-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εννοώ τα απλά μηχανικά σύνολα και κιβώτια που έχουν επιλεγεί για τις απλές εκδόσεις συγκριτικά πάντα με τον ανταγωνισμό. Δεν εννοώ για το GTi.
http://www.feline208.net/dossiers/peugeot-208/motorisations/
Μέχρι να μπουν οι τούρμπο θα υπολείπεται με τους άτμο με τα 95 και τα 120 και τα 5άρια έναντι του ανταγνισμού. Απορώ γιατί οι Γάλλοι (και οι άλλοι της Renault) πολλάκις κάνουν 'περικοπές' στα λανσαρίσματα τους και δεν κάνουν εξ'άρχης μια πλήρη παρουσίαση του μοντέλου. Οταν μπουν οι τουρμπάτοι η γκάμα θα είναι ανταγωνιστική αν πετυχαίνουν καλές τιμές κατανάλωσης και έχουν 6άρια κιβώτια.
Πάντως όσο περισσότερο το βλέπω τόσο περισσότερο το συμπαθώ. Ελπίζω να επιβεβαιωθώ όταν το δω και από κοντά.
-
**Très Chic: Peugeot XY Concept is all About Luxury and Style **
http://carscoop.blogspot.com/2012/02/tres-chic-peugeot-xy-concept-is-all.html -
Η οθονάρα θα είναι στάνταρ;
-
Très Kitsch: Peugeot FU Concept is all About Liquify, Pointless Curves and Overdesign
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτό τώρα εμένα γιατί μου θυμίζει κάτι από super mini 'κουβαδάκι';;;;
Κοίτα διαφορά με το δικό μου...
Ας βάλω ένα λευκό με απλό μπουρί και χωρίς αεροτομή:
Οι φωτογραφίες του 207 που βάζεις έχουν έντονο barrel distortion, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Προσπάθησε να βρεις φώτο που να φαίνονται και οι δύο καθρέπτες όσο περισσότερο γίνεται ( σα τη φωτογραφία του 208)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η οθονάρα θα είναι στάνταρ;Εκτός απο την τέρμα άδεια βασική είναι στάνταρ. Τo CD είναι έξτρα το USB στάνταρ
-
κάποτε γινόταν το αντίθετο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εκτός απο την τέρμα άδεια βασική είναι στάνταρ. Τo CD είναι έξτρα το USB στάνταρ
(Μηπως παιζει να λενε οτι το 6δισκο θα ειναι εξτρα?)
Παντως, εν ετη 2012, σε εκδοση εκτος της βασικης, να μην προσφερει ενα RCD...?
Τι να την κανω την μεγαλη οθονη στανταρ, χωρις cd? Tι εγινε ρε γμτ γερασαμε τοσο πολυ...?
Τα πιτσιρικια θα μου πεις 'φορτωνουν' τα i-pod και διαφορα mp3 players, και απλα θελουν την συνδεση για να ακουν στο αμαξι...Το cd εγινε πλεον passe' λες και ειναι βινυλιο... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πράγματι φορτωμένο με λεπτομέρειες αλλά συνολικά όμορφο (το GTi τουλάχιστον). Πάντως αν πηγαίνει στον δρόμο όπως πρέπει, στα μάτια μου θα είναι Claudia Schiffer!+1
Εαν βγει το 156αρι με καλο εξοπλισμο και τιμη κοντα στο 18αρι, οπως φαινοταν και στο Γερμανικο τιμοκαταλογο,
νομιζω θα εχουμε νικητη, στα all round hot-hatch... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εκτός απο την τέρμα άδεια βασική είναι στάνταρ. Τo CD είναι έξτρα το USB στάνταρ
Τι να την κανω την μεγαλη οθονη στανταρ, χωρις cd? Tι εγινε ρε γμτ γερασαμε τοσο πολυ...?
Τα πιτσιρικια θα μου πεις 'φορτωνουν' τα i-pod και διαφορα mp3 players, και απλα θελουν την συνδεση για να ακουν στο αμαξι...Το cd εγινε πλεον passe' λες και ειναι βινυλιο...Εκτός από τα iPod και ΜΡ3 players, υπάρχει και μια ακόμη εφεύρεση που λέγεται USB flash drive, το γνωστό σαν 'φλασάκι'. Some say, that you can use it to store music and listen it in your car...
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ τόσο... μοντέρνος, αλλά στην BMW δεν έχω βάλει ποτέ CD, από την πρώτη στιγμή που την αγόρασα μπήκε το USB. Στην Lancia, έκανα το λάθος να πάρω radio-CD της Pioneer που έπαιζε ΜΡ3 μεν, αλλά το USB το έπαιρνε στα εξτρά. Μετά από λίγο, πλήρωσα και εκεί για το USB.
Το CD είναι εντελώς άχρηστο ΙΜΗΟ, πολύ καλά κάνει η Peugeot και το καταργεί, τσάμπα λεφτά θα είναι για τους περισσότερους αγοραστές. Όποιος το θέλει όντως, ας το πληρώσει. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Tι εγινε ρε γμτ γερασαμε τοσο πολυ...?
Τα πιτσιρικια θα μου πεις 'φορτωνουν' τα i-pod και διαφορα mp3 players, και απλα θελουν την συνδεση για να ακουν στο αμαξι...Το cd εγινε πλεον passe' λες και ειναι βινυλιο...Ρωτας και απαντας μονος σου οποτε δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο.
