-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
:yesiibb:Δευτερο στουκο παλι Τριτη μπροστα στα ματια μου!!!Ενα toyota corolla παλιο εφυγε ευθεια και επεσε πανω στο διαχωριστικο του δρομου!Τυφλα ο αλλος ουτε την πορτα του αυτοκινητου δε μπορουσε να ανοιξει.Να του λεμε βγες σβησε το αυτοκινητο και αστο εκει τιποτα αυτος συνεχιζε!!!Τελοσπαντων οπως βλεπετε εχει πεσει η ταμπελα σαν πο@τσ@ οπου επεσε αφου εκανε οπισθεν.
Λετε την επομενη Τριτη να τριτωσει το κακο?
Του πηρανε το διπλωμα τουλαχιστον,??? και τον εσκισαν με προστιμο!!!!???? Αυτο εχει σημασια να γινεται...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δευτερο στουκο παλι Τριτη μπροστα στα ματια μου!!!Ενα toyota corolla παλιο εφυγε ευθεια και επεσε πανω στο διαχωριστικο του δρομου!Τυφλα ο αλλος ουτε την πορτα του αυτοκινητου δε μπορουσε να ανοιξει.Να του λεμε βγες σβησε το αυτοκινητο και αστο εκει τιποτα αυτος συνεχιζε!!!Τελοσπαντων οπως βλεπετε εχει πεσει η ταμπελα σαν πο@τσ@ οπου επεσε αφου εκανε οπισθεν.
Του πηρανε το διπλωμα τουλαχιστον,??? και τον εσκισαν με προστιμο!!!!???? Αυτο εχει σημασια να γινεται...
+1
Από τις περιπτώσεις που ΠΡΕΠΕΙ και να παθαίνεις και να πληρώνεις!
Αυτό το σίχαμα μόλις θα συνήλθε το μόνο που θα σκέφτηκε είναι τι έπαθε το αμάξι του και πως θα ξανακυκλοφορήσει!!! -
Όντως είναι τραγικό γιατί είναι πολυςυχναστος δρόμος και εγώ τον χρησιμοποιώ πολύ συχνά.Όσο για το τι του έκαναν δε ξέρω γιατί έφυγα απλά ήρθε ένας αστυνόμος με το φωσφοριζε γιλεκακι για να ελέγξει την κατάσταση και έβριζε Παναγίες επειδή είχαν ξαναπεσει στο ίδιο σημείο πριν 2 βδομάδες.Βέβαια και ο συγκεκριμένος πρέπει να έτρεχε επειδή η τσιμεντένια βάση της πινακίδας την πήρε παραμαζομα και την έφερε εκεί που αχνοφαινονται τα θραύσματα.
-
Δευτερο στουκο παλι Τριτη μπροστα στα ματια μου!!!Ενα toyota corolla παλιο εφυγε ευθεια και επεσε πανω στο διαχωριστικο του δρομου!Τυφλα ο αλλος ουτε την πορτα του αυτοκινητου δε μπορουσε να ανοιξει.
Οι οδηγοι που οδηγανε μεθυσμενοι ειναι
Τεσπα θυμηθηκα ενα σκηνικο το οποιο εγινε πριν χρονια,ευτυχως ανευ τραυματισμο,πραγμα το οποιο με εκανε να κλασω στα γελια.
Βλεπω ενα τυπο να σκαει πανω σε ενα τοιχο ολομοναχος,οχι τρομερη στουκα,αλλα το αμαξι εγινε χαλια.
Περιμενω να βγει και τι βλεπω.Ανοιγει η πορτα,το ραδιο να παιζει λαικο στο φουλ,βγαινει ο τυπος και αρχιζει να βριζει οχι ρε πουστη μου και τα τοιαυτα,το αμαξι μου οχι ρε γαμωτο κλπκλπ.
Φαινοτανε λιωμα.Και ξαφνικα απλωνει το χερι στο καθισμα του οδηγου και βγαζει ενα μισογεματο μπουκαλι βοτκα,και πινει και το αλλο μισο
Εμεινα μαλακας λεμε -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Δευτερο στουκο παλι Τριτη μπροστα στα ματια μου!!!Ενα toyota corolla παλιο εφυγε ευθεια και επεσε πανω στο διαχωριστικο του δρομου!Τυφλα ο αλλος ουτε την πορτα του αυτοκινητου δε μπορουσε να ανοιξει.
Οι οδηγοι που οδηγανε μεθυσμενοι ειναι
Τεσπα θυμηθηκα ενα σκηνικο το οποιο εγινε πριν χρονια,ευτυχως ανευ τραυματισμο,πραγμα το οποιο με εκανε να κλασω στα γελια.
Βλεπω ενα τυπο να σκαει πανω σε ενα τοιχο ολομοναχος,οχι τρομερη στουκα,αλλα το αμαξι εγινε χαλια.
