-
Αν και ειναι νωρίς ακομα στα intrawebzz κυκλοφορούν διάφορα renders κλπ
το ποιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής (για εμενα)
και ενα ακόμα
-
Αν και ειναι νωρίς ακομα στα intrawebzz κυκλοφορούν διάφορα renders κλπ
το ποιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής (για εμενα)
και ενα ακόμα
-
Γνωριζεται καποιο νεο περι σχεδιασης ;
Καιρο εχω να δω καποιο σχεδιο και υπαρχει αγωνια για το πως θα το αλλαξουν .. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καιρο εχω να δω καποιο σχεδιο και υπαρχει αγωνια για το πως θα το αλλαξουν ..
πολλα sites αναφερουν αυτο ως τελικο σχεδιο..και πολλα απο αυτα οπως ξερουμε δεν τα βγαζουν απο τον μυαλο τους...απλα μας προετιμαζει η ιδια η peugeot σιγα σιγα για το σχεδιο....κατι το οποιο αν βγει ετσι το βρισκω παρα πολυ δυναμικο
μαλιστα αν εχει συστηματα σε αναρτησεις απο 3008 τοτε θα γινει φοβερη μαχη κατα την γνωμη μου μεταξυ fiesta και ibiza ...και με νικητη.....who knows ! -
αμα είναι ετσι να πάνε να μαμηθουνε
έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι απο πότε έχουν να βγάλουν όμορφο αμάξι
ΥΓ
trailing arms και υπερστροφική σκοτώστρα θέλουμε -
εμενα μ αρεσει πολυ και ιδιαιτερα η μαπα του
-
μακαρι να το βγαλουν ετσι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αμα είναι ετσι να πάνε να μαμηθουνεέχουν ξεχάσει και οι ίδιοι απο πότε έχουν να βγάλουν όμορφο αμάξι
+1 ... να γίνουμε 2 για την ισορροπία των εντυπώσεων!
Σαν να ... θύμωσαν μετά το 206!
-
αφου ειναι σπορ και αγριεμενα τα λιονταρακια τι να κανουμε ?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αφου ειναι σπορ και αγριεμενα τα λιονταρακια τι να κανουμε ?Να τα δαμάσουν αγαπητέ!
... τα τελευταία λιοντάρια που είδα ... ήταν στο
-
-
το συγκεκριμένο σχέδιο είναι φλύαρο και βαρύ
γενικά απο ομορφα σχέδια πάσχει η peugeot χρόνια τώρα
-
διαφωνω αντικειμενικα το λεω...
ασε που εχει περαση και στο ωραιο φυλο καθε τι που ειναι peugeot ...το λεω εκ πειρας -
ασε που εχει περασει και στο ωραιο φυλο καθε τι που ειναι peugeot ...το λεω εκ πειρας
διαφωνώ εκ πείρας
Peugeot's forthcoming 208 will buck the trend of vehicles getting bigger, by being smaller than the car it replaces.
Despite this, the replacement for Peugeot's best-selling 207 supermini will offer more interior space and improved quality, although not at a premium price.
Peugeot's CEO, Jean-Marc Gales, said: 'The next 207 and 407 will be a clear indication that Peugeot has changed and will show the future direction of the brand.'
The 208, (as we expect it to be called) will take design cues from the 205 and 206 superminis. Peugeot also hopes to regain its reputation for making great-riding, great-handling cars, helped by the company designing and building its own shock absorbers.
http://www.whatcar.com/car-news/peugeot ... ier/244074
-
να υπηρχε thread να δουμε τις'' πειρες '' μας σε φωτο ( ) για να δουμε αν οντως ''τραβανε'' τα peugeot το ωραιο φυλο αλλα απαγορεύεται
-
λιγο μυστηριο το σχεδιο του αυτοκινητου....το πισω μερος μου θυμιζει 307 με aftermarket φαναρια και μπροστα ειναι καπως ...........
υ.γ
τα κινεζακια δεν μου αρεσουν και οι αλλες ειναι σαν κρυοκωλες αγγλιδες που φωτογραφιζονται για το burn out .......Το ξανθο στην 2η φωτο ομως ειναι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
λιγο μυστηριο το σχεδιο του αυτοκινητου....το πισω μερος μου θυμιζει 307 με aftermarket φαναρια και μπροστα ειναι καπως ...........υ.γ
Το ξανθο στην 2η φωτο ειναιKolasi
-
Ωραιες ζαντες εχει
-
-
Καιρο εχω να δω καποιο σχεδιο και υπαρχει αγωνια για το πως θα το αλλαξουν ..
πολλα sites αναφερουν αυτο ως τελικο σχεδιο..και πολλα απο αυτα οπως ξερουμε δεν τα βγαζουν απο τον μυαλο τους...απλα μας προετιμαζει η ιδια η peugeot σιγα σιγα για το σχεδιο....κατι το οποιο αν βγει ετσι το βρισκω παρα πολυ δυναμικο
μαλιστα αν εχει συστηματα σε αναρτησεις απο 3008 τοτε θα γινει φοβερη μαχη κατα την γνωμη μου μεταξυ fiesta και ibiza ...και με νικητη.....who knows !μ αρεσει..
Peugeot 208