-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στο χτεσινό autobild έχει συγκριτικό το τετρακίνητο Duster με το Suzuki sx4.Τα σχόλια τα αναμενόμενα πλέον για το duster με βασικά αρνητικά: τα πλαστικά, την εργονομία κάποιων διακοπτών και το συνδυασμό στην τετρακίνητη έκδοση του 1.6 με το κοντό κιβώτιο λόγω έλλειψης δύναμης, που οδηγεί σε αυξημένη κατανάλωση και θόρυβο στις υψηλές ταχύτητες, αλλά δεν νομίζω ότι παίρνει κανείς το Duster για να το τελικιάζει. Γράφει τα καλύτερα για την ανάρτηση και την άνεση του duster, την τετρακίνηση του και τις δυνατότητες εκτός δρόμου.
Πάντως το autobild γράφει λίγο ότι να 'ναι!
Μέσα στο τεύχος έχει έρευνα για τις καλύτερες αγορές μέχρι 20.000 euro.Εκεί έχει τη δικίνητη έκδοση και γράφει: 'Πολύ καλή πρόταση, αν και αξίζει να δαπανήσετε τα 2.500 euro που απαιτούνται για την απόκτηση της τετρακίνητης έκδοσης'. Στο συγκριτικό με το sx4 στο συμπέρασμα γράφει: 'Το τετρακίνητο duster δεν μας άφησε την ίδια γλυκιά γεύση με τη δικίνητη έκδοση'. Αυτό πάει να πει συνέπεια απόψεων μέσα σε ένα κιόλας τεύχος.Επίσης 1η φορά, απ'όσο θυμάμαι, στη σύγκριση δημοσιεύει σε μοντέλο την τιμή μετα από προσφορά και το εξηγεί τουλάχιστον με αστεράκι. Αλλά μέχρι τώρα ήξερα ότι γίνεται σύγκριση αρχικών τιμών, και αυτό νομίζω είναι το σωστό. Αλλά η διαφορά duster sx4 θα ήταν κατα πολύ μεγαλύτερη. Αντικειμενικότητα.
Μην το ψάχνεις.Αυτό το τεύχος ήταν λίγο τραλαλα τραλαλο. Ειδικά στο θέμα Duster ήταν από αλλού εντελώς.Οι απόψεις ήταν σφόδρα αντικρουόμενες λες και διάβαζες άλλο περιοδικο.
Αφού στις συμφέρουσες αγορές 18000 έως 20000 είχε τo Astra sedan κι όχι το Fluence το οποίο βέβαια δεν είχε ούτε στις αγορές μέχρι 18000 χιλιάρικα παρά την υπερπλήρη έκδοση Expression. -
Πάντως σε επιδόσεις μπορεί να χάνει σε οτιδήποτε από στάση έναντι του sx4, αλλά λόγω του κοντού κιβωτίου οι ρεπρίζ του duster είναι όλες κατά πολύ καλύτερες. Και στη πράξη αυτές είναι που μετράνε.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως σε επιδόσεις μπορεί να χάνει σε οτιδήποτε από στάση έναντι του sx4, αλλά λόγω του κοντού κιβωτίου οι ρεπρίζ του duster είναι όλες κατά πολύ καλύτερες. Και στη πράξη αυτές είναι που μετράνε.+1.Να δω σε προσπέραση τι θα τις κάνει τις καλύτερες επιδόσεις από στάση το SX4
-
Εδω ρε σεις εβγαλε πιο οδηγοκεντρικο το Duster (λες και οποιος το παρει θα το παρει για να μπαινει σαν τρενο σε στροφοδιαδρομες )
-
Για εμένα 'τελείωσε' το SX4 ως επιλογή 4κίνητου μετά απο αυτό: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=36755&start=60#p1973120
Οπότε η σύγκριση με το Duster 4x4 μάλλον δεν στεκει. Το σωστό συγκριτικό θα ήταν 2κίνητο Duster με 2κίνητο SX4 για την άσφαλτο και με το 4κίνητο SX4 σε χωματόδρομο έως το σημείο που φτάνει το 2κίνητο Dacia.
