-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή όπως λέει και το ρητό...Ναι, αν ξέραμε πως βρέθηκε εκεί το Dacia και όχι πχ ένα LandRover, ένα Navara ή όταν γινόταν αυτή η φωτογράφιση η Porsche είχε αποκλείσει περίπτωση κολλήματος?!
-
ο όμιλος διαθέτει και VW Amarok.....αρα αυτό ίσως εκμηδενίζει την πιθανότητα στησίματος για Duster vs ας πούμε Land Rover, Mercedes GLK κ.α.
-
απλά θα έτυχε να είναι εκει κοντα το duster (ισως και οχημα υποστήριξης) και ζητησαν την βοηθεια του.
δεν νομίζω να περίμεναν να έρθει ένα politically correct οχημα εκει στην ζεστη για να μην τσαλακωθεί ακομα περισσοτερο η εικονα των γερμανων.
τράβηξε κάποιος την φωτο και οι αρμόδιοι γαλλορουμανοι τσίμπησαν αναμενόμενα.
σε αντίθετη περίπτωση δεν νομιζω να εκαναν τόσο ντόρο οι γερμανοι. ούτε που θα το ανέφεραν.... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
απλά θα έτυχε να είναι εκει κοντα το duster (ισως και οχημα υποστήριξης) και ζητησαν την βοηθεια του.
δεν νομίζω να περίμεναν να έρθει ένα politically correct οχημα εκει στην ζεστη για να μην τσαλακωθεί ακομα περισσοτερο η εικονα των γερμανων.
τράβηξε κάποιος την φωτο και οι αρμόδιοι γαλλορουμανοι τσίμπησαν αναμενόμενα.
σε αντίθετη περίπτωση δεν νομιζω να εκαναν τόσο ντόρο οι γερμανοι. ούτε που θα το ανέφεραν....Έτσι ακριβώς. Απλά να πούμε εδώ πως μέχρι και άρματα μάχης κολλάνε...
-
Για να ειμαστε σωστοι βεβαια οικογενειακο Land Rover Discovery 4 με τον τριλιτρο TDV6 τα ειδε ΟΛΑ σε νησι σε αμμο.........ακομα χαρχαλιζουν τα διαφορικα απο την αμμο....ηθικο συμπερασμα....' There is no substitute for diet!'
-
Πολυ περιεργο. Ηταν στο σωστο προγραμμα το Terrain Response?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Τα δοκιμάσαμε ΟΛΑ! Τελικά μας έβγαλε το Γκρέιντερ!!!
-
Ε αν σκαψει, τελειωσε. Ειδικα αν βρει η κοιλια και κρεμασουν οι τροχοι.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Καλά η ατσουμπαλιά ειναι δεδομένη.....μην νομίζεις οτι το αποπειράθηκαν και τιποτε Camel Drive οδηγοι! Δεν φταιει απαραίτητα το αμαξι! Αλλα το βάρος ειναι βάρος
-
Camel Trophy εννοουσα βεβαίως !
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Χρονια πολλα σε όλους! εχω φτασει τα 63000km φορώντας τα εργοστασιακα λάστιχα (continental lx, 215/65/16) και μάλλον είναι καιρός να αλλάξω λάστιχα. (έχουν ακόμη τακούνι αλλά τα νιώθω ξερά).Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα εν λόγω λάστιχα. Έχω προσφορά από λαστιχά μου για τα continental lx2 στα € 460, αλλά ψάχνομαι και για άλλες μάρκες. Με ενδιαφέρει κυρίως καλές επιδόσεις σε άσφαλτο ειδικά βρεγμένη, λίγο χιόνι και τέλος λίγο χωματόδρομο, χωρίς αύξηση κατανάλωσης. Εσείς έχετε αλλάξει ελαστικά? Θα εκτιμούσα τις απόψεις σας και κυρίως από προσωπικές εμπειρίες. Εσείς στα πόσα km αλλάξατε τα εργοστασιακά λάστιχα? Τα νέα conti lx2 από φώτο μου φάνηκαν με πιο βαθιές αυλακώσεις, τα έχει δοκιμάσει κανείς, τι λέτε επίσης για τα Michelin Cross latitude ή για τα Goodyear efficient grip (είναι m+s)?
Eυχαριστώ. -
Γεια σου φιλε hunter444.Εγω εχω απο αγορας τα yokohama a/t και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Τωρα η επομενη αλλαγη θα ειναι η τα ιδια η το coninental a/t οχι το lx.Αν πηγαινεις χωματοδρομο να πας σε a/t.Απο οτι βλεπω αλλαξε ονομασια το λαδακι του αυτοκινητου μας. http://kosser.net/masla/katalozi/ELF/Ne ... 20rev1.pdf
Περιμενω μια παραγγελια 5 πεντοκιλων που ερχεται αυτες τις ημερες οδικως απο την Γερμανια.Καπου διαβασα για αυτο το λαδι αλλαγες στα +30000χλμ!!!!Μηπως τα 15000χλμ που τα αλλαζω ειναι λιγα???Σκεφτομαι να ανεβω στα 20000χλμ. -
Αν το αμαξι για εσενα ειναι κατι που θα κρατησεις χρονια τοτε ακομα και τα 15.000 για εμενα ειναι πολλα! Εγω τα αλλαζω στα 10.000.
Τωρα αν εχεις ενα πλανο 5ετιας για το αλλαξεις τοτε και στα 30.000χλμ μια χαρα ειναι! -
teohunter τα λάστιχα α/t ξερω πως είναι καλα για χωμα και λασπη. πως είναι σε ασφαλτο από αποψη θορυβου και καταναλωσης? στο χιονι τα εχεις δοκιμασει? (παντα σε σχεση με λάστιχα τυπου lx)?
εγω λαδια αλλαζω παντα κάθε 10.000km για να είμαι σιγουρος. -
Στα 15000 χμ/10 μήνες κυκλοφορίας, προχτές, έκανα την πρώτη αλλαγή λαδιών+φίλτρο λαδιού+ροδέλα 110 ευρώ.
Επίσης μου δώσανε στην αντιπροσωπία το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή:
Μου είπαν επόμενη αλλαγή λαδιών προτείνουν στα 15 (αν και ο κατασκευαστής λέει στα 20) ή στο χρόνο.
Ερώτηση: Φίλτρο καμπίνας δεν είναι καλό να αλλάζει μία φορά το χρόνο? επειδή δεν μου το αλλάξαν.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Ερώτηση: Φίλτρο καμπίνας δεν είναι καλό να αλλάζει μία φορά το χρόνο? επειδή δεν μου το αλλάξαν.
To φιλτρο μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου.... ριξε μια ματια εδω, καπως ετσι ειναι και στο δικο σου
http://www.sogefifilterdivision.com/cat ... s/N168.pdf -
Επειδή δεν θα θελα να το ρισκαρω επειδη δεν κατέχω και πολλά, μη γινει καμια βλακεια και χασω την εγγυηση. Μάλλον θα το κανω του χρονου με την επομενη αλλαγη λαδιων.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Επειδή δεν θα θελα να το ρισκαρω επειδη δεν κατέχω και πολλά, μη γινει καμια βλακεια και χασω την εγγυηση. Μάλλον θα το κανω του χρονου με την επομενη αλλαγη λαδιων. -
-
MHN AΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111
Dacia Duster