-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Παρηγγειλα φρυδακια και προστατευτικα χώρου αποσκευών (μεταλλικό στο κατώφλι και το πλαστικό μέσα) και τα περιμένω, αλλά το σκεφτόμουν και για αυτά που είπε ο Πέτρος..εδειξα αυτά για παράδειγμα, αλλά ρωτούσα για κάρμπον αυτοκόλλητα και τελικά έβαλα σε μάστορα αυτοκόλλητα αλλά όχι κάρμπον-μαυρα γυαλιστερα από αυτά που ντύνουν ολόκληρα αυτοκίνητα...
-
Δώσε Πετραααν....!!!
-
Δώσε Πετραααν....!!!χαχαχα νομίζω πως του πάνε αρκετά...εμένα μ αρέσουν! όλα τα κολωνάκια θυρών, τα κάτω μερη των θυρών που έλεγα και το τελείωμα του πίσω καπό...δυστυχως φωτό δεν μπορώ...επίσης παρήγγειλα κ τους λασπωτήρες από κεί πουλεγε ο Κώστας
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
Αναμονές υπάρχουν,αλλά βίδες δεν είδα στο πακέτο.Ισως όμως είναι κουμπωτοί.Θα δω στο συνεργείο.
δεν θα τους βάλεις μόνος σου? ποιό συνεργείο Κώστα? τους προηγούμενους πως τους είχες βάλει έχουν διαφορά αυτοί?
Πέτρο είναι φιλαράκια,γενικό συνεργείο.Θα το σηκώσουν στο γρύλο για να τους δίνει χέρι.Μάλλον είναι ίδιοι με τους προηγούμενους.
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Αναμονές υπάρχουν,αλλά βίδες δεν είδα στο πακέτο.Ισως όμως είναι κουμπωτοί.Θα δω στο συνεργείο.
δεν θα τους βάλεις μόνος σου? ποιό συνεργείο Κώστα? τους προηγούμενους πως τους είχες βάλει έχουν διαφορά αυτοί?
Πέτρο είναι φιλαράκια,γενικό συνεργείο.Θα το σηκώσουν στο γρύλο για να τους δίνει χέρι.Μάλλον είναι ίδιοι με τους προηγούμενους.
οκ σε ευχαριστώ Κώστα!!!
-
Ο χρήστης petros3110 έγραψε:
Δώσε Πετραααν....!!!
χαχαχα νομίζω πως του πάνε αρκετά...εμένα μ αρέσουν! όλα τα κολωνάκια θυρών, τα κάτω μερη των θυρών που έλεγα και το τελείωμα του πίσω καπό...δυστυχως φωτό δεν μπορώ...επίσης παρήγγειλα κ τους λασπωτήρες από κεί πουλεγε ο Κώστας
Για πές και το συνεργείο πο σου τα βάλανε μπάς και περάσω καμιά βόλτα...
-
Δώσε Πετραααν....!!!
χαχαχα νομίζω πως του πάνε αρκετά...εμένα μ αρέσουν! όλα τα κολωνάκια θυρών, τα κάτω μερη των θυρών που έλεγα και το τελείωμα του πίσω καπό...δυστυχως φωτό δεν μπορώ...επίσης παρήγγειλα κ τους λασπωτήρες από κεί πουλεγε ο Κώστας
Για πές και το συνεργείο πο σου τα βάλανε μπάς και περάσω καμιά βόλτα...
βαγιανακης λεγεται στη θηβων 55...έμεινα άφωνος έντυναν ολόκληρη μπεμβε χ1 , 3 υπήρχαν μέσα κ έξω πόρσε!!! ο πιο φτωχομπινες ήμουνα...καμια 20αρια άτομα προσωπικό, πολύ δουλειά ο τύπος!
-
Θέλουμε φωτο και κοστος.. Και αν μπούμε και φιμε ακόμα πιο τουμπανο θα δείχνει..
-
Θέλουμε φωτο και κοστος.. Και αν μπούμε και φιμε ακόμα πιο τουμπανο θα δείχνει..φιμέ έχουμε από τη μαμά (τα πίσω βέβαια) κ για αυτό δένουν πολύ...φωτό είπαμε δεν το χω ίσως αργότερα όταν μου δειξει ο γιος...κόστος λίγο πιασέκολο 150 όλα (για τον δικό μου που δεν είναι επιδέξιος...)
