-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ! Περιμένω εντυπώσεις, ποιά έκδοση πήρες;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ! Περιμένω εντυπώσεις, ποιά έκδοση πήρες;Laureate dci 20600
-
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
Σημερα το πηρα!!! το χρωμα ειναι αυτο. πρωτες εντειπωσης καλες! θορυβος στον κινητιρα δεν ακουσα {αν και δεν το ζορησα}. παντος εκει που το πηρα εκαστα 2 ωρες για νατο παρω εκλεισαν και αλλο! και αλλα δθο τα επλεναν για να τα δωσουν!το ενα απο αυτα ηταν βενζινη και με 6αρη κιβοτιο ταχυτητων αυτα προς το παρων!.
Καλορίζικο και Καλοτάξιδο
Θέλουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες πάνω στα βουνά από το κουκλι σου -
καλοταξιδο και απροβληματιστο και απο εμενα !
-
καλοταξιδο και απο μενα και περιμενουμε εντυπωσεις για την πραγματικη καταναλωση την οδικη συμπεριφορα τους θορυβους την τετρακινηση κ.λ.π. παντως εαν αγοραζα αυτην την στιγμη το duster αυτο το χρωμα θα επαιρνα
-
Σας ευχαριστω!στα πρωτα 300 χλμ η καταναλωση που γραφη ειναι 5,7 {σε επαρχιακο δρομο} ανετο οδηγημα αδιαφορια για της λακουβες!!! τοπροβλημα μου προς το παρων ειναι να βρω μια κεραια μικρη γιατη στο γκαραζ δεν μπορω να βγω με αυτη που εχει.
-
τοπροβλημα μου προς το παρων ειναι να βρω μια κεραια μικρη γιατη στο γκαραζ δεν μπορω να βγω με αυτη που εχει.Χαμηλωσέ την στο ύψος με τις ράγες.
Και εγώ έχω ένα θέμα στο QQ που είναι πίσω και σε σταθερή βάση.
Οι κοντές που υπάρχουν σε aftermarket είναι σκληρές και ... αντιαισθητικές.Αν βρεις τίποτα σε βιδωτή, κοντή και με ελαστικό κορμό ... ρίξει μια ενημέρωση!
ΥΓ. Καλοτάξιδο και να το χαρείς το θηρίο!
-
H alfa 156 νομίζω φορούσε κοντή ελαστική από μαμά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H alfa 156 νομίζω φορούσε κοντή ελαστική από μαμάΔεν είναι ανάγκη να φτασουμε ... Ιταλία.
Το Tiida έχει κοντή ελαστική και την ίδια έβαλαν πλέον και στα QQ Euro5 και Juke. Γυρω στο 30άρι € κοστίζει αλλά ξεχνάω να ρωτήσω αν ταιριάζει στο δικό μου. -
Κοντή = χειρότερη λήψη (να ξέρετε)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοντή = χειρότερη λήψη (να ξέρετε)Ισχύει κάτι τέτοιο? Εχω δει πολλά αμάξια που έχουν κοντή εργοστασιακή κεραία (Impreza, Swift, τα καινούρια Nissan κλπ) και φαντάζομαι τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα έχουν ενισχυτές ή κάτι τέτοιο για καλό σήμα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κοντή = χειρότερη λήψη (να ξέρετε)
Ισχύει κάτι τέτοιο? Εχω δει πολλά αμάξια που έχουν κοντή εργοστασιακή κεραία (Impreza, Swift, τα καινούρια Nissan κλπ) και φαντάζομαι τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα έχουν ενισχυτές ή κάτι τέτοιο για καλό σήμα.
Aν βγάλεις μετέπειτα την κεραία που σου δίνει το εργοστάσιο και βάλεις κοντή ναι ισχύει. Διαπιστωμένο πολλάκις και σε πολλές μάρκες.
-
Ο χρήστης kostas-pack έγραψε:
Επαμεινωνδα και ktiti 40 καλησπερα. Εχω διαβασει αυτα που γραφεται για το duster και επειδη δεν πολυπιστευω τα περιοδικα αυτοκινητου θα ηθελα να σας ρωτησω για την πραγματικη καταναλωση του αυτοκινητου και οχι του trip του οχηματος. Θελω να σας ενημερωσω οτι εχω στην κατοχη μου ενα hyundai tucson του 2005 βενζινα και ενω τοτε τα περιοδικα εδιναν μια καταναλωση 14,5lt/100km με πολυ μικρη προσπαθεια κατεβαινει στα 11 και εαν ταξιδευω στην εθνικη μπορει να το φερει στα 9lt/100km .Μεικτη παντως ερχεται στα 11. Εαν εξαιρεσεις την καταναλωση που την θεωρω πολυ υψηλη το αυτοκινητο ειναι τελειο παρα την αντιθετη γνωμη των τοτε περιοδικων αυτοκινητου. Ομως επειδη η δουλεια μου αλλαξε και κανω τουλαχιστον 100km καθε μερα και επειδη η τιμη της βενζινας εχει φθασει εκει που εχει φθασει σκεφτομαι να το αλλαξω και η πρωτη μου επιλογη σημερα ειναι αυτη που κανατε εσεις με το duster 1.5dci. Θα ηθελα κατα την δικη σας αποψη να μου πειτε εαν αξιζει το κοπο να κανω αυτην την αλλαγη χανοντας αρκετα χρηματα απο την πρωτη μου αγορα και πως εσεις βλεπετε μετα απο καποια km που εχετε κανει με το αυτοκινητο την γενικοτερη αισθηση (συνολικη ποιοτητα ,καταναλωση ,φρενα, θορυβος κ.λπ) .Πουθενα δεν μπορω να βρω δοκιμη της diesel εκδοσης. Τα τοσα αξιοπιστα !! περιοδικα αυτοκινητου στην Ελλαδα δεν εκαναν ουτε μια συγκριτικη δοκιμη του duster με το terios που ειναι και ο αμεσος ανταγωνιστης αλλα βλεπεται ισως να μην τους συμφερει γιατι το duster μου δινει την αισθηση καλυτερου αυτοκινητου σε ολους τους τομεις . Και ειναι και κατα πεντε χιλιαδες ευρω πιο φθηνο.
