-
Αμ το φέρνουν και δεν το παίρνει κανένας.Δεν είναι μπλε σκούρο Cosneo είναι αρκετά ποιο ανοικτό
-
Αυτό εννοείς μάλλον. Ενα mineral blue όπως το λένε.
Αρχικά για την βασική έκδοση μου άρεσε σαν χρώμα αλλά live δείχνει ... κάπως 'σκονισμένο' ακόμα και αν είναι πεντακάθαρο.
Στο εξωτερικό υπάρχει και το κλασικό μπλε σκούρο (blue navy το λένε) και το έχω δει το καλοκαίρι με ξένες πινακίδες. Επίσης όχι κάτι το ιδιαιτερο.
![](http://i.ebayimg.com/15/!!tZkqOQBW0~$(KGrHqQOKkQE0,97I1w0BNIy0tY73Q~~_27.JPG) -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Γιατι τοση ησυχια?Τι εγινε χορτασαμε απο duster?
Κατι καινουργιο εχουμε?Tο καινουργιο ειναι αυτο που θα γραψω:
Πωλησεις πρωτου τριμηνου σε ολες τις κατηγοριες 4χ4 και suv
1.asx 248
2.tiguan 238
3.yeti 211
4.duster 169 !!!!!!!!!!!!
5.rav4 135
6.terios 111 (Παρ' ολες τις εκπτωσεις)
7,sx4 103
8.jimny 97
9.vitara 70
10.cherokee 49Τι εχετε να πειτε τωρα για το αμαξακι; κακος μπελας βρηκε τα terios και jimny κ.λ.π . Περιμενω αποψεις
-
Εγώ έχω να πω ότι η συγκεκριμένη κατηγορία πάσχει ιδιαίτερα. Λίγα μοντέλα, τα περισσότερα πανάκριβα και με πολλά κυβικά και ιδιαίτερα ογκώδη...
Αν κάποιος θέλει κάτι μαζεμένο υποχρεώνεται σε συγκεκριμένα μοντέλα ...
Και αν κοιτά και την τσέπη του, τότε μόνο το Duster υπάρχει...Απορώ πως υπάρχει ακόμα το Jimny και πουλάει κιόλας...
Στην κατηγορία και το SX4 ... το οποίο μάλλον ξεκάρφωτο είναι.Άποψή μου; Θα έπρεπε η κατηγορία να έχει περισσότερες 5θυρες επιλογές στον όγκο του Duster και Terios και σε λογικά κυβικά.
Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση ... το Duster θα πουλήσει τρελά ...Χθες είδα και διαφημιστικά στην τηλεόραση... Πήρε μπρος η DACIA!...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό εννοείς μάλλον. Ενα mineral blue όπως το λένε.
Αρχικά για την βασική έκδοση μου άρεσε σαν χρώμα αλλά live δείχνει ... κάπως 'σκονισμένο' ακόμα και αν είναι πεντακάθαρο.Λοιπόν έχω δει ένα δικινητο στην Laurete και πραγματικά το κάνει και δείχνει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα.Πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο απ' αυτά που έχω δει.Ειδικά σε τετρακίνητο με τα μάυρα φωτιστικά σώματα είναι
Τώρα στα υπόψιν αλλά αυτή η έκδοση με τους μαύρους προφυλακτήρες δεν έρχεται στην Ελλάδα
Η βασική είναι πολύ πιο πλούσια από αυτό που φαίνεται εδώ -
Δεν ξερω γιατι, αλλα αν το αγοραζα θα το επαιρνα σε καφε Cajou
-
Κι αυτό καλή επιλογή για δικήνητο και δένει και το εξωτερικό χρώμα με το χρώμα του πλαστικού σε ταμπλό και πόρτες.
Βέβαια το τετρακίνητο με τα μαύρα φωτιστικά σ' αυτό το χρώμα δείχνει κάπως άσχημο -
Καφέ με μαύρο δεν είναι ωραίος συνδυασμός αλλά και το ταμπλό μέσα καφέ-μαύρο είναι.
-
Το χρωμα, οταν εχεις ενα αυτοκινητο και στα λεφτα του Duster, ειναι ισως το τελευταιο που σε νοιαζει.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τώρα στα υπόψιν αλλά αυτή η έκδοση με τους μαύρους προφυλακτήρες δεν έρχεται στην Ελλάδα
Η βασική είναι πολύ πιο πλούσια από αυτό που φαίνεται εδώΣίγουρα? Εχω δει Duster με άβαφους προφυλακτήρες (με ελληνικές πινακίδες εννοώ). Δεν θυμάμαι τι ρόδες έχουν όμως, νομίζω αυτές τις σιδερένιες!