-
Σφυρίζω αδειάφορα και αλλάζω πεζοδρόμιο...
-
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από απουσία αρκετών ημερών επέστρεψα στην πεζή πραγματικότητα της πόλης. Για λίγες μέρες είπα να το παίξω αγρότης, αλλά από οδηγικής άποψης ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα η εμπειρία.
Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το Duster σε χωματόδρομο αρκετά 'χαλασμένο' με αρκετά νεροφαγώματα και το καμάρι μου απλά ξεπερνούσε τις όποιες ανωμαλίες σα να ήταν στο φυσικό του περιβάλλον. Επειδή είχα την ευκαιρία να οδηγήσω και το Navara και να κάνω άμεσα τη σύγκριση μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά από τη ροπή του duster.
Το Navara βέβαια είναι σχεδιασμένο για άλλες πιο βαριές εργασίες και απευθύνεται σε πιο 'αγροτικό' κοινό. Έτσι φορτωμένος με 900 κιλά φορτίο μέσα σε χωράφι απλά γύρισα τον διακόπτη στο Auto και με 1η έβγαλα περίπου 100 μέτρα δύσκολης ανηφόρας με αρκετά μεγάλη κλίση για πλάκα. Απλά η ροπή του μου φάνηκε πιο 'απλωμένη' σε φάσμα στροφών σε σχέση με το duster.
Σε ότι έχει να κάνει με το duster ούτε για μια στιγμή δε χρειάστηκε να γυρίσω τον διακόπτη στο Auto σε αυτούς τους χωματόδρομοςυ που κινήθηκα. Σιγά σιγά πλησιάζω στο όριο των 5.000χλμ. οπότε θα αρχίσω να το δοκιμάζω και σε πιο δύσκολα τερέν. Πάντως από την τελευταία φορά που μηδένισα μετρητές (λίγο αφότου γύρισα από Ζάκυνθο) έχω 'γράψει' 2.400. χλμ με μέση κατανάλωση 6,1 lt. Θυμίζω βέβαια ότι είμαι σε φάση στρωσίματος.petros 3110 δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τηλέφωνα στην αντιπροσωπεία για το S&S. είχες κάποιο νεότερο εσύ;;;
Μια παράκληση σε όσους βάζουν καλούδια πάνω στα ξεσκονιστήρια καλό θα ήταν-αν υπάρχει ευχέρεια-να ανεβάζουν και καμιά φωτό να παίρνουμε ιδέες.
Περιμένω από τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να ανεβάσει καμιά φωτό με λασπωτήρες (ή όποιος άλλος έχει τοποθετήσει καλοδεχούμενος). Αν δεν κάνω λάθος είχες αγοράσει και το σκαφάκι για το χώρο αποσκευών. Αν μπορείς ανέφερε και πάλι πόσο και από που γιατί με ενδιαφέρει τόσο αυτό όσο και οι λασπωτήρες.ΥΓ Αυτή η γυναίκα μου ώρες ώρες πετάει φοβερές ατάκες. Τώρα που επέστρεψα από Χαλκιδική εννοείται ότι το αυτοκίνητο ήταν σκονισμένο και γενικά 'βρώμικο' και μου λέει...'έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας για να δείξει στο στοιχείο του...άργησες'.... (σημείωση: έκλεισα 1,5 μήνα που το έχω)...
-
Οι λασπωτήρες θα τοποθετηθούν μάλλον σήμερα.Τους αγόρασα απο DaciaMag.com και μαζί με τα μεταφορικά κόστισαν 70,91 ευρώ.Το σκαφάκι στον χώρο αποσκευών ήταν δώρο απο την αντιπροσωπεία,όπως και τα λαστιχένια πατάκια στο σαλόνι.Για τις ικανότητες του αυτοκινήτου,το προηγούμενο βεβαίως είχε φορτωθεί με 10 σακιά ελιές (περίπου 300-350 κιλά) και είχε διασχίσει οργομένο χωράφι καπου 100 μέτρα!Να τα λέμε αυτά...
