-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν θα σχολιασει κανείς την επιλογη του Μπεν Αφλεκ ως ο νεος Μπατμαν?
Σιγά τον Οθέλλο.
Μια χαρα.Και τον ογκο του θα παρει, και την γραμμωση του, και το makeup θα τον δειξει ολιγον απο Ξανθοπουλο (κατα πως λενε οι φημες), και Nolan-Snyder στον παγκο.
Εχει περασει και χειροτερα ο Μπατμαν: Τζοελ Σουμαχερ--->Λες και εριξες ενα κουβα δολλαρια στο μπατζετ του La Patrona.Η ακομα χειροτερα------>
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@dimitris_f
Σε μια ταινία εποχής και δη μεταφορά μυθιστορήματος δεν παίζουν με τέτοια πράγματα σε τέτοιο βαθμό.Για να αναφερθώ ξανά σε Ελληνικά δεδομένα θα θεωρούσα αποδεκτή μια διασκευή τύπου Ιμάμ Μπαΐλντί που και πάλι θα ήταν πολύ 'γενναία' επιλογή για διασκευή κλασσικού έργου.
Εδώ βαράγανε μπιτιές και ρίμες χιπ χοπ.
Γιατι 'δεν παίζουν με τέτοια πράγματα σε τέτοιο βαθμό' ?
Η ραπ του Jay-Z δενει καλα με τις μουσικες του Craig Armstrong , τις τζαζ ή μπιτατες διασκευες , τις τζαζ μουσικες απο την Bryan Ferry Orchestra (κομματια των Κ. Πορτερ , Τζ. Γκερσουιν, Λ. Αρμστρονγκ, κ.α ) , μεχρι και με τα κομματια των Lana Del Ray και Flοrence and the Machine. Και ολο αυτο δενει αρμονικα με τον γρηγορο ρυθμο και την βιντεοκλιπ αισθητικη της ταινιας .
Η μεταφορα στο σημερα (μεσω της μουσικης) μια νουβελας που εκτυλισσεται στις αρχες της δεκαετιας του 1920 , ειναι ενα απο τα (μαλλον) λιγα στοιχεια της ταινιας που εχουν ενδιαφερον.Τεσπα διαφωνουμε , no prob.
-
Είδα χθες το Elysium. Τραγική φόλα! Πλήρης απογοήτευση! Ξενέρωσα εντελώς με Ντέιμον και Φόστερ!
Η απογοήτευση ήταν διπλή, γιατί ο κόσμος του Elysium παρουσίαζε ομοιότητες με τις εικόνες που δημιουργούσε στο μυαλό ο Rama του Clarke, δημιουργώντας προσδοκίες..
Οι λάτρεις του Sci-Fi μακριά.
-
-
Διαβάζοντας την πλοκή στο http://en.wikipedia.org/wiki/You're_Next#Plot οφείλω να ομολογήσω ότι κατενθουσιάστηκα (not)
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εχει περασει και χειροτερα ο Μπατμαν: Τζοελ Σουμαχερ--->Λες και εριξες ενα κουβα δολλαρια στο μπατζετ του La Patrona.Eίδα:
Kick Ass 2 ...κατά λάθος.
Είχαμε πάει για το Lovelace και η τύπισσα στο φουαγιέ μας έστειλε σε λάθος αίθουσα. Όταν το πήρα χαμπάρι, ήταν ήδη αργά οπότε...Pain & Gain.
Η πραγματική ιστορία κάτι μποντιμπιλντεράδων στο Miami, φάση ορισμός του ΚΔΟΑ, που προσπαθούν να πιάσουν τη καλή με απαγωγές, εκβιασμούς και δολοφονίες. Πολύ γέλιο, καλό pace, προσεγμένη φωτογραφία. Παρεμπιπτόντως, για ταινία του Michael Bay έχει μόλις 1 έκρηξη! Ένα πράγμα μόνο θα γράψω: σε κάποιο σημείο της ταινίας αυτά που βλέπεις είναι τόσο μα τόσο κραυγαλέα, και πέφτει κάρτα που λέει 'this is still a true story'. -
Στο Pain&Gain ειχε κ Dextero λεπτομέρεια!!! Πόσοι τη προσέξατε??
