-
πες τα, γιατι εμενα μου την πεσανε..
Αυτο με τους καθρεπτες και τις καμερες μου εκανε κι εμενα εντυπωση!
κατα τ' αλλα ... !
Ειδα χθες το Faster.. Νταξ, δεν θα επρεπε να υπαρχει καν ως ταινια... Κριμα για τον μπιλι μπομπ θορτον, εκει περα να πουμε!!
εκανε και την εμφανιση της για ~3 λεπτα και η αδερφη του ... Dexter! :rofl: :rofl: -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Καμία μα καμία σχέση με το διαμαντάκι (την πρώτη του προσπάθεια) Gone Baby Gone.Για όποιον έχει παιδιά ανατριχιαστικό έργο (αλλά καλό, όντως)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καμία μα καμία σχέση με το διαμαντάκι (την πρώτη του προσπάθεια) Gone Baby Gone.
Για όποιον έχει παιδιά ανατριχιαστικό έργο (αλλά καλό, όντως)
Μολις το ειδα .Αρκετα καλο.
-
-
Υπαρχει πουθενα στο νετ να δουμε ζωντανα τα βραβεια οσκαρ;
-
πούλο ο κυνόδοντας τελικά στα όσκαρ
-
Δικαιωθηκες
-
-
Μιας κ μιλατε για οσκαρ μην δειτε τη μέγιστη μ@λ@κια το νεο ρόδα τσάντα κ κοπάνα!
Παιζει να ειναι κ η χειρότερη ταινια που έχω δει ever!
1 το εβαλα στο imdb κ πολυ του ήταν!
-
Το σαββατο ειδα το The mechanic με τον J.Statham..
Νταξει κλασσικος ο συννωνοματος, ιδιο στυλ με την τριλογια transporter, απλα εδω μιλαει λιγο παραπανω, δεν φοραει κοστουμι και οδηγαει αμερικανικο φορτηγακι.. Σε οσους αρεσουν τετοιου ειδους ταινιες προτεινεται..
-
θα την δω αποψε....
χθες ειδα το TRON...
μου αρεσε πολυ ειδικα η μουσικη επενδυση που νομιζω σε ορισμενα σημεια απογειωνε την ταινια.Ηδη στο iPhone μου εχω το soundtrack και δεν χορταινω να το ακουω.
Απλα καταπληκτικο.Επισης χθες μετα το Τρον ειδα το The 36th Chamber Of Shaolin
Καταπληκτικη ταινια για την εποχη.
Γενικα ελιωσα 4 ωρες! -
Βαρεμαρα σημερα ειπα να δω το Faster με τον Dwayne Johnson..
Χαλαρα απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει.. Μονο καλο σημειο η camaro ss που ειχε και καποια ανοιγματακια..
-
Μόλις είδα το The adjustment Bureau και μάλιστα σε κιν/φο(9€). Αν κι η ιδέα( έλεγχος της μοίρας) καλή, η ταινία έχανε.
Για R5 καλή είναι. -
είδα το king's speech χθες. εντάξει, καλή ταινία, αλλά όχι και οσκαρική. δεν τις έχω δει τις άλλες υποψήφιες βέβαια για να κρίνω, εκτός αν έχουν πέσει τόσο πολύ τα 'standards'
-
είδαμε το no strings attached, αναμενόμενη κλαπαρχιδιά, αλλά στην μεν στέφυ άρεσε ο τυπάς, εγώ γουστάρω κάργα νάταλι (δεν είναι τρελή κ@υλίτσα ? ) οπότε περάσαμε ευχάριστα ένα κυριακάτικο βράδυ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είδα το king's speech χθες. εντάξει, καλή ταινία, αλλά όχι και οσκαρική. δεν τις έχω δει τις άλλες υποψήφιες βέβαια για να κρίνω, εκτός αν έχουν πέσει τόσο πολύ τα 'standards'2 ώρες για ένα τραύλισμα...
Το The Mechanic στα πρότυπα του Statham. Μου άρεσε. Πάντα μου αρέσει ο Statham από τους σας μαμάω όλους ήρωες...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είδα το king's speech χθες. εντάξει, καλή ταινία, αλλά όχι και οσκαρική. δεν τις έχω δει τις άλλες υποψήφιες βέβαια για να κρίνω, εκτός αν έχουν πέσει τόσο πολύ τα 'standards'Γιατί όχι; Καλογυρισμένη, ωραίες ερμηνείες, όχι βαριά με κάστρα, υφάσματα κλπ βασιλικές βλακείες.
-
Ειδα χθες το νεο Τρον κ μπορω να πω οτι το γουσταρα τρελα!
Σε οποιον αρέσουν τα scifi κ μουσική daft punk θα βγαλει γούστα!!
Εννοείτε οτι θα το δειτε σε HD με τερμα το home cinema να σας ακουνε τουλάχιστον σε ολη την οικοδομή!
-
Πρόσφατα...
Fantastic Mr Fox
EPIC LOL.
Ήθελα να ξερα τι μάρκα ναρκωτικό παίρνει αυτός που σκέφτηκε και έγραψε την ταινία.'Ι'm lighter than a slice of bread'
'-Canis Lupus?
-Vulpus Vulpus'Inception
Κοιμάμαι κι ονειρεύομαι πως την αυγή παντρεύομαι...
Ωραίο ταινιάκι, έξυπνη ιδέα, καλό καστ. Νομίζω ότι αν έκανε παρωδία θα ήταν επική... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Fantastic Mr Fox
Ήθελα να ξερα τι μάρκα ναρκωτικό παίρνει αυτός που σκέφτηκε και έγραψε την ταινία.ο wes anderson παίρνει πολλά ναρκωτικά εδώ και πολλά χρόνια, το έχουν αποδειξει οι ταινίες του
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]