-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η ds σειρα ειναι premium.. ετσι απλα..
μην τα λετε τοσο αποτομα... τρωμε κιολας.. μεσημερι ειναι.. θα πνιγουμε ρεεεεε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Η ds σειρα ειναι premium.. ετσι απλα..
μην τα λετε τοσο αποτομα... τρωμε κιολας.. μεσημερι ειναι.. θα πνιγουμε ρεεεεε
Δε το εγραψα καλα εχεις δικιο..τη προβαλλουν ως premium.. παντως η ποιοτητα της ειτε το θες ειτε οχι ειναι για premium..
Μη μου πνιγεις κιολας... -
αρα το πασαρουν για premium ,οχι για ζμπορ
αρα καλα καταλαβα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αρα το πασαρουν για premium ,οχι για ζμπορ
αρα καλα καταλαβαΚατσε να το δουμε και απο κοντα και θα σου οω..Παντως με τη σειρα ds δε νομιζω να εχεις καποια αμφιβολια οτι για premium παει.. το αν θα ειναι ζμπορ μενει να το δουμε.. τοσες και τοσες παντως εταιριες ειναι premium με σπορ αυτοκινητα στη γκαμα τους..
Θες να δωσεις το c2 και να το παρεις.... το εχω καταλαβει εγω... -
ε ναι μονο που κανεις δε θα μου το παρει (σε αξιοπρεπη τιμη)
-
Πολλοι κανουν λογο για μια τετοια αλλαγη....δηλαδη θα παρει την θεση του 3θυρου 208 ...
στο μοτιβο που ακολουθησε η renault στο megane 5θ και στο coupe
Μπορω να πω πως αυτο το σχεδιο ειναι ισως απο τα ομορφοτερα αυτοκινητα που εχω δει !!!!!!
http://static.blogo.it/autoblog/peugeot-208-rcz-render-autoexpress/big_Peugeot208RCZ_Autoexpress_01.jpg
για το 5θυρο πιστευω πως αυτο ακουμπαει πολυ την πραγματικοτητα
-
οντως ειναι πολυ ωραιο, αλλα αυτο ειναι ξεκαθαρο κουπε, θα χωραει κανεις πισω?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος σε κάποιο ξένο forum κάνουν λόγο πάντως ότι το συγκεκριμένο είναι photoshop απο Hyundai.
Πέρα απ' αυτό πάντως ... supermini coupe και όχι κλασικό 3θυρο είναι πολύ καλή σκέψη!
-
οντως ειναι πολυ ωραιο, αλλα αυτο ειναι ξεκαθαρο κουπε, θα χωραει κανεις πισω?ναι ρε συ ...τι νομιζεις το 207 εχει τρελο χωρο για τα ποδια πισω...απλα εχει για το κεφαλι πολυ καλο χωρο...
τωρα αν παει καποιος σε coupe αυτη ειναι ισως η μονη παραχωρηση που κανει....δηλ στον χωρο του κεφαλιου των πισω επιβατων!!!
αν και θα θελα στο 5θυρο να υπαρχει αυτη η μουρη
μαλιστα σε αυτο το σχεδειο αν το δεις με προσοχη βρισκεις κοινα στοιχεια του ds3 ......σε λεπτομερειες του αμαξωματος -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος σε κάποιο ξένο forum κάνουν λόγο πάντως ότι το συγκεκριμένο είναι photoshop απο Hyundai.
Πέρα απ' αυτό πάντως ... supermini coupe και όχι κλασικό 3θυρο είναι πολύ καλή σκέψη!
το λενε επειδη τα φωτα μπροστα εχουν μια υποψια απο το νεο coupe της hyundai....
παντως η peugeot εχει πει επισημα οτι θα προχωρησει στην παραγωγη ενος πιο μικρου coupe απο το rcz το οποιο στηριζεται στο 308....αρα το νεο coupe θα παταει στο 208!! -
Αποτυχημενο photoshop επανω σε Hyundai veloster
-
Από την φώτο του coupe που βλέπω, η πρόσοψη είναι πανέμορφη!
Κάτι τετοιο θα ήθελα απο την Peugeot για να ξεχωρήσει ότι η 'αγρια' ή σπορτιβ όψη δεν σημαίνει απαραίτητα και άσχημη! -
οντως...ποιος αντιγραφει ποιον ειναι εδω....παντως η peugeot σκεφτετε να προχωρησει στην παραγωγη ενος μικρου coupe ,τα οποια coupe , rcz και (208) θα ειναι οι εκπροσωποι της peugeot στην σπορ κατηγορια μιας και θα φυγει απο τα μικρα σπορ μοντελα!
-
...............
-
οντως ειναι πολυ ωραιο, αλλα αυτο ειναι ξεκαθαρο κουπε, θα χωραει κανεις πισω?
ναι ρε συ ...τι νομιζεις το 207 εχει τρελο χωρο για τα ποδια πισω...απλα εχει για το κεφαλι πολυ καλο χωρο...
το 207 το εχει φιλος μου και οντως δεν εχει τρελο χωρο πισω, αλλα το συγκεκριμενο φαινεται ακομα πιο στριμοκωλο
τεσπα μαλλον ειναι σοπια
-
-
Ένα τέτοιο supermini coupe θα ήθελε και κάτι αξιόλογο και καινούριο σε 1,2 ή 1,4 ... πέρα απο τους δύο 1,6 της PSA-BMW! Παίζει τίποτα?
-
:hmmm:για αυτο μιλουσα
-
οντως ειναι πολυ ωραιο, αλλα αυτο ειναι ξεκαθαρο κουπε, θα χωραει κανεις πισω?γιατι, μηπως χωραει τωρα?
-
ps?
Peugeot 208