-
είδα το shutter island.
δε ξέρω αν μ'άρεσε ή όχιτο τέλος πάντως θύμισε Παπακαλιάτη
-
Ειναι εφικτο καποιος να βρει στο νετ ετοιμες ταινιες με ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους;
Καθαρα για λογους backup ρωταω γιατι εχει χαλασει το cd-writer -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι εφικτο καποιος να βρει στο νετ ετοιμες ταινιες με ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους;
Καθαρα για λογους backup ρωταω γιατι εχει χαλασει το cd-writerΕψαξες με 'Ταινίες μέ Ελληνικούς υπότιτλους' και δεν βρηκες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καθαρα για λογους backup ρωταω γιατι εχει χαλασει το cd-writerΕψαξες με 'Ταινίες μέ Ελληνικούς υπότιτλους' και δεν βρηκες;
Σε αυτό το site φιγουράρει πρώτο πρώτο λινκ για το dvd της Τζούλιας.
Μόλις 'βρήκα' το Descent -2, και δεν υπάρχουν υπότιτλοι πουθενά, ούτε καν αγγλικοι, μόνο γαλλικοί και ουγγρικοί.
-
500 μέρες με τη Σάμερ
Πολύ όμορφη ταινία, απ αυτές που δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη υπόθεση, αλλά σε κάνουν να χαμογελάς.
Κάποιοι θα τη βρείτε gay.Λατρεύω τις ταινίες που έχουν αφηγητή να ξετυλίγει την υπόθεση!
-
δεν μπορώ να μπω στο www.stercinemas.gr για να δω ταινίες...
έχουμε κανα άλλο λινκ για το πρόγραμμα των κινηματογράφων;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μόλις 'βρήκα' το Descent -2, και δεν υπάρχουν υπότιτλοι πουθενά, ούτε καν αγγλικοι, μόνο γαλλικοί και ουγγρικοί.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Descent_Part_2 ? Και εγω δεν βρισκω αγγλικους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Descent_Part_2 ? Και εγω δεν βρισκω αγγλικους.
Ναι συνονόματε μου, αυτό λέω Μου είχε αρέσει πολύ το πρώτο και το Νο2 από ότι βλέπω είναι παρόμοιο, αν και από τη στιγμή που ξέρεις το τι παίζεται δεν είναι τόσο τρομακτικό.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
δεν μπορώ να μπω στο http://www.stercinemas.gr για να δω ταινίες...έχουμε κανα άλλο λινκ για το πρόγραμμα των κινηματογράφων;
www.cine.gr
Έχει και επιλογή να σου στέλνει κάθε Πέμπτη το πρόγραμμα όλων των προβολών όλων των κινηματογράφων της πόλης που θα διαλέξεις.
Πολύ χρήσιμο για όσους πηγαίνουμε (-άμε; ) σε εβδομαδιαία βάση στον κινηματογράφο! -
-
καλοοο δε εχει αδικο ομως μας τα εχουν πριξει με τις αναφορες στα διαφορα προτυπα και σταμπες...τα μαθαμε απ εξω πια
-
το ΕΘΝΟΣ έχει το Ronin.
-
Έχει δει κανένας το 'Ψυχή βαθειά' του Βούλγαρη?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Έχει δει κανένας το 'Ψυχή βαθειά' του Βούλγαρη?Μόνο απ το τρέηλερ φαίνεται αδιάφορο και νερόβραστο.
Να δεις το Battle in Seattle.
http://www.imdb.com/title/tt0850253/ -
Διάβασα τη συνέντευξή του στο Άρδην, τα σχόλια του Ιού και μου έχει κινήσει την περιεργεια
Για το into the wild τπτ?
Ψάχνω να δώ αν αξίζει για σήμερα το βράδυ με παρεούλα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καθαρα για λογους backup ρωταω γιατι εχει χαλασει το cd-writerμπορεις να τους ενσωματωσεις εσυ
υπαρχουν σχετικα προγραμματακια
-
Για το into the wild τπτ?
-
Έχει δει κανένας το 'Ψυχή βαθειά' του Βούλγαρη?Το είδα την προηγούμενη βδομάδα. Διάβασα και τι σέρνουν στον βούλγαρη ο Ριζοσπάστης και το ΚΚ για την ταινία. Ο Βούλγαρης πάντως χαρακτηρίζει τον εαυτό του αριστερό. Επί του έργου πάντως μου άρεσαν πολύ οι πολεμικές σκηνές. Η Γιαννούλα(Βικτώρια Χαραλαμπίδου) κράταει το Maxim και θερίζει τους στρατιώτες του εθνικού στρατού φωνάζοντας 'ελάτε φανταράκια' Αλλά ο ανθ/γος Τριαντάφυλλος Ράπτης θα πει την τελευταία λέξη
Μου άρεσε η ανθρωπιστική σκοπιά της ταινίας(κορυφαίο το σκηνικό όπου μπαίνουν όλοι μαζί στην τέντα για να προφυλαχτούν), όπως προβάλετε κι από τις δύο πλευρές ασχέτως υπερβολών(δεν πιστεύω ότι ο στρατηγός στεναχωριόταν όταν χρησιμοποιήθηκαν ναπάλμ).
Περίμενα τον Δημοκρατικό στρατό περισσότερο ιδεολογικά εμψυχωμένο.
Το 1949 οι συμμορίτες είχαν ουσιαστικά συντριβεί και δεν έκαναν επιθέσεις παρά αγώνα ανάσχεσης, οπότε επιχειρησιακά δεν συμβαδίζει με την εποχή.
Δες το να μας πεις τη γνώμη σου. -
Γενικά όλοι οι αριστεροί το έχουν θάψει και μου έχει κινήσει την περιέργεια
Στη συνέντευξη του βέβαια υποστηρίζει ότι προσπάθησε να προσεγγίσει και την ανθρώπινη πλευρά του εμφύλιου.
Τη γνώμη μου θα την πώ αν το δώ αλλά
α)δεν θεωρώ τον εαυτό μου διαβασμένο σε γεγονότα του εμφύλιου για να αντιαπαρατεθώ επί ιστορικής βάσης
β)είμαι κι εγώ πολωμένος
-
κάποιοι θάψανε και το 'Γη και Ελευθερία' γιατί υποτίθεται πως διαστρέβλωνε την πραγματικότητα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]