-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλό αλλά ... φτωχό! Χρειάζεται μια λεπτομέρια για να αναδείξει ... αρχοντιά και να κάνει αντίθεση με την μαυρίλα!
Δεν ξέρω τι, αλλά ίσως κάτι στην μάσκα, κάτι 'λαμπερό' ...ενα 'αστερι' μήπως?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Καλό αλλά ... φτωχό! Χρειάζεται μια λεπτομέρια για να αναδείξει ... αρχοντιά και να κάνει αντίθεση με την μαυρίλα!
Δεν ξέρω τι, αλλά ίσως κάτι στην μάσκα, κάτι 'λαμπερό' ...ενα 'αστερι' μήπως?
Όχι κάποιο αλλο εταιρικό logo, αλλά θα μπορούσε. Μέλος του γκρούπ πλέον και το (τριακτινο) αστέρι!
-
Παιδια καλη σαρακοστη. Σας παραθετω τις πωλησεις Ιανουαριου-Φεβρουαριου στις κατηγοριες SUV και ATV συμπεριλαμβανομενης και της μικρομεσαιας κατηγοριας:
1.QASHQAI 201
2.ASX 169
3.TIGUAN 154
4.YETI 127
5.DUSTER 108 !!!!!
6.SX4 89
7.RAV 88
8.JIMNY 81
9.TERIOS 72Τι λετε; Εαν ειχε το σηματακι της μαμας RENAULT που θα ηταν σε πωλησεις; Παντως και ετσι τα εχει παει πολυ καλα.
-
Ο χρήστης kostas-pack έγραψε:
... Εαν ειχε το σηματακι της μαμας RENAULT που θα ηταν σε πωλησεις; Παντως και ετσι τα εχει παει πολυ καλα.Δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα πήγαινε καλύτερα. Θα μπορούσε και χειρότερα.
Η Renault δεν συνηθίζει τις value for money προτάσεις. Το Duster σαν Dacia χαρακτηρίστηκε 'τίμιο', 'αξιοπρεπές' ενώ σαν Renault θα πείραζαν τα 3 αστέρια, η κατασκευή σε ένα όχι ιδιαίτερα σύγχρονο εργοστάσιο, η οπτική ποιότητα του εσωτερικού, οι μηχανικές επιλογές κλπ.
Μόνο στην περίπτωση ίδιας τιμής αλλά με σήμα Renault ίσως να μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω.
Για την εποχή μας πάντως έχει καλή θέση και με λίγη διαφήμιση θα μπορούσε και καλύτερα αλλά απ' ότι φαίνεται διαφημιστικές δαπάνες η Dacia (η μάλλον η Renault) ... δεν έχει! -
Για την ιδια τιμη εννοω ουτε ευρω παραπανω.Δες τι εκανε ενας κατασκευαστης ποιοτητος που ειναι η TOYOTA με το aygo. Αυτο εννοουσα οταν ελεγα με αλλο σημα.
-
Εθεαθη και 2ο χανιωτικο μαυρο duster.. Επισης ενα λευκο βρισκεται στην αντιπροσωπεια και περιμενει να παραδοθει λογικα...
Καθε χρωμα ειναι ομορφο με τον τροπο του αλλα δεδομενου οτι το duster πουλαει κυριως στην ακριβη εκδοση το λευκο το κανει να δειχνει ακομα πιο ομορφο απο οτι ειναι και σε καμια περιπτωση δεν περναει για φτηνιαρικο, το αντιθετο μοιαζει ακριβοτερο απο πολλά αλλα που δινεις πολύ περισσοτερα για να τα αποκτησεις.. -
Nα ρωτήσω κάτι ? στα πόσα χιλ. να ανοίξω το αμάξι ? μέχρι τώρα το πάω μέχρι 120 και 2900 άντε 3000 στροφές και αυτό μετά τα 1500 χιλ. στα πόσα χιλ. να του δώσω παραπάνω? τώρα έχω 2360 χιλ.κατα τα άλλα το αμάξι είναι πολύ καλό!!(φτου φτου}
Cosneo σε φτάνω σιγά σιγά!!!
-
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
Cosneo σε φτάνω σιγά σιγά!!!Πλάκα κάνεις! Έκλεισες μήνα που το έχεις και έκανες τόσα?
