-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είδα το TED.Γαμώ τις καφροταινίες.
Αν πάτε συνειδητοποιημένοι για το τι θα δείτε θα σας αρέσει.To είδα κι εγώ. Κλασσική αμερικάνικη καμμενιά. Είχε τη φάση του.
Επίσης της Μίλα Κούνις της έκανα άνετα 4 παιδιά!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είδα το TED.
Γαμώ τις καφροταινίες.
Αν πάτε συνειδητοποιημένοι για το τι θα δείτε θα σας αρέσει.To είδα κι εγώ. Κλασσική αμερικάνικη καμμενιά. Είχε τη φάση του.
Επίσης της** Μίλα Κούνις **της έκανα άνετα 4 παιδιά!
back off την ειδα πρωτος
-
εγώ την έχω δει από πιο παλιά
-
Για την γκομενα του home alone μιλατε,για να την πλησιασεις μονο θα χρειαζεσαι ομαδα απο 10 ψυχιατρους
-
Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή
Εξαιρετική ταινία σε όλους τους τομείς. Τηρουμένων των αναλογιών, ότι πρόκειται για μία ταινία βασισμένη σε έναν ήρωα κόμικ, τολμώ να πω ότι με καθήλωσε περισσότερο από τους Avengers.
Πολύ καλές ερμηνείες αν και θα περίμενα κάτι περισσότερο από τα ιερά τέρατα της 7ης τέχνης. Εξαιρετικοί στους ρόλους τους οι κύριοι χαρακτήρες. Σκηνοθετικά η ταινία πλατειάζει αλλά όχι τόσο ώστε να κουράσει. Και ίσως να ήταν κάτι το αναμενόμενο λαμβάνοντας υπόψη ότι σε αυτό το μέρος εχθρός του Batman είναι ο ίδιος του ο εαυτός περισσότερο.
Οι κακοί είναι πολύ κακοί και οι καλοί είναι ας το πούμε.... όχι για το εκτελεστικό (αν και θα ήθελα να ήμουν ο τιμωρός της Αν Χαθαγουέι...). Απολύτως λογικό, κατ' εμέ, μέσα από τα μάτια της σύγχρονης μετά την 11η Σεπτεμβρίου Αμερικής. Take it or leave it.
-
παιδια εμενα οι avengers δε με τρελαναν τοσο οσο ειχα ακουσει
πολυ ωραια ταινια, περασε ευχαριστα η ωρα ομως ακομα και για τη κατηγορια της δε τη θεωρω κορυφαια
-
Κι εγώ το ψιλοβαρέθηκα.
-
Dark Knight Rises για 2η φορά...γιατί μια δεν ήταν αρκετή.
Εξαιρετική ταινία από κάθε άποψη.
Ενδιαφέρον βρήκα το σημείο της 'επανάστασης' και τα περί αναδιανομής του πλούτου. Πείτε μου, θύμισε λίγο Ελλάδα ε?
-
Είδα κι εγώ το Dark Knight Rises. Θα υπάρξει ΣΙΓΟΥΡΑ 2η φορά...
Λίγο με χάλασε που τα village κάνανε break
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η ΕπιστροφήΕξαιρετική ταινία σε όλους τους τομείς. Τηρουμένων των αναλογιών, ότι πρόκειται για μία ταινία βασισμένη σε έναν ήρωα κόμικ, τολμώ να πω ότι με καθήλωσε περισσότερο από τους Avengers.
Πολύ καλές ερμηνείες αν και θα περίμενα κάτι περισσότερο από τα ιερά τέρατα της 7ης τέχνης. Εξαιρετικοί στους ρόλους τους οι κύριοι χαρακτήρες. Σκηνοθετικά η ταινία πλατειάζει αλλά όχι τόσο ώστε να κουράσει. Και ίσως να ήταν κάτι το αναμενόμενο λαμβάνοντας υπόψη ότι σε αυτό το μέρος εχθρός του Batman είναι ο ίδιος του ο εαυτός περισσότερο.
