-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σημερα 26/9 στις 23:15 εχει στους 'Πρωταγωνιστες' στο Mega την εκπομπη να ασχολειται με το Ελλαδα/τροχαια ατυχηματα.Με πρόλαβες.
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σημερα 26/9 στις 23:15 εχει στους 'Πρωταγωνιστες' στο Mega την εκπομπη να ασχολειται με το Ελλαδα/τροχαια ατυχηματα.
Με πρόλαβες.
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω.
και αν προσεξα καλα στη διαφημιση ελεγε ο τιτλος 'Νεανικα ατυχηματα'?
δηλαδη για ολα φταινε αυτοι οι νεοι που τρεχουν με τα ραλια?
τα τουνελ της Βεροιας δεν ειναι αυτα που δειχνει?
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
και αν προσεξα καλα στη διαφημιση ελεγε ο τιτλος 'Νεανικα ατυχηματα'?
δηλαδη για ολα φταινε αυτοι οι νεοι που τρεχουν με τα ραλια?
τα τουνελ της Βεροιας δεν ειναι αυτα που δειχνει?
ΑΚΥΡΟΝ
μεχρι στιγμης παρουσιαζει νεους-θυματα τροχαιων, κλπ
μαλλον ο τιτλος ηταν ετσι για να ειναι πιασαρικος
καλη φαινεται η εκπομπη
-
Καλή η εκπομπή. Άλλωστε πόσος πόνος να χωρέσει σε 45 λεπτά. Πολύς πόνος ιδίως από γονείς. Δεν καλύφθηκαν οι αιτίες. Η ανυπομονησία (για μένα το Νο1) καλύφθηκε και μάλιστα από 'κορυφαίο διεθνές έντυπο του χώρου' που έκανε έρευνα για τις αιτίες στην Ελλάδα.
-
'Δεν φοραγα κρανος γιατι ηταν 25η Μαρτιου κ αυτη την μερα δεν φοραμε κρανη. Επειδη ειναι κ πιο χαλαρη η αστυνομια, κ επειδη ειναι γιορτη κ χαρουμενη μερα'.
Τωρα, φταιω εγω που δεν τον λυπαμαι? Αλλο το να σκεφτεσαι ετσι πριν την παθεις, κ αλλο να λες τετοιες μαλακιες ενω την εχεις παθει κ εισαι στο καροτσακι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'Δεν φοραγα κρανος γιατι ηταν 25η Μαρτιου κ αυτη την μερα δεν φοραμε κρανη. Επειδη ειναι κ πιο χαλαρη η αστυνομια, κ επειδη ειναι γιορτη κ χαρουμενη μερα'.Τωρα, φταιω εγω που δεν τον λυπαμαι?
Μα περιέγραψε με τον πιο λεπτομερή τρόπο το λάθος του. Τι ήθελες; Να αυτομαστιγωθεί on camera; Δεν σου έφτασε που τα έλεγε με καροτσάκι;
-
Ισως θα πρεπει να την επαναλαβουν αυτην την εκπομπη σε ωρα μεγαλυτερης τηλεθεασης... θα βοηθησει τα νεα παιδια να 'δουν' απο τι κινδυνευουν να περασουν την υπολοιπη ζωη τους. Και ο Παπαδοπουλος σωστος στην περιγραφη του δικου του ατυχηματος, οπως και ο Φραγκακης ...για την συλληψη του στην Ν.Υορκη...
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η εκπομπή!
1000 μπράβο που ήταν τόσο brutal.
Τα λυπήθηκα πολύ τα παιδιά.
Μακάρι να το ξαναδείξει να το δει περισσότερος κόσμος.
-
*Μια κοπέλα 21 ετών, απο την Κρέστενα, έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που συνέβη στις εννέα το πρωί του Σαββάτου στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Οινοποιητικής, έξω απο τον Πύργο.
Η κοπέλα επέβαινε σε μια μαύρη Mercedes στην πίσω θέση, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού. Άλλοι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο έχουν τραυματιστεί ελαφρά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η κοπέλα επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με οικογενειακούς της φίλους.*
'για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία'... Ότι το ατύχημα έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά σε μπλόκο της καλής μας Τροχαίας είναι, φαντάζομαι, άσχετο. Ο οδηγός αποφάσισε, απλά και ξαφνικά, στην ευθεία να πατήσει φρένο κ να στρίψει...
Η κοπελιά ήταν σαν να είχα ξαπλώσει στον δρόμο, κάμποσα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Μόνον το αίμα που λέρωνε το πρόσωπό της κ τα ξανθά της μαλλιά σε επανέφερε στην πραγματικότητα - ότι δεν κοιμόταν. Εκείνη την στιγμή άρχισε να βρέχει... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
*Μια κοπέλα 21 ετών, απο την Κρέστενα, έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που συνέβη στις εννέα το πρωί του Σαββάτου στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Οινοποιητικής, έξω απο τον Πύργο.Η κοπέλα επέβαινε σε μια μαύρη Mercedes στην πίσω θέση, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού. Άλλοι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο έχουν τραυματιστεί ελαφρά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η κοπέλα επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με οικογενειακούς της φίλους.*
'για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία'... Ότι το ατύχημα έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά σε μπλόκο της καλής μας Τροχαίας είναι, φαντάζομαι, άσχετο. Ο οδηγός αποφάσισε, απλά και ξαφνικά, στην ευθεία να πατήσει φρένο κ να στρίψει...
