-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Και νεο πρόβλημα στο Duster
Πρόβλημα στην αντλία νερού: Δεν λιπαίνεται στρόφιγγα της αντλίας με συνέπεια έντονο θόρυβοDiesel ή βενζίνη?
Βασικά η αντλία νερού είναι αναλώσιμη(αυτο να το έχετε στα υπόψιν σας) -
Diesel
-
DieselΝα ξέρεις η τρόμπα νερού όταν με το καλό θα πας για ιμάντες αλλάζει σετ με τον ιμάντα και τους εντατήρες
Το πρόβλημα που αναφέρθηκε είναι μεμονωμένο πιστεύω διότι μιλάμε για πολυφορεμένο κινητήρα ο οποίος δεν βγάζει προβλήματα σε όποιο αυτοκίνητο κι αν έχει φορεθεί -
Ο χρήστης tetradusterios έγραψε:
:yikes: Και τα δύο δικά σου είναι?
Καλό θα ήταν να χα δύο Ορέστη. Οχι το basalte είναι δικό μου. έβαλα πραγγελεία 15/3 και μου λένε για παράδοση τέλη Σεπτέμβρη. Απίστευτο. Αν είναι έτσι τότε να το πάρω από το νέο έτος. Το λευκό είναι μιας φίλης που δεν γράφει στο Forum.
- Laurete 4*4 dci Basalte ESP (Pozpilot)
- Laurete 4*4 dci Λευκό (Dimtaz)
- Laurete 4*4 dci Basalte (Stathis 1980)
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος για τη παράδοση;
Γιατί εγώ έκανα παραγγελεία 31/3/11 και μου είπαν αρχές Ιουλίου
Κάτι δεν πάει καλά;- Laurete 4*4 dci Basalte ESP (Pozpilot)
- Laurete 4x4 dci black (tetradusterios)
Περασα σημερα απο την αντιπροσωπεια και μου ειπε παραδοση αρχες ιουλη!!Το αυτοκινητο εγινε παραγγελια 28/03/2011.Εγω απο οτι καταλαβα το αυτοκινητο θα ερθει μετα τις 15/06 αλλα λενε 1/07 για να ειναι μεσα!!!
-
Και νεο πρόβλημα στο Duster
Πρόβλημα στην αντλία νερού: Δεν λιπαίνεται στρόφιγγα της αντλίας με συνέπεια έντονο θόρυβοΜην αγχωνεσαι kriti40. Οταν ειχα αγορασει το jimny το 1998 η πρώτη βλαβη που μου εβγαλε ηταν η αντλια νερου και εγω τρελαθηκα γιατι ειχα ακουσει τα καλυτερα για την αξιοπιστια της εταιρειας. Ομως οταν συναντησα και αλλους χρηστες του jimny ειχαν και αυτοι το ιδιο προβλημα λογω αστοχιας υλικου. Αυτες δεν ειναι σοβαρες βλαβες.Και να ξερεις οτι αυτες βγαινουν σχεδον παντα στα πρωτα 20 με 30000 km. Αλλωστε μην ξεχνας οτι προκειτε για ενα εντελως νεο μοντελο και ας εχει μηχανικα μερη απο αλλα μοντελα. Ο χρονος θα δειξει την αξιοπιστια του το μονο νομιζω οτι του απομενει για να αποδειξει γιατι σε ολα τα αλλα εχει αποδειξει την αξια του
-
Ο χρήστης PozPilot έγραψε:
Είμαι κάτοχος εδώ και δύο μήνες ενός dci 4x4 και έχω κάνει 1600 χλμ. Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό, άνετο και η συμπεριφορά του στο δρόμο επίσης πολύ καλή. Σήμερα ταξίδευα από Αθήνα προς Πελοπόνησο με μεγάλη ένταση πλάγιου ανέμου. Μόλις ενεργοποίησα το auto, οδηγούσα με 120 σαν σε άπνοια. Όχι ότι χωρίς το AUTO είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η κατανάλωση κυμαίνεται από 5,5 έως 6,5 το μέγιστο, ανάλογα με την οδήγηση (μέχρι 130 Χλμ/ώρα το έχω πάει) Βασικά το πήρα σαν δεύτερο για μικρές αποδράσεις, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι να βάλω τη MERCΕDES (C-180, 15ετιας αλλά σε αρίστη κατάσταση) στους τάκους απ΄ότι φαίνεται. Το ESP κατά την άποψή μου σ΄αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει να προσφέρει πολλά, ίσως και τίποτα. Το ASR, ίσως χρειάζεται σ΄αυτούς που κυνηγούν extreme καταστάσεις. Ο ενδείκτης καυσίμου έχει μια απόκλιση, αλλά χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Έχω κάνει και test drive στο ASX, το οποίο επίσης είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Με απογοήτευσε όμως το έντονο φύσημα (αεροδυναμικός θόρυβος που είχε από τα 110 Km και άνω, σε αντίθεση με το DACIA, στο οποίο και κατέληξα λόγω τιμής, χώρων και του προβλήματος που εντόπισα στ ASX. Θα επανέλθω για περισσότερες εντυπώσεις αφού θα έχω κάνει περισσότερα χιλιόμετρα.
