-
-
Τι είναι αυτή η μαλακία;!
-
Ο λόγος που λέμε θενκ Γκοντ που προλάβαμε ένα 206...
-
Σαν να συμπίεσαν ένα 207 και το φούσκωσαν άγαρμπα...
Σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται όμορφο και κάπως επιθετικό, σε άλλες όμως είναι μαύρο χάλι και φαίνεται ιδιαίτερα μικρό. Στο λευκό χρώμα μου θυμίζει έντονα κάτι από Mazda 2 ...
Στα σκούρα χρώματα η μπροστά σχεδίαση κάπως τρώγεται. Στα ανοιχτά χρώματα είναι σαν να βλέπω το στόμα ροφού.
Περίεργη κατάσταση.
Νομίζω ότι κάπου μπερδεύτηκαν οι Γάλλοι.
υ.γ. τα ίδια έλεγα όμως και για το 207 το 2006 και τελικά το αγόρασα ...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://www.autontheweb.it/anticipazioni/2731/nuova-peugeot-208-2012-inedite-foto-dalla-fabbrica/Yaris αγάπη μου,γύρισες απο διακοπές ?
-
Όσο απαίσιο έπαιρνε το κάνανε. Άλλα και πάλι έχει κάτι το alternative. Είναι επικύνδυνα άσχημο.
-
Tελειως
-
για να το αγοράσουν τα Κινεζόνια το κάνανε έτσι
-
Μόνο ο κώλος κάτι λέει...
-
Ναι. Αν ακούω καλά, μάλιστα, λέει 'πως με κάναν έτσι'...
-
πού είναι η εικαστική παρέμβαση του ρομαν με την κεραία τιρμπουσόν
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πού είναι η εικαστική παρέμβαση του ρομαν με την κεραία τιρμπουσόνΑυτή είναι η RC έκδοση
-
Βρήκα τι μου θυμίζει το πίσω μέρος τα φώτα -
Καμια σχεση... Επειδη εχουν τσιγκελωτα φαναρια δε σημαινει οτι ειναι ιδια.. Δεν υπαρχει ουτε ενα στοιχειο που να τα συνδεει.
Καπου το χα ξαναγραψει.. Δε μου φαινεται ασχημο εμενα.Σιγουρα δεν ειναι και
-
εμενα μου φαινεται πανεμορφο.
-
Εννοείται πως μόνο τα φώτα τους στο πίσω μέρος μοιάζουν γιατί κατά τα άλλα είναι όντως εντελώς άσχετα μεταξύ τους. Εμένα δεν μου αρέσει άλλα σημασία έχει να έχει απήχηση στο κοινό και όχι σε εμένα. Κρίμα όμως γιατι το 508 είναι
-
Το 508 οντως ειναι και με βεβαιωτητα γραφω οτι το αδικουν οι φωτογραφιες.
-
Ναι μην βιαζόμαστε να κρίνουμε το 208 γιατί ακόμα από κοντά δεν το έχουμε δει. Και δεν το έχουμε δει και με όλα τα χρώματα ακόμα άρα μπορεί να είναι καλύτερο.
-
Ή και χειρότερο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το 508 οντως ειναι και με βεβαιωτητα γραφω οτι το αδικουν οι φωτογραφιες.Σωστό
Peugeot 208