Η κοπελιά ήταν σαν να είχα ξαπλώσει στον δρόμο, κάμποσα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Μόνον το αίμα που λέρωνε το πρόσωπό της κ τα ξανθά της μαλλιά σε επανέφερε στην πραγματικότητα - ότι δεν κοιμόταν. Εκείνη την στιγμή άρχισε να βρέχει...Hλια προσπαθησαν να ξεφυγουν απο το μπλοκο δηλαδη και για αυτο τρακαραν ή τους πεταχτηκε ξαφνικα μπροστα ο τροχαιος;Η κοπελα πεταχτηκε εξω απο το αμαξι;
Κριμα παντως -
Δεν ήμουν μπροστά όταν έγινα, πέρασα 1 - 2 λεπτά μετά. Αλλά ποιά 'άγνωστη αιτία', σε ευθεία με νησίδα κ παράδρομο αριστερά - δεξιά, στους οποίους παράδρομους υπήρχαν σταματημένα φορτηγά (άρα πολλοί αυτόπτες) κ ακριβώς εκεί που έγινε το ατύχημα μπλόκο?
Μπροστά στους τροχονόμους έγινε, στο ρεύμα όπου (στον παράδρομο) είχε στηθεί το μπλόκο. Ευθεία χιλιομέτρων και αψυχολόγητη διασταύρωση με όριο 60, η μόνη αιτία για την ύπαρξή της είναι να εξυπηρετηθεί η ΕΑΣ που έχει εργοστάσια δίπλα (μην κάνουν τα φορτηγά της 500 μέτρα παραπάνω: στα 200 - 300 μέτρα πριν έχει κι άλλη διασταύρωση με όριο 60, όπως και μετά από κανα χιλιόμετρο. Όσο για εκείνες τις κολώνες φωτισμού, έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 6 άτομα που γνώριζα εγώ. Κολώνες δίχως προστατευτικά - έφυγες? πέθανες.-Τεσπα, 2 - 3 νεκροί την εβδομάδα είναι πολλοί. Πάρα πολλοί, για να μην φταίει κανένας εκτός από τους οδηγούς...
ΥΓ. Ναι. Έφυγε η πόρτα της κ πετάχτηκε στον δρόμο. Οι άλλοι 3 επιβαίνοντες είναι ελαφρά τραυματισμένοι...
-
Οι κωλονες φωτισμου συμφωνα με τους κανονισμους αναλογα ποσο κοντα ειναι στο οδοστρομα πρεπει να εχουν μπαριερες ασφαλειας μπροστα τους ετσι ωστε να μην εμβολιζονται απο οχημα που φευγει απο τον δρομο.... Σε ευθεια ε???..... κριμα πολυ κριμα
-
Aν είχε τέτοιες κολώνες όμως http://www.youtube.com/watch?v=ER142t-7cJ8
-
Στη βάση τους έχουν ενισχύσεις, κάθετες προς τον δρόμο χοντρές λάμες. Σε μια τέτοια κόπηκε το κεφάλι φίλου, που έπεσε με την μηχανή κ σύρθηκε στον δρόμο όταν κοπάδι πρόβατα πέρασε αέρας τον 'Εθνικό' δρόμο, βγαίνοντας από χωματόδρομο. Ναι, είχε κ εκεί διασταύρωση των 60 χαω. Τα πρόβατα έπεσαν πάνω του κ εκτός από τον κομμένο λαιμό δεν είχε ούτε γρατσουνιά - φορούσε κράνος κ φόρμα. Πέθανε επί τόπου, σφαγμένος σαν πρόβατο...
-
H φωτο απο τα τροχαία του ΣΚ στην Ηλεία
http://www.protinews.gr/images/stories/00_online/monday/06.jpgδείτε κάτω από το πορτ μπαγκαζ της merc πως καθρεπτίζονται τα πόδια του πυροσβέστη. Μιλάμε καθρέπτης ΑΑΑ ο δρόμος
-
Όχι ότι έχει σημασία, αλλά το ατύχημα έγινε κανα 10λεπτο πριν αρχίσει να βρέχει.
Το άλλο στην Αρχ. Ολυμπία, με τον δρόμο βρεγμένο... -
Είναι αυτό που προσπαθώ πάντα να ενθυμίζω στον εαυτό μου: αξίζει αυτό που πας να κάνεις ή όχι;
Και αναφέρομαι στη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του οδηγού όταν αποφάσισε να στρίψει για να αποφύγει μπλόκο.
Μου έχει συμβεί, ακαριαία έγινε ο διάλογος μεταξύ διαβολάκου και αγγελούκου και ευτυχώς (λέω τώρα, τότε έλεγα δυστυχώς) κέρδισε ο αγγελούκος.