OD- Laurete 4*4 dci Basalte ESP (Pozpilot)
- Laurete 4x4 dci black (tetradusterios)
- Laurete 4x4 dci Basalte ASR ESP (Teohunter)
- Laurete 4*4 dci Λευκό ASR ESP (ikarus)
- Laurete 4X4 dci Μαύρο Nacre (Kriti40)
Laurete 4x4 dci Λευκό (Hlias_GR) - Laurete 4X4 dci Μαύρο (apgi)
- Laurete 4X4 dci Χρώμα? (odis)
Κλεισαμε δεκάδα...
@Odis. Τι χρώμα το δικό σου?Laurete 4x4 dci Basalte (odis)
-
Καλημέρα,
Συνάδελφος που έχει αγοράσει το Yeti του έβγαλε πρόβλημα στην αντλία νερού στα πρώτα 10.000 χλμ.. -
και εμάς τι μας νοιάζει?
εδώ αγαπάμε Duster. -
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Καλημέρα,
Συνάδελφος που έχει αγοράσει το Yeti του έβγαλε πρόβλημα στην αντλία νερού στα πρώτα 10.000 χλμ..Vag ειναι τι περιμενε??? Θα δει και τα λαδακια που θα καιει, κατι πολλαπλασιαστες. Ξερεις πως πανε αυτα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλημέρα,
Συνάδελφος που έχει αγοράσει το Yeti του έβγαλε πρόβλημα στην αντλία νερού στα πρώτα 10.000 χλμ..Vag ειναι τι περιμενε??? Θα δει και τα λαδακια που θα καιει, κατι πολλαπλασιαστες. Ξερεις πως πανε αυτα
Μέχρι το μεγάλο μπαμ(εναλλακτικό στην προκειμένη) , όπου και θα ησυχάσει.
-
Αντλία νερού(συνέχεια).
Πριν περίπου 10 μέρες άρχισε να κάνει ένα μικρό σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο. Φυσικό να πάω στο συνεργείο της Renault. Στην αρχή δεν ήξεραν τι ήταν (ίσως ο ιμάντας του δυναμό, ισως κάποιο πλαστικό). Στη συνέχεια δεν το έκανε για μια δυο μέρες. Μετά άρχισε πιο δυνατά (ένας θόρυβος σαν ένα σιρματάκι να γρατζουνάει κάτι μεταλικό). Άφησα το αμάξι στο συνεργείο για 3 μέρες. Ο μηχανικός μου είπε οτι φταίει η αντλία νερού που δεν λιπαίνεται.(ή κάτι τέτοιο). Από τον όμιλο του είπαν να αλλάξει το υγρό. Και το έκανε. Δοκίμασε το αμάξι για 100 χιλμ και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα. Μου είπε όλα καλά και πήγα να το παραλάβω. Μόλις το παρέλαβα στα 150 άρχισε το γνωστό γρύλισμα.
Πόσο κάνει μια αντλία νερού?
Γιατί ο όμιλος ταλαιπωρεί έναν πελάτη πάνω από 10 μέρες?
Είναι από τσιγκουνιά/καρμιριά ή κάτι άλλο?
Δεν θα ήθελα να μεταφέρω την άποψη του πωλητή γιατί δεν είναι πρέπον.... -
Αντλία νερού(συνέχεια).
