις να αρνηθεις αλκολτεστ, ειναι ωστοσο αυτοφωρο αδικημα, συλλαμβανεσαι και σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται αιματολογικη εξεταση.
Υποθετω εννοεις οτι περναει η ωρα και πεφτει το νουμερο?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ετσι ακριβως.
Μπορεις να αρνηθεις αλκολτεστ, ειναι ωστοσο αυτοφωρο αδικημα, συλλαμβανεσαι και σε δημοσιο νοσοκομειο γινεται αιματολογικη εξεταση.
Συν πολύ περάτημα και πολύ νερό...
-
Ετσι ακριβως.
Περα απο αυτο, εχεις και χρονο να 'λαδωσεις' ενα γιατρο στην αιματολογικη και να κανονισεις καποια πραγματακια.
-
Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.
Μα γιατί;
Δεν φταίει πάντα η υπερβολική ταχύτητα; -
Εμαθα απο φιλο για ενα ατυχημα στη Λ. Διονυσου, καπου οντα στη Νεα Μακρη. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν δημοσιευτηκε πουθενα.
Πιτσιρικια, 2 αγορια μπροστα 2 κοπελες πισω, η μια 'εφυγε και παει' η αλλη κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις, ο οδηγος (που ηταν σμπαραλια οπως ολοι) την εκανε για να γλυτωσει αυτοφωρο.
Αυτον τον τυπο ΔΕΝ πρεπει να τον γαμησουν ασαλιωτα? -
Εμαθα απο φιλο για ενα ατυχημα στη Λ. Διονυσου, καπου οντα στη Νεα Μακρη. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν δημοσιευτηκε πουθενα.
Πιτσιρικια, 2 αγορια μπροστα 2 κοπελες πισω, η μια 'εφυγε και παει' η αλλη κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις, ο οδηγος (που ηταν σμπαραλια οπως ολοι) την εκανε για να γλυτωσει αυτοφωρο.
Αυτον τον τυπο ΔΕΝ πρεπει να τον γαμησουν ασαλιωτα?Πρέπει!
Όσο τα πρόστιμα του ΚΟΚ υπάρχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να μας αδειάζουν τη τσέπη και όχι να μας προστατεύουν, αυτό θα γίνεται. -
Φοβερός συλλογισμός
-
Το ξέρω.
-
LEL !
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#