-
Kick Ass 2 ...κατά λάθος.
Είχαμε πάει για το Lovelace και η τύπισσα στο φουαγιέ μας έστειλε σε λάθος αίθουσα. Όταν το πήρα χαμπάρι, ήταν ήδη αργά οπότε...Αν μοιαζει τοσο πολυ με το Βαθυ Λαρυγγι να σηκωθουμε απο κρεβατια, καναπεδες, σκαμπο και να τρεξουμε να κλεισουμε τραπεζι για 3D στα Village.
Pain & Gain.
Η δευτερη* πιο απολαυστικη ταινια του καλοκαιριου.Αποδειξη οτι δεν χρειαζεται μια νταλικα ευρω για να γυρισεις μια ταινια που θα σε κανει να ξεχαστεις για 2 ωρες.
Ισορροπια μεταξυ δρασης και χιουμορ (αυτοσαρκασμος βασικα), παταει πανω στις καλες στιγμες του Guy Ritchie (που χαθηκε αυτος ο αμπαλιδης;Εχει να βγαλει καλο σκηνοθετη το Νησι απο τοτε που πηγε 5ημερη ο Μπιρσιμ) και σου βγαζει αβιαστα γελιο. Η καλυτερη ερμηνεια του Rock που θα δουμε ποτε (εκτος αν παρει τον ρολο του Κυριακου στο Basically, Good-afternoon οπως λεγεται).Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Στο Pain&Gain ειχε κ Dextero λεπτομέρεια!!! Πόσοι τη προσέξατε??Θα ειμαι συντομος:
ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ :- Να του κατσουν ολα τα βιβλια της εξεταστικης γραμμενα απο τον antonis team (αν ειναι φοιτητης)
- Να του ρθει επισκεψη ο coupeas (αν ειναι παντρεμενος)
- Να μπει σε ταξι με οδηγο τον kacey (αν εχει λευκο ποινικο μητρωο).
-
Είδα
Για το είδος του πολύ καλό αν και σε κάποια στιγμή (που άρχιζε να χοντραίνει η πλοκή) μου ήρθε στο μυαλό η φράση του ΘΟΥ-ΒΟΥ 'Δεν θα φύγει κανείς αν δεν ψαχτούμε όλοι'.
Γενικά αν δεν αρέσουν σε κάποιον τα τοιαύτα 'πρακτοριλίκια' να το αποφύγει.
Πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή, πολύ πειστικοί όλοι οι ηθοποιοί και πολύ δυνατό το φινάλε.
-
Ανισο το Now you see me: Οντως φοβερος ρυθμος και πολλες εκπληξεις στο 1ο μερος - τα 2/3, ας πουμε, αλλα μετριο, προβλεψιμο και με σεναριακες τρυπες το τελευταιο 1/3. Μεγαλο ατου το καστ, κυριως ο Χαρελσον. Μου αρεσε, αλλα δεν ξερω αν θα το ξαναβλεπα, γιατι ψιλοξενερωσα στο τελος.
(επισης φοβερο γκομενακι η γαλλιδα )Στο Pain and gain o Dwayne Johnson ηταν τοοοοοοσο καλος γιατι επαιζε τον εαυτο του
(επισης φοβερο γκομενακι η Ρουμανα ) -
Καλά τα λέει ο ασιμοφ
-
The way way back.
Ναι το σενάριο το έχουμε ξαναδεί σε άλλες ταινίες ναι δεν μας λέει και πολλά πράγματα γιατί η μάνα συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται αλλά η ταινία είναι πολύ καλή και η Αnnasophia Robb... -
wwz
καλή, αλλά όχι αρκετά καλή..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
wwzκαλή, αλλά όχι αρκετά καλή..
