-
Μια βοήθεια, αν και δεν ταιριάζει εδώ μάλλον (bill αν σου έρχεται κάποιο πιο κατάλληλο τοπικό κάνε τον κόπο )
η αδερφή μου δίνει εξετάσεις στο σχέδιο στην Καλλιθέα, και ψάχνουν για ένα ξενοδοχείο που να βολεύει.
Σκεφτόμουν κάτι στην Συγγρού, βολεύει?μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι?
απλά να είναι καθαρό τπτ άλλο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μια βοήθεια, αν και δεν ταιριάζει εδώ μάλλον (bill αν σου έρχεται κάποιο πιο κατάλληλο τοπικό κάνε τον κόπο )η αδερφή μου δίνει εξετάσεις στο σχέδιο στην Καλλιθέα, και ψάχνουν για ένα ξενοδοχείο που να βολεύει.
Σιγουρα δεν ειναι περιοχη με κλασσικα ξενοδοχεια...δεν ξερω κανεναν να εχει μεινει ποτε στην Καλλιθέα!
Προσεχετε μην βρεθειτε σε κανενα ημιδιαμονηςΣτην Συγγρου υπαρχουν,αλλα ας πουμε θα θελατε να πατε στο Ledra Marriot;Μαλλον οχι.
Ισως καποιο ξενοδοχειο στο Παλαιο Φαληρο;
Μαλλον πρεπει να μας πεις που ακριβως ειναι οι εξετασεις
-
Στη Βενιζέλου γύρω στο 276 αν θυμάμαι καλά.
Ο χαντρής? στη συγγρού τί λέει?
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Θα εχουμε στη διαθεση μας ~3,5 μερες.
Την πρωτη θα ειμαστε καθ οδον απο Μοζελ (Ενκιρχ) προς Αμστερνταμ (με σταση στην Κολωνια).
Θα εχουμε μετα 3 πληρεις μερες εκει. Την ημερα της αναχωρησης δεν μπορουμε μαλλον να δουμε τιποτα.
Φτιαχνουμε δηλ. προγραμμα 3 ημερων:
1 ημερα Αμστερνταμ.
1 ημερα Βελγιο(;) Μπριζ, Βρυξελλες, τι αλλο;;;
1 ημερα ολλανδικα περιχωρα(;) Που(;)Θα εχουμε 4 παιδακια, οποτε μας ενδιαφερουν (και) δραστηριοτητες για 7-10χρονα.
εφόσον έχουμε παιδάκια στο πρόγραμμα, επιβάλλεται η επίσκεψη στην χάγη στο madurodam
το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα για 3 μέρες είναι πολύ σφιχτό.
ολλανδικά περίχωρα στην περιοχή που θα κινηθείς δεν θα έλεγα ότι έχει κάτι αξιόλογο, θα μπορούσες να πας προς τα λιβάδια με τις τουλίπες καθ οδόν για χάγη, μόνο που δεν έχει τουλίπες τώρα αν βγεις απ τον αυτοκινητόδρομο πάντως θα δεις λιβάδια κλπ
Προσωπικά θα σταμάταγα στο Leiden, είναι απ τις πιο όμορφες πόλεις της ολλανδίας.
Μια ιδέα για πρόγραμμα Βέλγιο-Ολλανδία ειναι Amsterdam ( θα έκανα 2 διανυκτερεύσεις αν είχα σκοπό να βάλω μουσεία στο πρόγραμμα), αναχώρηση πρωί για χάγη με στάση στο leiden, χάγη για τα πιτσιρίκια, και μετά gent ή Brugge μέσω των φραγμάτων οπου θα μπορέσετε να δείτε και όλα τα αντιπλημμυρικά έργα του delta projekt και άφιξη το βράδυ σε μια απ τις δύο.
Βρυξέλλες είναι no go για μένα, τπτ το ιδιαίτερο για να χάσεις χρόνο προς τα εκεί
για πες μου πως σου φαίνεται αυτό, για να συζητήσουμε λεπτομέρειες αν είναι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποσες μερες θα κατσεις εκει και πηρες 2 μπαουλα ρουχα?ισπανια θα σαι αξυριστος καμια βδομαδα, απλυτος 5-6 μερες και θα υιοθετησεις ενα καγκουρογυφτε στυλ για να κανεις blend in
σοβαρα τωρα για τα κιλα παιζει να σαι και εκτος οριου αν εννοεις εκεινες τις μεγαλες βαλιτσες
5 μηνες.
Αμα βαλω κανα βασικο συμπραγαλο παραπανω κιολας θα παει παραπανω !
