-
Απο εδω
viewtopic.php?f=13&t=28638Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aνυπομονώ 5.7.09Σάββα, 7/5 είναι, το έβαλες με τον Αμερικάνικο τρόπο!
-
Απο εδω
-
Απο εδω
-
χθες είδα το wolverine..
ντάξει δεν ήταν τέλειο αλλά δεν ηταν και η μάπα τύπου x-men 3(ανακούφιση).. καλή ταινία απλά σου δίνει την αίσθηση πως δεν υπήρξε αυτο το κλικ να γίνει μια σπουδαία ταινία.
οι 2 κύριοι πρωταγωνιστές wolverine και sabretooth πολυ καλοί στους ρόλους τους..
όσοι ασχολούνται με κομιξ όπως ο υπογράφων θα βρούν πολλά πράγματα που θα τους τσιγκλίσουν θετικά αλλά και αρνητικά..
τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το star trek..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
χθες είδα το wolverine..Το είδα κι εγώ την Τετάρτη στην πρεμιέρα. Μού άρεσε πολύ και μού έλυσε και κάποιες απορίες, δεδομένου ότι δεν έχω διαβάσει το κόμιξ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σάββα, 7/5 είναι, το έβαλες με τον Αμερικάνικο τρόπο!
ναι μπερδεύτηκα.
-
άσε το κακό να μπει.
not bad -
μόλις γύρισα απο το star trek...
μου άρεσε πολύ.......... αν είσαι φαν δε πρέπει να το χάσεις με ΤΠΤ.. αν δεν είσαι δώστου μια ευκαιρία.. γενικά γύρω άκουγα απο κόσμο που δεν τους αρέσουν αυτές οι ταινίες θετικά σχόλια.
Υ.Γ.
άσχετο.. αλλα τι περονόσπορος έχει πέσει ρε παίδες.. παρασκευή 9:30 και το village στου ρέντη να είναι άδειο.. ουτε στα εισητήρια δεν είχε κόσμο.. τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.. να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση.. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
τι περονόσπορος έχει πέσει ρε παίδες.. παρασκευή 9:30 και το village στου ρέντη να είναι άδειο.. ουτε στα εισητήρια δεν είχε κόσμο.. τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.. να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση..Όντως, ξεφτίλα να μη χρειάζεται να πας μιάμισι ώρα πριν για να βρεις εισητήριο για το έργο που θες...
Άσχετο: Έχει κανείς ιδέα πόσα βγάζουν τα village (καθαρό κέρδος προ φόρων) κάθε μήνα?...
-
Κnowing...αν ήξερα τι λαμακία είναι δεν θα σκορπαγα τα ευρώ...και μου το λέει και ο τίτλος.
Fast n Furius 4... παπατζηλίκι κάργα αλλά γουστάρω τα αμάξια οπότε το είδα ευχάριστα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κnowing...αν ήξερα τι λαμακία είναι δεν θα σκορπαγα τα ευρώ...και μου το λέει και ο τίτλος.Fast n Furius 4... παπατζηλίκι κάργα αλλά γουστάρω τα αμάξια οπότε το είδα ευχάριστα.
Μη μου πεις πως πήγες να ...πάρεις ιδέες;
Κάτω τα χέρια ρεεεεε, μια χαρά είναι το αμαξάκι! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κnowing...αν ήξερα τι λαμακία είναι δεν θα σκορπαγα τα ευρώ...και μου το λέει και ο τίτλος.Fast n Furius 4... παπατζηλίκι κάργα αλλά γουστάρω τα αμάξια οπότε το είδα ευχάριστα.
Το βλεπω στο dvd τωρα αλλα μεχρι στιγμης
Αυτο που βλεπετε ειναι ενα ιμπρεζα αναποδογυρισμενο,κατι λειπει ομως
-
Δύο πολύ καλές ταινίες τις προηγούμενες εβδομάδες: 'Αδιακρισίες' και 'Η κατάσταση των πραγμάτων'. Δεν είναι αριστουργήματα, που τα θυμάσαι μετά από χρόνια, αλλά έχουν καλό σενάριο (ιδίως η πρώτη) και σκηνοθεσία, σε 'κρατάνε' μέχρι το τέλος, ενδιαφέρον θέμα, καλές ερμηνείες, δηλ. ακριβώς ο λόγος για να πάει κανείς σινεμά (ΙΜΗΟ): δύο διασκεδαστικές ώρες και υλικό για να συζητήσεις μετά.