Εγώ πέρα από το έξω και στο σπίτι μέσα να το μετακινούσα τόσα δεν θα έφτιαχνα!Εγώ μόνο προχτές το πήγα μεχρι τις 4000 στροφές στην Εθνική Οδό ενώ εξαρχής προοδευτικά έφτασα μέχρι τις 3500 χλμ. Φυσικά δείχνει ακόμα 'σφιχτό'.
-
Τελικά πόσο είναι η πραγματική κατανάλωση στο diesel 1.5dci? Μπορει να μου πει καποιος?
Αξιζει diesel η βενζινη?
Ειμαι σε περιοχη εκτος Αθηνας-Θεσσαλονικης.
Αληθεια ειναι στιβαρη κατασκευη το duster?Ρωτω γιατι αν το παρω δεν βλεπω να παιρνω αλλο αυτοκινητο συντομα(εννοω αντεχει σε βουνο,χωματοδρομο,λακουβες?) -
Από 5,4 εως 6,5 το πάω εγώ. Μιλάω για μεικτή κατανάλωση. Αν χρησιμοποιείς 4χ4 σε ανάβαση χωματόδρομου τότε αγγίζει τα 9λιτ/100 χιλ.
Έχω σχεδόν 15.000 χιλ. Έχω ανέβει σε χιόνια και σε απαιτητικους χωματόδρομους στα λευκά όρη. πάει παντού και δεν μασάει. και το πιο σημαντικό δεν σε κάνει φραπέ στο ταρακούνημα...... -
Παιδια γεια σας.Ευχομαι σε λιγο καιρο να ειμαι κατοχος ενος duster 1.5 diesel.Μεχρι σημερα κυκλοφορουσα με ενα τεριος 1,5 ωσπου το προηγουμενο σαββατο το αυτοκινητο ενεπλακη σε τροχαιο.Δεν το οδηγουσα εγω αλλα συγγενης μου ο οποιος αν και νοσηλευομενος σε νοσοκομειο ειναι καλα στην υγεια του.Φυσικα το αυτοκινητο κατεστραφη ολοσχερως απο την μετωπικη ανω των 80κμ την ωρα αλλα την δουλεια του την εκανε!!!Τωρα οι επιλογες μου ειναι η να ξαναγορασω τεριος μετ/νο η duster diesel.Φυσικα η επιλογη μου ειναι η δευτερη γιατι ενα τεριος με τον εξοπλισμο που το θελω φτανει 16500 ευρω!!Και φυσικα η βενζινη παιρνει την ανηφορα.Θα ηθελα να σας ρωτησω το esp χρεωνεται 800 ευρω γιατι καπου εδω μεσα ειδα οτι στοιχιζει λιγοτερο!!!
-
Η ασφαλιστική δεν σε αποζημίωσε?
@Stathis1980 κοίτα το βιβλίο του κατασκευαστή για το πότε να το ανοίξεις.Λέει μέσα και με λεπτομέριες
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Η ασφαλιστική δεν σε αποζημίωσε?@Stathis1980 κοίτα το βιβλίο του κατασκευαστή για το πότε να το ανοίξεις.Λέει μέσα και με λεπτομέριες
αν εφταιγε και δεν ειχε μικτη τι αποζημιωση να παρει ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Η ασφαλιστική δεν σε αποζημίωσε?
@Stathis1980 κοίτα το βιβλίο του κατασκευαστή για το πότε να το ανοίξεις.Λέει μέσα και με λεπτομέριες
αν εφταιγε και δεν ειχε μικτη τι αποζημιωση να παρει ?
Αχ Θεέ μου.
Ρώτησα για να μάθω και τι έγινε αλλά εσείς εδω μέσα κατευθείαν να απαντήσετε -
Πλάκα κάνεις! Έκλεισες μήνα που το έχεις και έκανες τόσα?