2€ το κιλο ειναι απο οτι διαβαζω -
Στη Βενιζέλου γύρω στο 276 αν θυμάμαι καλά.Ο χαντρής? στη συγγρού τί λέει?
Η Βενιζέλου ειναι η πρωην Θησέως (ολοι ετσι την ξερουν).
Ο Χανδρής ειναι το Metropolitan Hotel (επισης ολοι Χανδρης το ξερουν),ειναι βεβαια πιασοκολέ.
Απο τα ακριβά ξενοδοχεία ειναι το πιο κοντινό στο νουμερο 276.Τα πια κοντινα και οικονομικα φαινονται να ειναι το Nestorion Hotel και το Platon Hotel,μην με ρωτησεις εαν ειναι καλα,δεν εχω ιδεα.
-
πιασοκολέ ε?
thx τίγρηκάποιος που να ξέρει ρε παιδιά ?
-
Ριξε μια ματια κατα Κουκακι-Πλακα μερια ,δεν εχω κατι συγκεκριμενο να σου προτεινω αλλα απο οσα γνωριζω εχει αρκετα σε προσιτες τιμες κ λογω θεσης μαλλον σε εξυπηρετει .
-
Τα περισσότερα 'οικονομικά' στην Καλλιθέα, Συγγρού, παραλιακή, τα επισκέπτονται ζευγαράκια, οπότε πέρα από το ότι θα ακούει διάφορα όλη νύχτα, θα σιχαίνεται να ακουμπάει και οτιδήποτε.
Τα είχα ψάξει όλα σε εκείνη την ακτίνα μια περίοδο καθώς κατέβαινε ένας πωλητής από Θεσ/νική (στην εταιρία που ήμουν τότε) και επειδή είχα την ευθύνη για οτιδήποτε είχε να κάνει με προμηθευτές και έξοδα της επιχείρησης, έπρεπε να του βρω ένα οικονομικό δωμάτιο.
Τελικά του βρήκα ένα όσο το δυνατόν καλύτερο (σε σχέση με το οικονομικό όριο βέβαια) αλλά και πάλι το επόμενο πρωί που ήρθε από την εταιρία ακούσαμε τα μπινελίκια του (μεταξύ σοβαρού κ αστείου) για το δωμάτιο (κυρίως ως προς τα διάφορα που άκουγε όλο το βράδυ)
Μέχρι τι ποσό θέλετε να κινηθείτε;
-
2 βραδιές θέλουν να μείνουν, κανα 70-80 το τρίκλινο και να υπάρχει παρκινγκ ή στο ξενοδοχείο ή κάπου κοντά
αυτό που είπε ο τίγρης το ξέρεις? (το νεστόριον, στις κριτικές από πελάτες έδειχνε σχετικά καλό και με πρωινό)
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τα περισσότερα 'οικονομικά' στην Καλλιθέα, Συγγρού, παραλιακή, τα επισκέπτονται ζευγαράκια, οπότε πέρα από το ότι θα ακούει διάφορα όλη νύχτα, θα σιχαίνεται να ακουμπάει και οτιδήποτε.Τα είχα ψάξει όλα σε εκείνη την ακτίνα μια περίοδο καθώς κατέβαινε ένας πωλητής από Θεσ/νική (στην εταιρία που ήμουν τότε) και επειδή είχα την ευθύνη για οτιδήποτε είχε να κάνει με προμηθευτές και έξοδα της επιχείρησης, έπρεπε να του βρω ένα οικονομικό δωμάτιο.
Τελικά του βρήκα ένα όσο το δυνατόν καλύτερο (σε σχέση με το οικονομικό όριο βέβαια) αλλά και πάλι το επόμενο πρωί που ήρθε από την εταιρία ακούσαμε τα μπινελίκια του (μεταξύ σοβαρού κ αστείου) για το δωμάτιο (κυρίως ως προς τα διάφορα που άκουγε όλο το βράδυ)
Μέχρι τι ποσό θέλετε να κινηθείτε;
3ΧΧΧ 25€ 3 ωριτσες
-
η αδερφή μου δίνει εξετάσεις στο σχέδιο στην Καλλιθέα, και ψάχνουν για ένα ξενοδοχείο που να βολεύει.
Απορω παντως με τη γαιδουρια εδω μεσα. Δεν εχει βρεθει ουτε ενα ατομο προθυμο να την φιλοθενησει...?
-
Για τα συγκεκριμένα δεν έχω άποψη. Πάντως από την τοποθεσία που είναι το μεν nestorion, εκεί κάτω το βράδυ είναι λίγο κάπως...
