-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για να μου πει το θεικό ο μπάρμπας αν δεν ήταν ο άλλος θα του έβγαζα 20 euro στα ίσα.
Μέγιστη προσβολή προς το όργανο και μέγιστη ξεφτύλα για να μην πω κάτι άλλο για τον μπάρμπα σου...
Γι αυτό το λέω θεικο από την άποψη δεν είσαι καλά που θα το κάνεις.... και εγώ τον έκραξα
Αλλά από την άλλη ρε φίλε έχει οριο 70 στο μόνο σημειο που είχε μπαριέρα και την στήνουν εκεί . -
εμένα μου είχε πεταχτεί ένας τροχαίος έτσι, μετά απο στροφή
την είχαν στήσει μια χαρά για το αντίθετο ρεύμα να τους βλέπουν στην ευθεία και να τους βγάζουν στη στροφή που έκοβαν ούτως ή άλλως.
δεν είχε δουλειά όμως το ρεύμα τους και είπε να βγει στο αντίθετο. με 80-100 δηλαδή να στρίβεις και να βλέπεις έναν απο το αντίθετο να τρέχει σαν τρελός στη μέση του δρόμου.
δεν ξέρω αυτοί αλλά εγώ τους έγραψα κανονικά. 1+ χρόνο μετά δεν μου έχει έρθει τίποτα.
ειλικρινά μιλώντας εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκα κλήση/μπάτσος/να μείνω ή να φύγω κλπ.το μόνο που σκέφτηκα είναι ,ωχ τι κάνει ο τρελός,α καλά τροχαίος είναι να σταματήσω εγκαίρως δεν παίζει, προχώρα νορμαλ και αν είναι κάτι θα με βρούνε.όταν είμαι οδηγός νο1 είναι η ασφάλεια. όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. δυστυχώς πολλοί οδηγούν με βάση τι νομίζουν οτι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς εκείνη την ώρα. σαν θεατές δηλαδή παρά σαν ουσιαστικοί οδηγοί.
-
Στα όρια είμαι μαζί σου. Είναι απάλευτα και είναι κ απάλευτοι κ αυτοί και οι αξιωματικάρες τους.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εμένα μου είχε πεταχτεί ένας τροχαίος έτσι, μετά απο στροφή
την είχαν στήσει μια χαρά για το αντίθετο ρεύμα να τους βλέπουν στην ευθεία και να τους βγάζουν στη στροφή που έκοβαν ούτως ή άλλως.
δεν είχε δουλειά όμως το ρεύμα τους και είπε να βγει στο αντίθετο. με 80-100 δηλαδή να στρίβεις και να βλέπεις έναν απο το αντίθετο να τρέχει σαν τρελός στη μέση του δρόμου.
δεν ξέρω αυτοί αλλά εγώ τους έγραψα κανονικά. 1+ χρόνο μετά δεν μου έχει έρθει τίποτα.
ειλικρινά μιλώντας εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκα κλήση/μπάτσος/να μείνω ή να φύγω κλπ.το μόνο που σκέφτηκα είναι ,ωχ τι κάνει ο τρελός,α καλά τροχαίος είναι να σταματήσω εγκαίρως δεν παίζει, προχώρα νορμαλ και αν είναι κάτι θα με βρούνε.όταν είμαι οδηγός νο1 είναι η ασφάλεια. όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. δυστυχώς πολλοί οδηγούν με βάση τι νομίζουν οτι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς εκείνη την ώρα. σαν θεατές δηλαδή παρά σαν ουσιαστικοί οδηγοί.
Φιλός κολλητός στην Κορίνθου - Πατρών συναντά μπλόκο στο αντίθετο μετά από στροφή. Πετάγεται ο αστυνομικός στο δικό του ρεύμα την ώρα που κάνει προσπέρασμα σε άλλο όχημα. ~120 ο ένας, ~150 ο φίλος και ο αστυνομικός του βγαίνει στη μέση του ρεύματος προς Πάτρα για να τον σταματήσει (πώς διέσχισε 1,5 ρεύμα χωρίς να φοβηθεί δεν το καταλαβαίνω). Αν πήγαινε ευθεία θα τον πατούσε, δεξιά δεν μπορούσε να πάει γιατί προσπερνούσε, φρένο από τα 150 στα 0 σε 50 m απλά δε γίνεται ούτε με F1, οπότε αριστερή τιμονιά, η Ε36 ευτυχώς δεν άρχισε τις σβούρες και ξανά τιμονιά δεξιά για να αποφύγει το όχημα που ερχόταν στο ρεύμα προς Κόρινθο. Ο αστυνομικός αισθάνεται 2 οχήματα να περνούν δίπλα του με ~40 m/s, μαζεύει τα χέρια στο σώμα (ακόμα λέει ο κολλητός σαν αστείο το πώς τον είδε να μαζεύεται), οι καθρέφτες περνούν cm δίπλα του και τελικά χαλαρώνει. Ούτε σκέψη να κυνηγήσει κάποιον ή να ειδοποιησεί πιο κάτω. Αν σωθείς μετά από τέτοια βλακεία (ο Θεός κοιμήθηκε), δεν το σχολιάζεις καν, γιατί τότε θα ξυπνήσει ο Θεός και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες...
