-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ετσι απλα μου φαινεται η οι ζαντες που εχουν μικροδειχνουν ? 14/15αρες ειναι? Βλεποντας το fiesta εξωτερικα αυτο μου προκαλει εντυπωση,οτι οι τα ζαντολαστιχα φαινονται μικρα.
Γιατι ρε συ μια χαρα ζαντονια ειναι.Εγω μια χαρα τα βλεπω.Τα μικροτερα ειναι 14αρια(σε τασια).Τα υπολοιπα απο 15 και πανω.
Εμένα με 15' μου φαίνονται εξαιρετικά μικρά στο μάτι.......
Πάντως η έκδοση με τα 14' έχει μόνο 175 λάστιχο μαμά και μου φαίνεται 'λίγο'
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλησπερα!φιλε εγω εχω βαλει μπρος πισω δισκοφρενα της GALFER και μου βγηκαν 2300!αλλα μπροστα ειναι 300mm και πισς απο audi A4 1.8 T!και χαρακτες!αν θες να τις δεις μπες στο facebook και το link μου ειναι facebook.com/stefanosnousias!εχω φωτογραφιες!!!
εδωσες 2.300 ευρω για φρενα στο φιεστα???
O.M.G.
Δε ξερετε τι εχει το fiesta ομως.....
-
Καλησπερα φιλοι μου.. εχω καμποσο καιρο να συνδεθω και εχω χαθει λιγο ...
Λοιπον εχω περασει το πρωτο Service των 20.000χλμ και ολα ειναι GG..Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να κανω καποια βελτιωσει στο αμαξι και σκεφτομαι αυτο το κιτ που δινει η Mountune και σου ανεβαζει 20 αλογακια η μηπως να βαλω τουρμπο οπως μου προτειναν και τα παω στα 150-160 αλογακια (ετσι μου ειπαν) αλλα απο την αλλη δεν θελω τουρμπο γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα π.χ Δεν αντεχουν την πολυ ζεστη η το πολυ κρυο.Και γενικα δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειμαι πολυ του τουρμπο..Μεχρι στιγμης εχω βαλει μονο φουμε τζαμακι το οποιο δειχνει πολυ στο ασπρο του fiestaki μου,εχω βρει και κατι ωραιες ζαντες μαυρες νικελ με κοκκινη λωριδα(την οποια θα προτιμουσα ασπρη αλλα δεν βρισκω με τπτ στο bugdet το δικο μου παντα μιλαω ετσι.) θα φορτοσω φωτος το συντομοτερο δυνατον απο τις ζαντες και το αμαξι μ..θελω την γνωμη σας γιατι δεν μου παει η καρδια να πειραξω την μαμισια εμφανισει..Υ.Γ πρεπει να δωσω τις δικες μου ζαντες για να βαλω τις καινουργιες και γιαυτο δεν μου παει η καρδια..
θελω να ακουσω γνωμες και εμπειριες αν βεβαια υπαρχει καποιος που 'πειραξε' το fiesta του..
Ευχαριστω -
Και κατι που ξεχασα...
Αν βαλω μεγαλυτερη ζαντα θα υπαρξουν επιπτοσεις στην αποδοση??
Μπορειτε να μου πειτε γιατι ονομαζονται Ατμοσφαιρικοι οι κινητηρες και ποια τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα??
