-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είδα το Olympus has fallen.
OK, που γράφομαι μέλος στο Κόμμα; Greo;
DO NOT SEE..I REPEAT...DO NOT SEE!
10 άτομα πάντως που το είδαμε στο στρατό δεν έκανε κανείς παράπονο.
+1. Και εγώ το είδα με την κοπελιά. Δεν μας χάλασε
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είδα το Olympus has fallen.
OK, που γράφομαι μέλος στο Κόμμα; Greo;
10 άτομα πάντως που το είδαμε στο στρατό δεν έκανε κανείς παράπονο.[/quote
συμφωνω. μου αρεσε.για προτεινε καμμια αλλη αυτου του ειδους..
για να σε βοηθησω , μου αρεσουν οι αμερικανιες τυπου : bad boys , training day , νομοταγης πολιτης , swat , -
Gangster Squad,καραγουσταρα.Μου βγηκε η ηλικια των 15 που οποια ταινια ειχε πιστολιδι γινοταν αγαπημενη
Χωρις να ειναι Η ταινια ή να εχει κατι πρωτοτυπο,μ αρεσε παρα πολυ.
Φοβερος ο Sean Penn και εκτιμησα ξανα τον μεθελουνολατακοριτσακιαστονκοσμο Gosling -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Είδα το Olympus has fallen.OK, που γράφομαι μέλος στο Κόμμα; Greo;
ποσο χαλια ταινια
-
Σοβαρά βλέπετε τρειλερ με (αμερικάνικη προφορά) White House, President of the United States of America, Terrorists κλπ κλπ
Συν τον γαμάουα άντρα της ασφάλειας που από μια ατυχία βρέθηκε εκτός σώματος και αναλαμβάνει να σώσει τη χώρα και την παγκόσμια ειρήνη μόνος του ΚΑΙ μετά από όλα αυτά περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό; -
Ειδα το 'the lone ranger' σε θερινο.
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ταινια. 149 λεπτα. Εκαναν και 2 διαλειμματα. Κατα τα αλλα ο Johnny Depp εκανε μια ινδιανικη εκδοση του Jack Sparrow. Χιουμορ και χορταστικο φιναλε. Βεβαια ειχε καποιες τρολλιες αλλα εχω δει και χειροτερα.
Με εξεπληξε ευχαριστα αλλα θα μπορουσε να ηταν το πολυ, 2 ωρες... -
Δες τα Expendables και μετά τις ταινίες στις οποίες παίζουν οι πρωταγωνιστες τους.
Γενικά είναι εύκολο είδος. Είναι στάνταρ ηθοποιοί που παίζουν σε αυτές οπότε αν ψάξεις τις ταινίες τους κάτι θα βρεις να δεις. -
'Furious 6' μεγαλη βλακεια.
'Gangster squad' πολυ καλο. -
Dark skies
ωραιο θριλερακιOlympus has fallen
το ειχα κατεβασει σε 1080 αναλυση και χαρηκα τα μπαμ μπουμ.
Ενα ευχαριστο μιαμισαωρο. -
χθες βράδυ είδα το les lyonnais ( η συμμορία της Λυών..) ,
απίστευτες ερμηνείες , πλέον σιγουρεύτηκα ότι τα γαλλικά αστυνομικά είναι μακράν τα καλύτερα στο είδος τους στον παγκόσμιο κινηματογράφο.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
απίστευτες ερμηνείες , πλέον σιγουρεύτηκα ότι τα γαλλικά αστυνομικά είναι μακράν τα καλύτερα στο είδος τους στον παγκόσμιο κινηματογράφο..+1
Ψάχνω να κατεβάσω παρόμοια και πιο παλιά (60-70)
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Και το 36 είναι πολύ καλό. Επίσης L'immortel και L'ennemi public n°1 Μέρος 1ο και 2o.είδα το δημόσιος κίνδυνος (γαμάτη..)
σήμερα θα δω το L'immortel (22 bullets)
το 36 δεν μου το βγάζει , μήπως έχει άλλο τίτλο? -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Olympus has fallen
το ειχα κατεβασει σε 1080 αναλυση και χαρηκα τα μπαμ μπουμ.
