-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Μλκ δεν γινονται αυτα.... Σουπερ ο τυποςΟχι μνο παει στα κατσάβραχα, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΙ
-
-
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Watch a Finnish Bluegrass Band Cover Iron Maiden’s ‘The Trooper’ -
Παει πιο πολυ στα ΖΩΑ ή στον ΚΟΚ, αλλα εδω θα το δουν περισσοτεροι.
http://www.liveleak.com/view?i=eef_1403105207
Τυπος: Ειμαι μάγκας και αλανης
Τροχαία: ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ -
Δοκιμασε το στο Ελλαντα να δεις γλεντια!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Δοκιμασε το στο Ελλαντα να δεις γλεντια!Θα του παιρνανε το μηχανακι?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δοκιμασε το στο Ελλαντα να δεις γλεντια!
Θα του παιρνανε το μηχανακι?
Το τριτο το μακρυτερο...
-
-
-
Just another day in Astoria λεει στο τελος του βιντεο...
Επιβεβαιωσε τελικα το σκεπτικο μου οσο το εβλεπα του τι αραγε εχουν δει τα ματια τους εκει περα αχαχαχαχχα
Κλαιν μαιν το σκηνικο, ο τυπος καποιο προβλημα εχει (εγκεφαλικο η μη).
**Αυτο που με απασχολει ειναι ενα ματσο πιθηκια στα σχολια που τρωγονται για τις ελληνικες ομαδες.... ** -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Just another day in Astoria λεει στο τελος του βιντεο...Επιβεβαιωσε τελικα το σκεπτικο μου οσο το εβλεπα του τι αραγε εχουν δει τα ματια τους εκει περα αχαχαχαχχα
**Αυτο που με απασχολει ειναι ενα ματσο πιθηκια στα σχολια που τρωγονται για τις ελληνικες ομαδες.... **σε απασχολει κατι που γινεται σε καθε ελληνικο βιντεο? ακομη και αν δειχνει δυο βραχους να κανουν σεξ?
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Just another day in Astoria λεει στο τελος του βιντεο...Επιβεβαιωσε τελικα το σκεπτικο μου οσο το εβλεπα του τι αραγε εχουν δει τα ματια τους εκει περα αχαχαχαχχα
**Αυτο που με απασχολει ειναι ενα ματσο πιθηκια στα σχολια που τρωγονται για τις ελληνικες ομαδες.... **Δεν εχουν πάρει είδηση τα βιντεο του πιπιν
-
Ποτέ δεν κοιτάω τα σχόλια εν τω μεταξύ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ακομη και αν δειχνει δυο βραχους να κανουν σεξ?Εφτυσα τη μπυρα απο το μυτη γαμω το μπελα σου!!
Με απασχολει θελω να πω, που παντα σε καθε ελληνικο βιντεο, ειδικα οταν αφορα αθλητικα που τα πιθηκια χανουν τελειως το νοημα.
Για παραδεγμα.
Αεροσκαφος με 1 οπαδο του ΠΑΟΚ πεφτει. Μαχη με παοκια γαυρους βαζελους κτλ στα σχολια.
Δολοφονια ανηλικης με στυλο απο μαθητη που φοραγε ερυθρολευκο κασκολ... μαχη παλι απο οπαδους διαφορων ομαδωνκτλ ....
Εδω βλεπουμε ενα πρεζονι (η οτι ειναι τελοσπαντων) στη Ν. Υορκη που απειλει και κανει τα δικα του για ποσα λεπτα και δε τον μπουζουριασανε ενω οι περαστικοι που ηταν απλα θεατες, λενε και τα δικα τους....
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
ακομη και αν δειχνει δυο βραχους να κανουν σεξ?
Εφτυσα τη μπυρα απο το μυτη γαμω το μπελα σου!!
Με απασχολει θελω να πω, που παντα σε καθε ελληνικο βιντεο, ειδικα οταν αφορα αθλητικα που τα πιθηκια χανουν τελειως το νοημα.
Για παραδεγμα.
Αεροσκαφος με 1 οπαδο του ΠΑΟΚ πεφτει. Μαχη με παοκια γαυρους βαζελους κτλ στα σχολια.
Δολοφονια ανηλικης με στυλο απο μαθητη που φοραγε ερυθρολευκο κασκολ... μαχη παλι απο οπαδους διαφορων ομαδωνκτλ ....
Εδω βλεπουμε ενα πρεζονι (η οτι ειναι τελοσπαντων) στη Ν. Υορκη που απειλει και κανει τα δικα του για ποσα λεπτα και δε τον μπουζουριασανε ενω οι περαστικοι που ηταν απλα θεατες, λενε και τα δικα τους....
οχι δεν καταλαβες πως παει
haf vs every other air force γαμαω και δερνω να ουμ Haf is da best οταν εμεις σας δωσαμε jp8 εσεις πινατε hemo και τα λοιπα γνωστα
μετα πανε ολα τα αλλα βιντεο δεν παει να δειχνει πως γινεται η αλλαγη φυλου στα σχολια παντα θα δεις σας γαμει ο ολυμπιακος ο παοκ σας νικησε το 1998 Π.Χ
τα συνορα της ελλαδας ειναι στην ελαις στην πειραιως κτλ κτλ -
Αμα το εβλεπα αυτο στο Αρνεμ θα εκλαιγα....
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
-
-
A+++ would eat again.
Εχω να δω τετοια καρεκλιδια απο το 1941 με τον Μπελουσι.
Επικες ατακες απο τη γκομενα στο τελος:
- WTF just happened?
- Do I get a refund for my souvlaki??
-
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#