Με την θέση Auto σίγουρα το Duster μπορεί να βγάλει χιλιόμετρα και στην άσφαλτο ενώ απ' ότι φαίνεται για άσφαλτο μόνο στη θέση 2wd και οι επιλογές Auto και 4wd μόνο για τα λίγα χιλιόμετρα off road για το 4κίνητο SX4. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αφού στις συμφέρουσες αγορές 18000 έως 20000 είχε τo Astra sedan κι όχι το Fluence το οποίο βέβαια δεν είχε ούτε στις αγορές μέχρι 18000 χιλιάρικα παρά την υπερπλήρη έκδοση Expression.Γενικά αυτό το 'αφιέρωμα' είναι άλλα αντί άλλων και απλώς να γεμίσουν τις σελίδες!
Λείπουν πολλά αυτοκίνητα της αγοράς που μάλλον 'δεν είναι στα καλύτερα'! Τα 'άθλια' Mazda, τα 'απαίσια' Kia Ceed, Venga, τα 'αθλιότερα' Clio και Megane, τα 'απαισιότερα' Peugeot και τα 'τρισάθλια' Citroen κλπ κλπ κλπ!
Τεσπα.
Το Astra sedan αν δεις το έχει σε ξεχωριστό πλαίσιο με τον τίτλο 'Ξανασκεφτείτε το'. ΔΕΝ είναι στα καλύτερα όπως σε ίδιο πλαίσιο έχει Aveo, Octavia (την απλή με τα 75 άλογα, όχι την 5) και το Tiida. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αφού στις συμφέρουσες αγορές 18000 έως 20000 είχε τo Astra sedan κι όχι το Fluence το οποίο βέβαια δεν είχε ούτε στις αγορές μέχρι 18000 χιλιάρικα παρά την υπερπλήρη έκδοση Expression.
Γενικά αυτό το 'αφιέρωμα' είναι άλλα αντί άλλων και απλώς να γεμίσουν τις σελίδες!
Λείπουν πολλά αυτοκίνητα της αγοράς που μάλλον 'δεν είναι στα καλύτερα'! Τα 'άθλια' Mazda, τα 'απαίσια' Kia Ceed, Venga, τα 'αθλιότερα' Clio και Megane, τα 'απαισιότερα' Peugeot και τα 'τρισάθλια' Citroen κλπ κλπ κλπ!
Τεσπα.
Το Astra sedan αν δεις το έχει σε ξεχωριστό πλαίσιο με τον τίτλο 'Ξανασκεφτείτε το'. ΔΕΝ είναι στα καλύτερα όπως σε ίδιο πλαίσιο έχει Aveo, Octavia (την απλή με τα 75 άλογα, όχι την 5) και το Tiida.Το Tiida ειδικά σε 1.8 πρέπει να το ξανασκεφτεί όντως ο κόσμος.Αν και με ανυσήχησε το ότι βγήκε από τους τιμοκαταλόγους των περιοδικών.Βέβαια στο επίσημα site υπάρχει ακόμα κατ' επέκταση μπορεί να είναι μία ακόμα λαλακία τους.
-
Ακόμα να κάνει η αντιπροσωπία καμιά προσφορά 5 χιλιάρικα κάτω για να το σκεφτώ;
Ούτε φράγκο παραπάνω δεν αξίζει από τα 12 χιλιάρικα, το 4Χ4..
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ακόμα να κάνει η αντιπροσωπία καμιά προσφορά 5 χιλιάρικα κάτω για να το σκεφτώ;Ούτε φράγκο παραπάνω δεν αξίζει από τα 12 χιλιάρικα, το 4Χ4..
Επειδή απλά είναι Dacia?
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ακόμα να κάνει η αντιπροσωπία καμιά προσφορά 5 χιλιάρικα κάτω για να το σκεφτώ;Ούτε φράγκο παραπάνω δεν αξίζει από τα 12 χιλιάρικα, το 4Χ4..
Ναι φιλε μου,εσυ πηγαινε παρε τις φιρμες που πληρωνεις αερα κοπανιστο και λες και ευχαριστω.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Σοβαρή έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης.
Έτσι γέμισε Vagakia ο τόπος. -
Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει?
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει?Από εδω μέσα έχουν ενδιαφερθεί.Δεν ξέρω εάν το πήρε κανείς.
