-
Εαν το σιγουρεψεις , κλεισε αεροπορικα να φιξαρεις την τιμη. Ξενοδοχειο παντα κλεινω με δωρεαν ακυρωση .
-
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Πράγα...απλά για πρώτη φορά εξωτερικό...και είμαι λίγο χαμένος...Θα σου'λεγα επειδη ειναι και η πρωτη φορα που βγαινεις εκτος Ελλαδος να κανεις μια βολτα απο καποια μεγαλα γραφεια ταξιδειων που κανουν εκδρομες εξωτερικου.Εχεις εξασφαλισμενες τις μετακινησεις,τις διανυκτερευσεις και το φαγητο.Εκει που παιζεται ειναι οτι θα σε πανε σε αξιοθεατα που αυτοι θεωρουν αξιολογα και οχι σε αυτα που ισως εχεις προσωπικο ενδιαφερον....
-
Μια χαρα ειναι τα οργανωμενα ταξιδια για καποιον που δεν εχει ξαναβγει εξω,και θα ξοδεψεις πιο ελεγχομενα.
Αξιοθεατα συνηθως θα σου δειξουν ολα τα στανταρτ,αν εσυ θες να πας στο μουσειο της κάθιδρης παπαρούνας σαφως και δεν θα σε πανε.Προσοχη μονο σε πουστροχρεωσεις του στυλ δεν περιλαμβανονται φοροι αεροδρομιου. -
Πράγα...απλά για πρώτη φορά εξωτερικό...και είμαι λίγο χαμένος...Τρομερός προορισμός Ειχα πάει το 2007 και ήταν σούπερ
-
Εχουμε συζητήσει και παλιοτερα για Πραγα.Μερικες δικες μου προτασεις θα βρεις εδω:
viewtopic.php?f=5&t=21081&p=1503420&hilit=Tretters#p1503420
Oτι αλλο θέλεις με ρωτάς! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κάποιο καλό site για να δώ για αεροπορικά εισητήρια και προορισμούς...;
Για αεροπορικα προσυπογραφω το airtickets.gr
Για ξενοδοχεια ΜΟΝΟ booking.comΜην κλεινετε στα τυφλά από το booking.com,
Μπείτε εδω : http://www.trivago.gr/ ή εδώ http://www.tripadvisor.com.gr/ και κάντε σύγκριση. Ο Booking δεν είναι ο φτηνότερος.
Επίσης κατά τη γνώμη μου, τα οργανωμένα ταξίδια είναι ακριβότερα, και δεν έχουν να προσφέρουν κάτι καλυτερο από το να πας μόνος σου. Ψάξε στο internet, φτιάξε το πρόγραμμα σου και θα περάσεις καλυτερα.
-
Η Πράγα είναι απλά ένας φθηνός προορισμός. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Για αυτόν τον λόγο και ΠΑΡΑ είναι τουριστική.
Πολύ 'μπουκωμένη' πόλη.
Η Βουδαπέστη στα ίδια επίπεδα κόστους είναι σαφώς καλύτερος προορισμός.Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Πράγα...απλά για πρώτη φορά εξωτερικό...και είμαι λίγο χαμένος...Για πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μόνος σου, θα πρότεινα Βερολίνο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις που να πας ή τι να φας. Έχει πρόσφατη ιστορία, έχει διασκέδαση, εχει φθηνό φαγητό, έχει ακριβό φαγητό, έχει να φωνίσεις, έχει βασικά τα πάντα. Φέτος πήγα για 4η φορά τα τελευταία 6 χρόνια και σίγουρα θα ξαναπάω.
Πράγα...απλά για πρώτη φορά εξωτερικό...και είμαι λίγο χαμένος...Θα σου'λεγα επειδη ειναι και η πρωτη φορα που βγαινεις εκτος Ελλαδος να κανεις μια βολτα απο καποια μεγαλα γραφεια ταξιδειων που κανουν εκδρομες εξωτερικου.Εχεις εξασφαλισμενες τις μετακινησεις,τις διανυκτερευσεις και το φαγητο.Εκει που παιζεται ειναι οτι θα σε πανε σε αξιοθεατα που αυτοι θεωρουν αξιολογα και οχι σε αυτα που ισως εχεις προσωπικο ενδιαφερον....