Το δε Platon και μόνο που έχει τόσους καθρέφτες το δωμάτιο...
Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα κάποιες κριτικές...
http://www.booking.com/hotel/gr/nestorion-hotel-athens.html?aid=332650&label=hotel-28661_facilities-1&utm_source=tripad&utm_medium=SPPC&utm_content=facilities&utm_term=hotel-28661&lang=el&#HotelFacilitieshttp://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g189400-d631344-Reviews-Platon_Hotel-Athens_Attica.html
Πάντως να ξέρεις οι φωτογραφίες είναι πολλές φορές παραπλανητικές.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Απορω παντως με τη γαιδουρια εδω μεσα. Δεν εχει βρεθει ουτε ενα ατομο προθυμο να την φιλοθενησει...?
είπα να μην το πώ για να μην χαρακτηριστώ καβατζόπουστας, η ελληνική φιλοξενία έχει πάει περίπατο
-
Φιλοξενια παρέχεται μονο με την επίδειξη πρόσφατης ολόσωμης φώτο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλοξενια παρέχεται μονο με την επίδειξη πρόσφατης ολόσωμης φώτοκαλύτερα όμως ρώτα και τους όρους
Αλλιώς τι νομίζεις... θα είχε κλείσει το ζήτημα -
κοίτα, επειδή εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις δε ισχύει το ίδιο για όλους
Μάλλον στο Νεστόριο θα μείνουν, τώρα αν προκύψει τπτ ύποπτο, ε΄, μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι κι αυτό
-
φτηνές πρακτικές για ψάρεμα
Έξυπνα παλληκάρια είναι, θα τη δουν τη φάκα (ελπίζω)
-
εφόσον έχουμε παιδάκια στο πρόγραμμα, επιβάλλεται η επίσκεψη στην χάγη στο madurodam
το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα για 3 μέρες είναι πολύ σφιχτό.
ολλανδικά περίχωρα στην περιοχή που θα κινηθείς δεν θα έλεγα ότι έχει κάτι αξιόλογο, θα μπορούσες να πας προς τα λιβάδια με τις τουλίπες καθ οδόν για χάγη, μόνο που δεν έχει τουλίπες τώρα αν βγεις απ τον αυτοκινητόδρομο πάντως θα δεις λιβάδια κλπ
Προσωπικά θα σταμάταγα στο Leiden, είναι απ τις πιο όμορφες πόλεις της ολλανδίας.
Μια ιδέα για πρόγραμμα Βέλγιο-Ολλανδία ειναι Amsterdam ( θα έκανα 2 διανυκτερεύσεις αν είχα σκοπό να βάλω μουσεία στο πρόγραμμα), αναχώρηση πρωί για χάγη με στάση στο leiden, χάγη για τα πιτσιρίκια, και μετά gent ή Brugge μέσω των φραγμάτων οπου θα μπορέσετε να δείτε και όλα τα αντιπλημμυρικά έργα του delta projekt και άφιξη το βράδυ σε μια απ τις δύο.
Βρυξέλλες είναι no go για μένα, τπτ το ιδιαίτερο για να χάσεις χρόνο προς τα εκεί
για πες μου πως σου φαίνεται αυτό, για να συζητήσουμε λεπτομέρειες αν είναιMadurodam, Nemo στο Amsterdam θα παμε σιγουρα.
Το Leiden δεν το ειχα ακουσει, απ' οτι ειδα ειναι εξαιρετικο και εχει και ενα πολυ καλο μουσειο φυσικης ιστοριας. Βολευει και το δρομολογιο, πιστευω θα παμε.
Για τα φραγματα δεν ξερω, οι αλλοι 3 ενηλικες θελουν να παμε. Φοβαμαι οτι περιμενουν κατι πιο εντυπωσιακο απο αυτο που θα δουμε...
Μπριζ τελικα λεμε να παμε, τη μερα που θα πηγαινουμε απο Γερμανια προς Ολλανδια. Αν γειωσουμε τις Βρυξελλες, βγαινει ανετα, αλλιως χλωμα.
Οι διανυκτερευσεις ειναι ηδη κανονισμενες, κοντα στο αεροδρομιο του Αμστερνταμ.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, αν εχω αλλες ερωτησεις θα επανελθω.
Απο τι παιζει;
-
Μάλλον στο Νεστόριο θα μείνουν, τώρα αν προκύψει τπτ ύποπτο, ε΄, μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι κι αυτό
Αν δεν περασουν τις εξετασεις, να μην εχουν και μια εναλλακτικη οδο;
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