Sent from my MB525 using a vodka burner
-
Και το νέο Α3 καταργεί το cd-player.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα πιτσιρικια θα μου πεις 'φορτωνουν' τα i-pod και διαφορα mp3 players, και απλα θελουν την συνδεση για να ακουν στο αμαξι...Το cd εγινε πλεον passe' λες και ειναι βινυλιο...Εκτός από τα iPod και ΜΡ3 players, υπάρχει και μια ακόμη εφεύρεση που λέγεται USB flash drive, το γνωστό σαν 'φλασάκι'. Some say, that you can use it to store music and listen it in your car...
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ τόσο... μοντέρνος, αλλά στην BMW δεν έχω βάλει ποτέ CD, από την πρώτη στιγμή που την αγόρασα μπήκε το USB. Στην Lancia, έκανα το λάθος να πάρω radio-CD της Pioneer που έπαιζε ΜΡ3 μεν, αλλά το USB το έπαιρνε στα εξτρά. Μετά από λίγο, πλήρωσα και εκεί για το USB.
Το CD είναι εντελώς άχρηστο ΙΜΗΟ, πολύ καλά κάνει η Peugeot και το καταργεί, τσάμπα λεφτά θα είναι για τους περισσότερους αγοραστές. Όποιος το θέλει όντως, ας το πληρώσει.Ακριβώς!
Άσε που τα CD πιάνουν τσάμπα χώρο στο αυτοκίνητο, είναι ογκώδη και δεν ξέρεις που έχεις ποιό τραγούδι.
Κι εγώ πλέον συνδέω το iPhone με την AUX.
-
Eνταξει ρε μαγκες, υπαρχουν και μερικοι, που εχουν αρκετα cd , με προσωπικα compilation κατεβασμενα απο Internet, προ εποχης usb flash, sd micro και το κακο συναπαντημα...
Τι να κανουμε δηλαδη, να κατσουμε να τα κατεβασουμε τα κομματια απο την αρχη?
Λες και ολοι οι μουσικοφιλοι, ξαφνικα 'γεννηθηκαν' με τα i-pod / mp3 / usb flash, στο χερι... -
Τα περνάς από τα CD σε φλασάκι. Τα κάνεις και MP3 πρώτα. Σε καταλαβαίνω πάντως. Κι εμένα με εκνευρίζουν όλα αυτά.. στο αυτοκίνητο χάλασε πριν 4 χρόνια σε ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη και ενώ άκουγα η CDιέρα (6απλή) και από τότε δουλεύω μόνο το ράδιο. Τόσο πολύ με απασχολούν τα cd, mp3, usb και το λουρί της μάνας! Σαν τον φίλτατο storm ένα πράγμα!
-
fail η λογική σου realzeus
Ακριβώς επειδή χαλάνε τα cd-player θα έπρεπε να σε απασχολεί το mp3.
ΓΚ, εσύ γεννήθηκες με CD; Γιατί δεν ζητάς να έχουν ακόμα μπομπινόφωνα τα αυτοκίνητα;
-
Kαταρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί τα παίρνεις στο κρανίο και αρχίζεις ένα απο τα κλασσικά post επίθεσης κατα πάντων χωρίς κανένα λόγο
Κατα δεύτερον πριν απο τα CD ήταν τα βινύλια και πριν τα βινύλια τα γραμμόφωνα και πριν απο αυτά νοίκιαζες συμφωνική ορχήστρα για να ακούσεις μουσική. Ο κόσμος αλλάζει η τεχνολογία εξελίσεται get over it.
Κατα τρίτον αντί να τα παίρνεις στο κρανίο κάτσε σκέψου λίγο. Έχεις συλλογή με CD ήχου και κομμάτια mp3 γραμμένα σε CD με προσωπικά compilation ε κάτσε και γράψτα σε USB stick ή σε μια SD card πιθανώς να χωράνε όλα σε 2-3 τέτοια αποθηκευτικά μέσα τα οποία δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβά πλέον. Παίζει να κοστίζουν και λιγότερο απο όοοοολα τα CD που έχεις αγοράσει για να γράψεις μουσική. Επίσης είναι σχεδόν αδύνατον να χαλάσουν και να χάσεις τα κομμμάτια όπως με ένα CD.
Αν πάλι δεν θές υπάρχει το έξτρα. Αγόρασε το δίνει και navi μαζί.
Κατα τέταρτον στην θέση σου και με την ACTA να έχει υπογραφεί πρόσφατα δεν θα έγραφα με το ονοματεπώνυμο μου στο Internet πως έχω κατεβάσει τα κεράτα μου τόσα χρόνια απο το Internetz.
Ας κλείσει εδώ όμως αυτό το χωρίς λόγο RANT -
Καλησπέρα, έχω μέσα στο ντουλαπάκι πολλές κασέτες. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κασετοφώνου?
Μεγάλωσα με αυτές και δεν τις αλλάζω. Καμιά φορά μάλιστα τη βρίσκω να τις γυρίζω με το δάχτυλο παρά να πατάω το rewind. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
fail η λογική σου realzeusΑκριβώς επειδή χαλάνε τα cd-player θα έπρεπε να σε απασχολεί το mp3.
Δε με κατάλαβες ρε Ντίνο. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω με φλασάκια, σιντάκια και παπαράκια λέω. Για αυτό και δεν άλλαξα πηγή, ενώ με 100 € θα μπορούσα να βάλω ένα αξιοπρεπέστατο Ραδιο-CD/MP3 Pioneer που συνεργάζεται και με τα μαμά χειριστήρια πίσω από το τιμόνι. Με ένα απλό ράδιο είμαι ΟΚ. Fail για πελάτης των Pioneer, Alpine κλπ!
Peugeot 208