Είναι ένας σίγουρος τρόπος να μην ταλαιπωρηθείς στην πρώτη σου εκδρομή. Αλλά κάποια στιγμή θα γίνει. Εϊναι σαν τις πρώτες μέρες στο κέντρο εκπαίδευσης σαν φαντάρος. Είσαι νεούδι και όλοι το βλέπουν .
Με εκδρομικό θα πήγαινα μόνο σε 'ανασφαλείς' προορισμούς ή εξωτικούς. -
Συμφωνω με τον προλαλησαντα..
Διαφωνω με τον προηγουμενο για το booking.com. Εχω ταξιδεψει παντου Ευρωπη κ Αμερικη με αυτο , με εξυπηρετει πολυ η δωρεαν ακυρωση που εχει , δεν μου εχει τυχει να μου φανερωσουν κρυφες χρεωσεις στο check out απο το εκαστοτε ξενοδοχειο..Επισης θεωρω αρκετα αντικειμενικα τα σχολια των πελατων του κ το rating
των ξενοδοχειων..
Συμβουλευομαι ομως κ το trip advisor για τα σχολια.. -
Το κακό με το booking είναι, ότι συνήθως θα πάρεις το χειρότερο δωμάτιο της κατηγορίας που πλήρωσες. Εξαιρούνται τα πολύ μεγάλα ξενοδοχεία αλυσίδες. Αν βρεις απευθείς το ξενοδοχείο θα πάρεις 100% καλύτερη τιμή. Ο booking ζει από το 15% προμήθεια που έχει πάνω στην τιμή.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο booking ζει από το 15% προμήθεια που έχει πάνω στην τιμή.Τουλάχιστον 15% προμηθεια εχει. Οι μεγάλες αλυσίδες (Hilton, InterContinental) δεν πουλάνε στον Booking και πολυ καλά κάνουν.
Υπάρχουν χρεώσεις στο Checkout όπως City Taxes per Night σε κάποιες πόλεις που τα πληρώνεις ακόμα και στον Booking.Κάποτε υπήρχε μόνο ο Booking, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και αρκετοί ακόμα αξιόπιστοι.
Ψάξτε και συγκρίνετε, μην κλείνετε στα τυφλά. Δουλεύω στον τουρισμό πολλά χρόνια, για να το λέω κάτι ξέρω
-
Για προτεινε ξενοδοχειο για Κων/πολη .
Site που να παρεχει κ δωρεαν ακυρωση ποιο αλλο προτεινεις; -
@giannik1977 έχεις pm
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Κάποιο καλό site για να δώ για αεροπορικά εισητήρια και προορισμούς...;
Για αεροπορικα προσυπογραφω το airtickets.gr
Για ξενοδοχεια ΜΟΝΟ booking.comΜην κλεινετε στα τυφλά από το booking.com,
Μπείτε εδω : http://www.trivago.gr/ ή εδώ http://www.tripadvisor.com.gr/ και κάντε σύγκριση. Ο Booking δεν είναι ΠΑΝΤΑ ο φτηνότερος.
Διόρθωσα σύμφωνα με τη μικρή μου εμπειρία. Από άλλα site βρήκα πολλές φορές χαμηλότερες τιμές, που όλο και κάτι δεν συμπεριλαμβανόταν βέβαια και η ψαλίδα μπορεί να ήταν μηδενική.
Εκεί που το booking.com είναι για bitchslap, είναι στο '1-2 δωμάτια μένουν'.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μη σου φαίνεται περίεργο. Πολλά ξενοδοχεία δίνουν 4-5 δωμάτια στο booking. Απλά για να υπάρχει το όνομά τους στη σελίδα αυτή. Οπότε αν έχουν κλείσει τα 3, τότε το booking μπορεί να μεσολαβήσει μόνο στα 1-2 που έμειναν. Άσχετα αν το ξενοδοχείο έχει 50 ακόμα δωμάτια ελεύθερα.
