-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
...ωραιο βιντεο
-
Ήταν εύκολο να τον εντοπίσεις με το τηλ/μενο τον κροκόδειλο γιατί στο βίντεο φαίνεται απλά να το σήκωσες και να ήταν εκεί να λιάζεται.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@cruzakiasΉταν εύκολο να τον εντοπίσεις με το τηλ/μενο τον κροκόδειλο γιατί στο βίντεο φαίνεται απλά να το σήκωσες και να ήταν εκεί να λιάζεται.
Αφού αυτός τον πέταξε στην λίμνη...
Πως αλλιώς θα έβλεπε πλάνα από το καινούργιο του quadcopter στον ΣΚΑΙ
-
Και στον Independent : http://www.independent.co.uk/news/world ... 94507.html
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
...
ωραιο βιντεο
Σε ευχαριστώ Νίκο.>
Τα μέσα που αναπαράγουν το video σου το κάνουν με την άδειά σου;
Προφανώς αυτό είναι τεχνικά αδύνατο. Αν ρωτάς για τον ΣκαΪ, η απάντηση είναι ναι.
Για τράβα μερικά εξώδικα, όπου δεν έχουν πάρει την άδεια σου, μπας και σφήξουν λίγο οι κώλοι γιατί το κάθε τσουτσέκι κλέβει οτι θέλει, όποτε το θέλει!
Χαλαρά θα το έκανα στην θέση σου!Θάνο, είναι μια διαδικασία που δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Δουλεύω στην ενημέρωση 22 χρόνια και ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα όταν υπάρχει ''δυνατό'' θέμα.Ήταν εύκολο να τον εντοπίσεις με το τηλ/μενο τον κροκόδειλο γιατί στο βίντεο φαίνεται απλά να το σήκωσες και να ήταν εκεί να λιάζεται.
Αφού αυτός τον πέταξε στην λίμνη...
Πως αλλιώς θα έβλεπε πλάνα από το καινούργιο του quadcopter στον ΣΚΑΙ
Πάντως με το τετρακόπτερο έχω κάνει και live δορυφορικές μεταδόσεις εν πτήση, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ
πριν στην Ελλάδα (για έξω δεν ξέρω).
Για τον φίλο μας τον κροκόδειλο τώρα...Όταν πήγαμε για live στα λημέρια του και πριν στήσω τα δορυφορικά μηχανήματα, εντοπίσαμε κίνηση στα 60 μέτρα περίπου μέσα στην λίμνη. Προσπάθησα να δω τι συμβαίνει με κάμερα που έχει τηλεφακό, αλλά ήταν τέτοια η γωνία λήψης που δεν φαινόταν τίποτα. Τότε αποφάσισα να ψάξω με το κόπτερο, αφού κάτι υπήρχε εκεί και ο καιρός ήταν ιδανικός για να φανεί μέχρι και ο βυθός της λίμνης. Έτσι βλέπεις στο βίντεο οτι το απογειώνω και το κατευθύνω στο συγκεκριμένο σημείο. Όταν τον είδα στο μόνιτορ του τετρακόπτερου, το πετούσα περίπου στα 7 μέτρα και άρχισα να το κατεβάζω για να έχω κοντινό πλάνο του αφού η gopro όπως ξέρετε δεν έχει zoom. Όταν έφτασα στα 2μετρα περίπου, τρόμαξε και έφυγε.
Αυτό είναι όλο... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και στον Independent : http://www.independent.co.uk/news/world ... 94507.htmlΜέχρι και στην Independent έφτασε η χάρη μας...
-
Ισως το 'cruzakias' θα μπορουσε να ειναι στη μεση, και να κρυβει οτι χρειαζεται, ετσι ωστε να αγοραστει το 'καθαρο' βιντεο εναντι αντιτιμου.
-
Φίλε trident1971, όταν είσαι επαγγελματίας και σέβεσαι την δουλειά σου και τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι, τότε δεν τους«πουλάς» όταν τύχει να έχεις μια αποκλειστικότητα.
Το έδωσα λοιπόν στον ΣκάΪ και το έπαιξε πρώτος στην ''Πρώτη γραμμή'' στο ''Τώρα'' και στο ''Magazino'' χωρίς καμία έξτρα οικονομική απολαβή.
Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα το πουλούσα σε κάποιο άλλο μέσο αφήνοντας ξεκρέμαστους τους συνεργάτες μου.
