-
εμ που πας και εσυ σε ειδε το φιατ και αφρισε
-
Παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα, ανάμεσα στα φανάρια για Λαιμό Βουλιαγμένης και εεε.. τα πιο πάνω, στην ευθεία-ανηφόρα προς περίπτερο-κουτάλα. 6.30 το απόγευμα, Mercedes A-Class τουμπαρισμένο στη πόρτα του συνοδηγού, κολλημένο στο πεζοδρόμιο στην αριστερή λωρίδα, να κοιτά προς τα αυτοκίνητα που έρχονταν. Δεν πρόλαβα να δω αν υπήρχε και 2ο αμάξι, ήταν σταματημένα μερικά στη δεξιά λωρίδα αλλά δεν πρόλαβα να δω χτυπημένο. Το αμάξι ήταν χτυπημένο και από τη μεριά του οδηγού. 2 κοπελιές καθισμένες στα γρασίδια στο διάζωμα, καλά φαίνονταν, είχαν μπόλικο κόσμο να τις προσέχει.
Αν δε κάνω λάθος η Α-Class έχει ιστορία με τα τουμπαρίσματα, σωστά;
-
Παιδια σήμερα που λετε...ειχα πάει για μπανιο...και μετα στήν Ποσειδονως (ισως ειμαι ανορθογραφος.. ) 2 αμαξια μπροστά μου (δεν οδηγούσα εγω) ενας με Lancia Libra χτυπισε την πισω γωνία απο την πλευρα του συνοδηγου...και οδήγησε το αμάξι (Mercedes A class) στην νησίδα (ποσειδονως αμέσως μετα τα λιμανάκια) και το αμάξι χτυπάει σε ενα δέντρο και σικώνεται ολο στον αέρα!!(ο κολος του κοιταζε προς τα πανω...και μετα αφου εκανε μια κολοτούμπα σκαει κατω το αμάξι γυρισμένο...στο πάτωμα ακούμπαγε με την πόρτα του συνοδηγού και έβλεπε προς το αντίθετο ρεύμα...ολοι προφανώς σταματήσαμε να βγάλουμε τα ατομα απο το αμάξι...αλλα!..κανείς δεν πρόσεξε το Lancia!...μολις την χτυπισε,ειδε λίγο πισω...και μετα πάτισε το γκάζι και χάθικε...πινακίδα δεν πρόλαωε κανεις..αλλα αρχιζε απο YH_ ...ασιμενιο χρώμα και τρακαρισμένο μπροστα...και οχι ελαφρά...η βλακεία του οδηγου δεν ηταν τοσο που έτρεχε..αλλα το οτι δέν σταμάτισε!...ε και τελος παντων αν τυχόν τον δεί κανεις...αρχίστε τον στα βρισίδια...γιατι την έκανε την βλακεία του!...(και αν θελετε τον καταγκέλνετε...καλο στην κοπέλα θα κάνετε...γιατι αποτι καταλαβα δεν ηταν δικο της το αμάξι και τωρα θα αναγκαστεί να πλειρώσει...αν και οπως το έκοψα...παλιοσίδερα μονο! τρακαρισμένο σε δέντρο..τρακαρισμενο μπροστα...και κολοτουμπα!)
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showt ... hp?t=14982
-
Πριν 20 λεπτα (στις 00:00 περιπου) στο ύψος του Σκαραμαγκά, στο ρεύμα προς Αθήνα, αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, πυροσβεστική με τροχούς προσπαθούσαν να κόψουν (λογικά να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες) και ασθενοφόρο. Δεν σταμάτησα γιατί ήμουν στο αντίθετο ρεύμα (προς Ελευσίνα). Εύχομαι να μην έχει συμβεί κάτι άσχημο....
-
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=3055Κρίμα... Αλλά αναμενόμενο...
Πριν μια βδομάδα πέρασα από το σημείο. Έχουν πετάξει μια πινακίδα με όριο 60 (όλοι πήγαιναν με 120+, εγώ με 80 πήγαινα και αισθανόμουν αργός ) και από αστυνόμευση ΜΗΔΕΝ.
Στον γυρισμό παρα τρίχα γλίτωσα ατύχημα χάρη στον μπροστινό. Άναψε αλάρμ και μειώσαμε ταχύτητα όλοι... Υπήρχε μια ρόδα με την ζάντα (μάλλον από φορτηγό, ήταν τεραστίων διαστάσεων) και κομμάτια της ζάντας διάσπαρτα στον δρόμο. Μείωσα και εγώ ταχύτητα όπως και οι από πίσω μου και όταν άνοιξε ο δρόμος έκανα δεξιά και ενημέρωσα την τροχαία. Η ρόδα μάλλον έπεσε από κάποιο όχημα γιατί δεν υπήρχε κάποιο τρακαρισμένο εκεί γύρω... -
Πλαγιομετωπική (νομίζω) πριν 1-2 ώρες στην Σουνίου στην περιοχή του Άγιου Δημήτριου, εκεί που οι 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση γίνονται μία.
