-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και κάποτε δούλευα εκείτα ξέρω από πρώτο χέρι αφού δουλεύει πολύ δικός μου άνθρωπος εκεί, και ετοιμάζεται να τη κανει.
-
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ουτε εγω το πηρα το συγκεκριμενο τευχος.. Με εξωφυλλο 'επανασταση VW' αν ειναι δυνατον..
αν ειχε εξωφυλλο 'vive la revolution' ou 'vive le 14 juillet' η νεα γαλλικη επανασταση;
(λεμε τωρα)
θα το αγοραζες;
Θα το περιμενα να βγει εξω απο το τυπογραφειο για να το παρω πρωτος.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ουτε εγω το πηρα το συγκεκριμενο τευχος.. Με εξωφυλλο 'επανασταση VW' αν ειναι δυνατον..
αν ειχε εξωφυλλο 'vive la revolution' ou 'vive le 14 juillet' η νεα γαλλικη επανασταση;
(λεμε τωρα)
θα το αγοραζες;
Θα το περιμενα να βγει εξω απο το τυπογραφειο για να το παρω πρωτος.
θα γερασεις περιμενοντας
-
-
Παιδια ποιο ελληνικο περιοδικο εχει τεχνικα θεματα ,μηχανολογια,τεχνικες οδηγησης?
-
Αγόρασα το Autobild 1,5 ευρώ και το διάβασα όλο σε 20 λεπτά.
-
Τελικα το EVO κυκλοφορησε,αρα προς το παρον δεν ειναι καπουτ(ακομα?).
Ωραιο το αρθρο για την νεα Lambo. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αγόρασα το Autobild 1,5 ευρώ και το διάβασα όλο σε 20 λεπτά.Γιατί έκανες 19 λεπτά παραπάνω από το αναμενόμενο?
-
δεν κατεβαίναν.....
-
Αμέσως εσείς...
Απλά το παιδί ξέρει τυφλό σύστημα! -
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Τελικα το EVO κυκλοφορησε,αρα προς το παρον δεν ειναι καπουτ(ακομα?).
Ωραιο το αρθρο για την νεα Lambo.βγηκε ο μαλακο παπιας μετα απο χρονια και εγραψε την πρωτη σελιδα.
ολα τα αρθρα χωρις υπογραφη, τα περισσοτερα μεταφρασεις.
κριμα
ξεφτίλα -
Το θέμα με το Autobild είναι πως ακόμα και το καλύτερο όχημα του πλανήτη να συγκρίνεις με τα VW SEAT SKODA AUDI LAMBORGHINI BENTLEY BUGATTI και γενικά οτιδήποτε της VW θα το βγάλουν για τα σκουπίδια κάτα άλλα καλό είναι.
Εδώ το Βημαγκαζίνο είχε ένα αφιέρομα στα αυτοκίνητα και είχε μοντέλα όπως Lexus CT200h, Peugeot 308, Saab 9-5, Mercedes C-Class και άλλα ωραία αυτοκίνητα που το Autobild τα έχει βγάλει άχρηστα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω που είχαν συγκρίνει το VW Passat CC με το Mercedes CLS και είχαν πάρει το τέρμα βασικό CLS με το Κορυφαίο Passat CC και απέδειξαν ότι το CC είναι καλύτερο. Άσε που έχουν πιστέψει και οι ίδιοι πως το (συντηριτικά βαρετό για μένα) VW Polo είναι το καλύτερο ever. Σόρρυ άλλα το Yaris γιατί έχει τόσες περισσότερες πωλήσεις; Όπως και το Fiesta. Αν δεν ήταν τόσο ''Γερμανοί'' το περιοδικό θα ήταν καλό και θα άξιζε τα 1,50 ευρώ. Και τα λέω εγώ αυτά που σύντομα θα έχω ολοκαίνουριο Skoda. -
Γιατι το Yaris εχει ξεπατωθει να πουλαει σα νοικιαρικο!
Οχι οτι ειναι κ το καλυτερο μικρο. -
Έχει διαβάσει κανείς κάποιο αφιέρωμα του pink woman στο θέμα αυτό ώστε να έχουμε σφαιρική άποψη?
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Γιατι το Yaris εχει ξεπατωθει να πουλαει σα νοικιαρικο!
Οχι οτι ειναι κ το καλυτερο μικρο.Δεν είναι το καλύτερο άλλα ούτε το Polo είναι ούτε το Ibiza ούτε και το Fabia και ούτε το Colt. Άλλα έστω ως νοικιάρικο το Yaris είναι πρώτο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. so...
-
So....
Κορυφαια αξιοπιστια(δεκτο)κ πολλη καλη πολιτικη της εταιρειας πανω στο θεμα.Απλο.
Προσωπικα κ εγω γελαω μαυτα που διαβαζω στο Αutobild καθε Παρασκευη την ωρα που παω τουαλετα!
Γιατι μονο για εκει ειναι.... :lol
Παρεπιπτοντως εχω και fiesta που το θεωρω το καλυτερο μικρο αυτη τη στιγμη,εστω κ με ελλειψη τουρμπομοτερ. -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
So....
Κορυφαια αξιοπιστια(δεκτο)κ πολλη καλη πολιτικη της εταιρειας πανω στο θεμα.Απλο.
Προσωπικα κ εγω γελαω μαυτα που διαβαζω στο Αutobild καθε Παρασκευη την ωρα που παω τουαλετα!
Γιατι μονο για εκει ειναι....+1 Όλα παίζουν ρόλο σε ένα αμάξι άκομα και η πολιτική της εταιρίας. Ναι για την τουαλέτα είναι άλλα δεν αξίζει τα 1,50 ευρώ ούτε για αυτό... 6 ευρώ το μήνα για γέλιο στην τουαλέτα... Δεν είμαι σίγουρος... Τώρα και εμένα μου την δίνει που το Yaris είναι πρώτο όταν σε 2011 σεζόν στα πίσω καθίσματα φέρει μανιβέλες άλλα είναι αξιόπιστο και συμπαθιτικό και οικονομικό και διάφορα άλλα
-
Σήμερα ξέρει κανείς γιατι δεν κυκλοφόρησε το Car & Driver με το Έθνος?Βασικά βγήκε Έθνος για τον Σαββατοκύριακο και οχι Σαββάτου
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Σήμερα ξέρει κανείς γιατι δεν κυκλοφόρησε το Car & Driver με το Έθνος?Βασικά βγήκε Έθνος για τον Σαββατοκύριακο και οχι ΣαββάτουΟι εργαζομενοι στον τυπο μαλλον ειχαν απεργια, και ετσι δεν βγηκαν εφημεριδες του Σαββατου αλλα οι Κυριακατικες. Το Car & Driver θα βγει το αλλο Σαββατο μαζι με το Εθνος
Περιοδικά Αυτοκινήτου