Αυτό ορίζει ο δικός μου κώδικας επαγγελματικής ηθικής και έτσι λειτουργώ τα τελευταία 22 χρόνια που εργάζομαι στην ενημέρωση.
Πάντως τα τελευταία χρόνια με την επανάσταση του ίντερνετ είναι σχεδόν αδύνατο να κρατηθεί η αποκλειστικότητα κάποιου θέματος ή πλάνου ή φωτογραφίας. Χαρακτηριστικά σας λέω ότι πριν ακόμα προλάβουμε να γυρίσουμε στο Ηράκλειο, αργά το μεσημέρι, το πλάνο έπαιζε ζουμαρισμένο (κλόπιραΪτ) ή όπως ήταν από το live του Σκαι, σχεδόν παντού. -
Αυτό είναι το video με την τηλεμετρία fpv του drone. Το ύψος το δείχνει μείον επειδή ήμουν πιο ψηλά από το σημείο που πετούσε.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Πάντως με το τετρακόπτερο έχω κάνει και live δορυφορικές μεταδόσεις εν πτήση, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ
πριν στην Ελλάδα (για έξω δεν ξέρω).
Για τον φίλο μας τον κροκόδειλο τώρα...Όταν πήγαμε για live στα λημέρια του και πριν στήσω τα δορυφορικά μηχανήματα, εντοπίσαμε κίνηση στα 60 μέτρα περίπου μέσα στην λίμνη. Προσπάθησα να δω τι συμβαίνει με κάμερα που έχει τηλεφακό, αλλά ήταν τέτοια η γωνία λήψης που δεν φαινόταν τίποτα. Τότε αποφάσισα να ψάξω με το κόπτερο, αφού κάτι υπήρχε εκεί και ο καιρός ήταν ιδανικός για να φανεί μέχρι και ο βυθός της λίμνης. Έτσι βλέπεις στο βίντεο οτι το απογειώνω και το κατευθύνω στο συγκεκριμένο σημείο. Όταν τον είδα στο μόνιτορ του τετρακόπτερου, το πετούσα περίπου στα 7 μέτρα και άρχισα να το κατεβάζω για να έχω κοντινό πλάνο του αφού η gopro όπως ξέρετε δεν έχει zoom. Όταν έφτασα στα 2μετρα περίπου, τρόμαξε και έφυγε.
Αυτό είναι όλο...Δεν μπορείς να προσαρμόσεις άλλη κάμερα ή φωτογραφική μηχανή με βίδεο, για καλλίτερα αποτελέσματα, αφού όπως λές τον πλησίασες στα 2-3μέτρα;
Πάντως το βίδεο είναι πολύ καλό! -
-
Και του ζητάνε $250.000....
-
-
-
Το πιο πιθανό είναι να κυνηγούσαν κάποιο κοπάδι ψάρια. Τα δελφίνια λειτουργούν οργανωμένα.
-
Ο Σήφης μου έκανε και πάλι τη χάρη και στήθηκε να τον κινηματογραφήσω με το drone μου, σε μία από τις όχθες της λίμνης.
Στο νέο μου video έκανα εναέρια πλάνα του Σήφη από το απέναντι βουνό!! Σε απόσταση περίπου 300 μέτρα!! Κατέβασα το κόπτερο ανάμεσα σε ξερούς θάμνους, σχεδόν 1 μέτρο από το νερό και από τον κροκόδειλο....Αυτός κρύφτηκε πίσω από ένα ξερό θάμνο, άνοιξε το στόμα και περίμενε.... -
Ακόμα δεν τον πιάσανε τον κροκόδειλο;;;;;
-
Κάτσε ρε. Ασε να βγάλει ο cruzakias κανα φράγκο.
-
@j.marr, Ροφός είναι, που του έβαλα στολή κροκόδειλου και του έδωσα εντολή να περνάει μπροστά από το κόπτερο όταν κινηματογραφώ.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ακόμα δεν τον πιάσανε τον κροκόδειλο;;;;;Τώρα θα πλακώσουν οι κροκοδειλάκηδες και θα πέσει το κυνηγητό της αρκούδας....Τί τους πειράζει το ζωντανό ? Πλάκα κανω βέβαια αφου πρέπει να ζει σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον.
Πάντως οι Έλληνες ειδικοί ( βλ. Λιμπεράκης )επίτηδες δεν χρησιμοποίησαν άλλες πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να μην ταλαιπωρηθεί ο Σήφης.
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#