Περιμενω να βγει και τι βλεπω.Ανοιγει η πορτα,το ραδιο να παιζει λαικο στο φουλ,βγαινει ο τυπος και αρχιζει να βριζει οχι ρε πουστη μου και τα τοιαυτα,το αμαξι μου οχι ρε γαμωτο κλπκλπ.
Φαινοτανε λιωμα.Και ξαφνικα απλωνει το χερι στο καθισμα του οδηγου και βγαζει ενα μισογεματο μπουκαλι βοτκα,και πινει και το αλλο μισο
Εμεινα μαλακας λεμεTι συνεχεια δεν μας την λες ομως, τι εκανες? εφυγες? καλεσες την αστυνομια?
-
Αν απευθυνεσε σε εμένα ήρθε μόνη της η αστυνομία αφού από το τρακαρισμα το τμήμα είναι 100 μέτρα μακρυά!
-
Αν απευθυνεσε σε εμένα ήρθε Μονή της η αστυνομία αφού από το τρακαρισμα το τμήμα είναι 100 μέτρα μακρυά!Nαι σε σενα απευθυνιμουν,οκ γιατι κατι τετοιους πρεπει να τους σχιζουν στα προστιμα κ την αφαιρεση διπλωματος!
-
Θυμήθηκα ίδιο σκηνικό!!!
Ήμουν φαντάρος στην μοναδα, και ήμουν σκοπός πύλης 2-4. Η πυλη μας είχε 2 φαρδείς αλλα χαμηλούς τοίχους εκατέρωθεν αρκετά γερούς, επίσης βρισκόταν στην δεξιά μεριά αριστερής πατημένης στροφής (120-130+) της οποίας προηγούταν τεράστια ευθεία πανω απο χιλιόμετρο, που άνετα τελίκιαζες.Έτσι όπως φυλούσα λοιπόν, έρχεται απο μακρυά αμάξι, με αρκετά χλμ, πλησιάζει... αρχίζει να πατάει χώμα στην δεξιά του δρόμου (εμφανώς το έχανε ο πιλότος) και αντί να στρίψει τελικά συνεχίζει την καμπή ευθεία, και αφρενάριστος τρακάρει μετωπικά με τον τοίχο, (τεράστιο μπαμ) οπότε και τα θρύψαλα του παρμπρίζ εκσφενδονίζονται, περνάνε πάνω απο τον χαμηλό τοιχο και λούζουν τον άμοιρο σκοπό πύλης odyssey
Αφού συνέρχομαι απο το σόκ και το μπάμ (στο στρατόπεδο ξύπνησαν οι πάντες εννοείται) ετοιμάζομαι να δώ έναν νεκρό φυσικά, κρίνοντας απο το τεράστιο μπαμ με τον τοίχο και την παλαιότητα του οχήματος, που δεν είχε εννοείται αερόσακο.
Πετάγεται έξω τύπος 50αρης+ μές στα αίματα το κεφάλι όλο και αρχίζει να μοιρολογεί για το αυτοκίνητο!!!
Μιλάμε οτι αρχισε να βρίζει (πω ρε πουστη τι έκανα κτλ) εμφανώς τύφλα
Πετάγεται ο γιατρός να τον βοηθήσει και να δεί αν είναι καλά, και του λέει 'ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ'
Φωνάξαμε αστυνομία κ ΕΚΑΒ κ τον μάζεψαν -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
'...Πετάγεται ο γιατρός να τον βοηθήσει και να δεί αν είναι καλά, και του λέει 'ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ' ...' -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Θυμήθηκα ίδιο σκηνικό!!!
Ήμουν φαντάρος στην μοναδα, και ήμουν σκοπός πύλης 2-4. Η πυλη μας είχε 2 φαρδείς αλλα χαμηλούς τοίχους εκατέρωθεν αρκετά γερούς, επίσης βρισκόταν στην δεξιά μεριά αριστερής πατημένης στροφής (120-130+) της οποίας προηγούταν τεράστια ευθεία πανω απο χιλιόμετρο, που άνετα τελίκιαζες.Έτσι όπως φυλούσα λοιπόν, έρχεται απο μακρυά αμάξι, με αρκετά χλμ, πλησιάζει... αρχίζει να πατάει χώμα στην δεξιά του δρόμου (εμφανώς το έχανε ο πιλότος) και αντί να στρίψει τελικά συνεχίζει την καμπή ευθεία, και αφρενάριστος τρακάρει μετωπικά με τον τοίχο, (τεράστιο μπαμ) οπότε και τα θρύψαλα του παρμπρίζ εκσφενδονίζονται, περνάνε πάνω απο τον χαμηλό τοιχο και λούζουν τον άμοιρο σκοπό πύλης odyssey
Αφού συνέρχομαι απο το σόκ και το μπάμ (στο στρατόπεδο ξύπνησαν οι πάντες εννοείται) ετοιμάζομαι να δώ έναν νεκρό φυσικά, κρίνοντας απο το τεράστιο μπαμ με τον τοίχο και την παλαιότητα του οχήματος, που δεν είχε εννοείται αερόσακο.