βεβαια λιγο αργα ρωταω εφοσον εχω κανει ηδη την αγορα αλλα για την περιεργια -
Λοιπον καλοριζικο το fiesta.Το κιτ απο τη Montune θα το βρεις στην Ελλαδα?Γιατι δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν υπαρχει εδω βεβαια μπορει να κανω και λαθος.Τι ζαντες θες να βαλεις?Μην βαλεις πανω απο 17 μικρο αμαξι ειναι.Αν βαλεις μεγαλυτερη ζαντα θα κερδισεις σε πατημα αλλα θα εχεις μικρες επιπτωσεις στην επιταχυνση επειδη το αμαξι θα εχει παραπανω τριβη με το εδαφος.Τωρα για την ερωτηση ατμοσφαιρα τουρμπο πραγματικα ποτε δεν ειχα αναρωτηθει σε τι κολλαει το ατμοσφαιρικο δηλαδη πως γενηθηκε αυτη η ιδεα να λεμε ατμοσφαιρικο αυτοκινητο.Μερικα + της ατμοσφαιρας ειναι οτι γενικα δεν αναβουν στα απανωτα ανοιγματα και το οτι η ατμοσφαιρα εχει παραπανω διαρκεια εκμεταλευσης της ροπης.Αλλα με τη τουρμπινα θα εχεις ροπη με το τσουβαλι αλλα για λιγοτερες στροφες του κινητηρα που θα εχεις στο ατμοσφαιρικο.
-
Ο χρήστης Lakanaka.Alexis έγραψε:
Καλησπερα φιλοι μου.. εχω καμποσο καιρο να συνδεθω και εχω χαθει λιγο ...
Λοιπον εχω περασει το πρωτο Service των 20.000χλμ και ολα ειναι GG..Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να κανω καποια βελτιωσει στο αμαξι και σκεφτομαι αυτο **το κιτ που δινει η Mountune και σου ανεβαζει 20 αλογακια η μηπως να βαλω τουρμπο οπως μου προτειναν και τα παω στα 150-160 αλογακια **(ετσι μου ειπαν) αλλα απο την αλλη δεν θελω τουρμπο γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα π.χ Δεν αντεχουν την πολυ ζεστη η το πολυ κρυο.Και γενικα δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειμαι πολυ του τουρμπο..Μεχρι στιγμης εχω βαλει μονο φουμε τζαμακι το οποιο δειχνει πολυ στο ασπρο του fiestaki μου,εχω βρει και κατι ωραιες ζαντες μαυρες νικελ με κοκκινη λωριδα(την οποια θα προτιμουσα ασπρη αλλα δεν βρισκω με τπτ στο bugdet το δικο μου παντα μιλαω ετσι.) θα φορτοσω φωτος το συντομοτερο δυνατον απο τις ζαντες και το αμαξι μ..θελω την γνωμη σας γιατι δεν μου παει η καρδια να πειραξω την μαμισια εμφανισει..Υ.Γ πρεπει να δωσω τις δικες μου ζαντες για να βαλω τις καινουργιες και γιαυτο δεν μου παει η καρδια..
θελω να ακουσω γνωμες και εμπειριες αν βεβαια υπαρχει καποιος που 'πειραξε' το fiesta του..
Ευχαριστωviewtopic.php?f=15&t=36597&start=195
Αν και πάλι ενδιαφέρεσαι,πες μου να σου στείλω με π.μ το όνομα πιθανού αντιπροσώπου
Περι turbo που είπες,το μόνο που ξέρω είναι ένα kit με compressor απο την EP Performance
Ενδεικτικά : http://www.european-parts.net/catalog/p ... ts_id=1029 -
Ο χρήστης Lakanaka.Alexis έγραψε:
Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να κανω καποια βελτιωσει στο αμαξι και σκεφτομαι αυτο το κιτ που δινει η Mountune και σου ανεβαζει 20 αλογακια η μηπως να βαλω τουρμπο οπως μου προτειναν και τα παω στα 150-160 αλογακια (ετσι μου ειπαν) αλλα απο την αλλη δεν θελω τουρμπο γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπισταΟταν το αγοραζες δεν ηξερες τι επαιρνες? Γιατι δεν επαιρνες εξαρχης κατι καλυτερο?
Ειδικα δε σε ατμοσφαιρικο βελτιωση.... θα το πουλουσα και θα πηγαινα για κατι αλλο αυτη την φορα με την ισχυ που θα ηθελα. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να κανω καποια βελτιωσει στο αμαξι και σκεφτομαι αυτο το κιτ που δινει η Mountune και σου ανεβαζει 20 αλογακια η μηπως να βαλω τουρμπο οπως μου προτειναν και τα παω στα 150-160 αλογακια (ετσι μου ειπαν) αλλα απο την αλλη δεν θελω τουρμπο γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα
Οταν το αγοραζες δεν ηξερες τι επαιρνες? Γιατι δεν επαιρνες εξαρχης κατι καλυτερο?