Όταν κάνουμε λάθη καλό είναι να πληρώνουμε και όχι πάση θυσία να προσπαθούμε να τη σκαπουλάρουμε.
Κρίμα πραγματικά για την κοπέλα, μια ζωή δεν ξαναγυρίζει ποτέ πίσω, αλλά από αυτά που διάβασα 100% υπαιτιότητα έχει ο οδηγός.-
-
Κάποιος που θα σκεπτόταν την νομιμότητα της δίχως προστατευτικά κολόνας στην αρχή της διαχωριστικής νησίδας, θα απαντούσε διαφορετικά.
Το ίδιο και κάποιος που θα έβλεπε τροχαίο να μπαίνει σχεδόν τρέχοντας στη μέση του δρόμου για να σου κάνει σήμα 'περάστε δεξιά' γιατί πηγαίνεις με υπερβολική ταχύτητα*.
Αυτοί βέβαια δεν θα έπρεπε να είναι Έλληνες, εμείς τα θεωρούμε νομιμότατα όλα αυτά!- Κόρινθος - Αθήνα, έξοδος Κινέτας αν δεν κάνω λάθος, ατέλειωτη ευθεία, πας με 140 - 150 κ σου πετάγεται μ' αυτόν τον τρόπο ο τροχαίος. 100% σταματάς (έχει γίνει μπροστά μου πάρα πολλές φορές - άρα γίνεται καθημερινά) 100 μέτρα πιό κάτω μετά από φρενάρισμα πανικού κ κάνεις 100 μέτρα με την οπισθεν, στην ΕΟ Κορίνθου - Αθήνας, για να φτάσεις κοντά στο μπλόκο να σε γράψουν. Έχει δει κανένας τέτοια φάση σε χώρα που να μην είναι τριτοκοσμική?
Edit
Είμαι λίγο τσαντισμένος κ μιλάω εν θερμώ όχι μόνον γιατί είδα την κοπελιά να κείτεται στον δρόμο, αλλά και γιατί φέτος το καλοκαίρι χάθηκαν 2 παιδιά που γνώριζα προσωπικά, και γιατί περνάω, πλέον, από νεκροταφείο κ έχω 10 νέους ανθρώπους γνωστούς μου μέσα, όλους από τροχαία. Πάμε μια βόλτα κ λέμε συνέχεια 'εδώ σκοτώθηκε αυτός, εκεί εκείνος, παραπέρα ο άλλος, ....' -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κάποιος που θα σκεπτόταν την νομιμότητα της δίχως προστατευτικά κολόνας στην αρχή της διαχωριστικής νησίδας, θα απαντούσε διαφορετικά.
Το ίδιο και κάποιος που θα έβλεπε τροχαίο να μπαίνει σχεδόν τρέχοντας στη μέση του δρόμου για να σου κάνει σήμα 'περάστε δεξιά' γιατί πηγαίνεις με υπερβολική ταχύτητα*.
Αυτοί βέβαια δεν θα έπρεπε να είναι Έλληνες, εμείς τα θεωρούμε νομιμότατα όλα αυτά!- Κόρινθος - Αθήνα, έξοδος Κινέτας αν δεν κάνω λάθος, ατέλειωτη ευθεία, πας με 140 - 150 κ σου πετάγεται μ' αυτόν τον τρόπο ο τροχαίος. 100% σταματάς (έχει γίνει μπροστά μου πάρα πολλές φορές - άρα γίνεται καθημερινά) 100 μέτρα πιό κάτω μετά από φρενάρισμα πανικού κ κάνεις 100 μέτρα με την οπισθεν, στην ΕΟ Κορίνθου - Αθήνας, για να φτάσεις κοντά στο μπλόκο να σε γράψουν. Έχει δει κανένας τέτοια φάση σε χώρα που να μην είναι τριτοκοσμική?
+1 στην διασταύρωση Καλαβρύτων.
Γυρισαμε με οπισθεν και την τσιμπίσαμε την κλήση. Η φάση είναι ότι βγήκε ταυτόχρονα σε 3 αυτοκίνητα σταματήσαμε και οι 3. Κάτι σαν διόδια.
Το ένα το οδηγουσα εγώ το άλλο ο θείος και του λέω πως μας χτύπησες και τους 3?
Τελικά μας έγραψε για άδεια ίσα ίσα να τρέχουμε στο ταχυδρομείο.
Για να μου πει το θεικό ο μπάρμπας αν δεν ήταν ο άλλος θα του έβγαζα 20 euro στα ίσα.BTw αυτά τα octavia πολύ βολικά στις κλήσεις. έχουν το πορτ μπαγκαζ σε ωράιο ύψος για την χαρτοδουλειά. Με το i30 δύσκολο
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για να μου πει το θεικό ο μπάρμπας αν δεν ήταν ο άλλος θα του έβγαζα 20 euro στα ίσα.
Μέγιστη προσβολή προς το όργανο και μέγιστη ξεφτύλα για να μην πω κάτι άλλο για τον μπάρμπα σου...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#