-
Έχω εντοπίσει να κυκλοφορούν 2 στην κρήτη. Ένα στο Ρέθυμνο και ένα στο Λασίθι. Έχω κάνει 2 test drive: το ένα 4χ2 βενζίνη και ένα 4χ4 Diesel. Παρά τις επιφυλάξεις μου (νέο μοντέλο, κακό όνομα), έκανα αμέσως παραγγελία το Diesel. Έχει περάσει ένας μήνας και θα πρέπει να περιμένω ακόμη έναν.........
-
Έχω εντοπίσει να κυκλοφορούν 2 στην κρήτη. Ένα στο Ρέθυμνο και ένα στο Λασίθι. Έχω κάνει 2 test drive: το ένα 4χ2 βενζίνη και ένα 4χ4 Diesel. Παρά τις επιφυλάξεις μου (νέο μοντέλο, κακό όνομα), έκανα αμέσως παραγγελία το Diesel. Έχει περάσει ένας μήνας και θα πρέπει να περιμένω ακόμη έναν.........Καλορίζικο σου εύχομαι.Πολλά ασφαλή και αξιόπιστα χιλιόμετρα.
Γιατί έχει κακό όνομα δεν κατάλαβα.
Είναι ένα φθηνό Renault με άλλα σηματάκια.Πιστεύω το καπό το άνοιξες και είδες τι λέει από κάτω
Δοκίμασμένα μηχανικά μέρη έχει.Μια χαρά τουτούνι είναι
Καλορίζικο και πάλι. -
Έχω εντοπίσει να κυκλοφορούν 2 στην κρήτη. Ένα στο Ρέθυμνο και ένα στο Λασίθι. Έχω κάνει 2 test drive: το ένα 4χ2 βενζίνη και ένα 4χ4 Diesel. Παρά τις επιφυλάξεις μου (νέο μοντέλο, κακό όνομα), έκανα αμέσως παραγγελία το Diesel. Έχει περάσει ένας μήνας και θα πρέπει να περιμένω ακόμη έναν.........πηγα βολτουλα πριν λιγες μερες Ρεθυμνο και ειδα 2..
παντως απο πωλησεις παει πολυ καλα.. το 2ο μηνα στην κατηγορία του, εγινε το 2ο πιο εμπορικο μοντελο.. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έχω εντοπίσει να κυκλοφορούν 2 στην κρήτη. Ένα στο Ρέθυμνο και ένα στο Λασίθι. Έχω κάνει 2 test drive: το ένα 4χ2 βενζίνη και ένα 4χ4 Diesel. Παρά τις επιφυλάξεις μου (νέο μοντέλο, κακό όνομα), έκανα αμέσως παραγγελία το Diesel. Έχει περάσει ένας μήνας και θα πρέπει να περιμένω ακόμη έναν.........
Καλορίζικο σου εύχομαι.Πολλά ασφαλή και αξιόπιστα χιλιόμετρα.
Γιατί έχει κακό όνομα δεν κατάλαβα.
Είναι ένα φθηνό Renault με άλλα σηματάκια.Πιστεύω το καπό το άνοιξες και είδες τι λέει από κάτω
Δοκίμασμένα μηχανικά μέρη έχει.Μια χαρά τουτούνι είναι
Καλορίζικο και πάλι.Σου έχω ξαναευχηθεί
-
ok. Δεν βλάπτει....
ευχές είναι... -
Το ξέρω.Γερο να σου βγει.
-
**Ξεχάστε το. ξέρετε πόσο πήγαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Duster από το 2011? 416,2 ευρώ για το 2Χ4 και κάτι παραπάνω για το 4Χ4!!! Όποιος το πάρει μέχρι τις 31/12/2010 θα πληρώσει τέλη 240 ευρώ. Αλλά θα πληρώσεις και το 2010 (τελειώνει το έτος) και το 2011 δηλαδή 240 χ 2 = 480 ευρώ. Και τίποτα δεν μας λέει ότι και αυτοί που αγόρασαν μέχρι τις 31 Δεκ. 2010 από του χρονου και για τα τέλη του 2012 δε θα πληρώνουν 416,2ευρώ. Οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε είναι ηλίθιοι και κυρίως αναξιόπιστοι.
500 ευρώ τέλη για Dacia πάει πάρα πολύ...**
Dacia Duster