-
*Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 74,5 χλμ. της εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας.
Το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 42χρονος με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα, συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 39χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 42χρονος και να διακομισθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε. Ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός του δεύτερου οχήματος και τα τρία παιδιά του θύματος, ηλικιών 12, 13 και 16 ετών.
Το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.*
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
-
Σημερα το πρωι εγινε θανατηφορο δυστυχημα στη Πατρα οπως με πληροφορησε φιλος μου απο Πατρα..Εγινε στη συνεχεια της πατρων-claus, στο κομματι που στενευει..Θυμα ο αναβατης καποιου παπιου που βρεθηκε στο δρομο χαρου-scirocco ο οποιος πηγαινε στο σημειο με παρα παρα πολλα..
-
Βγήκε μια γυναίκα από ένα στενό εδώ κοντά στην γειτονιά μου και το στούκαρε στο απέναντι παρκαρισμένο! Είχε και χωρίς ζώνη ένα μικρό παιδάκι στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι, μόνο έβαλε τα κλάματα.
Από την πρόσκρουση, το άλλο όχημα καβάλησε το πεζοδρομιο! Φάντασου να ήσουν ιδιοκτήτης του οχήματος.
-
Βγήκε μια γυναίκα από ένα στενό εδώ κοντά στην γειτονιά μου και το στούκαρε στο απέναντι παρκαρισμένο! Είχε και χωρίς ζώνη ένα μικρό παιδάκι στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι, μόνο έβαλε τα κλάματα. whatever Χ 1000
Από την πρόσκρουση, το άλλο όχημα καβάλησε το πεζοδρομιο! Φάντασου να ήσουν ιδιοκτήτης του οχήματος. -
Τελικά συνέβει το εξής για να υπάρχει και δίδαγμα: Είχε το παιδάκι 3-4 χρονών στο πίσω κάθισμα χωρίς ζώνη και αυτό ήταν ζωηρό και χοροπηδούσε και κάποια στιγμή κάνει ένα άλμα για να βρεθεί μπροστά, στη θέση του συνοδηγού. Η γυναίκα τρόμαξε, πάει να το πιάσει για να μην χτυπήσει και αφήνει το τιμόνι, οπότε πήγε ευθεία το αμάξι.
Τα διαβάζεις, τα ακούς, πόσο επικίνδυνο είναι να έχεις τα παιδία να αλωνίζουν μέσα στο αμάξι, αλλά μέχρι να το δείς δεν μπορείς να το φανταστεις πως θα εξελιχθεί.
-
Έτσι ακριβώς. Ο Έλληνας πρέπει να πάθει για να μάθει (ακόμα και τα αυτονόητα).
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Βγήκε μια γυναίκα από ένα στενό εδώ κοντά στην γειτονιά μου και το στούκαρε στο απέναντι παρκαρισμένο! Είχε και χωρίς ζώνη ένα μικρό παιδάκι στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι, μόνο έβαλε τα κλάματα.Από την πρόσκρουση, το άλλο όχημα καβάλησε το πεζοδρομιο! Φάντασου να ήσουν ιδιοκτήτης του οχήματος.
Γι αυτό ποτέ δεν παρκάρω απέναντι από κάθετο δρόμο που τελειώνει εκεί. Πόσους μαλάκες έχω δει από κάτω από το σπίτι μου να χάνουν τα φρένα (λες και είναι οδηγοί αγώνων) και να πέφτουν επάνω στο παρκαρισμένο απέναντι....
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
για πες ,για πεςΑντιγραφη απο το blog parapolitika.gr
reppas.jpg''Έτοιμος να ιδιωτικοποιήσει τα αστικά λεωφορεία εμφανίζεται μέσω διαρροών σε μερίδα του κυριακάτικου τύπου ο Δημήτρης Ρέππας. Λένε ότι έχει βρει κι αγοραστές κι ένας από αυτούς που κάνει τις επαφές με ορισμένους επενδύτές, ξέρετε ποιος είναι; Ο Ανδρέας Κολλάς!Ο άνθρωπος που τον Σεπτέμβριο του 1992 ξεβράκωνε τους ιδιοκτήτες λεωφορείων έξω από τα δικαστήρια της Σωκράτους τότε, σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ, του οργανισμού των αστικών συγκοινωνιών που αναζητεί τον ... στρατηγικό επενδυτή! '
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
...Ο Ανδρέας Κολλάς... σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ και αναζητεί τον στρατηγικό επενδυτήΑν και οφφ τοπικ έχω να πω o tempora o mores!
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
για πες ,για πες
Αντιγραφη απο το blog parapolitika.gr
reppas.jpg''Έτοιμος να ιδιωτικοποιήσει τα αστικά λεωφορεία εμφανίζεται μέσω διαρροών σε μερίδα του κυριακάτικου τύπου ο Δημήτρης Ρέππας. Λένε ότι έχει βρει κι αγοραστές κι ένας από αυτούς που κάνει τις επαφές με ορισμένους επενδύτές, ξέρετε ποιος είναι; Ο Ανδρέας Κολλάς!Ο άνθρωπος που τον Σεπτέμβριο του 1992 ξεβράκωνε τους ιδιοκτήτες λεωφορείων έξω από τα δικαστήρια της Σωκράτους τότε, σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ, του οργανισμού των αστικών συγκοινωνιών που αναζητεί τον ... στρατηγικό επενδυτή! '
Μάλιστα , ο συνδικαλιστής - αγωνιστής μέλος του διοικητικού συμβουλίου ......ασυμβίβαστος ο μπαγάσας
-
Η δικτατορία των συνδικάτων φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα σημερινά χάλια. Και τους αφήνουμε να συνεχίζουν ανενόχλητοι.
