-
Καμπ πολύ ωραιο το βιδεο. και το μρ2 σαν παιχνιδάκι το εχεις
σε επιδόσεις πού βρισκεται σε σχεση με ένα σ2000;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Καμπ πολύ ωραιο το βιδεο. και το μρ2 σαν παιχνιδάκι το εχειςσε επιδόσεις πού βρισκεται σε σχεση με ένα σ2000;
Με stock S2K δεν υπαρχει επαφη, αμα ειναι γαργαλημενο αρκετα κατι γινεται ... Απο ρολ αυτα βεβαια γιατι απο σταση ειναι αδικο για το S
Ευχαριστω για τα ομορφα σχολια btw, μην σου φαινεται παιχνιδακι παντως ... μου φευγει ο κωλος εκει μεσα
-
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Καμπ πολύ ωραιο το βιδεο. και το μρ2 σαν παιχνιδάκι το εχεις
σε επιδόσεις πού βρισκεται σε σχεση με ένα σ2000;
Με stock S2K δεν υπαρχει επαφη, αμα ειναι γαργαλημενο αρκετα κατι γινεται ... Απο ρολ αυτα βεβαια γιατι απο σταση ειναι αδικο για το S
Ευχαριστω για τα ομορφα σχολια btw, μην σου φαινεται παιχνιδακι παντως ... μου φευγει ο κωλος εκει μεσα
σωπα ρε θηρίο τι φοράει απάν;
-
-
Φυσικη ξανθια !!
-
@Kαμπας,τελειο το βιντεο...Πως ανεβαζει ετσι,ξυραφι
-
Ευχαριστω Soc, Joe το δικο μου αυτοκινητο πλεον δεν το λες και εργοστασιακο ...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Σε πόσο χρόνο θα διανύσω 80 μίλια αν τρέχω με 80 μίλια την ώρα;Oχι ρε μεγαλε δεν την τραβας βιντεκακι και το ανεβάζεις στο you tube,την χωρίζεις άμεσως και φευγεις τρεχοντας να μη σε κολλήσει και σένα!
-
-
«Το πέος σου είναι μια αποκάλυψη. Είμαι εύκαιρη να δουλέψω μαζί του οποιαδήποτε στιγμή»,
δήλωσε η Charlize Theron, χωρίς ντροπή....Δείτε το βίντεο στο 2:00...
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Ποιος ξέρει τι ουσίες παίρνουν και είναι σε τέτοια κατάσταση.
-
-
-
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://vimeo.com/38778207We are Provatous. We are Religion. We Forgive. We Forget . We vote you again. Expect us.
-
είδες το βίντεο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είδες το βίντεο;Όχι, απλώς πιάστηκα από το λινκ σου για να ποστάρω την μαλακία μου, την οποία έψαχνα αφορμή να πασάρω στο φόρουμ επειδή μου άρεσε τις προάλλες που το είδα στο FB.
Κακώς το έλαβες ως σχόλιο για το ποστ σου. -
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#