-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μπορω να δεχθω οποιαδηποτε προσβολη οσον αφορα τις αποψεις μου για καποιο μοντελο η' καποιο θεμα δεν μπορω ομως να δεχθω την προσβολη της προσωπικοτητας μου απο καποιον δηθεν κρυμμενο καλα πισω απο ενα πληκτρολογιο και μια οθονη
μηπως drdino νιωθεις οτι εχεις στα χερια σου εξουσια;;;;;;;;Δυστηχως για σενα, δεν νοιωθει... αλλα ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στα χερια του... και βασικα θαυμαζω την ανεκτικοτητα του και το γεγονος οτι δεν σε εχει σβησει...
ΕΣΥ και ΜΕΡΙΚΟΙ ακομα που ανηκουν στην κατηγορια TROLL σε αλλα φορα θα ειχατε παρει ΔΡΟΜΟ. Θα πρεπει να λες και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σε αφηνουν ακομα να μπαινεις. Γιατι εσυ και οι ομοιοι σου εχετε κανει ΜΠΑΧΑΛΟ το φορουμ κανωντας hijacking θεματα, trollαρωντας και ουσιαστικα δεν επιτρεπεται καμια επικοδομητικη συζητηση. Απλα βρισκεστε εδω και εξαντλειτε μια συζητηση μεχρι να συμφωνησουν ολοι μαζι σας η δεν ξερω και γω τι... κρυβομενοι πισω απο την 'ελευθερια του λογου' της 'ευγενειας' και ουσιαστικα αποφευγοντας το ban...
Τεσπα... ΞΥΔΙ...
αυτό δεν το κατάλαβα μήπως πρέπει να τα κατεβάσουμε κατ εσε ? τα μπατζάκια εννοώ
μας κάνετε χάρη που γράφουμε τις απόψεις χωρίς λογοκρισία ? από που και ως που τρολ ?
άντε να φάμε κάνα μπαν να συνεχίσετε να γράφετε και να απαντάτε μόνοι σας -
Ο χρήστης chrismarine έγραψε:
μπορω να δεχθω οποιαδηποτε προσβολη οσον αφορα τις αποψεις μου για καποιο μοντελο η' καποιο θεμα δεν μπορω ομως να δεχθω την προσβολη της προσωπικοτητας μου απο καποιον δηθεν κρυμμενο καλα πισω απο ενα πληκτρολογιο και μια οθονη
μηπως drdino νιωθεις οτι εχεις στα χερια σου εξουσια;;;;;;;;Δυστηχως για σενα, δεν νοιωθει... αλλα ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στα χερια του... και βασικα θαυμαζω την ανεκτικοτητα του και το γεγονος οτι δεν σε εχει σβησει...
ΕΣΥ και ΜΕΡΙΚΟΙ ακομα που ανηκουν στην κατηγορια TROLL σε αλλα φορα θα ειχατε παρει ΔΡΟΜΟ. Θα πρεπει να λες και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σε αφηνουν ακομα να μπαινεις. Γιατι εσυ και οι ομοιοι σου εχετε κανει ΜΠΑΧΑΛΟ το φορουμ κανωντας hijacking θεματα, trollαρωντας και ουσιαστικα δεν επιτρεπεται καμια επικοδομητικη συζητηση. Απλα βρισκεστε εδω και εξαντλειτε μια συζητηση μεχρι να συμφωνησουν ολοι μαζι σας η δεν ξερω και γω τι... κρυβομενοι πισω απο την 'ελευθερια του λογου' της 'ευγενειας' και ουσιαστικα αποφευγοντας το ban...
Τεσπα... ΞΥΔΙ...
αυτό δεν το κατάλαβα μήπως πρέπει να τα κατεβάσουμε κατ εσε ? τα μπατζάκια εννοώ
μας κάνετε χάρη που γράφουμε τις απόψεις χωρίς λογοκρισία ? από που και ως που τρολ ?
άντε να φάμε κάνα μπαν να συνεχίσετε να γράφετε και να απαντάτε μόνοι σαςεσύ τώρα γιατί χαλιέσαι ; καλά τα λέει ο corsair....δεν είναι τυχαία η αγανάκτησή του.
-
αν ειναι δυνατον......μεχρι και εδω κλικες!!!!!!!!!!!!!!!!
οσον αφορα καποιους μην ειστε τοσο υποτακτικοι για να ειστε αρεστοι,μερικες φορες ειναι καλυτερα να κανεις εχθρους,αλλωστε το σλουρπ δεν βοηθαει παντα(corsair)....
οπως και να εχει εγω τις αποψεις μου θα τις γραφω και πανω σε αυτες δεχομαι καθε κριτικη..... -
Πηγαινε κανε ενα γυρο το γatos και ξαναπαρτο απ την αρχη..
-
-
Ο χρήστης chrismarine έγραψε:
άντε να φάμε κάνα μπαν να συνεχίσετε να γράφετε και να απαντάτε μόνοι σαςεισαι πολυ νεος εδω για να κρινεις πραγματα... εκτος και αμα αυτος ειναι ο δευτερος λογαριασμος σου... οποτε ΞΥΔΙ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηγαινε κανε ενα γυρο το γatos και ξαναπαρτο απ την αρχη..μπααα 1,48ευρω/λ........δεν λεει πλεον ουτε με αυτο ο γυρος
-
**Να τελείωνουν τα και τα τρολλαρίσματα κάπου εδώ. **
-
Ναι, παιδιά, να συζητήσουμε για το Duster!
-
Lets
10000 παραγγελίες σε ένα μηνά στην Γαλλία -
Η νεα skoda μου φαινεται θα γινει..
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Lets
10000 παραγγελίες σε ένα μηνά στην ΓαλλίαΚαλή φάση!... Έτσι! Να κάνει πωλήσεις να δούμε αν βγάζει τίποτα προβληματάκια, να περάσει και τις (τυχόν) 'παιδικές ασθένειες'...!...
-
USB θα χει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
USB θα χει;Τι να το κάνεις; Αφού έχει after-market R/CD ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
USB θα χει;δεν μασάμε
-
elteo κοντά έπεσες!...!
Το έχω στην αποθήκη και περιμένει:
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε μην τρολάρετε τον άνθρωπο!
-
Μερικές ειδησουλες και σχόλια από τον Vincent Carre (Global Marketing Director for Dacia) για το Duster.
http://www.renault.com/SiteCollectionDocuments/Communiqué de presse/en-EN/Pieces jointes/21971_transcript_Renault_EN_11233130.pdf -
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει δοκιμή του στο τελευταίο Autobild.
Dacia Duster