-
Ποσοι απο σας εχετε παει Bansko??
Επειδη πρωτη φορα θα παω εγω το Σαββατο, γνωριζει κανεις ποιοτητα δρομων, αν θα εχει χιονια αυτην την περιοδο κλπ????
Ευχαριστω προκαταβολικα!!! -
Και εγώ το σκέφτομαι για αργότερα όμως. Νομίζω πως τώρα δεν έχει χιόνι αλλά ίσως χιονίσει αύριο βράδυ
http://www.snow-forecast.com/maps/stati ... 3days/snow -
Περιληψη Ισπανιας, must visit πολεις :
Γραναδα, Σεβιλλη, Βαρκελωνη, Βαλενθια
must (προσωπικα top) places :
Alhambra - Γραναδα
Ciutat de les Arts i de les Ciencies - Βαλενθια
Plaza de Espana - Σεβιλλητυχαια σειρα, δεν μπορω να συγκρινω.
-
Έχει πάει κανείς στο καρναβάλι των Γρεβενών; Είχα διαβάσει πέρσι ένα ρεπορτάζ που έγραφε ότι πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής. Από ντύσιμο, μαύρα ρούχα και μαύρο φούμο και μπάντες με χάλκινα σε κάθε γωνιά.
Ισχύει; -
Το **εδω ειναι μπαλκανια ** θα το ψιθυρισεις πολλες φορες οσο θα βρισκεσαι στο χωρο των εκδηλωσεων κ ο Μπρεγκοβιτς κ ο Κουστουριτσα θα ειναι παροντες .
-
Προγραμματίζω 5ημερο ταξίδι στο Παρίσι και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς το πρακτορείο http://www.imaginationtravel.gr/
-
http://news.pathfinder.gr/world/news/693618.html
Περιληπτικα μεν αλλα ειναι μια καλη περιγραφη του εγχειρηματος του
-
Σημερα ειχα μια χαλαρη συναντηση μετα απο προτροπη γνωστου (απο την σχολη αυτος, με προσεγγισει για το θεμα που θα γραψω). Μου 'δειξε βιντεο μιας εταιρειας ταξιδιων - δεν θα αναφερω ονομα, τυπικα μονο, αρχιζει απο V - αμερικανικων καταβολων που λογο μεγεθους και δυνατοτητων μεσω συμφωνιων να προσφερει πακετα σε πολυ χαμηλες τιμες σε πολυτελη ξενοδοχεια κλπ κλπ.
Προορισμοι σ' ολο τον κοσμο, αναφορα σε ανθρωπους που 'ναι μελη και πλουτισαν. Πως ; Αυτης της τεχνικης, του παθητικου κερδους : γραφομαι, βαζω μεσα εσενα, εσυ τον αλλον κοκ και το τελος αν καταφερεις στοχους παιρνεις χρηματα. Το ιδιο θυμαμαι το 'χα ακουσει απο κοπελιες για πλασαρισμα σειρας καλλυντικων.Το βιντεο εδειχνε στο πρωτο κομματι την εταιρεια, την αναπτυξη της και τους προορισμους και στο δευτερο τον πλουτισμο και την εξελιξη των μελων μεσω την εξαπλωσης των δραστηριοτητων του καθενος απο τα μελη.
100 δολαρια λεει η εγγραφη στην εταιρεια + 10 καθε μηνα. Αυτα για να μπορεις να ταξιδευεις στα πακετα που διαφημιζονται.
Κι αμα θες να ασχοληθεις με το money-making business ειναι αλλα 40-50 εγγραφη + 9 τον μηνα αν θυμαμαι καλα.Ασχολειται κανενας ; Εχει δει κατι σχετικο ;
Για λογους συζητησης ρωταω, δεν ενδιαφερθηκα για καμια εγγραφη. Γενικοτερα τα επιχειρηματα και η υλη του βιντεο οσο και η συμπεριφορα των παιδιων που επιχειρηματολογουσαν δεν με 'πεισαν να μπω στην διαδικασια. Σαν κατηχηση το περιβαλλον.αυτα
-
κλασσική 'εταιρεία πυραμίδα' [herbalife και κουράσεις]. Αν έχεις διάθεση να γίνεις γραφικός [βλ. ενοχλητικός] στους γνωστούς σου, και είσαι καλός πωλητής, μπορεί και να βγάλεις κανά €€
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κλασσική 'εταιρεία πυραμίδα' [herbalife και κουράσεις]. Αν έχεις διάθεση να γίνεις γραφικός [βλ. ενοχλητικός] στους γνωστούς σου, και είσαι καλός πωλητής, μπορεί και να βγάλεις κανά €€+100000000
απειρες φορες με εχουν προσεγγισει ατομα πουλωντας οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις
herbalife,καλλυντικα,χυμους αδυνατισματος,ασφαλειες αυτοκινητων,παραιατρικα σκευασματα,κατσαρολες ,βιβλια,κτλ
τα ιδια λογια καθε φορα,τις ιδιες ατακες,μεχρι και προτροπη για να διαβασω τα ιδια βιβλια πως να βγαλεις ευκολα χρηματα απο το σπιτι σου,πως πλουτισε ο καθε μαλακας κτλ -
ερχεται ευρωπαια γνωστη στην Ελλαδα μεσα στον μηνα (μεγ. εβδομαδα) και θελει να δει what's typical ( οχι τα τυπικα της μεγ. εβδομαδας, ή τελος παντων οχι μονο αυτης). Της χωρας γενικοτερα. Ή οπως ειπε 'αυτα που δεν πρεπει να χασεις αν ερθεις'. Δεν μου ερχεται κατι συγκεκριμενο στο μυαλο (δεν γνωριζω και πολλα για εσωτερικο τουρισμο),
τι να της προτεινουμε ; -
Στο Βροντάδο να δει τον ρουκετοπόλεμο
-
ομορφα
οποιος εχει τετοιες προτασουλες ας κανει τον κοπο να τις ποσταρει. -
Στην Κέρκυρα το Μεγάλο Σάββατο το πρωί που είναι η Πρώτη Ανάσταση ρίχνουν τις στάμνες από τα παραθυρα των κτιρίων στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Εξίσου υπέροχες οι περιφορές των επιταφίων την Μεγ. Παρασκευή.