την είδα και εγώ χθες, είχε κάποια δυνατά πλάνα αλλά δεν άξιζε το ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από αυτήν.
-
Αν και ηδη έχω κανει μια μικρή έρευνα επί του θέματος, θα ήθελα απόψεις για ενδιαφέρουσες 3D ταινίες, ειδικά με pop out effects κι όχι μόνο με βάθος στην εικόνα.
Να κανω μια συλλογιτσα να έχω να βλέπω.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Και γω συμφωνω με τους προλαλησαντες.
Μα ειναι δυνατον 200 εκ μπατζετ και να μην μου δειχνεις ουτε πως μοιαζουν τα ζομπι, ουτε πως τρωνε τα μυαλα των αλλων;Τσιγκουνιες στο makeup; Ασε που μου τα ποτισατε REDBULL.Αμ το αλλο (spoiler)
[spoiler:108g5ilb]να εμφανιζουν νοημοσυνη (για την σκηνη με τον τοιχο στην Ιερουσαλημ λεω) Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ[/spoiler:108g5ilb]
Κυριοι πληρωνω καθε διμηνο την συνδρομη μου στον ΟΤΕ. Οταν μου ταζετε ζομπι θελω να βλεπω ΖΟΜΠΙ.
Χυμενα μυαλα, ξεκοκκαλισμα νεογεννητων, αποκεφαλισμους με βαριοπουλες και δεν συμμαζευετε.
Και σε τελικη βαλτε τον Rodriguez στην καρεκλα.Αμα σας πεφτει ακριβος--->αεροπλανο για Ρωμη και κουβαληστε τον Argento, η μαλλον ακομα καλυτερα τον Fulci (εχει και το know how μιας και ειναι νεκρος).6/10
-
World War Z . Αδιαφορη ταινια. Ο Μπραντ Πιτ στο ρολο του μεσσια που προσπαθει να σωσει την ανθρωποτητα.
Ασε που τα ζομπι παρουσιαζονται , εκτος απο αστεια εως γελοια (τριζουν και τα δοντια τους) ,γρηγορα και ευκινητα (βεβαια αν και ο Μπραντ κινειται με πιο αργους ρυθμους ειναι παντα ενα βημα μπροστα ). Αμα ηταν τα ζομπι γρηγορα και ευκινητα δεν θα ειχαμε καμια ελπιδα (αλλα και αργα και δυσκινητα που ειναι παλι την εχουμε πουτσιξει λιγο ή πολυ).
Τα ζομπι με καθε κινηση τους φθειρονται και λογω ελλειψης κυκλοφορικου συστηματος δεν εχουν τη δυνατοτητα αποκαταστασης της φθορας [αυτο ειναι καλο για μας (τους ανθρωπους)] . Τα ζομπι , λοιπον, δεν μπορουν να τρεξουν γρηγορα . Περπατανε αργα και οσο περναει ο χρονος τοσο πιο αργα (και δυσκολα) κινουνται.
Επισης , οχι μονο δεν εμφανιζουν νοημοσυνη (οπως σημειωσε ο G8777), αλλα ουτε συλλογικοτητες αναπτυσσουν (δεν αλληλο-βοηθουνται για να μας φανε). [κι' αυτο ειναι καλο για μας] .
-
Επιστημονικής φαντασίας είναι μωρέ. Παραμύθι δλδ.
Κάτι σαν τους βρικόλακες, που από ταινία σε ταινία έχουν διαφορετικές αδυναμίες. Σε μερικές μάλιστα έχουμε δει να βάζουν αντηλιακό και να βγαίνουν στο φως της μέρας. τρου στόρι. -
Επιστημονικης φαντασιας ειναι ? Δεν το χα καταλαβει. Θενκς για τη διευκρινιση
-
Φάνηκε από αυτά που έγραφες.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]