Πριν περίπου 10 μέρες άρχισε να κάνει ένα μικρό σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο. Φυσικό να πάω στο συνεργείο της Renault. Στην αρχή δεν ήξεραν τι ήταν (ίσως ο ιμάντας του δυναμό, ισως κάποιο πλαστικό). Στη συνέχεια δεν το έκανε για μια δυο μέρες. Μετά άρχισε πιο δυνατά (ένας θόρυβος σαν ένα σιρματάκι να γρατζουνάει κάτι μεταλικό). Άφησα το αμάξι στο συνεργείο για 3 μέρες. Ο μηχανικός μου είπε οτι φταίει η αντλία νερού που δεν λιπαίνεται.(ή κάτι τέτοιο). Από τον όμιλο του είπαν να αλλάξει το υγρό. Και το έκανε. Δοκίμασε το αμάξι για 100 χιλμ και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα. Μου είπε όλα καλά και πήγα να το παραλάβω. Μόλις το παρέλαβα στα 150 άρχισε το γνωστό γρύλισμα.
Πόσο κάνει μια αντλία νερού?
Γιατί ο όμιλος ταλαιπωρεί έναν πελάτη πάνω από 10 μέρες?
Είναι από τσιγκουνιά/καρμιριά ή κάτι άλλο?
Δεν θα ήθελα να μεταφέρω την άποψη του πωλητή γιατί δεν είναι πρέπον....Αυτό με την λίπανση της αντλίας δεν μπορώ να το καταλάβω,αφού έχει μέσα παραφλού το
οποίο εάν το πιάσεις στο χέρι σου γλιστράει! το μόνο κακό που κάνει είναι οτί
καταστρέφει τη φλάτζα της αντλίας .
Και οι άλλοι μ'ένα παραφλού πήγαν να τη βγάλουν καθαροί;φοβήθηκαν μη βάλουν την εταιρία μέσα; -
Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι θέμα του συνεργείου, αλλά της εταιρείας, η οποία για να εξοικονομίσει μερικά ευρά(!!!) ταλαιπωρεί κόσμο
-
Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι θέμα του συνεργείου, αλλά της εταιρείας, η οποία για να εξοικονομίσει μερικά ευρά(!!!) ταλαιπωρεί κόσμοΒασικά συγνώμη αλλά μπορεί να οφείλεται σ' αυτό
Εάν δεν χάνει υγρά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η αντλία δεν δουλεύει σωστά.Απλά μπορεί να σφυράει(έχουμε ζήσει τέτοιο πρόβλημα σε Laguna 2 και με την αλλαγή του ψυκτικού έφτιαξε και μάλιστα μιλάμε για μόλις αλλαγμένη τρόμπα νερού με 2000χιλιόμετρα ζωής)
Μία τρόμπα πάντως πάει σετ με ιμάντα και εντατήρες και κοστίζει με εργασία περίπου 450 ευρώ
Συνεχίζουμε πάντως να μιλάμε για πρόβλημα που συναίβει σε μία περίπτωση από τα τόσα Duster που κυκλοφορούν(ίσως φταίει και οι αντιπροσωπία πάντως και μην το αποκλείεται αυτό γιατί αυτή επομίζεται το κόστος της επισκευής ) -
Είναι καλύτερα ένας ταλαιπωρημένος και στο τέλος θυμωμένος πελάτης από την εξαρχής αντικατασταση και αποκατασταση του προβλήματος? Νεο-ελληνική νοοτροπία πολλών εποχών που δεν λέει να αλλάξει!
Και αν λειτουργούν έτσι σε αυτοκίνητο εντός εγγύησης ... θα βγάλουν κράχτη και την επεκταση της μετά!!! -
άρα ή στο συνεργείο της Renault είναι άσχετοι ή τι άλλο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είναι καλύτερα ένας ταλαιπωρημένος και στο τέλος θυμωμένος πελάτης από την εξαρχής αντικατασταση και αποκατασταση του προβλήματος? Νεο-ελληνική νοοτροπία πολλών εποχών που δεν λέει να αλλάξει!Βασικά Κώστα νομίζω παντού έτσι γίνεται.
Πρώτα εξαντλείς τα πιθανά ενδεχόμενα και μετά αλλάζεις.Μιλάμε για ακριβή επισκευή όχι κάτι φθηνό -
άρα ή στο συνεργείο της Renault είναι άσχετοι ή τι άλλο?Βασικά όλα φταίνε από λίγο.
Λίγο οι τεχνικές οδηγίες τις εταιρείας λίγο και οι τσιγκουνιά των αντιπροσώπων συνθέτουν αυτό το σκηνικό -
Τέλος πάντων πάντως το Scenic που μου έδωσαν δεν είναι κακό. Μόνο που καίει τα άντερα του
Dacia Duster