Ευχαριστώ.
-
Στο κομμάτι Κορίνθου Πατρών Πύργου πρέπει επιτέλους οι τροχαίοι να καταλάβουν ότι η πρόληψη των ατυχημάτων δεν γινεταί στατικά με μπλόκα στις μπαριέρες.
Εν κινήσει κύριοι, με την ροή του δρόμου......... και οταν βλέπετε επικίνδυνο ξήλωμα όλα επιτόπου.
-
Αντε και σου εμφανίζεται ο Τροχαίος μέρα μεσημέρι...ok..ελιγμό ή φρένα και ψάχνεις να δεις τι έχασες.
Να βλέπεις μέσα στο μαύρο σκοτάδι σε επαρχιακό δρόμο (με ταχύτητα 90-100χλμ/ωρα) ένα αμυδρό φως στη μέση της λωρίδας σου , που να κινείται περίεργα , τι υποθέτεις?
Τροχαίος που περπατούσε προς το μέρος μας βράδυ με την είσοδο του νέου έτους!
Ωραία , να κάνετε αλκοτέστ κύριοι αλλά φροντίστε μη σας πατήσει και κανένας!
(ευτυχώς η ταχύτητα δεν ήταν μεγάλη). -
Θέλω να δω τι θα λένε αν σε τέτοια φάση αυτοκτονικού σταματήματος-καμικάζι κάποιος άπειρος τα χάσει και πατήσει τον αστυνομικό τι θα λένε.
Οκ, να πιάσουμε τους επικίνδυνους αλλά μην προκαλέσουμε και θανατηφόρο για μια κωλοκλήση.
-
Προχτές κάποιος άπειρος τα 'χασε κ σκοτώθηκε η κοπελίτσα. Κ ο μόνος που θα φταίει θα είναι ο άπειρος.
Ο οποίος, ο άμοιρος, θα το έχει βάρος σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Όχι ότι δεν φταίει, φταίει, αλλά - επιμένω - όχι μόνον αυτός.
Τεσπα, πάμε γι' άλλα. Εδώ αποφασίσαμε να ζούμε, ας τα λουστούμε... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εδώ αποφασίσαμε να ζούμε, ας τα λουστούμε...Η αλήθεια αυτή κολλάει και σε πολλά άλλα topics: Περί καπνίσματος, ζώων, κλπ, κλπ.
-
Προχτές κάποιος άπειρος τα 'χασε κ σκοτώθηκε η κοπελίτσα. Κ ο μόνος που θα φταίει θα είναι ο άπειρος.
Ο οποίος, ο άμοιρος, θα το έχει βάρος σε όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Όχι ότι δεν φταίει, φταίει, αλλά - επιμένω - όχι μόνον αυτός.
Τεσπα, πάμε γι' άλλα. Εδώ αποφασίσαμε να ζούμε, ας τα λουστούμε...έχασε την κόρη του ή την φίλη της κόρης του?
-
Το μπλόκο από την απέναντι μεριά του δρόμου έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται.
Άσχετα με το αν 'ψαρώνει' ο κόσμος και τελικά σταματάει (τι να κάνει άλλωστε...).
Κάποιος να το επιβεβαιώσει;
ΥΓ εννοείται δεν επικροτώ τις τακτικές των... φίλτατων αστυνομικών, ίσα ίσα που τα αισθήματά μου για τους περισσοτέρους είναι μάλλον άσχημα (άλλωστε παντού σε κάθε κλάδο υπάρχουν οι μεν και οι δε)
-
Κόρινθος - Αθήνα, έξοδος Κινέτας αν δεν κάνω λάθος, ατέλειωτη ευθεία, πας με 140 - 150 κ σου πετάγεται μ' αυτόν τον τρόπο ο τροχαίος. 100% σταματάς (έχει γίνει μπροστά μου πάρα πολλές φορές - άρα γίνεται καθημερινά) 100 μέτρα πιό κάτω μετά από φρενάρισμα πανικού κ κάνεις 100 μέτρα με την οπισθεν, στην ΕΟ Κορίνθου - Αθήνας, για να φτάσεις κοντά στο μπλόκο να σε γράψουν. Έχει δει κανένας τέτοια φάση σε χώρα που να μην είναι τριτοκοσμική?Εγω δεν θα σταματησω. Την στιγμη που θα μου κανει σημα, θα κοψω, θα βγαλω δεξι φλας, θα μπω σιγα σιγα στην δεξια και θα βγω στο πρωτο parking ή εξοδο που θα συναντησω. Αν θελει ας ερθει να με βρει εκει. Και με ενα τηλεφωνακι στο 100 θα ενημερωσω για την επικινδυνοτητα του ηλιθιου και θα ζητησω απο κει οδηγιες (δεν ειναι η δουλεια του κεντρου Αμεσης Δρασης αυτη, αλλα εισαι κατοχυρωμενος σε οτι συμβει μετα). Καποιος που θα το ψαξει περισσοτερο απο μενα μπορει και να τον μυνησει για διαταρραξη οδικης ασφαλειας (ή οπως αλλιως λεγεται).
