-
Από Duster Club Ρουμανίας:
-
Ωραιες φωτο.Ποιο ειναι το site του dusterclub???
-
To Duster αναγέννησε την DACIA. Καθημερινά βλέπω Duster στο δρόμο κυρίως σε καφέ, λευκό και ασημένια χρώματα.
Πουλάει καλά.Σε αντίθεση με άλλα πολλά αυτοκίνητα που τα έχω δει μόνο σε φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Ωραιες φωτο.Ποιο ειναι το site του dusterclub???http://www.facebook.com/Dacia
Στο facebook της Dacia της βρήκα! -
Καλησπέρα στην παρέα. Σε λίγο καιρό θα είμαι και γω κάτοχος ενός duster (μαύρου χρώματος) 1,5 dCi. Σχετικά με τα αξεσουάρ τι μου προτείνεται να βάλω από την αντιπροσωπεία? (Μου κάνουν δώρο μόνο τους αισθητήρες παρκαρίσματος).
-
ΚΑΤΑΞΟΔΕΦΤΗΚΑΝ!!!!!Για πεστους να σου βαλουν κανα κοτσαδορο η τεμπελη,δεν εδωσες και λιγα για την αγορα!!!!!Σε αλλους εβαλαν φιμε τζαμια στα μπροστινα παραθυρα αλλα αυτα πιστευω δεν ειναι ακριβα να τα βαλεις αργοτερα.
-
Ο χρήστης kosmasmak έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Σε λίγο καιρό θα είμαι και γω κάτοχος ενός duster (μαύρου χρώματος) 1,5 dCi. Σχετικά με τα αξεσουάρ τι μου προτείνεται να βάλω από την αντιπροσωπεία? (Μου κάνουν δώρο μόνο τους αισθητήρες παρκαρίσματος).Θα μπορούσαν να κάνουν και καλύτερα δώρα. Ειδικά αυτή τη περίοδο. Έπρεπε να σου κάνουν δώρο τουλάχιστο κάτι ακόμα.
-
Καλησπέρα στην παρέα. Σε λίγο καιρό θα είμαι και γω κάτοχος ενός duster (μαύρου χρώματος) 1,5 dCi. Σχετικά με τα αξεσουάρ τι μου προτείνεται να βάλω από την αντιπροσωπεία? (Μου κάνουν δώρο μόνο τους αισθητήρες παρκαρίσματος).Kαλορίζικο και με το καλό να το παραλάβεις. Προσπάθησε να πάρεις όμως περισσότερα δώρα απο την αντιπροσωπεία. Εγω πήρα δώρο τα πατάκια duster, σύστημα παρκαρίσματος, navigation, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και πλαινά προστατευτικά, bull bar μπροστινό, τεμπέλη και τελικο εξάτμισης απο 1000 αρχικη τότε πλήρωσα 550. Πίεσέ τους για περισσότερα δώρα.
-
-
Μήπως να κανονίσουμε και εμείς καμιά συνάντηση με τα dusterakia μας?
-
Η έμπνευση πάντως της Dacia να ονομάσει το τζιπάκι της 'ξεσκονιστήρι', δείχνει αν μη τι άλλο, χιούμορ!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Youtube VideoΚαι ένα ωραίο βίντεο από το ρουμάνικο Duster Club!
Στο 1.45....οδηγαν οι ''χεραδες'' Ρουμανοι....χωρις ζωνη ασφαλειας.....
-
Απ'ότι γράφεις κατάλαβα ότι τους παραπίεσες και καλά έκανες. Τους ρώτησα για τιμές και μου έδωσαν τα παρακάτω: σκαλοπάτια 403€, συναγερμός 280€, ταπετο χωρου αποσκευων 105€, ράγες οροφής 254€, μπαγαζιέρα 300€, αυτά περιμένω να με πάρουν τηλ για να μου πουν τιμες και για τα υπολοιπα
-
Απ'ότι γράφεις κατάλαβα ότι τους παραπίεσες και καλά έκανες. Τους ρώτησα για τιμές και μου έδωσαν τα παρακάτω: σκαλοπάτια 403€, συναγερμός 280€, ταπετο χωρου αποσκευων 105€, ράγες οροφής 254€, μπαγαζιέρα 300€, αυτά περιμένω να με πάρουν τηλ για να μου πουν τιμες και για τα υπολοιπαΟι τιμές που σου έδωσαν είναι εξωπραγματικές, πίεσε όσο μπορείς γαι καλύτερη τιμή. Αν θες ρίξε και μια ματιά εδώ : http://www.carxtreme.gr/axesouar-4x4/dacia.html εγώ πήρα τους ανεμοθραύστες επο εδώ και έχει καλύτερες τιμές απο αντιπροσωπείες.
-
Πανακριβα.
Για σκαλοπάτια δες καλύτερα εδω: http://www.tessera4x4.gr/ και στο http://www.carxtreme.gr/axesouar-4x4/dacia.html -
Καλησπέρα σε όλους, μετά από 2 μήνες μαζί με το βενζινοκίνητο Duster μου (4/1/2012 - 4/3/2012) και 5.350 km έχω να σας πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
Οι κοντές του σχέσεις με προβλημάτισαν λίγο μέχρι να τις συνηθίσω καθώς είναι 6-τάχυτο το κιβώτιο αλλά τώρα όλα καλά.. ακόμα και με δευτέρα ξεκινάει μια χαρά από στάση.. Η μεικτή κατανάλωση είναι στα 9,87 l/100 km καθώς για τα 5.350 km χρειάστηκε να το γεμίσω με 528 λίτρα βενζίνης. -
Για την κατανάλωση μπορείς πραγματικα πολυ καλυτερα
Απλα αρκεί να αλλαζεις πιο σύντομα ταχύτητες.Είναι και ελαφρυ το αμαξι και κοντές οι σχέσεις και τραβάει απο παντού
Αυτο που λες με τη δευτέρα προτείνεται και στο βιβλίο του κατασκευαστή λογο κοντής πρώτης -
Ειναι το 4Χ4 ομως, εμενα μου φαινεται πολύ καλη τιμη..
Ετσι και αλλιως ειναι ακομα αστρωτο.. -
Όχι ρε μπορεί παρακάτω τσεκαρισμένα
-
Λες για μια κουρσα με λιγοτερα κιλα, καλυτερη αεροδυναμικη, χωρις τετρακινηση και στρωμενο κινητηρα..?
Dacia Duster