Έτσι μου άρεσε και ένα άσπρο που έδειχνε 'εργαλείο' ... απο το παρελθόν!Για μένα πάντως ή βασικό και άσπρο (να μην πληρώνω και μεταλλικό χρώμα) ή πλούσιο και μαύρο.
-
Cosneo, εσυ τι αποψη εχεις για το Duster?
Αξιζει να το παρεις ή θα τρεχεις συνεχεια στα συνεργεια? -
Μ' αρέσει σαν πρόταση και το βρίσκω και πολύ όμορφο.
Μηχανικά το έχω εμπιστοσύνη. Υπερ-δοκιμασμένοι κινητήρες και ο 1,6 και ο 1,5d.
Στα υπόλοιπα όμως (βασικά ηλεκτρικά) δεν έχω άποψη διότι έχω εντελώς αρνητική εικόνα για το aftersales τους εδώ πάνω.
Βασική για μένα η έλλειψη ESP. -
Γιατι και τα υπολοιπα δοκιμασμενα απο clio 2 μου κανουν εμενα...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γιατι και τα υπολοιπα δοκιμασμενα απο clio 2 μου κανουν εμενα...Γενικά στα ηλεκτρικά δεν έχω κακή εικόνα αλλά ... τα παράθυρα, τα παράθυρα και τα παράθυρα! Πολύ βαρύ το αντίτιμο τους ήταν κάποτε και απο αξιοπιστία
Παρεμπιπτόντως ... με αφορμή την εκδρομή στον Βόλο έβγαλα πλέον και τα νάυλον από το πίσω κάθισμα του QQ!
-
Ε ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!
Sent from my Tab using a pigeon.
-
χεχε την καλυτερη εκανες...
Παντως το κλιακι μου εκτος απο καποια χαζα που εβγαλε με κατι αισθητηρες οταν ηταν ακομα στην εγγυηση εχει αποδειχθει πολυ καλο. Και το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι τα περισσοτερα πραγματα απο κλιο τα χουν παρει και τα χουν βαλει στα dacia...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!Sent from my Tab using a pigeon.
Ε ναι! Δεν στα έδειξα! θα είχα πίσω επιβάτη και θα καθόταν στα νάυλον?
Και guess ... το ύφασμα τους είναι ... μπεζ 'γυαλιστερό'!!!Παντως το κλιακι μου εκτος απο καποια χαζα που εβγαλε με κατι αισθητηρες οταν ηταν ακομα στην εγγυηση εχει αποδειχθει πολυ καλο. Και το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι τα περισσοτερα πραγματα απο κλιο τα χουν παρει και τα χουν βαλει στα dacia...
Στα 9 χρόνια το Megane έβγαλε 6 παραθυρα (2+2 μπροστά και 2 πίσω), αισθητήρα βολάν, μοτεράκι για τις πιτσιλίθρες, την ανακύκλωση του αέρα, το immobiliser και τον πίσω υαλοκαθαριστήρα (αυτά τα δύο εντός εγγύησης). Κάποιες είναι αστείες βλαβες αλλά τα κόστη αντικατάστασης τους δεν ήταν και φτηνά.
-
Πρεπει να ναι κατορθωμα να χαλασουν τα δυο πισω παραθυρα...coupe δεν ειχες;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πρεπει να ναι κατορθωμα να χαλασουν τα δυο πισω παραθυρα...coupe δεν ειχες;Ναι. Το coupe. Τα πίσω παραθυρα ήταν ηλεκτρικά και άνοιγαν προς τα έξω. Το καλοκαίρι τα ανοιγα συχνά λόγω τσιγάρου για να μην με ενοχλεί ο αέρας απο τα μπροστά ή σε ταξίδια για να ανανεώνεται ο αέρας μαζί με το a/c! Το ένα μου το χάλασε επιβάτης που τραβηξε τον βραχίονα νομίζοντας ότι είναι χειροκίνητο. Το δευτερο μαλλον λόγω χρήσης.
-
Αυτο λεω, κατορθωμα της Renault οχι δικο σου χεχε
Dacia Duster