Ενα ευχαριστο μιαμισαωρο.πραγματι το 1080 εκανε διαφορά
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
απίστευτες ερμηνείες , πλέον σιγουρεύτηκα ότι τα γαλλικά αστυνομικά είναι μακράν τα καλύτερα στο είδος τους στον παγκόσμιο κινηματογράφο..+1
Ψάχνω να κατεβάσω παρόμοια και πιο παλιά (60-70)
αν βρεις και δεις κανα καλό στείλε..
περιμένω πως κ πως , το βραδάκι μετά την προπονησούλα με το ποδήλατο να δω τον Ρενό στο ρόλο του εκδικητή...είναι γνωστό ότι η Γαλλική Αστυνομία στην Ευρώπη έχει τις πιο σκληρές μεθόδους ανάκρισης.. , το γνωρίζω καλά αλλά και μέσα από τα έργα το καταλαβαίνεις ..
-
Το 36 το έχω κατεβάσει και περιμένει καθότι 2ωρο.
Το 22 σφαίρες επίσης γαμεί.Γενικά έχω δει πιο παλιά με Αλέν Ντελόν.
Δεν έχω εντρυφήσει στη σκατόφατσα τον Μπελμοντό.Είναι κρίμα που ο Μπελούτσης (aka Κασέλ) δεν έχει κάνει περισσότερες καλές αστυνομικές.
Νομίζω ότι αυτός και ο Statham έχουν χαραμιστεί σε ταινιάκια και θα μπορούσαν να έχουν βγάλει αριστουργήματα.
Ειδικά ο Statham. -
Το 36 το έχω κατεβάσει και περιμένει καθότι 2ωρο.
Το 22 σφαίρες επίσης γαμεί.Γενικά έχω δει πιο παλιά με Αλέν Ντελόν.
Δεν έχω εντρυφήσει στη σκατόφατσα τον Μπελμοντό.Είναι κρίμα που ο Μπελούτσης (aka Κασέλ) δεν έχει κάνει περισσότερες καλές αστυνομικές.
Νομίζω ότι αυτός και ο Statham έχουν χαραμιστεί σε ταινιάκια και θα μπορούσαν να έχουν βγάλει αριστουργήματα.
Ειδικά ο Statham.Ο Statham εχει παιξει σε 2 αριστουργηματα
Two smoking barrels
SnatchΑλλα δεν ειναι και Λωρενς Ολιβιε, σιγα μην τον φερουμε και Επιδαυρο να παιξει τον Κρεοντα
Οποιος θελει αστυνομικες με καργα ξυλο αιμα κλπ, ας δει καμμια Κορεατικη.
-
Δεν είπα να παίξει τον Κρέοντα ούτε τον Οθέλλο.
Ντήσεντ (Descent) αστυνομικές ταινίες μπορεί να κάνει αντί για μαλακοπιτουριές τύπου transporter, blitz κλπ. -
Δεν είπα να παίξει τον Κρέοντα ούτε τον Οθέλλο.
Ντήσεντ (Descent) αστυνομικές ταινίες μπορεί να κάνει αντί για μαλακοπιτουριές τύπου transporter, blitz κλπ.Αφου ο λαος θελει τρανσπορτερ!
λολΔεν θα ηταν κακος σε αστυνομικο, αλλα σιιγουρα υπαρχουν καλυτεροι. Ειναι και thugοφατσα, δυσκολα
Εχει παιξει σε ενα ας πουμε ετσι με λιγη ενταση, χωρις πολυ ξυλο, αυτο με τo ριφιφι σε Αγγλικη τραπεζα στα 60's -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ο Statham εχει παιξει σε 2 αριστουργηματα
Two smoking barrels
Snatch
.Kαι στις δυο που αναφέρεσε δεν εχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Συμφωνω με την άποψη ότι περαν σκληροπυρηνικού του προφίλ,άξιζε και αξίζει καλύτερους ρόλους. -
Για εμένα ό,τι ταινία έχει πλέον Statham είναι STT (straight to trash)
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]