-
WTF IS THAT ??????
Youtube Video -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γνωριζεται καποιο νεο περι σχεδιασης ;
Καιρο εχω να δω καποιο σχεδιο και υπαρχει αγωνια για το πως θα το αλλαξουν ..
πολλα sites αναφερουν αυτο ως τελικο σχεδιο..και πολλα απο αυτα οπως ξερουμε δεν τα βγαζουν απο τον μυαλο τους...απλα μας προετιμαζει η ιδια η peugeot σιγα σιγα για το σχεδιο....κατι το οποιο αν βγει ετσι το βρισκω παρα πολυ δυναμικο
μαλιστα αν εχει συστηματα σε αναρτησεις απο 3008 τοτε θα γινει φοβερη μαχη κατα την γνωμη μου μεταξυ fiesta και ibiza ...και με νικητη.....who knows !μ αρεσει..
ετσι ετσι να εχουμε ισσοροπιες στο thread
-
Αν και το νετ είναι γεμάτα σχέδια που μοιάζουν με το σχέδιο που παρέθεσε ο 106_4_ever, τα πρόσφατα νέα δείγματα 3008 και 5008 μου δίνουν την εντύπωση πως μάλλον ακολουθούν άλλες γραμμές.
Ίσως κάτι τέτοιο για το 208 ... (που προσωπικά σε γραμμές και 'πρόσωπο' το βρίσκω πανέμορφο)
http://www.elrincondelconductor.com/2009/05/recreacion-del-nuevo-peugeot-208/Κάτι ανάλογο έχει και το Quatroruote για το μελλοντικό 408.
-
λες???μπορει δεν ξες ποτε.... αλλα παντως μην ξεχνας οτι η peugeot ξεχωριζει την γκαμα της στα αυτοκινητα με ενα μηδενικο τα οποια εχουν αυτον τον φουτουριστικο σχεδιασμο ανα εποχες και σε αυτο με τα δυο μηδενικα τα οποια εχουν μια αλλη σχεδιαστικη γραμμη και παντα το κατι παραπανω σε χρηστικοτητα απο τα απλα μοντελα...
δηλ η αισθητικη του 3008 και 5008 θα ακολουθηθει στο υποτιθεμενο 2008 ενω αυτη του 207 στο 208 με πιο φουτουριστικα και ''ακραια΄΄σχηματα -
Σωστά. Τώρα που το λες πρόσεξα ότι τα διαφορετικά στη 'μουρη' είναι αυτά με τα 2 μηδενικά ενώ το τελευταίο δείγμα με το 1 μηδενικό είναι η σειρά 308!
-
το λινκ του βιντεο που εβαλα το ειδατε?
-
207 ειναι
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.elrincondelconductor.com/2009/05/recreacion-del-nuevo-peugeot-208/Τα εμπρος φαναρια στη συγκεκριμενη φωτο θυμιζουν λιγο audi tt?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Peugeot 207 S2000. To συγκεκριμένο είναι του Πολωνού οδηγού Leszek Kuzaj του European Rally Championship. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
To συγκεκριμένο είναι του Πολωνού οδηγού Leszek Kuzaj του European Rally Championship.
207 ειναι
DAMN ! και νομιζα οτι ηταν εκδοση του 208
-
omg!
Φώτα από ΤΤ μπροστά.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
omg!Φώτα από ΤΤ μπροστά.
με βάση τα τελευταία inside info ο κώλος θα θυμίζει αυτόν της Ντορας Μπακογιάννη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
omg!
Φώτα από ΤΤ μπροστά.
με βάση τα τελευταία inside info ο κώλος θα θυμίζει αυτόν της Ντορας Μπακογιάννη
Πες μας ότι δε μοιάζουν!
Μητσοτάκης-Ντορα είναι στο πρόσωπο. -
Μήπως το SR1 ακυρώσει τα προηγούμενα σχέδια και φέρει το 2012 κάτι τέτοιο?
http://www.automobile-magazine.fr/actualites/scoops/peugeot/peugeot_208 -
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι άθλιο ή ....ενδιαφέρον. Πιθανώς η σχεδιαστική αυτή κατεύθυνση να έχει μέλλον. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η σημερινή οπτική ταυτότητα της Peugeot μάλλον δεν μπορεί να εξελιχθεί εύκολα άλλο
-
από τις αγριεμενες λιονταροφατσες θα παμε σε αυτό??
-
παπάρες photoshopαδες
τέτοιο πράγμα ούτε η Ssanyong δεν θα έβαζε στην παραγωγή
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:yikes:
από τις αγριεμενες λιονταροφατσες θα παμε σε αυτό??Να σου πω ομως οτι απο κατι τετοιο παντως ΙΣΩΣ να ειναι και καλυτερο
Το σχολιο του Gus Gus με βρισκει συμφωνο , ουτε εγω μπορω να αποφασισω αν μου αρεσει 'η οχι , ισως αν παρουν ως βαση το σχεδιο του SR1 να εξελιξουν κατι ενδιαφερον,η τωρινη σχεδιαστικη γλωσσα ομως παει απο το κακο στο χειροτερο.
Προσωπικα θα ηθελα να κινηθουν προς μια τετοια κατευθηνση
Ακομα και τωρα μετα απο 10 χρονια οταν βλεπω 206 στον δρομο μου αρεσει και δεν μου μοιαζει τοσο γερασμενο , απορω γιατι εχει μπερδευτει τοσο πολυ η Peugeot
-
Καλά εκεί στην Πεζώ τελικά...
Μας έφτιαχναν χρόνια με 205, 306 , 106, 406, 206 κτλ και μας βομβαρδίζουν με μλκιες! Σχεδιαστικά και οδηγικά!
πώς καταφέρνουν να φτιάχνουν τόσο αποτυχημένα σχέδια? Χρόνια Πεζαίος, αυτή τη στιγμή αν επέλεγα να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, μόνο το 207 μου αρέσει!! Τραγικές σχεδιαστικές επιλογές και αυτοσκοπός ο εντυπωσιασμός...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Καλά εκεί στην Πεζώ τελικά...Μας έφτιαχναν χρόνια με 205, 306 , 106, 406, 206 κτλ και μας βομβαρδίζουν με μλκιες! Σχεδιαστικά και οδηγικά!
πώς καταφέρνουν να φτιάχνουν τόσο αποτυχημένα σχέδια? Χρόνια Πεζαίος, αυτή τη στιγμή αν επέλεγα να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, μόνο το 207 μου αρέσει!! Τραγικές σχεδιαστικές επιλογές και αυτοσκοπός ο εντυπωσιασμός...
τα καινουργια peugeot ειναι χειροτερα σε αισθηση σε αυτο που λεμε αισθηση του πλαισιου του αυτοκινητου αλλα πιστεψε με στριβουν με πολλα περισσοτερα απο τα παλια...και μιας και ειναι γενικο το φαινομενο αυτης της τασης στην αυτοκινηση τηρουμενων των αναλογιων ειναι ακομα τα πρωτα στην αισθηση
ιδιαιτερα το 207 με τοσα χρονια στην πλατη του ειναι το no 1 στον τομεα αυτο στην κατηγορια....
οσοι το οδηγουν ιδιοτες περιοδικα κτλ ...το λενε ανοιχτα.
το αυτοκινητο εχει αυτο το κατι που ακομα και σημερα με τον πραγματικα τοσο καλο ανταγωνισμο ειναι πρωτο στον οδηγικο τομεα ακροβατοντας αναμεσα στην ανεση και το σπορ! ...
Peugeot 208