-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μολις ειδα το Bruno.Ελιωσα στο γελιο σε καποιες σκηνες (μαντης,παλη), καλη συνεχεια μετα το borat !
Αν και ο πρωταγωνιστης ειχε εμφανιση τελειως διαφορετικη τα συνηθεια του εμεινανκαι στο τελος, bono,elton john,snoop dogg
γαματο
Eγω παλι παραλιγο να χασω κανα άντερο εκει που περναγανε casting τα μωρα και ρωτουσε τους γονεις τα πιο απιθανα πραγματα...ειδικα η 'νικήτρια' μανα εσπασε ολα τα ρεκορ!
-
τωρα εκεινα ηταν αληθινα ; :S
Και σε τι δεν ειπαν ναι
-
Μόλις είδα το 'Καυτό Απόρρητο' ('Burn after reading').
ΓΑ-ΜΑ-ΤΟ!!!!!
Άψογοι όλοι στους ρόλους τους.Στο τέλος είδα ότι είναι ταινία των Κοέν και μου φάνηκε εντελώς φυσιολογικό. Υπερβολικά καλή ταινία για Hollywood.
-
Εϊδα το Δημόσιος Κίνδυνος (L enemi public ) 1 kαι 2 με τον Βίνσετν Κάσελ στο ρόλο του κακού γκάνγκστερ. Πολύ ωράια η μεταφορά της ατμόσφαιρας εκείνης της εποχής( Γαλλία κυρίως 1960-1970) με πολλές σκηνες δράσης και λίγα κυνηγητα με αυτοκινητα. Δυστυχώς η χρυσαφί 528i δεν παίρνει μέρος, ιδιαίτερα.
-
gran torino.
not bad, αλλά κάτι μου θύμιζε το story -
Yes Man
Ωραια. Αγαπημενος ο Carrey .
-
http://www.imdb.com/title/tt1111422/
Το έχει δει κανένας?
-
Van Wilder: Freshman Year
Βλακεια.
============================================
Iron Man
Δεν εχω διαβασει τα κομιξ και οτι αλλο υπαρχει σχετικο, η ταινια μου αρεσε,
οχι οσο το Dark Night αλλα ηταν καλη. -
Ελληνας (ελληνικό όνομα βασικά) ήταν ο αδερφός της νύφης, το ψυχάκι...
Επίσης, στην ίδια ταινία παίζει και η Μουτσάτσου
Καλα προσεξα και την Μουτσατσου και νομιζα δεν προσεξα καλα.
Ο αλλος ομως που ειπα, πρεπει να ειναι Ελληνας σιγουρα !και εγω το ιδιο σκεφτηκα οταν τον ειδα!
αλλα η wiki εχει διαφορετικη αποψηBryan Callen as Eddie Palermo, owner of the Wedding Chapel
-
Watchmen
6/10. Καλη η ατμοσφαιρα της παλαιοτερης Αμερικης. Ενδιαφεροντα λογια απο καποιους φυλακες.
Υπαρχει προηγουμενη ταινια watchmen ; Ενιωθα σαν να εχω χασει τον προλογο της ιστοριας.
-
Είδα το hangover.
Καφρίλα μεν αλλά πολύ καλή και πολύ έξυπνη. Εκεί που λες στην αρχή ότι ξέρεις τι θα δεις, το σενάριο διατηρεί μια καλή πλοκή ως το τέλος.
Περιττό να πω ότι ο Γαλυφιανάκης όλα τα λεφτά...
Γενικά πολύ γέλιο. Αξίζει. -
Προτεινω σε καθε petrolhead να δει την ταινια-ντοκυμαντερ του αυστραλου Eric Bana 'Love the Beast'.
http://www.imdb.com/title/tt1284028/ -
Υπαρχει κανενα νεο για την ταινια The Hobbit ;
-
Sweeny Todd
Ωραια ιστορια αλλα αυτο το στυλ του μιουζικαλ δεν μου αρεσει καθολου.
Ανατριχιαστικο τελος
-
Υπαρχει κανενα νεο για την ταινια The Hobbit ;Σκηνοθεσία από τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο (η θυμάμαι ότι να'ναι; ), και βγαίνει το 2012..
Κάτι άλλο δε ξέρω. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σκηνοθεσία από τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο (η θυμάμαι ότι να'ναι; ), και βγαίνει το 2012..
Κάτι άλλο δε ξέρω.Μαζι με τον Jackson απο οσα ξερω .
Φαινεται να εχουν μεινει πισω στις διαδικασιες...
====================================================
Bachelor Party 2
Θυμιζει αρκετα το Hangover σε καποιες σκηνες.
Καλη ταινια. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Προτεινω σε καθε petrolhead να δει την ταινια-ντοκυμαντερ του αυστραλου Eric Bana 'Love the Beast'.
http://www.imdb.com/title/tt1284028/+1.
Είδα, επίσης, αυτές τις ημέρες τα:
- 'Underworld: The Rise of the Lycans': Καλό, Κάλυψε κι όλες τις απορίες μου για το τι προηγείτο των προηγούμενων ταινιών.
- 'Bangkok Dangerous': Τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Mesrine: L'instinct de mort (2008)
Μου άρεσε. Βίαιη, γρήγορη, σκληρή...
Valkyrie (2008)
Δε θα έλεγα κακή, ίσως κάπως επίπεδη συναισθηματικά.
Θα έλεγα μέτρια...
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)
Σχεδόν παιδική, τίποτα πρωτότυπο σε σχέση με το πρώτο (που ήταν τελικά σαφώς καλύτερο)...
Το μόνο που απόλαυσα ήταν μερικοί χαρακτήρες..._
-
Είδα και εγώ τα Mesrine, ήμουν απρόσεκτος και είδα το 2ο πριν το πρώτο .
Μου άρεσε περισσότερο το 2ο, ήταν πιο πλήρες. Οι γυναίκες του ήταν απίστευτες πάντως.
Ξενέρωσα με το πως τελείωσε (όχι η ταινία).. -
+1 για τον κ. Μερίν κι όχι Μεσρίν, όπως τους διόρθωνε όλους....
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]