-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
το είδα τέσσερις φορές ..
φαπ φαπ φαπ
fixed ...
-
-
Ο χρήστης Baddie έγραψε:
Τι ουστ ρε καλά κάνει ο άνθρωπος. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο... Στα κλαμπ που πάω εδώ και πίνω σχετικά μπόλικη μπύρα, πάω 3 φορές τουαλέτα και η κάθε μία φορά για ένα πουτσοκατουρο κοστίζει 50 λεπτά. Δηλαδή στην Ελλάδα που δε παίρνουν λεφτά είναι μαλάκες δηλαδή?
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου
Απλά εκεί που πήγε ο τύπος ήταν πεντακάθαρη η τουαλέτα σε σχέση με τουαλέτες που υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα.
Και τα λεφτά τα δίνει ο πολίτης όταν μπαίνει στην τουαλέτα για να διατηρείται καθαρή.Αυτή η τουαλέτα είναι ιδιωτική. Δε φτάνει που του αφήνεις λεφτά στο μαγαζί του θέλει λεφτά και για τη τουαλέτα? Δε σφαξαμε κύριε και τη βιτρίνα σου κατουράω αμα λάχει...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι ουστ ρε καλά κάνει ο άνθρωπος. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο... Στα κλαμπ που πάω εδώ και πίνω σχετικά μπόλικη μπύρα, πάω 3 φορές τουαλέτα και η κάθε μία φορά για ένα πουτσοκατουρο κοστίζει 50 λεπτά. Δηλαδή στην Ελλάδα που δε παίρνουν λεφτά είναι μαλάκες δηλαδή?
Απλά εκεί που πήγε ο τύπος ήταν πεντακάθαρη η τουαλέτα σε σχέση με τουαλέτες που υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα.
Και τα λεφτά τα δίνει ο πολίτης όταν μπαίνει στην τουαλέτα για να διατηρείται καθαρή.Αυτή η τουαλέτα είναι ιδιωτική. Δε φτάνει που του αφήνεις λεφτά στο μαγαζί του θέλει λεφτά και για τη τουαλέτα? Δε σφαξαμε κύριε και τη βιτρίνα σου κατουράω αμα λάχει...
Το να μην ξαναπάς είναι βέβαια πολύ πολύπλοκο για το απλο ανθρώπινο μυαλό.
-
Είναι σαν μονοπώλιο τουλάχιστον εδώ. ..
Στάλθηκε από το βότσαλο.
-
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=dc8_1360094333
στη φαση με τη χελωνα και το κουταβι έκλαψα απο τα γελια...
-
-
-
-
βλεπεις πως να βαζεις τα μπαλακια στην τρυπα....
-
-
«Gracias Grecia»
Μπορεί αρκετοί να λοιδορούν την Ελλάδα λόγω της κρίσης, ωστόσο υπάρχουν και πολλοί που αναγνωρίζουν την προσφορά της στην ανθρωπότητα και θέλησαν να την ευχαριστήσουν.Ισπανοί μαθητές, φοιτητές και καθηγητές ετοίμασαν ένα συγκλονιστικό βίντεο ευχαριστώντας την Ελλάδα για τη φιλοσοφία, τις λέξεις, τα μαθηματικά, τη μουσική κ.λ.π.
«Ευχαριστούμε Ελλάδα κληρονομιά μας» («”Gracias, Grecia” Nuestra herencia») είναι ο τίτλος του βίντεο, ενώ στην αρχή του ένας καθηγητής λέει: «Περισσότερα πράγματα από όσα νομίζετε είναι ελληνικά».
Gracias Espagna
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
«Gracias Grecia»
Μπορεί αρκετοί να λοιδορούν την Ελλάδα λόγω της κρίσης, ωστόσο υπάρχουν και πολλοί που αναγνωρίζουν την προσφορά της στην ανθρωπότητα και θέλησαν να την ευχαριστήσουν.Ισπανοί μαθητές, φοιτητές και καθηγητές ετοίμασαν ένα συγκλονιστικό βίντεο ευχαριστώντας την Ελλάδα για τη φιλοσοφία, τις λέξεις, τα μαθηματικά, τη μουσική κ.λ.π.
«Ευχαριστούμε Ελλάδα κληρονομιά μας» («”Gracias, Grecia” Nuestra herencia») είναι ο τίτλος του βίντεο, ενώ στην αρχή του ένας καθηγητής λέει: «Περισσότερα πράγματα από όσα νομίζετε είναι ελληνικά».
Gracias Espagna
Πολύ ωραίο βίντεο
-
Κάτι πρέπει να γίνει πλέον με την περίφραξη στην Εγνατία Οδό στο κομμάτι Γρεβενών - Σιάτιστας - Καστοριάς
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
«Gracias Grecia»
Gracias Espagna
Ακραίοι, φασίστες, εθνικιστές, αμμόρφωτοι και σωβινιστές.....
-
Αλλο ενα....Οχι τίποτ΄αλλο, αλλα επειδή αρκετά αυτομαστιγωνόμαστε (και ορθώς ως ενα βαθμό), ας κανουμε ενα διάλειμμα..
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για άλλο το κλικάρισα, άλλο μου δείξατε...
και εγω την πατησα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Για άλλο το κλικάρισα, άλλο μου δείξατε...
και εγω την πατησα
Εγώ πρώτος την πάτησα ...
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#