-
fuck !
-
Worst than a Focus Mkiii ST!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Worst than a Focus Mkiii ST!Μπα... το ίδιο χάλια είναι και τα δυο
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Worst than a Focus Mkiii ST!
Μπα... το ίδιο χάλια είναι και τα δυο
Παμε γερα για epic fails!
-
Epic Photoshops
-
http://en.wikinoticia.com/entertainment/engine/58663-peugeot-could-return-to-the-fray-with-a-208-gti-hybrid
Για τετρακίνηση και υβριδικους κινητήρες στο 208 και ελπιδες για επιστροφή στην εποχη της peugeot του 90 λεει το αρθρο . -
=ψόφια μοτέρ λόγω καταλύτη=euro 5/6;
-
Παρουσίαση την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.
http://www.worldcarfans.com/11110283775 ... ased-video
Από το τεύχος Σεπτεμβρίου των 4Τ και από τη συνέντευξη του εμπορικού διευθυντή της Peugeot Lion Hellas:
'...Άρα για την Peugeot το σημαντικότερο μοντέλο, που περιμένουμε τον επόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο, είναι το '208'.
Ανήκει σε μια κατηγορία στην οποία παραδοσιακά πρωταγωνιστούμε, με νέους κινητήρες πιο κοντά στη σημερινή τάση
της αγοράς για μικρούς κινητήρες. Συγκεκριμένα, θα έχει και το σημερινό κινητήρα 1.4 με τους 95 ίππους (μπορεί και
98 στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως το νέο '308'), επίσης 1.2 ατμοσφαιρικό με 82 ίππους, που θα βγει αργότερα
και με υπερτροφοδότηση και άγνωστη ιπποδύναμη μέχρι στιγμής (οι πληροφορίες λένε από 110 ως 140 ίππους), αλλά
θα διατίθεται και ως 1.000άρι με 68 ίππους. Παράλληλα θα συνεχίσουν και οι 'δυνατές' εκδόσεις των 1.6 λίτρων GT
(και Rallye για την Ελλάδα) καθώς και RC...'Να δούμε τι από αυτά θα επιβεβαιωθεί!
-
Συνέντευξη από αυτές που είχαν πολλές ειδήσεις, κρυμένες μερικές εξ αυτών. Την διάβασα με ενδιαφέρον, θυμάμαι μου έκανε εντύπωση γιατί όταν δίνεις το βήμα σε μανατζαραίους του εμπορικού, συνήθως σε φλομώνουν στις παπαριές καμαρωτές του δελτίου τύπου της μητρικής. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει και γέλωτας, αλλά προτιμώ την ουσία τις περισσότερες φορές.
-
Είμαι πολύ περίεργος να δω το νέο μοντέλο. Πάρα πολύ περίεργος.Ειδικά το εσωτερικό του.
-
αλλά θα διατίθεται και ως 1.000άρι με 68 ίππους.
Δε νομίζω να το βγάλουν αυτό
το εσωτερικό του λογικά θα είναι στο σχέδιο του 508, κ με πολύ καλά υλικά-διάκοσμο, αν κρίνουμε από το 207.
Αναρτήσεις κ πλαίσιο θα είναι τα ίδια με του 207? -
Από διάφορα σάιτ που μόλις έψαξα προκύπτουν οι εξής πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν: μήκος 3,96μ. από
τα 4,04μ. του 207, δηλαδή 8 εκατοστά λιγότερο και τρικύλινδροι κινητήρες Euro6:-1.0 VTi 70 ίπποι (κωδικός ΕΒ0), μέσα στο 2ο εξάμηνο του 2012
-1.2 VTi 82 ίπποι (κωδικός ΕΒ2), μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2012
-1.2 THP 105 ίπποι (κωδικός ΕΒ2 DT), μέσα στο 2013
-1.2 THP 136 ίπποι (κωδικός ΕΒ2 DTS), μέσα στο 2013 -
Λες πράγματι να είναι μικρότερο; Γιατί άραγε; Εντύπωση μου κάνει...
-
Πράγματι, πάει αντίθετα στη λογική κάθε πέρισυ και μικρότερο αφού το παλιό θα είναι μεγαλύτερο από το νέο. Ο τρικύλινδρος 1000άρης θα είναι ο των τριδύμων ή άλλος?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πράγματι, πάει αντίθετα στη λογική κάθε πέρισυ και μικρότερο αφού το παλιό θα είναι μεγαλύτερο από το νέο. Ο τρικύλινδρος 1000άρης θα είναι ο των τριδύμων ή άλλος?Ο 3κύλινδρος των τριδύμων είναι της Daihatsu. Λογικά αυτός του 208 είναι καινούργιος όπως θα είναι και ο 1.2.
Λες η νέα γενιά (ΕΒ0, ΕΒ2) να βασίζεται σε αυτόν της Daihatsu? Δε θυμάμαι να διαβάζω πουθενά για συνεργασία τους στο
θέμα των κινητήρων, πιο λογικό θα ήταν να υπάρχει σχέση με τον EcoBoost της Ford αλλά εδώ η συνεργασία περιορίζεται
στους diesel... -
Μπορεί να μην μιλάμε για νέα συνεργασία, αλλά απλώς για επέκταση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου. ΄'Ητοι, ο γνωστός τρικύλινδρος να μπει ΚΑΙ στο 208, εκτός των τριδύμων. Πανεύκολο μου φαίνεται, αντίθετα η επένδυση κεφαλαίων εκ του μηδενός για ένα εντελώς παραπλήσιο προιόν αυτή την περίοδο ακούγεται κάπως.
Επίσης δεν έχω ακούσει για νέο τρικύλινδρο από την ΠΣΑ, και ένα νέο μοτόρι δεν βγαίνει σε 6 μήνες ή 1 χρόνο, αυτός είναι χρόνος για ένα φρεσκάρισμα υπάρχοντος κινητήρα. Θέλει αρκετή δουλειά, ιδιαίτερα αν μιλάμε για σχεδίαση εξ ολοκλήρου από μία λευκή κόλλα χαρτί. -
Ακούγεται εδώ και χρόνια το τρικύλινδρο μοτέρ της psa, no pun intended.
-
Ναι? Το δουλεύει καιρό δηλαδή?
-
Nαι, εδώ και μια 3ετία τουλάχιστον και μιλούσαν για παραγωγή το '12 αν θυμάμαι καλά.
-
http://carscoop.blogspot.com/2011/11/le ... f-new.html
Ξεράστε ελεύθερα
Peugeot 208