-
η aegean προτεινεται;
-
Καλησπέρα, τι γνωρίζετε από ξενοδοχεία στο Λονδίνο και τι προτείνετε? Ενδιαφέρομαι με την παρέα μου να πάμε το πρώτο 5ημερο του Μάη (κοινώς να πιάσουμε τον Μάη )
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλησπέρα, τι γνωρίζετε από ξενοδοχεία στο Λονδίνο και τι προτείνετε? Ενδιαφέρομαι με την παρέα μου να πάμε το πρώτο 5ημερο του Μάη (κοινώς να πιάσουμε τον Μάη )
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠοσα λιρονια /ημερα διαθετετε;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κοίτα θέλουμε ξενοδοχείο με άνεση , τα χόστελ είναι ξεγραμμένα. Να πώ περίπου 100€ μαξ/άτομο για το ξενοδοχείο?
-
Τι λέει η Στοκχόλμη μέσα Μαΐου ?
-
Κοίτα θέλουμε ξενοδοχείο με άνεση , τα χόστελ είναι ξεγραμμένα. Να πώ περίπου 100€ μαξ/άτομο για το ξενοδοχείο?
Νομιζω με ανεση κ max. 160-170 £ ανα δωματιο την βραδια μονο σε στιλ ibis θα βρειτε. Για Λονδινο μια χαρα ειναι , basic , καθαρα και value for money..
-
Εγώ οταν πάω London για value for money πάω The Cumberland Hotel.
Marble Arch station, oxford street σε απόσταση αναπνοής, Mayfair για βολτούλα δίπλα, λιβανέζικα για κανά γύρο ή κανά μπακλαβά σε απόσταση dt. -
Εξαρταται τι θεωρεις vfm..
Ωραιο φαινεται , εβαλα δοκιμαστικα για 2κλινο για 5 νυχτες απο 1η Μαιου που θελει ο φιλος παραπανω κ βγαζει τιμη 1360 ευρω το δικλινο συνολικα
Σου λενε θελουν max 100€/ο καθενας τους ανα ημερα.. -
Ωραίο ξενοδοχείο , η τιμή ήταν λίγο περίεργη. ΣΥγκάλεσα έκτακτο συμβούλιο στο σπίτι για να δούμε τι θα κάνουμε με το μπάτζετ 4 άτομα είμαστε.
-
Για τσέκαρε για Premier Inn, αν και πιστεύω 'άργησες' για καλή τιμή.
-
Εξαρταται τι θεωρεις vfm..
Ωραιο φαινεται , εβαλα δοκιμαστικα για 2κλινο για 5 νυχτες απο 1η Μαιου που θελει ο φιλος παραπανω κ βγαζει τιμη 1360 ευρω το δικλινο συνολικα
Σου λενε θελουν max 100€/ο καθενας τους ανα ημερα..Το λονδινο ειναι πολυ ακριβο. 150 λιρες για μονοκλινο ειναι λογικη τιμη για αυτα που προσφερει. Φυσικα αν θελεις φθηνα ξενοδοχεια με μεγαλα δωματια δεν θα βρεις στο λονδινο.
-
Δεν αντιλεγω. Σαν ξενοδοχειο μια χαρα . Ευτυχως οποτε παω μενω στους κουμπαρους μου. Γι αυτο ειπα για ibis.
Υ.γ
Το ξενοδοχειο στην Πολη α π ι σ τ ε υ τ ο... Οποιος θελησει θα του το στειλω. Απο εδω στελνω τωρα πριν λιγο μπηκαμε δωματιο.. -
Ωραίο ξενοδοχείο , η τιμή ήταν λίγο περίεργη. ΣΥγκάλεσα έκτακτο συμβούλιο στο σπίτι για να δούμε τι θα κάνουμε με το μπάτζετ 4 άτομα είμαστε.Μπες στο site τους κατευθείαν, και χτυπά offers! Νομίζω το έχει στα 1000 για 5 βραδυα με πρωινό. No refundable, αλλα αν είσαι αποφασισμένος ειναι καλο trade.
-
Μόνο σε μένα αρέσουν τα B&Bs? Φθηνότερα και σαφώς πιο cosy.
-
Αυτό?? http://www.booking.com/hotel/gb/hogarth ... 347;dcid=1
@ Δία κάντο λιανά, είμαι άσχετος
@ Cpp ευχαριστώ -
Ελπιζω να πηγες για δουλεια γιατι τοσα λεφτα για να τρως την μαυριλα του Λονδινου...
-
Δεν αντιλεγω. Σαν ξενοδοχειο μια χαρα . Ευτυχως οποτε παω μενω στους κουμπαρους μου. Γι αυτο ειπα για ibis.Υ.γ
Το ξενοδοχειο στην Πολη α π ι σ τ ε υ τ ο... Οποιος θελησει θα του το στειλω. Απο εδω στελνω τωρα πριν λιγο μπηκαμε δωματιο..Λονδίνο είσαι? ΣΤείλε ένα πμ να μπεί στις επιλογές
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο σε μένα αρέσουν τα B&Bs? Φθηνότερα και σαφώς πιο cosy.1000 φορές στο σταθμό του τρένου, να κοιμηθείς πάνω στη βαλίτσα Είχα άσχημη εμπειρία απο Βed and Βreakfast στο Λονδίνο, γι'αυτό. Από κει και πέρα, είναι καθαρά θέμα χρημάτων, διαθεσιμότητας και μετά προτίμησης.
-
Αυτό?? http://www.booking.com/hotel/gb/hogarth ... 347;dcid=1
@ Δία κάντο λιανά, είμαι άσχετος
@ Cpp ευχαριστώΣε πια περιοχη θελεις να εισαι; Ποσες μερες; Για πιο λογο? διασκεδαση ή μουσεια;
-
@ Δία κάντο λιανά, είμαι άσχετοςhttp://www.trivago.co.uk/?iSemThemeId=8 ... 4013871511
Ελπιζω να πηγες για δουλεια γιατι τοσα λεφτα για να τρως την μαυριλα του Λονδινου...
Ρε συ μην είσαι προκατειλημμένος! Στον περισσότερο κόσμο αρέσει το Λονδίνο! Πάρα πολύ!!!
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