-
Δεν υπάρχει κανένα κόλπο να μην το καταλάβουν?
-
2.Δεν υπάρχει κανένα κόλπο να μην το καταλάβουν?
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Δεν υπάρχει κανένα κόλπο να μην το καταλάβουν?αμα ψαξεις στο ebay... μπορείς να βρεις ταινιες ασφαλείας, αλλα δεν τις πουλάνε φτήνα. Βεβαια απο την αλλη, αυτοι κρατάνε log με το τι αλλάξανε, και μπορεί να το προσέξουν. Μπορείς να το παιξεις τρελιτσα και έτσι, αλλα αμα σε πιάσουν θα σε σερνουν στα δικαστηρια.
Οποτε, αστο καλυτερα...
-
χαχαχαχα
Εισαστε καμμενοι ΤΕΛΟΣ!!!!
@ riverael1
Φιλε δεν ειναι τιποτα να το αλλαξεις... πιστεψε με και κανενας δεν θα σου πει τιποτα!!! -
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Μιας και σκεφτομαι να το κρατησω το αυτοκινητο θα κανω αλλαγες καθε 15000χλμ και βλεπουμε.Με το φιλτρο πετρελαιου τι κανουμε??Μαλλον αντιπροσωπεια λογω εγγυησης η το αλλαζουμε μονοι μας???Σημερα ελυσα τον θολο και βλεπω οτι δεν κατι δυσκολο η αλλαγη.
-
για το φίλτρο καμπίνας τόσος σαματάς και ακύρωση εγγύησης;;;
πάνε όποτε έχεις χρόνο να στο αλλάξουν.........για την υγεία σου είναι άλλωστε!και την απόδοση του a/c..... -
Εχμ υπήρχε διάχυτο sarcasm στα προηγούμενα ποστζ
Sent from Corsair's brick
-
-
Φίλοι καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός 4χ2 dacia duster dci style εδώ και δυόμιση μήνες. Εχοντας κάνει περίπου 5000 χλμ έχω πλέον τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τα περισσότερα χλμ στην Αττική οδό, η μέση κατανάλωση είναι στα 4,6 λίτρα ανά 100 χλμ. Δεν ακούγονται τριγμοί καθόλου εντός της καμπίνας ενώ απροβλημάτιστη είναι η οδική συμπεριφορά του. Μοναδική ένσταση είναι πως θα περίμενα καλύτερη προστασία κάτω από τους θόλους των τροχών. Δεν ζητώ βέβαια να υπάρχει μοκέτα αλλά λίγο περισσότερη κάλυψη της μεταλλικής επιφάνειας των πίσω θόλων δεν θα έβλαπτε.
-
Γεια σας παιδια.Κατα την διαρκεια των διακοπων στο χωριο της γυναικας μου οπως πηγα να βαλω πετρελαιο μου βαζει κατα λαθος βενζινη!!!!!Ευτυχως το ειδα και δεν εβαλα μπροστα.Το μεταφεραμε σπρωχνοντας στην ραμπα και διπλα στο ρεζερβουαρ ευτυχως εχει 2 σωληνακια κουμπωτα.Μολις τα ξεκουμπωσαμε αρχισε να τρεχει για αρκετη ωρα καυσιμο μεχρι που σταματησε.Ειχαν μεινει 2 γραμμες πετρελαιο οταν πηγα στο βενζιναδικο και του εβαλε 25 ευρω βενζινη.Οταν το σπρωξαμε πισω το γεμισα πετρελαιο φουλ.Απο οτι ειδα πηρε 45litra.Μετα το εβαλα μπροστα και δουλεψε κανονικα.Πιστευετε οτι θα υπαρξει καποιο προβλημα???Επρεπε να κανω κατι αλλο???
