-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Πάντως ποτέ ως τώρα δεν την έχω πατήσει με το booking, Τυχερός ; δεν ξέρω ...
Βέβαια παίζω συνδυαστικά με το tripadvisorΑν έχω όμως το χρόνο, θα τσεκάρω μέσω booking 5 ξενοδοχεία που μου αρέσουν και μετά θα κάνω τηλεφωνική κρατηση.
Αυτό κάνω τα 2 τελευταία χρόνια
+1,μερικές φορές έχω και καλύτερη τιμή απο το booking!!
-
ρε σεις κανείς δεν έχει πάει Κων/πολη ?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε σεις κανείς δεν έχει πάει Κων/πολη ?Δεν βολεύει η Instanbul , έχει πάει ένας συνφορουμίτης.
-
ποιος ρε συ?
-
Eγω πήγα και είχα μείνει σε καταπληκτικό ξενοδοχείο σε εξαιρετικό σημείο (στη μέση περίπου της Ιστικλάλ ένα δρόμο παράλληλα) και σε ασύλληπτη τιμή. Εκαναν τότε ανακαίνιση και μας το είχαν αφήσει στα 60 με πρωινό μπουφέ. Μπηκα να το ξαναδω για να σου το προτείνω καθώς είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος και η τιμή πήγε σχεδόν στα 100!!!
Αλλά από εκεί που έπαιρνα το πρωινό μου στο υπόγειο με τα συνεργεία τώρα είναι από ότι βλέπω
Αν σε έψησε και δε χαλιέσαι με την τιμή πάτα τη φωτο
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:lol: ποιος ρε συ?Cosneo
-
ευχαριστώ !!!
από εστιατόρια κ.λ.π θυμάσαι τπτ? -
Ειχα φάει στο Balik Pazari που ήταν τσιμπημένα αλλα καλά (δε θυμάμαι που) και είχε και ρακή. Συνήθως όμως έτρωγα στα μαγερειά της Ιστικλάλ χωρίς αλκοόλ όμως. Γενικά τσιμπολογούσα όλη τη μέρα, θα πας και θα καταλάβεις τι λέω
-
Μόλις (που λέει ο λόγος) γύρισα από ταξίδι 5 ημέρες στην Πόλη...
Το καλό ήταν πως δεν πλήρωσα εισητήρια και ξενοδοχείο (δώρο)
Έχω ένα αρχείο doc δικό μου, σαν οδηγό, μιας και οργάνωσα μόνος μου το ταξίδι.
Μπορώ να σου πώ πολλά και διάφορα. Πότε θα πάς; Να σου στείλω τις σημειώσεις μου.
Για να καταλάβεις, 5 ημέρες και δεν μπήκα ούτε μια φορά σε ταξί!! Κινήθηκα με ΜΜΜ και μια χαρά όλα.
Στείλε ΠΜ και αν θές email.
-
εχεις π.μ
-
Από τα ψαξίματα που έκανα, καλός και σωστός αποδείχτηκε ο
http://www.turkeytravelplanner.com/go/Istanbul/
Ξεκίνα από εδώ και τα λέμε...
-
Ψάχνω να βρω εισητήριο για γυρισμό και βρίσκω κάτι κουλές τιμές με pegasus μέσω Κων/πολης με 90 €
Επειδή έχω και εναν καλό φίλο εκει ψήνομαι να κάνω μια διανυκτέρευση
-
στα 90 περιλαμβάνεται η αποσκευή?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ψάχνω να βρω εισητήριο για γυρισμό και βρίσκω κάτι κουλές τιμές με pegasus μέσω Κων/πολης με 90 €Επειδή έχω και εναν καλό φίλο εκει ψήνομαι να κάνω μια διανυκτέρευση
Εχε υπόψη σου ότι η Pegasus δεν πηγαίνει στο Ατατούρκ (IST) αλλά στο Sabiha Gokcen (SAW) και, απ΄όσο ξέρω, είναι λίγο ιστορία να πας στο Ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης (επειδή λες για stopover / 1 διανυκτέρευση)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
... και, απ΄όσο ξέρω, είναι λίγο ιστορία να πας στο Ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης (επειδή λες για stopover / 1 διανυκτέρευση)Το μόνο ουσιαστικά διαθέσιμο μέσο και με πυκνά δρομολόγια αλλά ασφυκτικά γεμάτο στις ώρες αιχμής είναι το Metrobus και με πολλές στάσεις. Για λεωφορεία έχει αλλά δεν ...
Μέχρι να συνδεθεί το Μετρό τους με τις Ευρωπαϊκές γραμμές βέβαια ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ψάχνω να βρω εισητήριο για γυρισμό και βρίσκω κάτι κουλές τιμές με pegasus μέσω Κων/πολης με 90 €
Επειδή έχω και εναν καλό φίλο εκει ψήνομαι να κάνω μια διανυκτέρευση
Εχε υπόψη σου ότι η Pegasus δεν πηγαίνει στο Ατατούρκ (IST) αλλά στο Sabiha Gokcen (SAW) και, απ΄όσο ξέρω, είναι λίγο ιστορία να πας στο Ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης (επειδή λες για stopover / 1 διανυκτέρευση)
Θνξ νασσ, τα λέγαμε χτες με τον φίλο μου και μου είπε το ίδιο, οποτε μάλλον θα κάτσω 3-4 μερούλες
@giannik 20 κιλά αποσκευή βλέπω
-
Εαν ειναι στην τιμη μια χαρα , αλλιως την χρεωνουν 20 ευρω/διαδρομη. Αν ειναι στην επιστροφη να φορτωσεις φαγητα κ αλλα καλουδια θα την χρειαστεις..
-
Τι είναι η Ονειρούπολη Δράμας; Κάποιο πανηγύρι ας πούμε που κρατάει κάποιες μέρες; Επίσης καμιά πρόταση για xmas, ελλάδα ή εξωτερικό με max 400-500e το ζευγάρι incl. tickets + διαμονή 4-5 μέρες;
-
Η Ονειρούπολη Δράμας είναι ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στον κήπο της Δράμας (εξαιρετική περιοχή) με σκηνή για εκδηλώσεις, σπιτάκια αγιοβασίλη, χειροτεχνίες και λοιπές δραστηριότητες, παιχνίδια για παιδιά και περίπτερα τοπικών παραγωγών (blueberries κυρίως). Κρατάει ένα μήνα. Αν έχεις παιδιά είναι καλά, περί ορέξεως βέβαια. Αν θες παραπάνω πληροφορίες, βρίσκεται 200 μετρα από το σπίτι των πεθερικών μου, οπότε καταλαβαίνεις
-
Θα βρεθώ αυτο τυο ΠΣΚ στο Καρπενήσι
-
θα χρειαστώ αλυσίδες πουθενα, πχ προς το χιονοδρομικό;
Δεν εχω τιποτα, αμα ειναι να παω να παρω τιποτα φτινιαρικες απο το Praktiker σημερα (~30euro) -
καμια ιδεα εκει γυρω, εκτος απο Μεγαλο χωριο και Προυσσο;
εχει και κατι γιοφυρια αλλα με τον καιρο αυτο (βρεχει για μηνες) θα ειναι οι δρομοι τιγκα λασπη, δυσκολο να παω
-
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