Πετάγεται έξω τύπος 50αρης+ μές στα αίματα το κεφάλι όλο και αρχίζει να μοιρολογεί για το αυτοκίνητο!!!
Μιλάμε οτι αρχισε να βρίζει (πω ρε πουστη τι έκανα κτλ) εμφανώς τύφλα
Πετάγεται ο γιατρός να τον βοηθήσει και να δεί αν είναι καλά, και του λέει 'ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ'
Φωνάξαμε αστυνομία κ ΕΚΑΒ κ τον μάζεψανΤι να πεις...Ο αλλος προσπαθουσε να σηκωσει τη ταμπελα που ειχε ριξει το αυτοκινητο με τα χερια.
-
Πριν λιγο ενα αυτοκινητο εδω εξω απο το μαγαζι χτυπησε ενα παιδακι 4 χρονων τα ειδα ολα ,ηταν στην ασφαλτο με αιματα στην μυτη και στο κεφαλι και σιγουρα καποια κοκκαλα σπασμενα βγαινω εξω απο τις φωνες και βασικα την ηξερα την κοπελα που ειχε το παιδακι ,παιρνουμε το εκαβ και μας λεει σε 25με30 λεπτα θα ειμαστε εκει τι να εκανα λοιπον της λεω βαλτο μες τα αμαξι και παμε εκανα 45 λεπτα μεχρι το γουδι στο αγλαια κυριακου .Οταν βρισκομουν στο δρομο επερνα τηλ.το κεντρο υγειας που βρισκεται στα σπατα να τους ρωτησω αν εχουν ασθενοφορο για να το πανε πιο γρηγορα πηρα αρνητικη απαντηση μετα φτανω μεσογειων απιστευτη κινηση περνω το εκαβ μηπως μπορουσα να συναντηθω με καποιο ασθενοφορο στην μεσογειων ωστε με τις σειρηνης να το πανε πιο γρηγορα και μου λεει αυτος οτι μεχρι να συντονιστω με τα ασθενοφορα και αν υπαρχει καποιο εκει κοντα θα εχεις φτασει μπηκα λεωφορειοδρομο φωτα κορνες και τελικα εφτασα ....συμπερασμα αν παθετε κατι στον δρομο ειστε στο ελεος του θεου
-
Το παιδακι πως ειναι ;
-
Αστα να πανε Βαγγελη.Μα καλα τοσο μακρυα ειναι το νοσοκομειο απο την περιοχη σου???Ποσα χλμ ειναι περιπου?
-
Το παιδακι ειχε τις αισθησεις του αλλα φωναζε απο τον πονο κοντα στην μιχαλακοπουλου λιγο πριν φτασω δλδ κρυωνε και εκει χεστηκα λιγο νεοτερα του δεν εχω ακομα γιατι εφυγα
-
Αστα να πανε Βαγγελη.Μα καλα τοσο μακρυα ειναι το νοσοκομειο απο την περιοχη σου???Ποσα χλμ ειναι περιπου?Εδω κοντα υπαρχει μονο κεντρο υγειας το νοσοκομειο παιδων ειναι περιπου 30 με 35 χλμ απο εμενα αλλα οι δρομοι εχουν τρομερη κινηση και γεματο λακουβες σε καθε λακουβα που επεφτα βογκαγε γιαυτο επρεπε να προσεχω και τις αποτομες κινησεις
-
Ας ελπισουμε οτι δεν εχει κατι σοβαρο το παιδακι.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αστα να πανε Βαγγελη.Μα καλα τοσο μακρυα ειναι το νοσοκομειο απο την περιοχη σου???Ποσα χλμ ειναι περιπου?
Εδω κοντα υπαρχει μονο κεντρο υγειας το νοσοκομειο παιδων ειναι περιπου 30 με 35 χλμ απο εμενα αλλα οι δρομοι εχουν τρομερη κινηση και γεματο λακουβες σε καθε λακουβα που επεφτα βογκαγε γιαυτο επρεπε να προσεχω και τις αποτομες κινησεις
Μου θυμιζει εμενα οταν ειχα σπασει το χερι μου και εδω οι μ@λ@κες δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα.Ουτε ραματα....Στα κανουν και λενε πανε καραμαδανειο στη Πατρα...Τι να πεις.Οταν ημουν ποιο μικρος και ειχα σπασει το χερι μου ειχαμε το εσκορτ και θυμαμαι οτι σε καθε κακοτεχνια του δρομου με ειχε πηδηξει στον πονο το χερι μου....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ας ελπισουμε οτι δεν εχει κατι σοβαρο το παιδακι.Κοιτα το χειρουργειο δεν το γλυτωνει δυστηχως εχει ενα αιματωμα στο κεφαλι μεγαλο και σιγουρα γυψο σε καποιο ποδι και σημερα ειχε γενεθλεια
-
Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι τυχερος μες την ατυχια του τη μερα των γενεθλιων του..
-
Μα καλα και την ημερα των γενεθλιων του?Ολα τα κακα σημερα του βρεθηκανε?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#