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Γεια σας παιδια.Κατα την διαρκεια των διακοπων στο χωριο της γυναικας μου οπως πηγα να βαλω πετρελαιο μου βαζει κατα λαθος βενζινη!!!!!Ευτυχως το ειδα και δεν εβαλα μπροστα.Το μεταφεραμε σπρωχνοντας στην ραμπα και διπλα στο ρεζερβουαρ ευτυχως εχει 2 σωληνακια κουμπωτα.Μολις τα ξεκουμπωσαμε αρχισε να τρεχει για αρκετη ωρα καυσιμο μεχρι που σταματησε.Ειχαν μεινει 2 γραμμες πετρελαιο οταν πηγα στο βενζιναδικο και του εβαλε 25 ευρω βενζινη.Οταν το σπρωξαμε πισω το γεμισα πετρελαιο φουλ.Απο οτι ειδα πηρε 45litra.Μετα το εβαλα μπροστα και δουλεψε κανονικα.Πιστευετε οτι θα υπαρξει καποιο προβλημα???Επρεπε να κανω κατι αλλο???Μια χαρά το χειρίστηκες .Ελπίζω το λαθος να το πληρωσε ο πρατηριουχος.
Βαλε μια ταμπελίτσα πανω στην ταπα οτι ειναι ντιζελ για να μην εχουν δικαιολογια.Αν μπορεις να βαψεις και την τάπα κόκκινη ακομα καλυτερα.
-
Εγω πληρωσα τα 45 λιτρα μειον τις 2 γραμμες(20ευρω περιπου).Ευχομαι να μην παρατηρηθει κανα προβλημα!!!
-
Το ιδιο ειχα παθει με το WagonR του πεθερου μου που αντι για πετρελαιο μου εβαλαν βενζινη!
Ο βενζινας το πηγε πισω (σπρωχτο), βγαλαμε το σωληνα απο το φιλτρο πετρελαιου και με τον διακοπτη (ανοιξε κλεισε) αδειασαμε το ρεζερβουαρ.... φυσικα ο τυπος δεν εμεινε εκει... μου εβαλε 10€ πετρελαιο το οποιο το βγαλαμε και αυτο και μετα γεμισαμε το αμαξι!
Απο κοστος μου κρατησε μονο το τελικο γεμισμα μιας και το ειχα παει με λαμπακι... αν και απο εκει μου το πηγε στρογγυλα προς τα κατω (δηλαδη εγραψε 56 αν θυμαμε καλα και μου κρατησε 50)...αν και επεμενα να του δωσω κατι για την χαασουρα γιατι εχω και εγω ευθυνη μιας και δεν του ειπα οτι θελω πετρελαιο!!!
Το αμαξι μετα απο 1.5 χρονο δεν εχει κανενα θεμα!!!
-
Και στην τελική πόσο δύσκολο και κόπος είναι να πει κάποιος 'βάλε μου πετρέλαιο τόσα ευρω?!'
-
Στο πρατηριο που πηγα... αν και ειναι στην θεσσαλονικη και δεν γεμιζω συχνα απο εκει... πριν απο την 'γκαφα' ειχα παει και ειχα γεμισει το δικο μου και επειδη με ξερει το παιδι απλα παω, σταματαω μπροστα στο πετρελαιο και απο του λεω γεμισε!
Η βλακεια ειναι και δικια μου γιατι απο συνηθεια δεν του ειπα οτι θελω πετρελαιο... -
δεν ειναι διαφορετικης διαμετρου οι ταπες της βενζινης απο εκεινες του πετρελαιου?
δηλαδη και να θελει να γινει η μαλακια, απλα να μην μπορει να κατσει καλα το πιστολι της μανικας πανω στην αναλογη ταπα. -
Του πετρελαίου δεν μπαίνει στης βενζίνης γιατί είναι μεγαλύτερο. Της βενζίνης όμως αφού είναι μικρότερο το πιστόλι, δυστυχώς μπαίνει.
-
και ο μαλακας ο βενζινας πρωτη φορα εβαζε, για να καταλαβει οτι κατι μπορει να μην πηγαινε καλα?
-
δηλαδη στο πορτακι δεν εχει καποια ενδειξη που να λεει diesel? Στο C4 μου εχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κιτρινο αυτοκολλητο που γραφει diesel με μαυρα γραμματα....you cant miss it.
-
Γεια σας! Εδω και εναμιση μηνα ειμαι κατοχος ενος duster 4x4 1.5 dci και στο πορτακι της ταπας εχει αυτοκολητο που γραφει DIESEL.
Dacia Duster