Το έθιμο με τις στάμνες μαζευει πάρα πάρα πολύ κόσμο. -
Κερκυρα ,για τους πολλους επιταφιους που αρχιζουν να βγαινουν απο το μεσημερι με ποιο εντυπωσιακο εκεινο του αγιου Σπυριδωνος που βγαινει τελευταιος. Το σαββατο μετα την λιτανεια κ το σπασιμο των κανατιων ,εντυπωσιακη ειναι η παρελαση των φιλαρμονικων της πολης .Υστερει ομως σε παραδοσιακα φαγητα κ γευσεις οπως ,κοκορετσι,γαρδουμπες ,μαγειριτσα κτλ...
ΥΓ τα βεγγαλικα πολλα , το βραδυ της Αναστασηςαν φαει κοκορετσι κ γαρδουμπακια κ μιακαλη μαγειριτσα , θα εινα τα μονα που θα της μεινουν αξεχαστα
Ειμαστε κορυφη σε γευσεις αυτες τις μερες -
Eπειδή βαριέσαι έψαξα εγώ
http://zoubos.blogspot.com/2007/04/blog-post.html
http://www.in2life.gr/dossier/articles/ ... ticle.aspx
http://www.men24.gr/html/ent/733/ent.93733.aspΕγώ Πάσχα κάνω πάντα με την οικογένεια στο σπίτι (ή στο εξοχικό) και έχω κάνει μια φορά στην Αγγλία. Οπότε δεν έχω προσωπική άποψη. Καλή αναζήτηση
-
Περισσοτερο εψαχνα για εμπειριες/ προτασεις απ' οσο για σκετο info στο web.
Ευχαριστω -
Επέστρεψα σήμερα από πενθήμερη εκδρομή στην Κρήτη. Σημείο διαμονής ξενοδοχείο έξω από τα Χανιά (εξαιρετικό), στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Είχα ξαναπάει Χανιά πριν 14 ολόκληρα χρόνια (πως περνάνε τα άτιμα), απόκριες του 1997. Τότε παρέμεινα Χανιά (Κουνουπιδιανά για την ακρίβεια) καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτή τη φορά το πρόγραμμα είχε εκτός από την πόλη των Χανίων, επισκέψεις σε Χαλέπα (οικία Βενιζέλου), τη Μονή Αγίας Τριάδας στην περιοχή του Ακρωτηρίου όπως και τους τάφους των Βενιζέλων, το γερμανικό νεκροταφείο στο Μάλεμε, τη λίμνη Κουρνά και το ομώνυμο χωριό (και μια εξαιρετική παραδοσιακή ταβέρνα εκεί), μονή Αρκαδίου στο Νομό Ρεθύμνου, την πόλη του Ρεθύμνου, επίσκεψη στα Ανώγεια και φαγητό σε εξαιρετική ταβέρνα του χωριού με ακόμα πιο εξαιρετικούς οικοδεσπότες...Επίσκεψη στην πόλη του Ηρακλείου (είμασταν εκεί και τρώγαμε μπουγάτσα σε γνωστό μαγαζί του κέντρου την ώρα του σεισμού χτες Παρασκευή), επίσκεψη σε Κνωσσό και Ενυδρείο στις Γούρνες Ηρακλείου, αναχώρηση από Ηράκλειο για Πειραιά με το χθεσινοβραδινό πλοίο...
Εντυπώσεις παραπάνω από άριστες για το σύνολο του ταξιδιού. Ακόμα και το κατά γενική ομολογία άσχημο (χμμ) Ηράκλειο μου άρεσε αρκετά. Πολύ καλές εντυπώσεις από τον κόσμο όπου κι αν πήγαμε, άνθρωποι ουσιαστικά ευγενικοί, χαμογελαστοί, εξαιρετικός ο κύριος Κώστας από τα Ζωνιανά που ήταν ο οδηγός του πούλμαν μας. Με λίγα λόγια Κρητικοί του φόρουμ σας ζηλέυω. Αν η πρώτη μου φορά στην Κρήτη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας η δεύτερη απέδειξε ότι ο έρωτας έχει διάρκεια και δεν ήταν απλά νεανικός...Εσείς οι κρητικοί του φόρορυμ αν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε είδατε να κυκλοφορεί στα μέρη σας τουριστικό λεωφορείο με την πινακίδα Σχολική Εκδρομή ΓΕΛ Σπετσών να ξέρετε πως ήμουν κι εγώ μέσα. Ας όψεται η σύζυγος-εκπαιδευτικός του εν λόγω σχολείου
-
στο Μεσολόγγι την περηφορά του επιταφείου
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Περισσοτερο εψαχνα για εμπειριες/ προτασεις απ' οσο για σκετο info στο web.
ΕυχαριστωΣαντορίνη τέτοια εποχή είναι ονειρικα.
Στο θρησκευτικό δεν θα καταλάβει μια..... Άντε να παει επιταφειο στον Πύργο....
....τώρα για Οια, Φηρα κλπ καταλαβαίνεις..... Θέα, drinks, κανά clubακι, μουσείο, τελεφερίκ, γαιδουρακι.....
Μόνο το ακρωτηρι είναι ακόμα κλειστό!
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