Οι κακοί είναι πολύ κακοί και οι καλοί είναι ας το πούμε.... όχι για το εκτελεστικό (αν και θα ήθελα να ήμουν ο τιμωρός της Αν Χαθαγουέι...). Απολύτως λογικό, κατ' εμέ, μέσα από τα μάτια της σύγχρονης μετά την 11η Σεπτεμβρίου Αμερικής. Take it or leave it.
το avengers δεν ειναι ουτε για κυριακη μεσημερι..... κουκουρουκου ταινια οπως το ιδιο και το The Cabin in the Woods
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Είδα κι εγώ το Dark Knight Rises. Θα υπάρξει ΣΙΓΟΥΡΑ 2η φορά...Λίγο με χάλασε που τα village κάνανε break
Θερινό?
Δυο φορές που πήγα (ναι τη ξαναειδα, φαγωθηκε ένας συνάδελφος), δεν είχε.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Όχι, σε κλειστή αίθουσα. Έλεος, τραγικοί. Θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο κάνανε διάλειμμα στην τελευταία παράσταση, 01:00 τη νύχτα (στη μέση της ταινίας). Τέσπα, ψιλοξενερουά φάση αλλά η ταινία απλά τα έσπασε. Όπως και οι Avengers, αν δεν είσαι fun αυτού του είδους προφανώς και δεν θα σου αρέσει (ακούς popol@gne?).
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το avengers δεν ειναι ουτε για κυριακη μεσημερι..... κουκουρουκου ταινια
Λες μαλακίες.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Όχι, σε κλειστή αίθουσα. Έλεος, τραγικοί. Θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο κάνανε διάλειμμα στην τελευταία παράσταση, 01:00 τη νύχτα (στη μέση της ταινίας). Τέσπα, ψιλοξενερουά φάση αλλά η ταινία απλά τα έσπασε. Όπως και οι Avengers, αν δεν είσαι fun αυτού του είδους προφανώς και δεν θα σου αρέσει (ακούς popol@gne?).εδώ όταν από παλιά τα village καθιέρωσαν παράσταση χωρίς διάλειμμα γκρινιάζαμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Όχι, σε κλειστή αίθουσα. Έλεος, τραγικοί. Θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο κάνανε διάλειμμα στην τελευταία παράσταση, 01:00 τη νύχτα (στη μέση της ταινίας). Τέσπα, ψιλοξενερουά φάση αλλά η ταινία απλά τα έσπασε. Όπως και οι Avengers, αν δεν είσαι fun αυτού του είδους προφανώς και δεν θα σου αρέσει (ακούς popol@gne?).
εδώ όταν από παλιά τα village καθιέρωσαν παράσταση χωρίς διάλειμμα γκρινιάζαμε
εγω ακομα γκρινιαζω
πηγα μετα απο 1.5 (μπορει και 2 ) χρονια σινεμα να δω το batman και φρικαρα σχεδον 3 ωρες κλεισμενος
τελειωσαν τα ποπκορν, τελειωσε η κοκα, τελειωσε το νερο, τσιγαρο δεεν ειναι φρικη
καντε μου διαλειμμα να παρω και τιποτε αλλο να φαωαλλη ερωτηση..
το prometheus λεει? στο trailer μου φανηκε ενδιαφερον
-
Μετά από ΠΟΛΥ καιρό είδα μια ταινία. Αρκετά καλή. Into the white.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Μετά από ΠΟΛΥ καιρό είδα μια ταινία. Αρκετά καλή. Into the white.... την είδα και εγω εχθές. Μια χαρούλα για βραδακι.
-
Το Star κατά τις 01:00 βάζει ότι να ναι ταινίες, έτυχε να δει κανείς χθες το Death Proof?
-
Αν και φαν του Ταραντίνο, το βρήκα τραγικό. Βέβαια δεν είναι να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά.
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Αν και φαν του Ταραντίνο, το βρήκα τραγικό. Βέβαια δεν είναι να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά.ε ναι δεν είναι δυνατόν να συγκρούονται 2 αυτοκίνητα και στο ένα οι 4 να σκοτώνονται και στο άλλο ο άλλος να παθαίνει μικροατυχήματα..
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]