-
-
-
χθες ειδα κ εγω το oblivion σε 1080p, στορυ οπως ειπατε μετριο κ αρκετα προβλεψιμο! Αρα παρα πολυ ωραιος συνδυασμος cgi με pure φύση!
Για FullHd κ μονο η ταινία!
Ανεξήγητο το τρελο θάψιμο που εφαγε ελλαδα! Στερ, village τρελο σνομπαρισμα!
-
πρόσφατα είδα το Mesrine: Killer Instinct , με vincent cassel , το προτείνω για τους λάτρεις του είδους..
Απόψε (είπαμε έχω φάει φλασιά με τα γαλλικά.. ) λέω να δω The crimson rivers με τον Jean Reno.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Απόψε (είπαμε έχω φάει φλασιά με τα γαλλικά.. ) λέω να δω The crimson rivers με τον Jean Reno.
Εμενα παντως μου εριξες ηδη το καψιμο και εβαλα να 'αγορασω' το Crimson rivers, αφου θυμαμαι ηταν ταινιαρα οταν το ειδα στο σινεμα και μου αρεσε αλλα πλεον, μετα απο τοσα χρονια δε θυμαμαι καν το εργο... οποτε πειρατης και σημερα!
-
το είδα το 22 bullets...
to 36th precinct δες...θα με θυμηθείς..
-
ΜΗΔΕΝ πηγες για bluray 1080p ... γαμωωωωωττττττ
-
Oblivion σε 1080p, καλό ταινιάκι για σπίτι. Σενάριο όχι τίποτα καινούριο αλλά ωραίες εικόνες και cgi. Μου άρεσε και η μουσική επένδυσή του.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
ΜΗΔΕΝ πηγες για bluray 1080p ... γαμωωωωωττττττΤι εννοείς, δε βρίσκεις να κατεβάσεις?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΜΗΔΕΝ πηγες για bluray 1080p ... γαμωωωωωττττττ
Τι εννοείς, δε βρίσκεις να κατεβάσεις?
Nαι, το 36 Precinct δεν εχει καλο ratio σε 1080p
-
Jackie με εσενα μεγαλώσαμε και γουστάραμε τρελα αλλα σιγα σιγα γινεσαι 60 κ δεν εισαι γιε τέτοια πλέων:
ασε που η τελευταια του ταινια ειναι αθλιότατη!
-
Ηθοποιαρα (στα φορτε του αλλα και οταν το σεναριο το επετρεπε) .... αθλητης .... και σαν 'celebrity' ποτε προκλητικος με περιττες μαλακιες! Απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.
-
+1
Λατρεμένος ο Τσακι Τσαν! -
Ηταν προκλητικος απο την αναποδη!
http://www.3news.co.nz/Jackie-Chan-Too- ... fault.aspx -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
πρόσφατα είδα το Mesrine: Killer Instinct , με vincent cassel , το προτείνω για τους λάτρεις του είδους..Απόψε (είπαμε έχω φάει φλασιά με τα γαλλικά.. ) λέω να δω The crimson rivers με τον Jean Reno.
Δες και το Mesrine: Public enemy για την συνέχεια
-
-
δε μπορω να βρω το '36 Precinct'. help please.
πολυ καλος ο Jackie Chan στο ειδος του. μετα το 'rush hour 3' οτι κανει ειναι αποτυχια. ακομα βλεπω
ταινιες οπως 'mr nice guy' και αλλες οταν τις πεζει η τηλεοραση.
ειδα αυτο http://www.imdb.com/title/tt0445990/?ref_=sr_2 πολυ καλη ταινια. -
Oblivion σε HD, για σπιτι ήταν οκ.
Προβλεψιμο, δεν ξεχωρισα κατι ιδιαιτερο (ισως τη μουσικουλα του..)
Αν δεν ειχαν προηγηθει 1-2 ταινιες με αντιστοιχο περιεχομενο να του εχουνε κλεψει την πρωτοτυπια, θα ηταν καλο. -
olympus has fallen: μια χαρά αμερικανιά, την είδα πολύ ευχάριστα
Αν: μεγάλη παπαριά, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι για ελληνική ταινία δε τη λες κακή, ειδικά αν σκεφτώ άλλα εκτρώματα
επίσης παρατήρησα ότι όσοι παίζουν με τον παπακαλιάτη σκηνοθέτη αυτόματα γίνονται χειρότερη ηθοποιοί
οικονομία στο φιλμ έκαναν;
-
Την ταινια 'Αν' ειναι να τη δεις μονο αν εισαι emo ή σουπερ hipster ή η γκομενα εχει περιοδο
(να δει λιγο Παπακαλιατη παρει τη δοση της)Κλαιν μαιν σεναριο ...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]