-
Καποια ληγμενα γιαουρτια πρεπει να τα φυλαξουμε και για αυτους.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Καποια ληγμενα γιαουρτια πρεπει να τα φυλαξουμε και για αυτους.κλουβια αβγα ειναι καλυτερα να τους μυριζουμε οταν θα ερχονται για δουλειες οι γιοι τους..
-
Ενα i30 ηταν πιτα απο πισω σημερα το μεσημερι λιγο πριν την εξοδο του Θριασιου στην αττικη οδο..Το αλλο το ειχαν ηδη μαζεψει..
-
Αν και οφφ τοπικ δειτε ατυχηματα στην Κινα σε αστικες περιοχες... λες και δεν βλεπουν δεξια αριστερα... ποδηλατες, μηχανακια, λεωφοριακια οτι ναναι βλεπεις..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αν και οφφ τοπικ δειτε ατυχηματα στην Κινα σε αστικες περιοχες... λες και δεν βλεπουν δεξια αριστερα... ποδηλατες, μηχανακια, λεωφοριακια οτι ναναι βλεπεις..Το εχω ξαναδει αυτο το βιντεο και το εχω στα favorites , ειναι απιστευτο πως οδηγανε ! τρακαρουν στο ισιωμα
-
- Ρόδος, Σαββάτο βράδυ. Σε οικισμό κοντά στην πόλη, ανοιχτή κατηφορική στροφή και ένας τουρίστας σε νοικιάρικο Getz[?] καταφέρνει να το 'χάσει' και πέφτει σε αυλότοιχο στο εσωτερικό της στροφής. Δυστυχώς, ένα twingo (παλιό) ανέβαινε, δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε στην πίσω δεξιά πόρτα του. Πρέπει να μην έπαθε κανείς τίποτα από το λίγο που είδα περνώντας
- Φαληράκι, Κυριακή πρωι επί της Ρόδου Λίνδου αναποδογυρισμένο ασημί αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Ρόδο, στην ευθεία [ ] αμέσως μετά τα φανάρια της διασταύρωσης για Καλλιθέα. Εκεί μάλλον ήταν πιο σοβαρά τα πράγματα για τον συνοδηγό.
- Παραλίγο να γίνω κι εγώ ατύχημα αργότερα το μεσημέρι αλλά ευτυχώς κρατήθηκε το G.Punto. Γενικά ζέστη και οδήγηση ΔΕΝ ταιριάζουν.
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αν και οφφ τοπικ δειτε ατυχηματα στην Κινα σε αστικες περιοχες... λες και δεν βλεπουν δεξια αριστερα... ποδηλατες, μηχανακια, λεωφοριακια οτι ναναι βλεπεις..Population control
-
http://www.youtube.com/watch?v=cj4LrSxj ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=UIthEM6p ... re=related
-
5 το πρωί της Κυριακής, Ποσειδώνος έξω από το Ασκληπιείο Βούλας (ακριβώς απ'έξω όμως).
Ανακριτικό να κλείνει τις 2 δεξιές λωρίδες, ακριβώς από πίσω ασημί mini cooper προ facelift διαγώνια στη μεσαία, με το δεξιό (αν δεν κάνω λάθος) μπροστά μέρος χτυπημένο, όχι ιδιαίτερα χάλια. Αναρωτιόμαστε με τον συνοδηγό γιατί δεν το'χουν κάνει στο πλάι και έχουν κλείσει το δρόμο. Αμέσως μετά βλέπουμε ένα κόκκινο 1007 στα γρασίδια δεξιά, κάτω από τα δέντρα, με ξηλωμένους προφυλακτήρες, χτυπημένο σ'όλη την αριστερή μεριά του και νομίζω οτι του έλειπε ο αριστερός μπροστά τροχός. Μάλλον το mini έκανε αναστροφή την ώρα που ερχόταν το 1007.
Τραυματίες δεν υπήρχαν όταν περάσαμε. -
Βλέποντας το κάτωθϊ και έχοντας δει πολλά καλοκαίρια αυτοκίνητα ξυστά από καθίσμτα.
Η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων δεν προυποθέτει μέτρα προστασίας από εισβολή οχήματος?Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 62χρονο που προσπαθούσε να ξεπαρκάρει από γειτονικό χώρο στάθμευσης. Διέσχισε τον πεζόδρομο της παραλίας όπου εστιατόρια και καφετέριες έχουν αναπτύξει δεκάδες τραπεζοκαθίσματα. Κάποια στιγμή, πιθανώς από λάθος χειρισμό, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. που οδηγούσε και παρέσυρε όσους πεζούς και θαμώνες βρέθηκαν στην πορεία του.
Ακολουθησε πανδαιμόνιο. Εννιά άνθρωποι κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Το αυτοκίνητο καρφώθηκε στον τοίχο ενός κτίσματος που στεγάζει νυχτερινό μαγαζί. Ο οδηγός και η σύζυγός του ανασύρθηκαν επίσης τραυματισμένοι.
Ένα ζευγάρι Άγγλων τουριστών και μια Ελληνίδα - οι πιο σοβαρά τραυματισμένοι - διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καβάλας. Άλλα έξι άτομα, κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Το ίδιο κι ο 62χρονος με τη γυναίκα του.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της Θάσου, τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης δείχνουν ότι ο οδηγός, στην προσπάθειά του να στρίψει για να βγει στον επαρχιακό δρόμο πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και εικάζεται ότι ο συνταξιούχος δεν ήταν καλά εξοικειωμένος με την οδήγησή του.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#