Εγώ πέρα από το έξω και στο σπίτι μέσα να το μετακινούσα τόσα δεν θα έφτιαχνα!Εγώ μόνο προχτές το πήγα μεχρι τις 4000 στροφές στην Εθνική Οδό ενώ εξαρχής προοδευτικά έφτασα μέχρι τις 3500 χλμ. Φυσικά δείχνει ακόμα 'σφιχτό'.[/quote]
cosneo Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ και για τι δουλειά οπότε τα χιλιόμετρα γίνονται άλλωστε στην επαρχία οι αποστάσεις είναι μεγάλες {,γι αυτο πήρα και πετρέλαιο} το προηγούμενο από το 2004 έως και πριν ένα μήνα που το έδωσα έκανε 193.000 χιλιόμετρα!{ωραίο το fabia!!} -
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Παιδια γεια σας.Ευχομαι σε λιγο καιρο να ειμαι κατοχος ενος duster 1.5 diesel.Μεχρι σημερα κυκλοφορουσα με ενα τεριος 1,5 ωσπου το προηγουμενο σαββατο το αυτοκινητο ενεπλακη σε τροχαιο.Δεν το οδηγουσα εγω αλλα συγγενης μου ο οποιος αν και νοσηλευομενος σε νοσοκομειο ειναι καλα στην υγεια του.Φυσικα το αυτοκινητο κατεστραφη ολοσχερως απο την μετωπικη ανω των 80κμ την ωρα αλλα την δουλεια του την εκανε!!!Τωρα οι επιλογες μου ειναι η να ξαναγορασω τεριος μετ/νο η duster diesel.Φυσικα η επιλογη μου ειναι η δευτερη γιατι ενα τεριος με τον εξοπλισμο που το θελω φτανει 16500 ευρω!!Και φυσικα η βενζινη παιρνει την ανηφορα.Θα ηθελα να σας ρωτησω το esp χρεωνεται 800 ευρω γιατι καπου εδω μεσα ειδα οτι στοιχιζει λιγοτερο!!!Νομίζω 300 μου είχαν πει χωρίς να είμαι σίγουρος
Τωρα οι επιλογες μου ειναι η να ξαναγορασω τεριος μετ/νο η duster diesel.Φυσικα η επιλογη μου ειναι η δευτερη γιατι ενα τεριος με τον εξοπλισμο που το θελω φτανει 16500 ευρω!
Καλά θα κάνεις!!
-
Stathis1980 σε ευχαριστω!
Και απο αξιοπιστια πως παει? Τι λες μετα τα 15000 χλμ ?
εβγαλε κανενα προβλημα?
Απο θορυβο?Εσωτερικα εννοω!
Σορυ που ρωτω ολα αυτα αλλα δεν εχω που αλλου να μαθω αξιοπιστες πληροφοριες!
Γι αυτο αν εχεις και κατι α προσθεσεις πες το. -
Συγγνωμη kriti40 ηθελα να πω!!!!!
Σορρυυ! -
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Παιδια γεια σας.Ευχομαι σε λιγο καιρο να ειμαι κατοχος ενος duster 1.5 diesel.Μεχρι σημερα κυκλοφορουσα με ενα τεριος 1,5 ωσπου το προηγουμενο σαββατο το αυτοκινητο ενεπλακη σε τροχαιο.Δεν το οδηγουσα εγω αλλα συγγενης μου ο οποιος αν και νοσηλευομενος σε νοσοκομειο ειναι καλα στην υγεια του.Φυσικα το αυτοκινητο κατεστραφη ολοσχερως απο την μετωπικη ανω των 80κμ την ωρα αλλα την δουλεια του την εκανε!!!Τωρα οι επιλογες μου ειναι η να ξαναγορασω τεριος μετ/νο η duster diesel.Φυσικα η επιλογη μου ειναι η δευτερη γιατι ενα τεριος με τον εξοπλισμο που το θελω φτανει 16500 ευρω!!Και φυσικα η βενζινη παιρνει την ανηφορα.Θα ηθελα να σας ρωτησω το esp χρεωνεται 800 ευρω γιατι καπου εδω μεσα ειδα οτι στοιχιζει λιγοτερο!!!το diesel δεν παίρνει την ανηφόρα;
1.648 η μέση τιμή 95αρας
1.472 η μέση dieselξέρω ότι κάνεις οικονομία απλά σχολίασα ακριβώς αυτό που έγραψες... κι εγώ ντίζελ θα έπαιρνα ειδικά με αυτόν τον ατμοσφαιρικό που φοράει και καίει τα κέρατά του με τόσο βάρος.
-
με το παρδον αλλά είναι βαρύ το duster?
To δικήνητο είναι 1160 κιλά και το τετρακίνητο λίγο πάνω από 1250(για τα ατμοσφαιρικά μιλάμε)
Είναι βαρύ αυτό
Dacia Duster