Η δουλεια τους ειναι (ασχετα αν νομιζουν οτι ειναι εισπρακτορες του ελληνικου δημοσιου) η διασφαλιση της ασφαλειας του δρομου. Αν δεν το κανουν αυτοι θα το κανω εγω.
Οπως ομως γραφεις κι εσυ Ηλια, το θεμα ειναι τι κανουν οι περισσοτεροι...
-
καλα που ζειτε?
νομιζετε οτι τα μπλοκα εχουν καμια σχεση με την ασφαλεια μας?
αν ειχαν, θα ηταν στα επικινδυνα σημεια και οχι στις ευθειες των 2 λωριδων και οριο 70απλα οι ανθρωποι εκτελουν εντολες: φερε μου 300κλησεις το μηνα. Ε, θα στηθουν στα πιο ευκολα σημεια για να σε γραψουν.
μια φορα μου εχουν κανει σημα απο το αντιθετο ρευμα να σταματησω, οριο 50 πηγαινα 140, του εκανα σημα και συνεχισα κανονικα. Δεν υπηρχε σημειο να σταματησω και φυσικα καμια περιπτωση να κανω οπισθεν ή αναστροφη.
ποσο μ@λακας μπορει να ειναι καποιος ωστε να σου πεταχτει στη μεση του δρομου και να ρισκαρει τη ζωη του για να σε γραψει για μια σκατοκληση?
φυσικα ειδα οτι δεν υπηρχε μηχανη στο μπλοκο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα που ζειτε?
αν ειχαν, θα ηταν στα επικινδυνα σημεια και οχι στις ευθειες των 2 λωριδων και οριο 70απλα οι ανθρωποι εκτελουν εντολες: φερε μου 300κλησεις το μηνα. Ε, θα στηθουν στα πιο ευκολα σημεια για να σε γραψουν.
μια φορα μου εχουν κανει σημα απο το αντιθετο ρευμα να σταματησω, οριο 50 πηγαινα 140, του εκανα σημα και συνεχισα κανονικα. Δεν υπηρχε σημειο να σταματησω και φυσικα καμια περιπτωση να κανω οπισθεν ή αναστροφη.
ποσο μ@λακας μπορει να ειναι καποιος ωστε να σου πεταχτει στη μεση του δρομου και να ρισκαρει τη ζωη του για να σε γραψει για μια σκατοκληση?
Και να υπηρχε η δουλεια του ειναι να σε ακολουθησει και να σε σταματησει και οχι να σε περιμενει να επιστρεψεις, εστω και σε τετοιες γελοιες περιπτωσεις..
Καλα ξηγηθηκες...
-
Συνέβη μόλις πριν μια ώρα....
Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στα Τρίκαλα .
http://www.trikalanews.gr/article/17499/ -
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
καλα που ζειτε?
Και να υπηρχε η δουλεια του ειναι να σε ακολουθησει και να σε σταματησει και οχι να σε περιμενει να επιστρεψεις, εστω και σε τετοιες γελοιες περιπτωσεις..
Καλα ξηγηθηκες...
κοιτα, αν υπηρχε μηχανη, και εβλεπα οτι παει να με ακολουθησει, θα σταματουσα πιο κατω 4χλμ που εχει παρκινγκ και θα τον περιμενα. Δεν υπηρχε σημειο να σταματησεις με ασφαλεια. Στο ρευμα που ηταν ο αστυνομικος υπηρχε χωρος, αλλα και παλι ποιος πηγαινε με πανω απο 80 αποκλειεται να προλαβαινε να σταματησει.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Συνέβη μόλις πριν μια ώρα....
Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στα Τρίκαλα .
http://www.trikalanews.gr/article/17499/Για όνομα...
-
Εδώ το πιο πιθανό είναι να συνδυάστηκε το ατελές έργο διαπλάτυνσης της ΕΟ Τρικάλων - Λάρισας με την επιπολαιότητα (για να μην χρησιμοποιήσω άλλο χαρακτηρισμό) κάποιου οδηγού.
Είναι ένας δρόμος με σχετικά αυξημένη κίνηση , όπου τα αυτοκίνητα αναγκάζονται να ακολουθήσουν φορτηγά σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν , ή την ικανότητα υπολογισμού της απόστασης από το αντίθετα διερχόμενο όχημα.
Κρίμα.
Α...φυσικά η Τροχαία και σ αυτόν τον δρόμο **τη στήνει μόνο στο νέο τμήμα της οδού **, όπου έχει 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και μπαριέρα. -
Το 1ο όχημα τι μάρκα είναι;
Κάτι τέτοια πρέπει να δουν μερικοί που νομίζουν ότι ο μύθος με το περισσότερο ατσάλι σώζει ζωές ευσταθεί...
Όσο για τη μητέρα που 'επέζησε', θα ευχόταν μάλλον να ήταν πιο τυχερή... Τι ζωή να ζήσει τώρα αυτή;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#