Σας ευχαριστωΚατανάλωση από 5,7/100 έως 6,8 όταν το ζορίζω. Σε βουνά με κίνηση 4Χ4 και συνεχόμενα πρώτη και δευτέρα τότε πάει στα 9. Σε 3 μήνες έχω κάνει 9.000 χιλιόμετρα εντελώς ξεκούραστα.
Τέλειο αμάξι. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω εγω είναι η ορατότητα στο παρκάρισμα, το οποίο δεν έχω συνηθίσει ακόμη. -
Φιλε ktiti40 καλημερα. Εισαι πολυ τυχερος γιατι την στιγμη που ηθελες να αγορασεις ενα suv αρχισε να παραγεται το duster. Kαι το λεω αυτο διοτι εχεις στην κυριολεξια την μιση καταναλωση απο εμενα (tucson 2.0) και το πηρες και 21000 ευρω. Εμενα μου ειχε στοιχισει το 2005 27000 ευρω. Αλλα και πριν που ειχα το jimny ειχα 2lt παραπανω καταναλωσηαπο εσενα τον 1/4 του χωρου αποσκευων σου , τους μισους χωρους για τους επιβατες , κινητηρα με την μιση ροπη , καθολου ανεση , στον εθνικο μετα τα 110 πηγαινε φτερο στον ανεμο κ.λ.π και το μονο που ειχε ηταν σε αριστο βαθμο οι εκτος δρομου δυνατοτητες. Το αυτοκινητο αυτο συνεχιζει να πωλειται με τιμη 16000 ευρω!!!! οταν το βενζινοκινητο duster κανει 17500!!.
Για να κανεις πιο ευκολη την ζωη σου στο παρκαρισμα να βαλεις parking radar. Ειναι φθηνη λυση και θα σε βοηθησει πολυ. Το εχω στο tucson kαι εχω σωθει.
Περιμενω και αλλα νεα σου απο την συμβιωση σου με το αυτοκινητο. Aυτο που γραφουν τα περιοδικα για το θορυβο τι εχεις να πεις ειδικα γυρω στα 110 στην εθνικη αλλα και πιο κατω; Tα φρενα του πω ειναι; -
Diesel ψάνεις ή βενζίνη?
edit είδα πίσω ότι κοιτάς για diesel -
Νομίζω προσωπικά ότι το χρώμα που του πάει περισσότερο είναι το μαύρο κ το χάλκινο.
Αυτά που δεν του πάνε σίγουρα είναι το λευκό και το ασημί. Είδα 2 και ήταν αίσχος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτά που δεν του πάνε σίγουρα είναι το λευκό και το ασημί. Είδα 2 και ήταν αίσχος.Σε λευκό μόνο η βασική έκδοση για μένα. Δεν υπάρχει λόγος η έξτρα χρεωση του μεταλλικού. Δείχνει 'εργαλείο'.
Στο ασημί συμφωνώ. Γενικά δεν συμπαθώ τα ασημί αυτοκίνητα αλλά στο συγκεκριμένο είναι αίσχος.Το μόνο αρνητικό που βρίσκω εγω είναι η ορατότητα στο παρκάρισμα, το οποίο δεν έχω συνηθίσει ακόμη.
Βάλε αισθητήρες παρκαρίσματος. Φτηνοί και πολύ χρήσιμοι ... έως και απαραίτητοι. Εγώ θα ήθελα και στο μπροστά μέρος να έχει ιδίως στις άκρες του.
Στα περισσότερα καινούρια αυτοκίνητα μου έχουν πει ότι υπάρχει έως και η προεγκατάσταση από το εργοστάσιο οπότε η τοποθέτηση τους είναι ευκολη και 'ανώδυνη'. -
cosneo γιατί δεν βάζεις κ μπροστά εμπορίου; Σίγουρα κάτι θα υπάρχει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cosneo γιατί δεν βάζεις κ μπροστά εμπορίου; Σίγουρα κάτι θα υπάρχει.Δεν έχω ρωτήσει αλλά το σκέφτομαι. Δύο θέλω δεξια/αριστερά χαμηλά μπροστά στο μαυρο κομμάτι του προφυλακτηρα μου. Ο τοίχος στο πάρκινγκ πριν λίγες μέρες μου κόστισε όχι τόσο οικονομικά όσο αρκετά ψυχολογικά.
-
Σημερα το πηρα!!! το χρωμα ειναι αυτο. πρωτες εντειπωσης καλες! θορυβος στον κινητιρα δεν ακουσα {αν και δεν το ζορησα}. παντος εκει που το πηρα εκαστα 2 ωρες για νατο παρω εκλεισαν και αλλο! και αλλα δθο τα επλεναν για να τα δωσουν!το ενα απο αυτα ηταν βενζινη και με 6αρη κιβοτιο ταχυτητων αυτα προς το παρων!.
Καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι
Απο οτι φαινεται αυτο το μοντελο πουλαει σε ολη την Ελλαδα εκτος απο τα Χανια..
Μεχρι και του kriti40 που κυκλοφορει στα Χανια εχει πινακιδες απο Ρεθυμνο..@kriti40 το δικο σου ειναι πολλές φορες παρκαρισμενο εξω απο το νεκροταφειο..? ενα dCi σκουροχρωμο..
Dacia Duster