Ειδικα δε σε ατμοσφαιρικο βελτιωση.... θα το πουλουσα και θα πηγαινα για κατι αλλο αυτη την φορα με την ισχυ που θα ηθελα.+1
Περιμενε μερικους μηνες πρωτα, να δεις αν 'περασει' ο Ecoboost στο fiesta (εστω με την ηπια ρυθμιση στα 150αλογα θα ερχεται κουτι για το πλαισιο-δυνατοτητες του). Τα χρηματα που θα 'επενδυσεις' για να φτιαξεις ειτε διατηροντας το ατμοσφαιρικο ειτε προσθετοντας τουρμπο ή κομπρεσσορα, θα ειναι 'η μια η αλλη' -εφοσον βγει εργοστασιακο με ecoboost- και χωρις την σιγουρια-αξιοπιστια-ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ που θα σου παρεχει ο κατασκευαστης...
Αν βγει τελικα, κανε ανταλλαγη αν δεν σε καλυπτει το 120αρι, αν οχι και θες οπωσδηποτε να κρατησεις το αυτοκινητο, ψαξου σε οσο το δυνατον πιο κοντινες σε εργοστασιακες λυσεις,
μεγαλα ονοματα δηλαδη οπως πχ η Γερμανικη wolf που ασχολειται με ford πολλα χρονια(δεν ξερω αν εχει υποστηριξη στην χωρα μας βεβαια... ) -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Λοιπον καλοριζικο το fiesta.Το κιτ απο τη Montune θα το βρεις στην Ελλαδα?Γιατι δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν υπαρχει εδω βεβαια μπορει να κανω και λαθος.Τι ζαντες θες να βαλεις?Μην βαλεις πανω απο 17 μικρο αμαξι ειναι.Αν βαλεις μεγαλυτερη ζαντα θα κερδισεις σε πατημα αλλα θα εχεις μικρες επιπτωσεις στην επιταχυνση επειδη το αμαξι θα εχει παραπανω τριβη με το εδαφος..Thanks. . οχι οχι πανω απο 17 δεν βαζω με τπτ και ακομα και τις 17αρες τις μανισιες που ειδα σε fiesta μου φαινοντε λιγο μεγαλες για το αμαξι..οταν βρω χρονο θα βαλω φωτος γιατι ειμαι μεταξι νικελ μαυρο και ματ (λωριδα κοκκινη και οι 2) και απο οτι φαινετε μαλλον 16αρα με βλεπω να βαζω αλλα λιγο φαρδυτερη..
Οταν το αγοραζες δεν ηξερες τι επαιρνες? Γιατι δεν επαιρνες εξαρχης κατι καλυτερο?
Ειδικα δε σε ατμοσφαιρικο βελτιωση.... θα το πουλουσα και θα πηγαινα για κατι αλλο αυτη την φορα με την ισχυ που θα ηθελα.Μου αρεσε παρα πολυ η εμφανιση του και ειπα οτι 120 αλογακια καλα ειναι.. αλλα τελικα χρειαζομαι αλογα στο αιμα μου
-
ρε παιδια αξιζει??????
http://www.pumaspeed.co.uk/viewadvice.php?id=44
η μηπως
http://www.thaiautomaxx.com/2009/03/mou ... a-140.html
και ΑΝ υπαρχουν στην Ελλαδα ετσι...
α και...
http://www.autoblog.gr/2009/09/16/frank ... -6-liters/το κοστος το γνωριζει κανενας??
Μπορει να ειναι λιγο ακυρες οι ερωτησεις αλλα τωρα αρχισα λιγο να ψαχνομαι..
Νεο Ford Fiesta 2009 1.6 120hp