-
Γιάννη καλημέρα, τους πήρα τηλ την Παρασκευή κ είπαν ουδέν νεότερον...Δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα το θέμα για τους γνωστούς λόγους επιβάρυνσης μίζας- μπαταρίας απλώς μου τη σπάει για τους χρόνους αντίδρασης της αντιπροσωπείας
Κώστα δυστυχώς τα γούστα πληρώνονται κ πάνω κάτω τόσο έρχονται και αν τα αγοράσεις από lzparts ή daciamag με μεταφορικά αλλά κ χωρις τοποθέτηση...απ την άλλη στο δικό σου που δεν είναι λευκό δεν νομίζω ότι θα δείχνουν κ τόσο...
-
τα αυτοκόλλητα εννοώ Κώστα...
-
Τους ψιλοπαίδεψε η τοποθέτηση,γιατι έπρεπε να τρυπίσουν τον θόλο για να βδωθεί ο λασπωτήρας.Οι βίδες υπήρχαν τελικά στο πακέτο.
-
Τους ψιλοπαίδεψε η τοποθέτηση,γιατι έπρεπε να τρυπίσουν τον θόλο για να βδωθεί ο λασπωτήρας.Οι βίδες υπήρχαν τελικά στο πακέτο.
τρύπημα θόλου? κ τα νερά?
-
Παιδιά δεν είχα ιδέα τι εστί duster , μάλιστα λόγω μάρκας δεν το είχα σε εκτίμηση αν και όσες φορές το έχω δει στο δρόμο από μακριά και ειδικά από πίσω το μπερδεύω με το Mokka που είναι θετικό για την εμφάνιση του.
Ε λοιπόν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης αν δεν κάνω λάθος άρχισα να διαβάζω reviews και βίντεο που κατά 90% το εκθειάζουν για το μοντέλο που έχετε και έχω εντυπωσιαστεί απίστευτα!
Επιπλέον το καινούργιο μου αρέσει πολύ εξωτερικά , και το εσωτερικό του , και αν έχει την ίδια τιμολόγηση θεωρώ πως θα είναι η πιο ορθολογική επιλογή για μια ευρεία γκάμα οδηγών.
Αν με 18.000 - 19.000 παίρνεις ένα φουλ έξτρα , 4χ4 πραγματικά ικανό εκτός δρόμου SUV , με μεγάλους χώρους , και αξιόπιστο όπως έχει αποδειχθεί, νομίζω πως διαλύει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία σε εύρος τιμής μέχρι και 25.000+ , και όχι μόνο στην κατηγορία του.
Για ποιο λόγο ένας οικογενειάρχης να πάρει ένα μεσαίο π.χ. Leon , Megan , C4 , Golf , Octavia κλπ. καλά εξοπλισμένα στα 17.000-22.000 όταν υπάρχει αυτό το εργαλείο σε αυτή την τιμή και ας το πας μια φορά το χρόνο εκτός δρόμου , και ας μη μπαίνει στις στροφές όπως τα παραπάνω (αν και εγώ πιστεύω ένας καλός οδηγός άνετα μπορεί το πάει σβέλτα και να το διασκεδάζει παραπάνω καθώς θα είναι πιο εύκολο να παίξεις στα όρια του)Προσωπικά θέτει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το επόμενο αυτοκίνητο μου!
Δείτε ρε παιδιά τι καλό που είναι εκτός δρόμου !!!!
Youtube VideoSent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Αυτό το , προσωπικά έκανα 2 χρόνια να το ξεπεράσω που στα χρόνια αυτά το μελετούσα και διάβαζα τεστς, προβλήματα και απόψεις χρηστών σε φόρουμ κυρίως εξωτερικού. Όταν πλέον έριξαν και την τιμή λόγο του νέου μοντέλου και το πήρα είδηση, αποφάσισα το γάμο (είμαι της άποψης καινούριο και μέχρι να λιώσει) και έτρεξα. Πλέον μπαίνω χαμογελώντας κ όταν βγαίνω δεν βλέπω την ώρα να το ξαναοδηγήσω...σαν 18άρης ένα πράμα που μόλις πήρε το δίπλωμα...
-
Ήρθαν χτες τα αυθεντικα πλαστικα προστατευτικά φτερων. Έχουν πανω τους αυτοκολλητη ταινια, αλλά προτείνουν οι οδηγίες και έξτρα κόλλα. Εχει ιδέα κάποιος τι κόλλα ταιριάζει; επειδή ο κωδικός της κόλλας που αναφέρεται στις οδηγίες είναι της renault και δεν βρίσκω κάτι στο ίντερνετ.
-
Πιστεύω οτι με μια καλή κόλλα για πλαστικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
Dacia Duster