Για αυτό και προτείνω την απευθείας κράτηση παρακάμπτωντας τον booking.Η σελίδα αυτήν δεν είναι τίποτα περισσότερο από το skroutz.gr.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το κακό με το booking είναι, ότι συνήθως θα πάρεις το χειρότερο δωμάτιο της κατηγορίας που πλήρωσες. Εξαιρούνται τα πολύ μεγάλα ξενοδοχεία αλυσίδες. Αν βρεις απευθείς το ξενοδοχείο θα πάρεις 100% καλύτερη τιμή. Ο booking ζει από το 15% προμήθεια που έχει πάνω στην τιμή.Παιδιά μην το γενικεύουμε, εγώ σε 2 περιπτώσεις με το booking βρήκα καλύτερη τιμή από όταν μίλησα απευθείας με τον ξενοδόχο. Αυτό έγινε μία φορά σε ξονοδοχείο στην Ελλάδα και μία φορά στην Βιέννη
-
Είναι 'χαζός' ο ξενοδόχος. Στη Μαγιόρκα σε δωμάτιο σχεδόν 300€ τη βραδιά, ήμουνα δίπλα στο χώρο ιματισμού. Στη Βουδαπέστη δίπλα στο λεβητοστάσιο.
Και είναι η δουλειά μου. Συνεργαζόμαστε και εμείς με πρακτορείο(το booking δεν είναι καν πρακτορείο). Τα καλύτερα δωμάτια τα κρατάμε για τις ιδιωτικές κρατήσεις.Και έγραψα ότι σε περπτώσεις που βιάζομαι, θα κλείσω από εκεί. Αν έχω όμως το χρόνο, θα τσεκάρω μέσω booking 5 ξενοδοχεία που μου αρέσουν και μετά θα κάνω τηλεφωνική κρατηση.
-
είναι χαζός ο ξενοδόχος που άφησε ικανοποιημένο τον πελάτη του, και έξυπνος αυτός που σε κορόιδεψε και σε έβαλε δίπλα στο λεβητοστάσιο
-
Χαζός είναι ο ξενοδόχος που δίνει την έκπτωση σε μια χ σελίδα του ιντερνετ και όχι στον πελάτη απευθείας. Έστω να την μοιράσει και να κερδίσει ακόμα και χρηματικά.
ΜΟΝΟ μέσω booking ή tui έχω φάει φόλα. Ιδιωτικά ποτέ.
-
Πάντως ποτέ ως τώρα δεν την έχω πατήσει με το booking, Τυχερός ; δεν ξέρω ...
Βέβαια παίζω συνδυαστικά με το tripadvisorΟ χρήστης kyr80 έγραψε:
Αν έχω όμως το χρόνο, θα τσεκάρω μέσω booking 5 ξενοδοχεία που μου αρέσουν και μετά θα κάνω τηλεφωνική κρατηση.Αυτό κάνω τα 2 τελευταία χρόνια
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μη σου φαίνεται περίεργο. Πολλά ξενοδοχεία δίνουν 4-5 δωμάτια στο booking. Απλά για να υπάρχει το όνομά τους στη σελίδα αυτή. Οπότε αν έχουν κλείσει τα 3, τότε το booking μπορεί να μεσολαβήσει μόνο στα 1-2 που έμειναν. Άσχετα αν το ξενοδοχείο έχει 50 ακόμα δωμάτια ελεύθερα.
Για αυτό και προτείνω την απευθείας κράτηση παρακάμπτωντας τον booking.Η σελίδα αυτήν δεν είναι τίποτα περισσότερο από το skroutz.gr.
Δε μου φαίνεται περίεργο, είναι οριακά πλήρης η πρόταση. Ένα 'στο booking.com' ή 'σε αυτήν την τιμή' θα το ήθελα. Όχι προσωπικά, για το ηθικό του πράγματος.
Δοκιμάζετε όλες τις εναλλακτικές και μη γενικεύετε, είναι η συμβουλή μου για το ζήτημα κρατήσεων.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