Φάνηκε να εμπλέκονται 2 ford fiesta ασημί καινούρια, γιατί ήταν λίγο χάλια από μπρόστα και δεν έκατσα να δώσω και πολύ σημασία, μια στιγμιαία ματιά έριξα.Έδειχνε φρέσκο ωστόσο.
-
Πριν κανά 2ωρο ντελάπαρε νταλίκα (από γνωστή εταιρία που μεταφέρει αυτοκίνητα) στο ύψος της Αγ. Σωτήρας στη παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών. Ευτυχώς κανένας τραυματίας, αλλά η νταλίκα τη γλύτωσε στο παρα τσακ να πέσει στην πλαγιά. Απλώς έπεσε εκτός δρόμου.
-
πες και το ονομα της εταιριας
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Κρίμα... Αλλά αναμενόμενο...
Πριν μια βδομάδα πέρασα από το σημείο. Έχουν πετάξει μια πινακίδα με όριο 60 (όλοι πήγαιναν με 120+, εγώ με 80 πήγαινα και αισθανόμουν αργός ) και από αστυνόμευση ΜΗΔΕΝ.
Στον γυρισμό παρα τρίχα γλίτωσα ατύχημα χάρη στον μπροστινό. Άναψε αλάρμ και μειώσαμε ταχύτητα όλοι... Υπήρχε μια ρόδα με την ζάντα (μάλλον από φορτηγό, ήταν τεραστίων διαστάσεων) και κομμάτια της ζάντας διάσπαρτα στον δρόμο. Μείωσα και εγώ ταχύτητα όπως και οι από πίσω μου και όταν άνοιξε ο δρόμος έκανα δεξιά και ενημέρωσα την τροχαία. Η ρόδα μάλλον έπεσε από κάποιο όχημα γιατί δεν υπήρχε κάποιο τρακαρισμένο εκεί γύρω...Σαφώς κ αναμενόμενο συμφωνώ απόλυτα,(το ατύχημα περεπιτωντος το είδε η γυναίκα μου που περνούσε απο εκει σήμερα κ φρίκαρε) εχω κάνει κ εγώ την διαδρομή φέτος πολλές φορές κ δε μπορώ να καταλάβω πρώτον γιατί κάνουν ασφαλτοστρώσεις σε περίοδο αιχμής εν όψη καλοκαιρινής περιόδου? κ δεύτερον γιατί δεν τελειώνουν ένα ένα τα κομμάτια τις ασφαλτόστρωσης κ να αμφιδρομούν τρείς διαδοχικές φορές τι ροή του αυτοκινητοδρόμου με απίστευτα μάλιστα στενές λωρίδες σε βαθμό που τα φορτηγά κάνουν ασκήσεις ακριβείας για να βαδίζουν σωστά στην ''λωρίδα'' τους?!
-
Εχθες στο ρευμα της ΕΟ Αθηνων-Κορινθου στο ρευμα προς Αθηνα στον Ασπροπυργο εξω απο ενα πρατηριο της Shell ξεψυχησε ενα παιδι 25 ετων
Το παιδι οδηγουσε μηχανη και ηταν μαζι με την κοπελα του στο δεξι ρευμα οταν τους χτυπησε αυτοκινητο που εκανε δεξια για να μπει στο πρατηριο και να βαλει βενζινη , μολις τους χτυπησε τα παιδια πεσανε και επανω σε 2 πινακιδες , εκεινη την ωρα πηγαινα και εγω να βαλω βενζινη, ειδα κοσμο μαζεμενο στο πρατηριο - ενας χαμος και το παιδι στο πεζοδρομιο .Δεν σταματησα συνέχισα παρακατω και σημερα που περασα δυστηχως εμαθα οτι πεθανε .Σημερα ειχε παει ο πατερας του και ειχε αφησει λουλουδια στο σημειο , το παιδι ηταν μοναχοπαιδι , μονο αυτον ειχανε η κοπελα την γλυτωσε, κουραγιο στους γονεις του .Το σημειο ειναι 10 km μακριά απο το Θριάσιο και το ασθενοφορο απ΄οτι μου ειπαν αργησε τραγικα , επεισης γ@μω τους μαλακες του αστυνομικους που περασανε σαν να μην τρεχει τιποτα απο το σημειο και δεν σταματησανε να δουν τι εχει συμβει ! ουτε απο περιεργεια στο διαολο να πατε παλιο μαλακες !!! Ντροπη σας ξεφτιλες ...........
Στη φωτο φαίνονται οι πινακιδες , η μια ειναι σπασμενη και η αλλη στραβωμενη.
-
Κρίμα το παλικάρι.
Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Κράνος φόραγαν? -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Κρίμα το παλικάρι.
Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Κράνος φόραγαν?ο νεαρος φοραγε κρανος αλλα οχι full face , για την κοπελα δεν ξερω δεν την ειδα
-
Aυτές οι πινακίδες του βενζινάδικου που κόβουν όλο το πεζοδρόμιο, επιτρέπεται άραγε να υπάρχουν εκεί πέρα; Υποψιάζομαι ότι έχουν τοποθετηθεί αυθαίρετα.
Αν ισχύει αυτό, μπορεί η οικογένεια του θύματος να τους κόψει τον κώλο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Aυτές οι πινακίδες του βενζινάδικου που κόβουν όλο το πεζοδρόμιο, επιτρέπεται άραγε να υπάρχουν εκεί πέρα; Υποψιάζομαι ότι έχουν τοποθετηθεί αυθαίρετα.
Αν ισχύει αυτό, μπορεί η οικογένεια του θύματος να τους κόψει τον κώλο.Ε βέβαια, στην ψωροκώσταινα όλα είναι κατα ΙSO Κ προδιαγραφες βλέπεις.
Πάντα σε όλα είμαστε χύμα κ όταν γίνει το κακό και έπειτα εξαντλείουμε το γράμμα του νόμου!
Δεν συμφωνώ με αυτές τις λογικές εφόσον ζούμε σε ένα κράτος μπάχαλο πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε κ ανάλογα κ δε μιλάω για τις ακραιες καταστασεις,
οκ ο βενζινάς μπορεί κ να τις είχε λιγο ποιο έξω,να πάρουμε το χάρακα τώρα? του βενζινά όμως του έδωσε το κράτος την άδεια αφού τις τοποθετησε κ μετά οπότε ποιανου κώλο θα κόψουμε τώρα? -
Εκτός του ότι είναι επικύνδινες σε περίπτωση σύγκρουσης, κόβουν και την ορατότητα. Σε αρκετά βενζινάδικα είναι τόσο έξω βαλμένες, που όταν πας να βγεις από αυτά δε μπορείς να δεις αν έρχεται κάποιος από το ρεύμα σου, ώστε να βγεις στο δρόμο με ασφάλεια.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Εκτός του ότι είναι επικύνδινες σε περίπτωση σύγκρουσης, κόβουν και την ορατότητα. Σε αρκετά βενζινάδικα είναι τόσο έξω βαλμένες, που όταν πας να βγεις από αυτά δε μπορείς να δεις αν έρχεται κάποιος από το ρεύμα σου, ώστε να βγεις στο δρόμο με ασφάλεια.Στο συγκεκριμένο πρατήριο , έχω βάλει αρκετές φορές βενζίνη. Όντως η ορατότητα (τουλάχιστον προς την έξοδο) για το ρεύμα που έρχεται από Ελευσίνα είναι δύσκολη.
Κρίμα για τα παιδιά.
Απορώ , ο οδηγός του αυτοκινήτου πριν επιχειρήσει την είσοδο δεν τους είδε? -
Πως να μην φύγεις από τον τόπο του ατυχήματος:
http://carscoop.blogspot.com/2010/08/fa ... -flee.html
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πως να μην φύγεις από τον τόπο του ατυχήματος:http://carscoop.blogspot.com/2010/08/fa ... -flee.html
combo strike!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εκτός του ότι είναι επικύνδινες σε περίπτωση σύγκρουσης, κόβουν και την ορατότητα. Σε αρκετά βενζινάδικα είναι τόσο έξω βαλμένες, που όταν πας να βγεις από αυτά δε μπορείς να δεις αν έρχεται κάποιος από το ρεύμα σου, ώστε να βγεις στο δρόμο με ασφάλεια.
Στο συγκεκριμένο πρατήριο , έχω βάλει αρκετές φορές βενζίνη. Όντως η ορατότητα (τουλάχιστον προς την έξοδο) για το ρεύμα που έρχεται από Ελευσίνα είναι δύσκολη.
Κρίμα για τα παιδιά.
Απορώ , ο οδηγός του αυτοκινήτου πριν επιχειρήσει την είσοδο δεν τους είδε?Ελπίζω να μην γίνομαι κακός, αλλά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να πήγε να περάσει το μηχανάκι ΔΕΞΙΑ από το αυτοκίνητο και ο οδηγός του να μην τους είδε καν ('νεκρή' γωνία ή ό,τι άλλο). Υπάρχουν καθημερινά παραδείγματα ('συναδέλφων') δικυκλιστών, που χώνονται αφρενάριστοι όπου να 'ναι ...
Εκτός βέβαια, αν ο ΙΧής μπήκε στο βενζινάδικο από τη μεσαία λωρίδα 'με τη μία', αλλά αυτό είναι αρκετά δολοφονικό, ακόμα και για τη σκατοχώρα μας...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#