Είδα και τις 'Πληγές του φθινοπώρου' αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Από την τουρκική πλευρά καλά μας τα έλεγε αλλά η παρουσίαση των ελλήνων ήταν κάπως
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κnowing...αν ήξερα τι λαμακία είναι δεν θα σκορπαγα τα ευρώ...και μου το λέει και ο τίτλος.
Fast n Furius 4... παπατζηλίκι κάργα αλλά γουστάρω τα αμάξια οπότε το είδα ευχάριστα.
Μη μου πεις πως πήγες να ...πάρεις ιδέες;
Κάτω τα χέρια ρεεεεε, μια χαρά είναι το αμαξάκι!δεν ήταν τόσο καγκουρεμένα κατα μία διαβολική σύμπτωση. Εκείνο το μπλε Skyline ήταν . Δεν είχε ζωγραφιές επάνω. Και είχε και αρκετά αμερικάνικα Muscle.
-
Περίμενα να δω μία καλή ταινία και είδα μία καλή ταινία...
Προτείνεται ανεπιφύλακτα...Φανταστική ατάκα του Eastwood:
'Son of a bitch. I’ve got more in
common with these goddamned gooks
than my own spoiled-rotten family'_
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
άσχετο.. αλλα τι περονόσπορος έχει πέσει ρε παίδες.. παρασκευή 9:30 και το village στου ρέντη να είναι άδειο.. ουτε στα εισητήρια δεν είχε κόσμο.. τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.. να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση..
adsl rules...
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
το terminator:salvation τι να λέει άραγε?μάλλον θα το δω το σάββατο..
Δες το σε DVD!!! Η ταινία έχει τα απίστευτα (ακόμα και για το είδος της) σεναριακά κενά και δε με εντυπωσίασε με σκηνές μάχης, κτλ. Την είδα πριν λίγες ώρες!
-
Μόλις είδα το In Bruges. Πολύ καλή. Δυνατή. Και τελείως 'γειασου'.
Α, ναι -και μην ξεχάσω: Clemence Poesy:
-
Ταινιών συνέχεια -το'χαν οι μέρες να κάνω ένα συμμάζεμα σε κάποιες, παλιότερες, που δεν είχα δει. Τρεις τον αριθμό, με το Revolver να ξεχωρίζει μακράν. Η καλύτερη του ταινία του G. Ritchie? Μάλλον.
Μετα: δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Perfume: the story of a murderer βασίστηκε πάνω στο ομώνυμο αριστούργημα του Suskind. Πρέπει πάντως να πω ότι απογοητεύτηκα. Οχι ότι δεν ήταν καλή η ταινία. Εξαιρετική παραγωγή, καλό κάστινγκ, φοβερή ατμόσφαιρα εποχής, αλλά άλλο είναι το να παρουσιάζεις τη -σύντομη- ζωή ενός serial killer (με ψυχοσύνθεση Hannibal Lecter) και άλλο η εμπνευσμένη δημιουργία του βιβλίου.
Για να ξαλεγράρω, το γύρισα στο A guide to recognizing your saints. Νευρική ταινία, μέχρι Λεξοτανιλ. Η handheld (με parkinson) κάμερα έδινε και έπαιρνε. Βία και μειονότητες στη Νέα Υόρκη, ένας ψιλο-απροσάρμοστος πιτσιρικάς με βλάκα πατέρα, Ιταλοί, Πορτορικάνοι σε εφηβικές βεντέτες. Ενα συμπαθητικό κοινωνικο-τέτοιο σχόλιο.
Αυτ(ι)α... -
Νομιζω δεν εγραψε κανεις για το Bruno.
Η ταινια ειναι ακρως απολαυστικη,οσοι ειστε φαν του ειδους σιγουρα θα την λατρεψετε ,οσοι ειστε haters θα παραμεινετε ετσι και ακομα παραπερα...
Προσωπικα θα την ξαναδω καποια στιγμη σε DVD,respect
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]